BuitenlandCorona

Cijfers Amerikaanse RIVM: 329 sterfgevallen na coronavaccinatie

Help door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bij het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) van de CDC, het Amerikaanse RIVM, zijn inmiddels 329 sterfgevallen gemeld na coronavaccinatie. De sterfgevallen worden op verschillende manieren beschreven, variërend van ‘schuim uit de mond’ tot ‘zware hartaanval’ en ‘niet hersteld’.

In Amerika zijn inmiddels 22 miljoen mensen ingeënt tegen corona. Tot dusver zijn daar alleen de vaccins van Pfizer en Moderna goedgekeurd voor noodgebruik. Dat betekent dat ze nog steeds experimenteel zijn. Ondanks de honderden sterfgevallen zei de CDC eind vorige maand dat ‘alles goed gaat’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Van de 329 gemelde sterfgevallen deden 285 zich voor in de VS en 44 in andere landen. De gemiddelde leeftijd bij overlijden bedroeg 76,5 jaar. De meeste meldingen kwamen binnen na de eerste dosis.

In de VS en Europa lopen onderzoeken naar meerdere sterfgevallen en ernstige allergische reacties. Op 3 januari overleed verloskundige Gregory Michael twee weken nadat hij het vaccin van Pfizer had genomen. Vlak nadat hij was ingeënt, werd hij ziek. In Californië wordt onderzoek gedaan naar de dood van een 60-jarige zorgwerker die op 9 januari overleed, vier dagen nadat hij zijn tweede dosis van het Pfizer-vaccin had gekregen.

Minder dan 1 procent

Ook in Israël, Noorwegen, Portugal, Zweden, Zwitserland en Nederland zijn sterfgevallen gemeld na vaccinatie. Polen, Zweden en België hebben er daarnaast voor gekozen om geen ouderen in te enten met het vaccin van AstraZeneca en de Universiteit van Oxford. In andere Europese landen is dat ook geadviseerd omdat er te weinig bekend is over de werkzaamheid bij senioren.

Het aantal sterfgevallen ligt in werkelijkheid mogelijk nog een stuk hoger. Minder dan 1 procent van de bijwerkingen zou worden gemeld. De gepensioneerde kinderarts Allan Cunningham schreef in 2017 in vakblad The BMJ dat VAERS ‘niets meer is dan windowdressing’ en deel uitmaakt van de strategie van de Amerikaanse autoriteiten om ‘ons te misleiden over vaccinveiligheid’.

[Children’s Health Defense]

4.7 29 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
MartinRimas
MartinRimas
3 jaren geleden

In Amerika zijn inmiddels 22 miljoen … Ik hope ze waren complet idioten.

Paca
Paca
3 jaren geleden

ouderen worden niet ingeeint omdat voor die doelgroep de werkzaamheid van het vaccin nog te weinig bekend is.. laat dat tot je doordringen.

mike
mike
3 jaren geleden

Maak je borst maar nat: de wereldbank gaat ervan uit dat het “Covid-19 project” zal eindigen op 31 maart 2025! Zie bladzijde 1 van 60.

http://documents1.worldbank.org/curated/en/993371585947965984/pdf/World-COVID-19-Strategic-Preparedness-and-Response-Project.pdf

Hans
Hans
3 jaren geleden

Alsof het bij jongere mensen vaccineren geen kwaad kan. Het duurt alleen wat langer voordat het gif z’n werk doet.

Back to top button
40
0
We lezen graag je reactie!x