CoronaBuitenland

Volledige video: zo slaagden oud-politieagent Mark Sexton en zijn team erin een vaccinatiecentrum te sluiten

Help anderen door dit artikel met vrienden op je social media te delen!

Gepensioneerd politieagent Mark Sexton en zijn team van UK Citizen zijn erin geslaagd een vaccinatiecentrum van de University of the West of England in Bristol tijdelijk te sluiten. Sexton overhandigde de politie bewijs waaruit blijkt dat de vaccins gevaarlijk zijn.

Daarnaast verwees hij naar een video van de gerenommeerde Britse cardioloog Aseem Malhotra, die heeft opgeroepen om te stoppen met vaccineren.

Drie dagen gesloten

Het vaccinatiecentrum blijft drie dagen gesloten, liet Sexton weten. Volgens de oud-politieagent worden er massamisdaden gepleegd in de vaccinatiecentra. Het is niet duidelijk of het centrum de deuren vandaag weer heeft geopend.

Medewerkers van vaccinatiecentra maken zich schuldig aan wangedrag in openbaar ambt, het veroorzaken van zwaar lichamelijk letsel en doodslag door grove nalatigheid, stelt zijn team, dat bestaat uit leraren, ex-militairen en politieagenten.

Geschrokken

De medewerkers van het centrum in Bristol en de politieagenten reageerden geschrokken en geschokt, en zeiden dat ze de informatie zullen doorsturen naar hun meerderen, zei Sexton.

Op de dag dat het vaccinatiecentrum werd gesloten, stonden er 300 prikafspraken ingepland. Er zouden vooral kinderen worden gevaccineerd.


4.9 114 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Snappie123
Snappie123
2 maanden geleden

Echt zó goed dat ze daadwerkelijk dit flikken, meer van dit graag!!!

cor van de haar
cor van de haar
2 maanden geleden

3 dagen ? dicht

Conny!https://www.ninefornews.nl/wp-content/themes
Conny!https://www.ninefornews.nl/wp-content/themes
2 maanden geleden

Alstjebelieft, laat je niet meer vaccineren tegen corona, omdat al die “mensen” niets erom geven als jij komt te overlijden!

Hugo
Hugo
2 maanden geleden

Zouden ze hier in Nederland ook wakker worden, of gewoon doorgaan met prikken. Gewoon sluiting afdwingen van deze nazi methoden. Je zal maar degenen zijn die U en uw kinderen deze misdadige prik toedienen. Persoonlijk zou ik niet graag in de schoenen van deze WEF moordenaars staan.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

84
0
We lezen graag je reactie!x