CoronaBuitenland

Europarlementslid trekt aan de bel: ‘Dit verdrag betekent einde van democratie en begin van wereldregering’

Help door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!

In maart vorig jaar steunde een groep wereldleiders het pleidooi van de voorzitter van de Europese Raad en WHO-directeur Tedros voor een internationaal pandemieverdrag. Tijdens de Europese Raad onderstreepten de EU-leiders dat ‘wereldwijde multilaterale samenwerking cruciaal is voor de aanpak van huidige en toekomstige gezondheidsbedreigingen’.

Ze kwamen overeen te werken aan een internationaal pandemieverdrag en de mondiale gezondheidsbeveiliging te bevorderen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

De-democratisering

Europarlementslid Christine Anderson waarschuwt in een videoboodschap dat dit verdrag de WHO macht geeft over alle lidstaten zonder dat overheden inspraak hebben. Het verdrag betekent het einde van de democratie en het begin van een wereldregering, aldus Anderson.

Ze vroeg de Europese Commissie in hoeverre zij ervoor gaat zorgen dat burgers, die geen inspraak hebben in de WHO, niet worden gepasseerd in het besluitvormingsproces en dat de toenemende afstand tot de kiezer niet zal leiden tot een toenemende ‘de-democratisering’ van onze samenleving.

Helemaal niet

Het korte antwoord is: helemaal niet. Nergens in het antwoord kwamen woorden als ‘burger’, ‘democratie’ of ‘politieke verantwoordelijkheid’ voor.

De Commissie had vertrouwen kunnen kweken en alle berichten op Telegram over een Nieuwe Wereldorde of wereldregering kunnen ontmaskeren als nepnieuws en complottheorieën. Dat heeft de Commissie geenszins gedaan, benadrukte Anderson.

4.8 71 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
91 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Budh
Budh
1 maand geleden

Gezondheidsbedreigingen??? “We” zijn enkel ‘n-bedreiging voor de orde van oranje nazi voor de vooruitgang van Archontisch fascistisch draconisme…!!!

Marrob BE
Marrob BE
1 maand geleden

IK DOE NIET MEE!!!
IK NEEM AAN JULLIE OOK NIET!!!

Underground
Underground
1 maand geleden

Het Volk Is De L*L !!

Naam*
Naam*
1 maand geleden

We worden letterlijk van alle kanten tegelijk aangevallen. Dit stopt alleen nog maar als we een jaar ALLES boycotten… ECHT ALLES. Dit kaartenhuis stort alleen in als wij stoppen om het overeind te houden omdat we allemaal liever lui dan moe zijn en liever consumeren dan creëren. WIJ zijn tot junks gemaakt en daardoor zijn we passief geworden. Alleen als WIJ afkicken en zelf de leiding over onze levens weer terugnemen. ALS WIJ EEN JAAR DE MATRIX UIT STAPPEN, ZAL HET KAARTENHUIS INSTORTEN EN ZULLEN WIJ NOOIT MEER IN EEN MATRIX WILLEN LEVEN!!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

91
0
We lezen graag je reactie!x