CoronaBuitenland

Geboortecijfer duikelt omlaag in Australië, daling van 63 procent: ‘Komt het door de prik?’

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!

In Australië duikelt het geboortecijfer naar beneden, blijkt uit cijfers van het Australische CBS. Van oktober tot november 2021 werden er 21 procent minder baby’s geboren dan gemiddeld. Van november tot december kwamen er maar liefst 63 procent minder baby’s ter wereld.

Er is iets heel erg mis

In december was het negen maanden geleden dat de coronavaccins werden uitgerold, bericht LifeSiteNews. Als deze trend doorzet, zijn de kraamafdelingen in Australië straks leeg. Hoe gaan de overheid en media dat probleem verbergen?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Er is iets heel erg mis, aldus LifeSite. De autoriteiten zullen beweren dat correlatie niet hetzelfde betekent als een causaal verband en dat er geen bewijs is dat de vaccins het probleem hebben veroorzaakt.

Ontslagen

Eenieder die probeert een antwoord te vinden op de vraag waarom dit gebeurt, zal worden aangevallen en zwartgemaakt. Dat ondervond ook oud-parlementslid George Christensen. In een artikel op Substack over de data van het Australische CBS vraagt hij zich af of het door de prik komt.

Christensen verwijst naar vruchtbaarheidsspecialist Luke McLindon uit Brisbane, die opeens veel meer miskramen registreert. Normaal gesproken krijgt 12 tot 15 procent van zijn patiënten een miskraam. Bij zijn ‘gevaccineerde’ patiënten bedraagt dat percentage 74 procent. Toen hij aan de bel trok, werd hij ontslagen door zijn werkgever, het Mater Hospital.

4.9 81 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willy wonka
Willy wonka
1 jaar geleden

ja het komt daardoor kappen met vragen waarom!!

Pieter
Pieter
1 jaar geleden

Misschien komt het wel door de 1,5 meter afstand of door de climate change. Of omdat mensen geen kinderen meer op deze wereld willen zetten.

Jill
Jill
1 jaar geleden

Ja overbevolkt zeggen ze dan, in een land waar je op sommige plaatsen het vliegtuig moet nemen naar je buurman.

Joop Visser
Joop Visser
1 jaar geleden

Dat gaat hier ook gebeuren. Oplossing: zwarte kindertjes adopteren om het demografische probleem op te lossen. Zou toch in de lijn van deze regering liggen.

Back to top button
45
0
We lezen graag je reactie!x