Homepagina » Buitenland » “Graf van Adolf Hitler gevonden in Argentinië”
"Graf van Adolf Hitler gevonden in Argentinië"

“Graf van Adolf Hitler gevonden in Argentinië”

Argentijnse archeologen zouden op een stuk privégrond in een bos op het graf van Adolf Hitler zijn gestuit. Dat schrijft de Servische krant Kurir.

Het afgelegen terrein, dat zich op zo’n 60 kilometer van de stad San Carlos de Bariloche bevindt, is erg moeilijk te bereiken vanwege de dichte begroeiing en alleen toegankelijk per boot.

Het graf werd gevonden in het bos en was versierd met een swastika en een adelaar, schrijft de krant. Op het graf zou de tekst ‘Hier ligt Adolf Hitler, Führer van het Derde Rijk’ zijn aangebracht.

Mercedes-Benz

Volgens de krant hebben de archeologen een verzoek ingediend bij de Argentijnse autoriteiten om de resten op te graven en vervolgens een DNA-onderzoek te doen.

Het stuk grond zou eigendom zijn geweest van de directeur van Mercedes-Benz, die een fervent aanhanger was van het nazisme.

De Kurir schrijft dat meer dan 60.000 nazi’s na de oorlog naar Argentinië vluchtten. Onder hen was ook Josef Mengele, die ook wel ‘engel des doods’ werd genoemd.

Onderzeeër

Eerder publiceerde de FBI een rapport waaruit bleek dat Adolf Hitler en zijn partner Eva Braun deel uitmaakten van de circa 50 Duitsers die in juli 1945 met een onderzeeër Argentinië bereikten.

De bewering is gebaseerd op vier bevestigde verklaringen van ooggetuigen. De Duitsers zouden per bus zijn opgehaald en naar een veilige plek zijn gebracht.

CIA

De kroongetuigen konden zelfs het huis in de Andes beschrijven waar Hitler en Braun werden ondergebracht.

Het rapport meldde ook dat directeur van de CIA Allen Dulles de Duitsers hielp vluchten naar Argentinië.

[Kurir]


Vond je deze informatie leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

27 reacties

 1. Pfft, weer de zoveelste idioterie op basis van (anonieme) getuigenverklaringen.
  Hitler is de meest gedemoniseerde persoon in de geschiedenis van de mensheid, enkel en alleen omdat hij onder het bankenjuk uit wilde. (WAAR WE VANDAAG DE DAG ALLEMAAL DE HELE WRANGE VRUCHTEN VAN ETEN)

  Hij liet zien HOE je binnen 3 jaar van de slechtste economie van Europa naar één van de besten ter wereld kunt komen, ondanks een wereldwijd boycot op Duitse goederen en ondanks het weigeren van kredieten door banken en daardoor een grotere bedreiging werd voor de bankiers dan Stalin.

  Daarom moest Duitsland worden weggevaagd. Letterlijk en figuurlijk. Zowel emotioneel, spiritueel, als fysiek. Duitsland moest als voorbeeld dienen. Om te voorkomen dat dit een domino-effect zou krijgen.

  En ik heb echt geen portret van die gast aan de muur hangen. Maar al die zionistische haatpropaganda van de afgelopen decennia moet nu maar eens een keer afgelopen zijn. Tijd om de waarheid boven tafel te krijgen! Dat mag wel eens na ruim 70 jaar.

  Voor degene die een ander geluid wil horen:
  http://thegreateststorynevertold.tv

  71 likes
  • De link vond ik toch schokkend maar het heeft mij wel alle antwoorden gegeven waar ik op zoek was

   En zionisme banken en mogendheid en feit is en erger zijn dan ww1 ww2 bij elkaar en oorlogen daarna.

   En begrijp zoals zij die op de Grebbeberg hebben gevochten,en altijd iets beweerd te hebben,dat er iets niet klopte.

   De u-boot die is gevonden met documenten over het koninklijke huis,die bezorgdheid waren over Duits economie in ww2 terecht was.

   Enzenz.

   En kan zo kan ik wel door gaan wat voor openheid geeft, in de link van jou.

   Duimpje omhoog.

   http://thegreateststorynevertold.tv

   14 likes
  • Waar word hij dan in dit artikel gedemoniseerd ?
   Ff goed lezen zou ik zeggen.

