Natuur en Milieu

We willen niet dat onze kinderen worden gehersenspoeld. Australisch parlementslid breekt in deze speech een lans voor klimaatsceptici

Help ons door dit met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Kinderen moeten op school ook sceptische geluiden over klimaatverandering te horen krijgen. Dat heeft het kersverse Australische parlementslid Terry Young gezegd.

Elke vorm van indoctrinatie berooft schoolkinderen van hun vrije keuze, aldus Young.

“We willen dat onze kinderen en kleinkinderen les krijgen over evolutie en creatie, verschillende religies, voorstanders van klimaatverandering en sceptici,” zei hij tijdens zijn maidenspeech.

Bangmakerij

“We willen niet dat onze kinderen worden gehersenspoeld,” benadrukte hij.

Als ik hoor dat een schooldirecteur op school zegt: ‘Als deze overheid niets zal doen aan klimaatverandering vergaat de wereld in 2030’, dan word ik boos, aldus Young.

Hij zei dat kinderen niet moeten worden geïndoctrineerd met ‘bangmakerij’ over het klimaat.

Extinction Rebellion

“Wij (conservatieven) zijn van mening dat we goed voor deze prachtige planeet moeten zorgen omdat dat zo hoort, niet omdat één of andere wetenschapper of extremist inspeelt op angst,” klonk het.

Het parlementslid haalde daarnaast uit naar klimaatgroep Extinction Rebellion, die het verkeer in Brisbane ontregelde om aandacht te vragen voor klimaatverandering.

Bekijk het filmpje hieronder:

[SBS]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sina
Sina
2 jaren geleden

Ach ja, …. en ze namen een glas, en ze deden een plas, en alles was weer zoals het was….

Coldshot
Coldshot
2 jaren geleden

De ZON en sommige supervulkanen bepalen het klimaat.. Verder NIETS !! Wie gaan er straks goudgeld verdienen aan de klimaatpaniek? Juist, dezelfde club die de paniek aanwakkert in de kanten en op tv.. Ratten met macht en geld voor wie een mensenleven niet telt (zie ons kabinet).

Philip
Philip
2 jaren geleden

’s Werelds meest exclusieve zomerkamp voor de superrijken: waar grote sterren met hun privéjet komen om te praten over… het klimaat

Tom Cruise, Leonardo DiCaprio, Barack Obama, Katy Perry, Orlando Bloom, Harry Styles, Mark Zuckerberg. Het zijn maar enkele van de peperdure namen die gearriveerd zijn op Sicilië voor Google Camp, ’s werelds meest exclusieve zomerkamp. Een van de thema’s dit jaar: klimaat en milieu. Beetje pijnlijk dus dat de genodigden met meer dan honderd privéjets naar het Italiaanse eiland zijn afgezakt.

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20190731_04536919

frans
frans
2 jaren geleden

australie wordt al geregeerd door een 1/ partijstelsel. Daar is de vrijheid al veel verder ingeperkt dan hier.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

6
0
We lezen graag je reactie!x