Homepagina » Binnenland » FVD voert druk op: ‘Rutte, maak alle documenten over Build Back Better openbaar!’
fvd
Foto: Klaus Schwab en Mark Rutte (World Economic Forum CC BY 3.0)

FVD voert druk op: ‘Rutte, maak alle documenten over Build Back Better openbaar!’

FVD wil precies weten hoelang de term Build Back Better al circuleert in overheidskringen en heeft hier een Kamervraag over ingediend. “Alle documenten waarin de term wordt gebruikt of die daar betrekking op hebben, dienen openbaar te worden gemaakt!” zegt FVD-leider Thierry Baudet.

De term is bedoeld om de coronacrisis te misbruiken om allerlei globalistische ideeën tot beleid te maken, legt de partij uit.

“Het afgelopen jaar is de term ‘Build Back Better’ een soort internationaal buzzword geworden, dat staat voor de progressieve agenda zoals uiteengezet in de Agenda 2030 van de VN, met ‘duurzaamheid’ en ‘inclusiviteit’ – dus klimaatbeleid en immigratie – als speerpunten. Maar ook de afschaffing van contant geld, de overdracht van soevereiniteit en de introductie van ‘hate speech’-wetten. Wie de term ‘Build Back Better’ gebruikt, positioneert zichzelf dus nadrukkelijk in de globalistische beweging,” aldus Baudet.

Hoogst dubieus

Dat dit opduikt in coronatijd vindt hij merkwaardig. “Terwijl iedereen in lockdown zit en de oppositie zich nauwelijks kan laten horen, wordt een radicale en controversiële agenda doorgedrukt. De Provinciale Statenverkiezingen van 2019 heeft FVD gewonnen op de thema’s klimaat en immigratie. Referenda over uitbreiding van de EU werden gewonnen door eurosceptici. Dan kun je toch niet van zo’n moment als nu misbruik maken om – zoals Wopke Hoekstra zegt – ‘nu door te pakken’? Ik vind de ‘never waste a good crisis’-strategie vanuit democratisch oogpunt hoogst dubieus…” voegt hij toe.

FVD-politicus Ralf Dekker benadrukt: “Dit is echt cruciaal. De hoofdrichting die ongevraagd wordt ingezet.”


[FVD]

4.9 67 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieter van Leeuwen
Pieter van Leeuwen
3 maanden geleden

Ben blij met de FVD, de enige partij die mij daar verwoord.
Steun nu de FVD met hun campagne, het geld is hard nodig.

Hydra
Hydra
Reactie op  Pieter van Leeuwen
3 maanden geleden

Jazeker. Ik heb jarenlang niet gestemd, maar dat ga ik nu wel doen. En wel op de FVD!!!!

Jolanda
Jolanda
Reactie op  Hydra
3 maanden geleden

Ik zou deze populisten nu toch ook niet té groot laten worden…

Janv
Janv
Reactie op  Jolanda
3 maanden geleden

Prima kom dan met andere goede oplossingen en laat deze “populisten”niet te groot worden B
lijven wegkijken dat is geen optie meer

Kitty
Kitty
Reactie op  Janv
3 maanden geleden

De huidige regering is bezig angst te zaaien en uiteindelijk hebben we niks meer te vertellen. U bent gewaarschuwd.

Nina
Nina
Reactie op  Jolanda
3 maanden geleden

Doe even normaal, zij zijn de enige die het belang van het volk voorop stelt. Informeer je en zie dat de rest naar een communistische technocratische heilstaat wil. Alles gecontroleerd door mensen die denken dat ze beter zijn dat jij. Is dat wat je wilt? Niet erg slim!

Dubito
Dubito
Reactie op  Jolanda
3 maanden geleden

Hoe groot is té groot?

salvar
salvar
Reactie op  Jolanda
3 maanden geleden

nee , rutte moet zeker de grootste worden?