   2 likes
  • Als je dieper de geschiedenis in gaat zijn alle dictators criminelen. Die kwamen dus aan de macht door falen van eerder DEMOCRATISCH gekozen zakkenvullers. Door de eeuwen heen was er altijd bloed vergieten. Sinds WO1 wordt alles op beeld en geluid vastgelegd. , niet minder gruwelijk maar veel indringender. Bijna ALLE hedendaagse techniek is door Nazi uitvindingen gerealiseerd!

   2 likes
  • En zo is het!!!

   1 likes
  • Ik geloof er niks van, heb eens foto’s gezien van Russische Soldaten met de resten van het dode lichaam van Hitler, maar ook dan weet je niet of het klopt!

   0 likes
   • de arts die deze resten onderzocht heeft ( ww2 ) zei toen al : dit is niet adolf hitler .
    Dat blijkt ook uit dna onderzoek wat gedaan is en waaruit ook blijkt dat de botten van een vrouw waren ( niet van adolf z’n vrouw eva )
    Tot op heden zijn er geen bewijzen gevonden die aantonen dat hij in berlijn zelfmoord pleegde met zijn vrouw .
    Overigens zijn er documenten van de cia en de fbi vrijgegeven waaruit blijkt dat hij MET HULP VAN HUN ( cia , fbi ) naar Argentinië zijn gevlucht .
    De geschiedenis in de schoolboeken en menig boek klopt helaas van geen kanten

    0 likes
  • je moet op youtube kijken naar dr rath-eu politiek perspectief dat verklaart alles over de oorlogen ook de eerste en adolf hitler was zo slecht nog niet maar alles rondom die tijd worden alleen maar leugens vertelt en de nazis krijgen overal de schuld van terwijl het een wereld oorlog was zijn alleen nazis berecht dat vind ik al verdacht want andere landen vochten toch ook wil het niet goedkeuren wat er allemaal gebeurd is maar je kan niet alles in schoenen van de nazis schuiven met een wereld oorlog dan hebben de andere landen zeker wat te verbergen om zelf goed voor de dag te komen om de wereld bevolking te besodemieteren waar we vandaag de dag in en mee leven

   0 likes
 2. De Duitsers willen liever geen onderzoek betreffende hun eigen geschiedenis.
  Dit geld voor WOII, de NSU moordserie, de NSA afluister affaire en natuurlijk 9/11.

  Gelukkig zijn er (ex) ministers die wel hun mond opendoen… Andreas von Bülow, Willy Wimmer, Gregor Gysi etc.

  5 likes
 3. Hitler was een man met visie,stukgemaakt door de overheersers die ook hedendaags hun marxistische dwang propageren door anderen in het slijk te trekken.
  Het taboe om over Hitler te praten is een waarschuwing voor de volgende krijgsheer.
  “Wee je gebeente als je de zionisten schoffeert,de wereld komt je doden,en tientallen generaties later pissen ze over je nalatenschap en visie”.
  En de gemiddelde burger;”kijk mij eens afstand nemen,kan iedereen het goed zien?”
  Sterke leiders worden sinds ww2 in de kiem gesmoord….

  23 likes
 4. In Argentinie hebt je een hele stad met Duitsers en/of nazaten, hoe verklaart je dat dan?

  6 likes
  • De “nazis” worden tot op de dag van vandaag als ketters opgejaagd. Daar waar verjaring in alle andere zaken plaats vindt, geldt dit niet voor de holocaust.
   Met behulp van het Vaticaan zijn duizenden Duitsers na W.O.II gevlucht en wetenschappers als Von Braun werden door de overheden gedwongen om voor hen te gaan werken.
   De reden dat er zeer veel naar zuidamerikaanse landen als Uruguay, Argentinië en Chili zijn gevlucht is dat het klimaat in die contreien overeenkomt met de Europese.

   Een mooi voorbeeld hiervan in Dr. Josef Mengele, ofwel de engel des doods.
   Hij was de eerste ter wereld die een behandeling vond tegen Noma (noma faciei of cancrum oris), een ziekte waarbij het aangezicht volledig wegrot. En waar was dat dan? Nou het was in Auschwitz!

