Binnenland

FVD voert druk op: ‘Rutte, maak alle documenten over Build Back Better openbaar!’

Help ons door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

FVD wil precies weten hoelang de term Build Back Better al circuleert in overheidskringen en heeft hier een Kamervraag over ingediend. “Alle documenten waarin de term wordt gebruikt of die daar betrekking op hebben, dienen openbaar te worden gemaakt!” zegt FVD-leider Thierry Baudet.

De term is bedoeld om de coronacrisis te misbruiken om allerlei globalistische ideeën tot beleid te maken, legt de partij uit.

“Het afgelopen jaar is de term ‘Build Back Better’ een soort internationaal buzzword geworden, dat staat voor de progressieve agenda zoals uiteengezet in de Agenda 2030 van de VN, met ‘duurzaamheid’ en ‘inclusiviteit’ – dus klimaatbeleid en immigratie – als speerpunten. Maar ook de afschaffing van contant geld, de overdracht van soevereiniteit en de introductie van ‘hate speech’-wetten. Wie de term ‘Build Back Better’ gebruikt, positioneert zichzelf dus nadrukkelijk in de globalistische beweging,” aldus Baudet.

Hoogst dubieus

Dat dit opduikt in coronatijd vindt hij merkwaardig. “Terwijl iedereen in lockdown zit en de oppositie zich nauwelijks kan laten horen, wordt een radicale en controversiële agenda doorgedrukt. De Provinciale Statenverkiezingen van 2019 heeft FVD gewonnen op de thema’s klimaat en immigratie. Referenda over uitbreiding van de EU werden gewonnen door eurosceptici. Dan kun je toch niet van zo’n moment als nu misbruik maken om – zoals Wopke Hoekstra zegt – ‘nu door te pakken’? Ik vind de ‘never waste a good crisis’-strategie vanuit democratisch oogpunt hoogst dubieus…” voegt hij toe.

FVD-politicus Ralf Dekker benadrukt: “Dit is echt cruciaal. De hoofdrichting die ongevraagd wordt ingezet.”


[FVD]

4.9 67 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieter van Leeuwen
Pieter van Leeuwen
1 jaar geleden

Ben blij met de FVD, de enige partij die mij daar verwoord.
Steun nu de FVD met hun campagne, het geld is hard nodig.

wolfje168
wolfje168
1 jaar geleden

Een terechte eis. Daar zal de NOS de komende tijd ook zeker de nodige aandacht aan besteden (not).

deelnemer
deelnemer
1 jaar geleden

zouden ze wereldwijd het internet voor burgers kunnen plat leggen? Hm.

Mikkel
Mikkel
1 jaar geleden

buid back better = 6uild 6ack 6etter = 666

Zie de (soms niet zo geheime) gecodeerde onderlinge communicatie tussen de satanische globalisten. Ze willen een technocratische, dystopische wereld, waarin 99% van de mensen overbodig worden. Drie keer raden wat ze met die overbodige mensen willen doen… 666

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

89
0
We lezen graag je reactie!x