Mens en DierGreat Reset

Doutzen Kroes deelt preek van dominee Paul Visser: ‘De Great Reset is er niet voor ons!’

Help door deze informatie met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Topmodel Doutzen Kroes heeft de preek van dominee Paul Visser over de Great Reset op Instagram gedeeld met haar 6,9 miljoen volgers. De preek is alleen al op YouTube inmiddels ruim 150.000 keer bekeken. “Ik weet dat het link is om dit te zeggen, maar ik weet dat het nog veel linker is om niets te zeggen,” citeerde Kroes de bekende dominee.

Het model, dat kritisch is op het coronabeleid, schreef erbij: “De ‘Great Reset’ is er niet voor ons, hoe mooi ze het ook gaan brengen! Blijf scherp en kritisch in liefde en respect voor elkaar.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Als je een klein beetje op de hoogte bent van wat er gaande is, dan is datgene wat er na covid aan het komen is misschien nog wel veel heftiger dan die crisis die we nu achter de rug hebben, zei Visser, verwijzend naar de Great Reset.

Ik laat me niet dwingen om de prik te nemen

Vorige maand schreef Kroes op Instagram dat ze zich niet laat vaccineren tegen corona. “Hoewel mijn handen trillen terwijl ik dit schrijf, voel ik dat het tijd is om moed te verkiezen boven comfort en mijn waarheid uit te spreken: ik laat me niet dwingen om de prik te nemen. Ik laat me niet dwingen om te bewijzen dat ik gezond ben om deel te kunnen nemen aan de samenleving. Ik accepteer niet dat mensen worden uitgesloten op basis van hun medische status.”

Hebben ze wel het beste met ons voor?

In juli vorig jaar zette ze als eerste internationale ster publiekelijk vraagtekens bij de motieven van regeringen. Kroes liet weten dat ze sterk het idee heeft dat media en overheden niet het beste met ons voorhebben.

4.8 257 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

112 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Freddy
Freddy
2 jaren geleden

Chapeau, Doutzen!!! Heel dapper ❤

Bart
Bart
2 jaren geleden

Respect!!
Dit zouden er veeeeel meer moeten doen…..maar ja, allemaal bang dat ze hun reputatie kwijt raken. Mensen raken liever hun vrijheden kwijt dan hun bezittingen of erger wat zouden de andere zeggen.
Tijd om op te staan!!!

deze
deze
2 jaren geleden

ze is al een schoonheid van zich zelf, maar ook van binnen!!!

Annette
Annette
2 jaren geleden

Doutzen, wat ben jij toch een liefje! Jij drukt je nog véél te voorzichtig uit met de opmerking: met de Great Reset hebben zij niet het beste met ons voor.

Ik denk dat jij, verstandig als je bent, niet het achterste van je tong laat zien. Volgens mij weet je behoorlijk goed, wat er al anderhalf jaar speelt.

Jij bent ook degene, die als een leeuwin vecht voor haar kinderen. Dat weet ik, omdat jij je bij Moederhart hebt aangesloten. Daar zitten allemaal moeders bij, die nog ECHT weten wat het moederschap inhoudt: je kinderen, het kostbaarste dat je hebt in je leven, beschermen ten koste van alles.

Daarstraks kwam ik op Telegram een bericht tegen, waarin het duivelse plan nog eens naar voren kwam:

Tot 2024 moet iedereen een portie van maar liefst ACHT prikken hebben gehad. Dit klopt met het lijstje, wat ik kort geleden op zo’n paspoort heb gezien. Daar waren 8 plekjes ingeruimd om de prikken in te documenteren.

Daarna zou het even rustig zijn (althans voor diegenen die er dan nog zijn!), om in 2025 wéér met een nieuwe pandemie te starten.

Dit heeft Bill Gates laatst althans in een interview verklaard. Ben even de naam van DAT virus kwijt.
En het ergste is nog: hij LACHTE erbij.
WAT een psychopaat!

Back to top button
112
0
We lezen graag je reactie!x