Mens en Dier

Arts Fernand Debats tijdens burgerpodium: ‘Wij moeten voorkomen dat de mensheid van binnenuit wordt opgeblazen’

Help door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Dinsdag maakten maar liefst 10 insprekers gebruik van het burgerpodium tijdens de raadsvergadering in de gemeente Horst aan de Maas. Eén van hen was arts (niet-praktiserend) Fernand Debats.

Hij verwees onder andere naar de persconferentie die drie Duitse patholoog-anatomen afgelopen maand hebben gegeven waarin ze de resultaten presenteerden van 10 lijkschouwingen van mensen die na de corona-injectie overleden waren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Debats liet de raadsleden zien wat er in hun bloed zat. “Rare vormseltjes, lijkt een beetje op een microchip, een stalen splintertje, een rechthoekig dingetje. Alleszins dingen die het menselijk lichaam beslist zelf niet kan maken.”

Miljoenen doden

Professor Burkhardt zei met ontzetting in zijn ogen: ‘Ik zie bij deze mensen veranderingen in de cellen en de weefsels die ik in mijn 50-jarige carrière bij meer dan 10.000 lijkschouwingen nog nooit heb gezien’.

“Het slechte nieuws is dus dat het zomaar zou kunnen dat die voorspelde miljoenen doden alsnog komen,” waarschuwde Debats. “Niet door het zogenaamde virus, maar door de gifcocktail die onder de naam vaccin wordt ingespoten.”

“We zien dan ook wereldwijd na de vaccinatiecampagne een toename van de sterfte,” benadrukte de arts. Debats zei verder dat al die jeugdigen die pericarditis, een ontsteking van het hartzakje, hebben er over 10 jaar niet meer zullen zijn.

Waar geheimen zijn, zijn leugens

“Ik zie geen verschil tussen lokale, landelijke en geopolitiek. De moord op Kennedy en het opblazen van de Twin Towers is ook van belang geweest voor de inwoners van Horst aan de Maas,” zei hij. “Het zijn publieke geheimen dat er uit meerdere richtingen op Kennedy is geschoten en dat de Twin Towers van binnenuit zijn opgeblazen.”

“Waar geheimen zijn, zijn leugens,” voegde hij toe. “De samenstelling van de zogeheten vaccins is door onze minister van VWS tot staatsgeheim verklaard, maar we weten nu wat erin zit: grafeenoxide, nanodeeltjes waar je immuunsysteem zich niet tegen kan verdedigen; aluminium nanodeeltjes, waar je alzheimer van krijgt; PEG, waar de meeste mensen allergisch op kunnen reageren; kwik, één van de meest giftige stoffen; liposomen, die stapelen in de eierstokken van de meisjes die kinderen van de toekomst zouden moeten baren; weefsel van apenieren; en weefsel van menselijke foetussen.”

Burgerlijke ongehoorzaamheid

Ik vraag deze raad: wat hebben wij als burgers van deze gemeente nog voor reden om de overheid te volgen? Moet Den Haag niet juist luisteren naar wat er bij de burger leeft? Ook wij hier zullen moeten voorkomen dat de mensheid van binnenuit wordt opgeblazen en van alle richtingen uit wordt beschoten, zei Debats.

“Burgerlijke ongehoorzaamheid is in deze bizarre tijd synoniem geworden met lijfsbehoud. Elke jongere die wij voor deze gifcocktail kunnen wegrukken, zal ons over 10 jaar dankbaar zijn. Waarom zou Horst aan de Maas niet de eerste gemeente kunnen zijn waar burgerlijke ongehoorzaamheid gemeentebeleid wordt?”

Vanaf 41:33:

4.9 108 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

65 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rick
Rick
2 jaren geleden

Geen wonder dat de big farmacie vooraf immuniteit hebben gekregen allemaal vooropgezet en die Elite zijn gewoon nog erger dan de nazi’s maar maak nou geen vergelijking want dan is de wereld te klein maar kan t verschil niet zien
Maar wie zijn hun om voor GOD te spelen t zijn gewoon duivels

Mieke
Mieke
2 jaren geleden

Dat is lef hebben en de gegevens v.h. zgn vaccin heel erg naar waarheid…ALLES KLOPT AL 1,5 JAAR NIET!

Perm.
Perm.
2 jaren geleden

En zo moet er, vanuit steeds meer plaatsen in Nederland, tegengas worden gegeven aan de demonen uit Den Haag. Ik kan voor Mark, Hugo en Ferd geen andere benaming meer bedenken. Urk, Horst aan de Maas. Wie volgen? Ze moeten en zullen van het podium af. Wie helpt?

NooT
NooT
2 jaren geleden

Nou, duidelijker kan het niet.

Back to top button
65
0
We lezen graag je reactie!x