BuitenlandCorona

Belgische politie gaat met Kerst langs deuren om coronaregels te handhaven

Help mee door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Belgen kunnen een bezoekje van de politie verwachten met Kerst als ze de coronaregels niet naleven. Ja, echt. Minister Annelies Verlinden van Binnenlandse Zaken waarschuwde burgers dat hun kerstfeest onderbroken zal worden door de autoriteiten als ze ‘te veel lawaai maken’.

“De politie zal toezien op de naleving van de maatregelen. Handhaving is belangrijk en waar nodig, door geluidshinder bijvoorbeeld, zal de politie aanbellen,” aldus de minister in een interview met De Zondag. Verlinden zei dat de politie geen huizen zal binnenvallen – ‘de wetgeving maakt dat ook niet mogelijk’ – maar Belgen zijn in ieder geval gewaarschuwd dat ze in de gaten worden gehouden.

Volgens Verlinden is het ‘de absolute wens’ van de regering om iets meer menselijke nabijheid toe te laten voor Kerst. Maar, zo zei ze, tegelijkertijd moeten ‘de alarmsignalen van de ziekenhuizen’ heel serieus genomen worden. “Als we ons allemaal goed aan de maatregelen houden, dan kunnen we misschien een perspectief bieden.”

Een paar mensen

Of er daadwerkelijk versoepelingen komen, kan ze niet zeggen. “Ik wil geen valse beloftes doen.”

Ook in eigen land zal Kerst er hoogstwaarschijnlijk anders uitzien dan normaal. RIVM-topman Jaap van Dissel zei in Nieuwsuur niet te verwachten dat we met meer dan een paar mensen Kerst kunnen vieren. “Daarvoor zijn de huidige besmettingscijfers te slecht. We zien nu twee weken dat de aantallen wel iets dalen, maar toch te lang blijven hangen.”

Niet zingen

“Nu de cijfers zo stagneren zijn we heel somber. Als je met elkaar Kerst gaat vieren, kan dat een katalysator zijn voor verdere verspreiding,” zei Van Dissel.

In de Verenigde Staten waarschuwde gezondheidsdienst CDC mensen om geen alcohol te drinken of te zingen met Thanksgiving.

[Zero Hedge via Summit News]

4.1 20 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
2 jaren geleden

Denk dat overheden zo langzamer aan een burger oorlog aan het uitlokken is.

Marleen
Marleen
2 jaren geleden

Alarmsignalen van de ziekenhuizen…jongens er wordt gelogen tegen 100 per uur. Geen enkele regering is herverkozen omdat ze het toch zo goed doen….integendeel !

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 jaren geleden

Covid -19 heeft NIETS met een virus te maken!!
CHINA-Virus/Covid-19 agenda…De communistische dictator van China zegt dat alle mensen moeten worden gemarkeerd en gevolgd..
https://humansarefree.com/2020/11/communist-dictator-of-china-says-all-humans-should-be-marked-tracked.html

Stay Positive
Stay Positive
2 jaren geleden

Eigenlijk kan ik hier niet om lachen. Maar ik kon het dus niet laten om hiervan de slappe lach te krijgen. Hoe komen ze erop joh, die marxisten laten hun gezicht zien. Niet teveel geluid maken anders bellen we wel even aan?

Nu kan ik alleen maar hopen dat min. 70% de slappe lach krijgt van die maatregelen. Samen lachen we de overheid onder controle.

Over 1 december: Ik schaf een grappige halloween masker aan om zo de maatregelen belachelijk te maken in de supermarkt. Dan maar met een snavel op lopen. Werkt hetzelfde als een in India gemaakt muilkorfje onder erbarmelijke toestanden gefabriceerd in een kippenhokje.

Fuck het Cartel Rutte!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

80
0
We lezen graag je reactie!x