Rob
Rob
Reactie op  salvar
3 maanden geleden

Dat wordt hij ook. Dat is allang bepaald achter de schermen, waar je ook op stemt. Daarom is stemmen zinloos. Je hebt het toch in Amerika gezien? Trump won overweldigend maar de de wereldwijde corruptie sluisde het naar Biden. Dat gebeurt hier ook al een aantal jaren. De verkiezingen zijn in feite alleen maar bedoeld om het volk te verdelen zodat het kapitalisme en globalisme de macht over het volk heeft en meer niet. De psychopaten hebben ze nodig voor hun agenda dus blijven ze hoe dan ook de winnaar van verkiezingen. Dat zal dit jaar ook gewoon weer gebeuren. Als er er tenminste nog verkiezingen komen.

Pipojipo
Pipojipo
Reactie op  Jolanda
3 maanden geleden

Welke dan wel?

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  Jolanda
2 maanden geleden

Het is er op of er onder. Alle landen uitleveren aan een stel mondiale fascisten? Kom nou, we zien nu al zoveel staatstrollen die de vrije gedachten willen uitbannen.

Solo
Solo
Reactie op  Pieter van Leeuwen
3 maanden geleden

Mee eens. Ik ga ook zeker op ze stemmen en ik heb al jaren niet meer gestemd want het maakte niets uit.Ik hoop mijn vertrouwen in het FVD wel bewezen wordt!

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Pieter van Leeuwen
3 maanden geleden

De enige partij die wij nodig hebben, steeds meer mensen willen op deze partij gaan stemmen, maar denk eraan wat er met Trump is gebeurd kan hier ook.

Dubito
Dubito
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
3 maanden geleden

Op z’n minst gaan ze vlak voor de verkiezingen (wanneer?) een gore streek uithalen t.a.v. Baudet. Ligt waarschijnlijk al klaar (een of ander stiekem filmpje van een of ander diner of zo). Zoek het in ‘journalistieke’ kringen van de NRC.

Arnold
Arnold
Reactie op  Dubito
3 maanden geleden

De Elite, waarvan Rutte ook een mannetje is, zal zeker een streek uithalen naar Baudet. FvD krijgt mijn stem.

Jan
Jan
Reactie op  Pieter van Leeuwen
2 maanden geleden

Ja ik ben ook heel blij mee met de FVD, precies wat ik al die maanden al dacht brengt Baudet eindelijk in het openbaar en laat hij zien dat het hem ernst is. Dat hebben we nodig, iemand met skills, anders komen we hier nooit meer uit. Tevens vrees ik doch dat we al te laat zijn. Kijk naar de politie en het leger wat de Overheid achter zich heeft geschaard. Demonstreren is een Grondrecht, maar mensen die tegen de corona maatregelen demonstreren worden zonder pardon van de straat geknuppeld alsof het misdadigers zijn. Maar ik ga zeker op FVD stemmen, dat is nog mijn enigste houvast in deze.

wolfje168
wolfje168
3 maanden geleden

Een terechte eis. Daar zal de NOS de komende tijd ook zeker de nodige aandacht aan besteden (not).

deelnemer
deelnemer
3 maanden geleden

zouden ze wereldwijd het internet voor burgers kunnen plat leggen? Hm.

doornbos
doornbos
Reactie op  deelnemer
3 maanden geleden

Ondergronds. Werkt net als 80 jaar geleden nog steeds perfect.

elisabeth
elisabeth
Reactie op  deelnemer
3 maanden geleden

daar ben ik bang voor ja…..deelnemer

Dolf
Dolf
Reactie op  deelnemer
3 maanden geleden

Zou makkelijk kunnen. De DNS rootservers staan bijna allemaal in de VS. Er zijn inmiddels wel wat alternatieven. Maar wie brengt dat bij de gewone man/vrouw/onzijdig

En ondergronds, kan, maar is traag maar gaat zeker gebeuren

Mikkel
Mikkel
3 maanden geleden

buid back better = 6uild 6ack 6etter = 666

Zie de (soms niet zo geheime) gecodeerde onderlinge communicatie tussen de satanische globalisten. Ze willen een technocratische, dystopische wereld, waarin 99% van de mensen overbodig worden. Drie keer raden wat ze met die overbodige mensen willen doen… 666

