Binnenland

FVD waarschuwde exact een jaar geleden al voor de recordinflatie, wat staat ons nog meer te wachten?

Help mee door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!

Exact een jaar geleden waarschuwde Forum voor Democratie dat de inflatie snel zou gaan oplopen. “We voorzagen dit al omdat de Europese Centrale Bank onder andere biljoenen euro’s aan het bijdrukken was,” licht FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen toe.

“We zien nu een recordinflatie van 17 procent. We zien hoe onze hele samenleving door die hoge inflatie langzaam maar zeker de afgrond indrijft,” aldus Van Houwelingen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

“Het is niet vol te houden. We leven in een gigantisch piramidespel, een bubbel, een opgeblazen zeepbel. De eerste tekenen van een onvermijdelijke implosie zijn er al. De inflatie loopt op, het is al gezegd,” zei hij op 6 oktober vorig jaar in de Kamer.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Acht keer zo hoog als een jaar geleden

“Hier ziet u de balans van de ECB. Zoals u kunt zien, is het in de laatste anderhalf jaar, sinds de coronacrisis, verdubbeld van 4 biljoen naar 8 biljoen. Dat is dus 4000 miljard erbij!” vervolgde hij.

“Gisteren ging de gasprijs voor het eerst door de magische grens van 100 euro per megawattuur. Dat is maar liefst acht keer zo hoog als een jaar geleden. Ik herhaal: dat is acht keer zo hoog als een jaar geleden!”

Sociaalkredietsysteem en CO2-budget

“Ook dit is natuurlijk een schijndebat. Het draait allang niet meer om de economie of de volksgezondheid. Er is een machtsgreep gaande onder het mom van een pandemie. Er moet een digitale euro komen, uitgegeven door de ECB. Cashgeld moet verdwijnen, zodat al uw aankopen getraceerd kunnen worden. Er komt een sociaalkredietsysteem om te kijken of u wel een brave burger bent, en u krijgt een CO2-budget, want u mag straks niet zomaar én vliegen én ook vlees eten,” aldus Van Houwelingen.

Volstrekt logisch

De energieprijs was één jaar geleden 100 euro per megawattuur en is inmiddels 200 euro per megawattuur. “Dus het is verdubbeld. Dat is volstrekt logisch,” zegt het Kamerlid. “De ECB blijft biljoenen euro’s bijdrukken. De klimaattransitie zorgt ervoor dat we traditionele, betrouwbare energiebronnen niet kunnen gebruiken. En met de sancties tegen Rusland schieten we onszelf in de voet.”

4.9 118 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

100 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jan de wit
jan de wit
1 jaar geleden

Riep ik 30 jaar al dat we ib een pyramidespel zaten en dat de eu het 4e rijks. Heb altijd een vreemd onderbuikgevoel gehad. kon ook nooit er in mee, ja maar nu hoef je geen geld meer te wisselen als je op vakantie ging. Dit pyramidespel begon toen de federal reserve ingevoerd werd en t goud ontkoppeld werd. Als resultaat had je de grote depressie met als afsluiter wo2

John
John
1 jaar geleden

Wat ons nog meer te wachten staat heeft Poetin officieel onthuld in zijn vurige toespraak.

Hij spreekt de waarheid over de kwaadaardige, satanische leiders van de westerse landen die de wereld plunderen en onnoemelijk menselijk lijden veroorzaken terwijl ze kinderen verminken en de waarheid het zwijgen opleggen.
Zij zien ons als een zootje ziellloze slaven van hun systeem wat zij bezitten en overheersen.

En als zodanig zullen ze ons kwellen en de zwakken onder ons nog meer in ketens slaan en de sterken proberen te doden door ze totaal uit te sluiten en vogelvrij te verklaren.

Je hebt 6 % psychopaten, 20% hoog emphaten, 74% neuro typische mensen.

3x raden wie bij welke groep hoort…..daar gaan we dus mee naartoe.

Psa
Psa
1 jaar geleden

Hij heeft gelijk, gisteren de verwachte uitbreiding van kanker.
Zou komen door ouder worden, maar door corana is de leeftijd gezkt.
Ze verwachten meer kanker door het injecteren, maar dat mag niet bekent worden. Liegen tijdens het liegen net als met de Bijlmer ramp.

Marco
Marco
1 jaar geleden

Tragisch dat het FvD de enige partij is die werkelijk ziet wat er aan de hand is. De rest ziet het niet, of wil het niet zien.

Back to top button
100
0
We lezen graag je reactie!x