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Noma_(ziekte) (zie hoofdstuk “behandeling”)
   Er wordt hier NIET vermeldt dat Dr. Mengele degene was die de behandelingen uitvoerde.

   Een zeer goed stuk dat een ander, en na jaren van studie in mijn ogen een beter, beeld weergeeft, valt hier te lezen.
   http://frissekijk.info/waarheid-over-dr-josef-mengele/

   1 likes
 5. Ik vond de zogenaamde foto’s al zo onecht lijken van Dolfje toen deze gevonden zou zijn bij z’n bunker in Berlijn , en ja weer zitten de Amerikanen ertussen hoe je het ook went of keerd wat is Amerika toch nep en gemaakt om iets anders voor te stellen dan wat ze daadwerkelijk zijn, en nee ik ben geen racist ook nazi vlag aan de muur maar helemaal geen USA vlag aan de muur bah wat een verrot stiekem doortrapt systeem leven wij en in wat voor een verrot systeem zullen mijn kids opgroeien

  15 likes
 6. Ook hier klopt de gangbare geschiedenis weer niet.

  8 likes
 7. Doe maar niet die test, diep in de zee dumpen die DNA.

  7 likes
 8. Van de website de huizen van Oranje en Nassau:
  ‘De Koning, zijn vrouw en kinderen hebben een fantastische plek gevonden in de buurt van Bariloche, (officiële naam San Carlos de Bariloche) Argentinië, direct aan de grens met het
  buurland Chili. Niet voor niets hebben zij deze uithoek van het vaderland van de Prinses gekozen. Waarschijnlijk is dit een wens geweest van Máxima,
  daar zij uit Argentinië komt en haar familie in deze prachtige omgeving ook een verblijf heeft.’
  http://www.hethuisvanoranje.nl/18%20Vorstelijke%20Verblijven/BezitMaximaArgentinie.html

  6 likes
 9. Hitler was zo rijk en had zo veel macht…
  Ik vind het eigenlijk alleen maar logisch dat hij een manier had om te ontkomen.

  6 likes
 10. Ach , het maakt allemaal niet meer uit .

  Maar pasop Amerika die wilt de wereldmacht , Amerika is de grootste agressor van onze planeet.

  5 likes
  • Verwacht dat u zich hierin vergist, persoonlijk heb ik het idee dat Israel de wereldmacht wenst, de hoofdstad/land vd wereld zijn, maar ach Amerika…de gehele regering daar is zowat van israelische orgine..Shalom .. :p

   1 likes
 11. Complot theorie word dat tegenwoordig genoemd door diezelfde Amerikanen. Waarschijnlijk ligt Obama Bin Laden daar ook begraven. HA Ha!

  3 likes
 12. Ja hoor ze zijn op zijn graf gestuit, maar ze hebben helaas geen beeldmateriaal om het te bewijzen,

  3 likes
 13. Er op wachten of niet? Van alle hoge nazi kopstukken is suk voor stuk bekend wat er met hen is gebeurd na het Nürnberg tribunaal. Van doodstraf, levens lang, zware en mildere straffen tot hoge functies bij de NAVO en de landelijke politiek. DE ENIGE NAZI WAARVAN ZIJN LOT MET GEHEIMZINNIGHEID IS OMWEVEN WAS DE ALLERHOOGSTE BAAS ADOLF HITLER. Het zou naar mijn mening vele slachtoffers en nabestaanden goed doen om te weten wat er van hem is geworden. Ik zelf heb omstreeks 1990-1991 een Amerikaans krantenartikel gelezen waar de dood van een 101 jarige Hitler werd vermeld met foto en al naakt liggend op een sectietafel. Het artikel ben ik helaas kwijt geraakt, maar de trekken waren overduidelijk.

  0 likes
 14. De serie die hier ook over gaat is Hunting Hitler. Komt op History Channel.
  Erg interessant, en het zou best wel eens kunnen kloppen… maar of mensen daar op zitten te wachten is een ander verhaal.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

jeffrey epstein

Gaat de FBI Bill Gates ondervragen over zijn banden met Jeffrey Epstein?

Ghislaine Maxwell, de vertrouweling van de overleden ...

ghislaine maxwell

‘Ghislaine Maxwell is de volgende die dood gevonden wordt in haar cel’

Ghislaine Maxwell, de vertrouweling van de veroordeelde ...