Buitenaards

Vrijgegeven FBI-memo: Vliegende schotels met 9 aliens gevonden?

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In 2011 opende de FBI ‘The Vault’, een digitale bibliotheek waarin allerlei vrijgegeven documenten zijn opgeslagen. In de jaren erna werd één specifiek document bijna een miljoen keer bekeken.

De memo is op 22 maart 1950 geschreven door FBI-agent Guy Hottel. De memo leest als volgt:

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Drie zogenoemde vliegende schotels zijn aangetroffen in New Mexico. Ze worden omschreven als cirkelvormig en bol in het midden, met een diameter van ongeveer 15 meter. Elke schotel was bemand door drie lichamen met menselijke vormen. Ze waren echter slechts een meter groot, gekleed in een verfijnde metaalachtige stof. Elk lichaam droeg een pak dat testpiloten dragen.”

Roswell

In het document is de naam van de inspecteur die deze onthullingen tegenover Hottel deed geschrapt. Bovendien is er geen melding gemaakt van de datum van de ontdekking.

In 2013 kwam de FBI met een verklaring naar buiten over de memo, omdat er zoveel aandacht voor was. Sommige mensen brachten de memo in verband met de vermeende cover-up rond het Roswellincident in juli 1947 in New Mexico. De FBI benadrukte dat de memo drie jaar na het incident bij Roswell is geschreven.

Niet verder onderzocht

De publicatie van het document is volgens de FBI geen bevestiging voor de vondst van aliens. Met het document wordt alleen duidelijk dat de geruchten bij de FBI zijn gedocumenteerd, aldus de inlichtingendienst. Uit de memo blijkt ook dat de FBI-agent de zaak niet verder heeft onderzocht.

[Epoch Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x