Buitenland

“Graf van Adolf Hitler gevonden in Argentinië”

Help ons door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Argentijnse archeologen zouden op een stuk privégrond in een bos op het graf van Adolf Hitler zijn gestuit. Dat schrijft de Servische krant Kurir.

Het afgelegen terrein, dat zich op zo’n 60 kilometer van de stad San Carlos de Bariloche bevindt, is erg moeilijk te bereiken vanwege de dichte begroeiing en alleen toegankelijk per boot.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het graf werd gevonden in het bos en was versierd met een swastika en een adelaar, schrijft de krant. Op het graf zou de tekst ‘Hier ligt Adolf Hitler, Führer van het Derde Rijk’ zijn aangebracht.

Mercedes-Benz

Volgens de krant hebben de archeologen een verzoek ingediend bij de Argentijnse autoriteiten om de resten op te graven en vervolgens een DNA-onderzoek te doen.

Het stuk grond zou eigendom zijn geweest van de directeur van Mercedes-Benz, die een fervent aanhanger was van het nazisme.

De Kurir schrijft dat meer dan 60.000 nazi’s na de oorlog naar Argentinië vluchtten. Onder hen was ook Josef Mengele, die ook wel ‘engel des doods’ werd genoemd.

Onderzeeër

Eerder publiceerde de FBI een rapport waaruit bleek dat Adolf Hitler en zijn partner Eva Braun deel uitmaakten van de circa 50 Duitsers die in juli 1945 met een onderzeeër Argentinië bereikten.

De bewering is gebaseerd op vier bevestigde verklaringen van ooggetuigen. De Duitsers zouden per bus zijn opgehaald en naar een veilige plek zijn gebracht.

CIA

De kroongetuigen konden zelfs het huis in de Andes beschrijven waar Hitler en Braun werden ondergebracht.

Het rapport meldde ook dat directeur van de CIA Allen Dulles de Duitsers hielp vluchten naar Argentinië.

[Kurir]

3.2 5 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
7 jaren geleden

Ook hier klopt de gangbare geschiedenis weer niet.

Benhur
Benhur
7 jaren geleden

Complot theorie word dat tegenwoordig genoemd door diezelfde Amerikanen. Waarschijnlijk ligt Obama Bin Laden daar ook begraven. HA Ha!

Martin
Martin
7 jaren geleden

Van de website de huizen van Oranje en Nassau:
‘De Koning, zijn vrouw en kinderen hebben een fantastische plek gevonden in de buurt van Bariloche, (officiële naam San Carlos de Bariloche) Argentinië, direct aan de grens met het
buurland Chili. Niet voor niets hebben zij deze uithoek van het vaderland van de Prinses gekozen. Waarschijnlijk is dit een wens geweest van Máxima,
daar zij uit Argentinië komt en haar familie in deze prachtige omgeving ook een verblijf heeft.’
http://www.hethuisvanoranje.nl/18%20Vorstelijke%20Verblijven/BezitMaximaArgentinie.html

an argie
an argie
7 jaren geleden

Pfft, weer de zoveelste idioterie op basis van (anonieme) getuigenverklaringen.
Hitler is de meest gedemoniseerde persoon in de geschiedenis van de mensheid, enkel en alleen omdat hij onder het bankenjuk uit wilde. (WAAR WE VANDAAG DE DAG ALLEMAAL DE HELE WRANGE VRUCHTEN VAN ETEN)

Hij liet zien HOE je binnen 3 jaar van de slechtste economie van Europa naar één van de besten ter wereld kunt komen, ondanks een wereldwijd boycot op Duitse goederen en ondanks het weigeren van kredieten door banken en daardoor een grotere bedreiging werd voor de bankiers dan Stalin.

Daarom moest Duitsland worden weggevaagd. Letterlijk en figuurlijk. Zowel emotioneel, spiritueel, als fysiek. Duitsland moest als voorbeeld dienen. Om te voorkomen dat dit een domino-effect zou krijgen.

En ik heb echt geen portret van die gast aan de muur hangen. Maar al die zionistische haatpropaganda van de afgelopen decennia moet nu maar eens een keer afgelopen zijn. Tijd om de waarheid boven tafel te krijgen! Dat mag wel eens na ruim 70 jaar.

Voor degene die een ander geluid wil horen:
http://thegreateststorynevertold.tv

Back to top button
28
0
We lezen graag je reactie!x