A M
A M
Reactie op  Mikkel
3 maanden geleden

Stel je nu eens voor dat sheeple naar deze website verwezen worden (zoals ik vaak doe). Ze lezen bovenstaand artikel (en andere op deze site) en denken ‘jezusmina, wat is er toch aan de hand?’. Dan lezen ze de commentaarsectie, komen ze bij die onzin over 666 en halen ze opgelucht adem, door te denken ‘oké, het zijn complotgekkies hier, niets om ernstig te nemen’. Als we willen dat mensen de waarheid eindelijk gaan zien, moeten we ze geen reden geven om ons idioten te vinden. En dat 666-verhaal, mijn beste, is zowat de grootste onzin die ik de laatste maanden gelezen heb (msm-artikels inbegrepen).

Wytske
Wytske
Reactie op  A M
3 maanden geleden

Tja, klinkt erg ongeloofwaardig, snap ik, net als anderen vinden dat de MSM fake-news brengt ongeloofwaardig vinden, en de coronacrisis misbruikt wordt om een soort globale Noord-Korea te creeeren.

Ik ga je niet vertellen hoe het zit, maar ik raad je wel te verdiepen in de symboliek van de vrijmetselarij en de illuminati. De piramide met het oog, handgebaren, numerologie en andere occulte zaken zijn dingen waar je hen aan kan herkennen.

Margie
Margie
Reactie op  Wytske
3 maanden geleden

komische boekwerkje dat werd uitgegeven door de EU op 31 januari 2012?

https://op.europa.eu/en/publication-detail/-/publication/4cc2ea93-d003-417e-9294-1103a6ee877d

Dat heeft precies het geheime plan van wat er nu aan het gebeuren is. Ze creëren een pandemie teneinde medische tirannie te kunnen gebruiken om een wereldregering te creëren die door hen wordt gecontroleerd maar ons zal onderwerpen en vaccineren met gen-veranderende CRISPR vaccins om ons genetisch te modificeren in gehoorzaamheid aan hen.

Dubito
Dubito
Reactie op  A M
3 maanden geleden

Dat is mijn ervaring ook. Ik doe echt mijn best door vrienden en bekenden door te verwijzen naar sites als deze, zodat ze misschien ook een beetje wakker gaan worden door geconfronteerd te worden met feiten die hen vanuit de msm niet bereiken. Maar zodra ze termen als illuminati, Q-anon, satanisten, De Openbaringen, pedonetwerken etc etc tegenkomen haken ze grijnzend af: oh….waait de wind uit die hoek….en sta ik ook voor joker. Ik heb er grote moeite mee. Ik gun iedereen zijn/haar theorieën, maar als je met beide benen op de grond blijft in je commentaren jaag je potentieel geïnteresseerden niet weg.

Nou, kom maar op met de boze duimpjes….

salvar
salvar
Reactie op  A M
3 maanden geleden

code van covid19 is ………../060606
toevallig?

A M
A M
Reactie op  salvar
3 maanden geleden

Heu, dat heb ik nog nooit gehoord. Er is wel een Microsoft-patent met nummer WO2020060606; misschien doel je daarop? Als je ver genoeg zoekt omdat je wanhopig iets wilt vinden, dan zullen er wel dingen opduiken die je misschien met veel fantasie aan iets duivels kunt linken. Maar geef toe: als jij een duivels plan had om de wereld te overheersen, zou je je dan bezighouden met dergelijke knullige symboliek?

salvar
salvar
Reactie op  A M
3 maanden geleden

ik heb het toch duidelijk op de spuit (etiket) zien staan.
als ik het kan vinden (nog) zal ik zeggen waar.

Dubito
Dubito
Reactie op  salvar
3 maanden geleden

Weet je dat alle mobiele nummers in Nederland beginnen met 06? Toeval?

Arnoud
Arnoud
Reactie op  A M
3 maanden geleden

als jij dat onzin vind lees, dan is de openbaringen van de Apostel Johannes.

