Great ResetBinnenland

FVD bindt de strijd aan met World Economic Forum: ‘Invoering van referenda kan dit corrigeren’

Help ons door dit met iedereen op je social media te delen!

Donderdag besprak de Tweede Kamer het initiatiefwetsvoorstel van FVD voor een raadgevend referendum naar Zwitsers voorbeeld.

Is Nederland wel een democratie? We hebben verkiezingen en een parlement, maar in de praktijk blijft er weinig over van de wil van de bevolking, zei Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD).

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Dat komt volgens hem door het sluiten van compromissen, overdracht van bevoegdheden aan internationale organisaties als de EU en de VN, en de invloed van organen als het World Economic Forum en de Bilderbergconferentie. De invoering van referenda kan dit corrigeren, benadrukte Van Meijeren.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Helemaal niets meer te zeggen

“Het systeem doet zich namelijk wel voor als een democratie, maar de basiselementen van daadwerkelijke democratische deelname, transparantie en verantwoording, ontbreken of zijn sterk beperkt,” zei het Kamerlid.

Er zijn wel formele democratische structuren en processen, maar de daadwerkelijke machtsuitoefening vindt op een ondemocratische of zelfs antidemocratische manier plaats, aldus Van Meijeren.

“Over steeds meer beleidsterreinen hebben Nederlanders helemaal niets meer te zeggen, omdat opeenvolgende kabinetten onze soevereiniteit daarover hebben overgedragen aan de Europese Unie of aan andere supranationale organisaties – de World Health Organization, de Verenigde Naties – met als resultaat dat voorstellen van Forum voor Democratie regelmatig worden verworpen met het uitgesproken argument: daar gaan wij niet meer over.”

Liegen

Daarnaast zien we dat leden van de regering, onder wie ook de Koning, de vloer platlopen bij andere internationale clubs, zoals het World Economic Forum en de Bilderbergconferentie. Die zijn weliswaar juridisch gezien niet bevoegd om besluiten te nemen waar Nederland aan gebonden is, maar daar ondernemen een globalistische lobby afkomstig uit onder andere de politiek, big pharma, big tech, big finance, de media, het militair-industrieel complex, grote multinationals en steenrijke families achter gesloten deuren pogingen om invloed uit te oefenen op het Nederlandse beleid en daar slagen zij ook aantoonbaar in, zei Van Meijeren.

“Dat heeft het resultaat dat leden van het kabinet bedankbriefjes ontvangen van figuren als Klaus Schwab voor hun uitstekende bijdrage aan de totstandkoming van zijn plannen voor een great reset, waar diezelfde leden van de regering in Nederland totaal niet transparant over zijn of zelfs aantoonbaar over liegen,” benadrukte hij.

4.8 219 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
6 maanden geleden

STEM op FvD..Enige partij die geeft om het volk en de KINDEREN…

C.J.van der NAGEL
C.J.van der NAGEL
6 maanden geleden

100% ik stem op jullie …….de verkiezingen worden gestolen onderzoek USA hun bevindingen met opdrachtnemer ….zelfde als hier…… Met een beetje geluk wordt de waarheid getoond daar voor hebben ze daar The Great Awakening….. Die sneller gaat als hier. Trump komt ons helpen met zijn waarheid…w.o de Corona Hoax /sterfte cijfer.

Pieternel
Pieternel
6 maanden geleden

Dit is de waarheid en niets anders dan de waarheid. Helaas worden alle moties van het FvD verworpen of te weinig partijen die hierin meegaan. F…..s!!!

Poesie maaauw
Poesie maaauw
6 maanden geleden

Oh Gideon, wat verwoord je dat weer geweldig.

Back to top button
85
0
We lezen graag je reactie!x