Homepagina » Natuur en Milieu » We willen niet dat onze kinderen worden gehersenspoeld. Australisch parlementslid breekt in deze speech een lans voor klimaatsceptici
We willen niet dat onze kinderen worden gehersenspoeld. Australisch parlementslid breekt in deze speech een lans voor klimaatsceptici

We willen niet dat onze kinderen worden gehersenspoeld. Australisch parlementslid breekt in deze speech een lans voor klimaatsceptici

Kinderen moeten op school ook sceptische geluiden over klimaatverandering te horen krijgen. Dat heeft het kersverse Australische parlementslid Terry Young gezegd.

Elke vorm van indoctrinatie berooft schoolkinderen van hun vrije keuze, aldus Young.

“We willen dat onze kinderen en kleinkinderen les krijgen over evolutie en creatie, verschillende religies, voorstanders van klimaatverandering en sceptici,” zei hij tijdens zijn maidenspeech.

Bangmakerij

“We willen niet dat onze kinderen worden gehersenspoeld,” benadrukte hij.

Als ik hoor dat een schooldirecteur op school zegt: ‘Als deze overheid niets zal doen aan klimaatverandering vergaat de wereld in 2030’, dan word ik boos, aldus Young.

Hij zei dat kinderen niet moeten worden geïndoctrineerd met ‘bangmakerij’ over het klimaat.

Extinction Rebellion

“Wij (conservatieven) zijn van mening dat we goed voor deze prachtige planeet moeten zorgen omdat dat zo hoort, niet omdat één of andere wetenschapper of extremist inspeelt op angst,” klonk het.

Het parlementslid haalde daarnaast uit naar klimaatgroep Extinction Rebellion, die het verkeer in Brisbane ontregelde om aandacht te vragen voor klimaatverandering.

Bekijk het filmpje hieronder:

[SBS]


Vond je dit leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

6 reacties

 1. De ZON en sommige supervulkanen bepalen het klimaat.. Verder NIETS !! Wie gaan er straks goudgeld verdienen aan de klimaatpaniek? Juist, dezelfde club die de paniek aanwakkert in de kanten en op tv.. Ratten met macht en geld voor wie een mensenleven niet telt (zie ons kabinet).

  16 likes
  • De zon en de oceanen bepalen ons klimaat, maar evengoed tegenstanders van het allergrootste formaat die we onmogelijk zullen kunnen bevechten. We zullen dus aan de wind moeten zeilen.

   3 likes
 2. Ach ja, …. en ze namen een glas, en ze deden een plas, en alles was weer zoals het was….

  10 likes
  • Zo is dat, en we drinken lekker een wijntje in het zonnetje op de Noordpool en gaan skiën op Gran Canaria.
   De invloed en kennis van de mens op klimaat en planeten(standen) is maar zeer beperkt.
   De maakbare wereld bestaat alleen in de hersens van de controle freaks.

   8 likes
 3. ’s Werelds meest exclusieve zomerkamp voor de superrijken: waar grote sterren met hun privéjet komen om te praten over… het klimaat

  Tom Cruise, Leonardo DiCaprio, Barack Obama, Katy Perry, Orlando Bloom, Harry Styles, Mark Zuckerberg. Het zijn maar enkele van de peperdure namen die gearriveerd zijn op Sicilië voor Google Camp, ’s werelds meest exclusieve zomerkamp. Een van de thema’s dit jaar: klimaat en milieu. Beetje pijnlijk dus dat de genodigden met meer dan honderd privéjets naar het Italiaanse eiland zijn afgezakt.

  https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20190731_04536919

  7 likes
 4. australie wordt al geregeerd door een 1/ partijstelsel. Daar is de vrijheid al veel verder ingeperkt dan hier.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

duurzame energie

Duurzame energie blijkt hoax: De film die iedere GroenLinkser moet zien

De klimaatadepten beweren stellig dat de aarde ...

michael moore

Michael Moore ontmaskert klimaatbeweging in gratis film. Vergeet alles wat je dacht te weten over groene energie

De nieuwe documentaire Planet of the Humans ...