CoronaBuitenland

Europarlementslid trekt aan de bel: ‘Dit verdrag betekent einde van democratie en begin van wereldregering’

Help door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

In maart vorig jaar steunde een groep wereldleiders het pleidooi van de voorzitter van de Europese Raad en WHO-directeur Tedros voor een internationaal pandemieverdrag. Tijdens de Europese Raad onderstreepten de EU-leiders dat ‘wereldwijde multilaterale samenwerking cruciaal is voor de aanpak van huidige en toekomstige gezondheidsbedreigingen’.

Ze kwamen overeen te werken aan een internationaal pandemieverdrag en de mondiale gezondheidsbeveiliging te bevorderen.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

De-democratisering

Europarlementslid Christine Anderson waarschuwt in een videoboodschap dat dit verdrag de WHO macht geeft over alle lidstaten zonder dat overheden inspraak hebben. Het verdrag betekent het einde van de democratie en het begin van een wereldregering, aldus Anderson.

Ze vroeg de Europese Commissie in hoeverre zij ervoor gaat zorgen dat burgers, die geen inspraak hebben in de WHO, niet worden gepasseerd in het besluitvormingsproces en dat de toenemende afstand tot de kiezer niet zal leiden tot een toenemende ‘de-democratisering’ van onze samenleving.

Helemaal niet

Het korte antwoord is: helemaal niet. Nergens in het antwoord kwamen woorden als ‘burger’, ‘democratie’ of ‘politieke verantwoordelijkheid’ voor.

De Commissie had vertrouwen kunnen kweken en alle berichten op Telegram over een Nieuwe Wereldorde of wereldregering kunnen ontmaskeren als nepnieuws en complottheorieën. Dat heeft de Commissie geenszins gedaan, benadrukte Anderson.

4.8 71 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

88 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Budh
Budh
1 jaar geleden

Gezondheidsbedreigingen??? “We” zijn enkel ‘n-bedreiging voor de orde van oranje nazi voor de vooruitgang van Archontisch fascistisch draconisme…!!!

Marrob BE
Marrob BE
1 jaar geleden

IK DOE NIET MEE!!!
IK NEEM AAN JULLIE OOK NIET!!!

Underground
Underground
1 jaar geleden

Het Volk Is De L*L !!

Naam*
Naam*
1 jaar geleden

We worden letterlijk van alle kanten tegelijk aangevallen. Dit stopt alleen nog maar als we een jaar ALLES boycotten… ECHT ALLES. Dit kaartenhuis stort alleen in als wij stoppen om het overeind te houden omdat we allemaal liever lui dan moe zijn en liever consumeren dan creëren. WIJ zijn tot junks gemaakt en daardoor zijn we passief geworden. Alleen als WIJ afkicken en zelf de leiding over onze levens weer terugnemen. ALS WIJ EEN JAAR DE MATRIX UIT STAPPEN, ZAL HET KAARTENHUIS INSTORTEN EN ZULLEN WIJ NOOIT MEER IN EEN MATRIX WILLEN LEVEN!!!

Back to top button
88
0
We lezen graag je reactie!x