Elise
Elise
Reactie op  Mikkel
3 maanden geleden

De 666 codering zit al in de producten/scan codes.(dacht de eerste streepjes/weet ik niet meer precies) 666 staat overigens voor de mens zelf.(DNA streng) Ben zelf ook tegen huidige technologie. Het misbruik. Een wasmachine kan niet veel kwaad bv.
Technologie zijn de ogen van de macht.
Lang geleden heb ik het hier al een keer neergezet. Technologie/internet is een web en dat web wordt beheert door een spin. De zwarte weduwe. Zij eet haar partner en haar kinderen op. Gebeurt nu ook met ons/de mens.
Technologie is tot stand gekomen door naar de natuur te kijken. Alles is in een pc programma gestopt. Nu wordt er vooral gekeken hoe wij denken(AI) en hoe wij bewegen.(de “stoute” kindertjes) Ik verwijs even naar een groot data bedrijf: http://www.globalswitch.com. Het zegt het al. Wereld omkeren. Bestaat al lang, dit bedrijf. Hebben ook nog aandelen enz in andere branches. Hotels enz.
Leuk weetje: De Eifeltoren is 1 van de eerste grote zendmasten.(EU) Vlak daarbij ligt een groot data bedrijf. Wij hier hebben google en heeft zijn eigen windmolenpark.
Mensen worden nu al afgeluisterd door siri, geheime diensten enz.
Kijk eens naar CBS site. Alles wordt bijgehouden in cijfers en in kleurtjes.(groepering van beroepen enz)
Het gevaar zit dus bij die tech en farma bedrijven.
Dus is het niet vreemd om te denken, dat we met transhumanisme te maken hebben/krijgen.
En dit moeten wij voorkomen. Hoe? Tja, das best lastig. Zo min mogelijk je mobiel gebruiken. Maar ja, ik ben nog 1 van de weinige die geen mobiel heeft.(bewust)
Ik vraag me af of stemmen nog zin heeft. Politiek zit vast aan het systeem.(denk maar eens aan de vele lobby’s/agenda21/30) Er wordt eerst een systeem neergezet en daarna wordt er pas over gepraat in de politiek. Men zoekt de partijen bij elkaar, die het meest voor de hand liggen. 1 partij kan nooit alleen regeren. Dan erbij, als het recht niet meer naar behoren functioneert, dan kun je de hele politiek ook in de prullenbak gooien, want wij leven in een rechtstaat/trias politica. Tenminste dat was/is de bedoeling van een democratie.
Zelf denk ik dat de verkiezingen niet doorgaan. Nu ja, net zoals bij het virus elke keer een andere smoes wordt gebruikt. Net zoals de EU/euro door onze strot is geduwd, zo zal de wereldagenda/NWO ook door onze strot worden geduwd.
Vandaar ik nu per dag leef/overleef.

Flivo
Flivo
3 maanden geleden

Bravo, ga door! Nu alles op tafel!

Nina
Nina
Reactie op  Flivo
3 maanden geleden

Debataanvraag vanFvD en Krol is afgewezen door de overige partijen, dus hoeft Rutte zich weer niet te verantwoorden.

tony
tony
3 maanden geleden

De re-set = communisme

communisme/marxisme/socialisme = zelfde eigenaar.

communisme = de religie voor de vernietigde mens. De Goddeloze mens…

een typische Vrijmetselaar.

Die moordenaars in parlement jumpen van de ene hysterie en schandaal naar het volgende. Alles om maar niet te erkennen dat corona-pandemie = hoax.

En zij allen verantwoordelijk zijn voor de onterrechte vernietiging van onze kinderen.

Ikke
Ikke
Reactie op  tony
3 maanden geleden

Maak er maar nazi-communistische-technocratie van. Drie keer zo erg als wat we in het verleden gezien hebben.

Eus
Eus
Reactie op  tony
3 maanden geleden

Ik mis nog iets in je commentaar, namelijk de groep die hier werkelijk achter zit. Het is bekend dat het marxisme, communisme door de “uitverkorenen” bedacht is. Niet om je te verheffen, maar om je tot slaaf te maken. Daarom zie je nu ook dat, na het gezin en geloof te ondermijnen, er nu het sociale leven wordt vernietigt. Het laatste komt er nog aan, alles wat je bezit zal aan “hen” gaan toebehoren. En dat zal, als we niets doen, toch echt gaan gebeuren.

tony
tony
3 maanden geleden

#Wij geen Leven, zij geen leven.

Stay Positive
Stay Positive
3 maanden geleden

Zo dan, dit is lekker wakker worden. Ben blij dat deze dingen benoemd worden. This is all about. Let’s smoke them out of their marxist holes!!

Stay Positive 💪

Nina
Nina
3 maanden geleden

Goed zo Thierry, gooi het maar in de groep. Laat de rest maar weten dat ze hebben zitten slapen en niet weten waar hun partijen eigenlijk mee bezig zijn. D66 is een grote participant aan WEF, want Kaag zit zelf in het clubje, met Maxima en Rutte. Het is een wereldwijd doortrapt plan ( al jaren zijn ze er mee bezig) om er zelf beter van te worden) en de burger onder totale curatele en controle te stellen. Totale machtsmisbruik bedacht door Schwab, BG, de Eu, linkse regeringen en de top van het bedrijfsleven werkt er aan mee. Schande.

Ikke
Ikke
Reactie op  Nina
3 maanden geleden

Het feit ook dat ze het BBB debat tegengestemd hebben en sommigen tijdens een interview zeiden dat ze niet wisten wat het was en het blijkbaar ook niet willen weten. Dat is nog eens een volksvertegenwoordiger, mensen die hun kop in het zand steken met enorme gevolgen!

Nina
Nina
Reactie op  Ikke
3 maanden geleden

Grote kans dat ze er zelf op een of andere manier aan verbonden zijn. Ik denk dat er veel meer mensen uit de politiek een radartje zijn in het geheel, onder auspiciën van Rutte of Kaag of wie dan ook. FVD is de enige die daar niet bij hoort. Zelfs Wilders zou van niets weten, niet voor te stellen. Dat zou betekenen dat ze het afgelopen jaar alleen afgeven op andersdenkenden maar niet weet over welke informatie andersdenkende beschikken. Kan het mij niet voorstellen. Ze weten het allemaal en ze willen dit ook gewoon door laten gaan! Ook als je kijkt naar grote bedrijven met de 3 state city plannen, de bedrijven die de gezicht herkennende camera’s leveren (dat zit onder andere in Eindhoven). Er zijn veel meer mensen in verweven dat dat wij denken of in de planning of in de aansturing ervan.

Rob
Rob
Reactie op  Nina
3 maanden geleden

Thiery denkt alleen wel verkeerdom. Hij denkt dat de corona crisis misbruikt wordt. Nee dus. De corona crisis is doelgericht opgezet om de great reset waar te maken. Er is geen gevaarlijk virus. Het corona virus wordt als machtsmiddel gebruikt om het huidige financiële en economische systeem (versneld) in te laten storten en het overgrote deel van de bevolking weg te vagen. Het vaccin is gee vaccin, het verandert het dna zodanig dat je eigen imuunsysteem zich tegen je lichaam keert als je een keer een virus hebt, ook wel overreactie genoemd. Het virus wordt ook als excuus gebruikt om de boel dicht te gooien waardoor bedrijven en ondernemers failliet gaan. Kortom, de crisis is doelgericht opgezet en het virus is het excuus om de boel af te breken en te vernietigen.

Corrie de Jong
Corrie de Jong
3 maanden geleden

Omdat Rutte beschermd ordt oor de grote Elite en Bill Gates.vriendjes van Rutte.het lijkt wel of hun gechipt zijn ze gedragen zich niet als mensen maar als buikspreek poppen.Rutten gedraagt zich echt zo alsof hij zelf niets kan.ik denk als ze niet dien wat de grote leider ze opdraagt ze dan ook vermoord worden.maar Rutten is al van zolang hij president is een dictater voor het volk en hij blijft maar overal om liegen.hij kan ook kwaadaardig zijn geboren

x

Check Also

tweede

Holocaust-overlevende: overeenkomsten tussen Tweede Wereldoorlog en coronabeleid ‘zeer angstaanjagend’

Gisteren ontstond ophef over de poster van ...

de jonge

Huisarts geeft coronaminister De Jonge uitbrander: ‘Farizeeër’

Coronaminister Hugo de Jonge zei maandag voor ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

89
0
We lezen graag je reactie!x