CoronaBuitenland

Geboortecijfer duikelt omlaag in Australië, daling van 63 procent: ‘Komt het door de prik?’

Help ons door deze informatie met vrienden op je social media te delen!

In Australië duikelt het geboortecijfer naar beneden, blijkt uit cijfers van het Australische CBS. Van oktober tot november 2021 werden er 21 procent minder baby’s geboren dan gemiddeld. Van november tot december kwamen er maar liefst 63 procent minder baby’s ter wereld.

Er is iets heel erg mis

In december was het negen maanden geleden dat de coronavaccins werden uitgerold, bericht LifeSiteNews. Als deze trend doorzet, zijn de kraamafdelingen in Australië straks leeg. Hoe gaan de overheid en media dat probleem verbergen?

Er is iets heel erg mis, aldus LifeSite. De autoriteiten zullen beweren dat correlatie niet hetzelfde betekent als een causaal verband en dat er geen bewijs is dat de vaccins het probleem hebben veroorzaakt.

Ontslagen

Eenieder die probeert een antwoord te vinden op de vraag waarom dit gebeurt, zal worden aangevallen en zwartgemaakt. Dat ondervond ook oud-parlementslid George Christensen. In een artikel op Substack over de data van het Australische CBS vraagt hij zich af of het door de prik komt.

Christensen verwijst naar vruchtbaarheidsspecialist Luke McLindon uit Brisbane, die opeens veel meer miskramen registreert. Normaal gesproken krijgt 12 tot 15 procent van zijn patiënten een miskraam. Bij zijn ‘gevaccineerde’ patiënten bedraagt dat percentage 74 procent. Toen hij aan de bel trok, werd hij ontslagen door zijn werkgever, het Mater Hospital.

4.9 81 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willy wonka
Willy wonka
4 maanden geleden

ja het komt daardoor kappen met vragen waarom!!

Pieter
Pieter
4 maanden geleden

Misschien komt het wel door de 1,5 meter afstand of door de climate change. Of omdat mensen geen kinderen meer op deze wereld willen zetten.

Jill
Jill
4 maanden geleden

Ja overbevolkt zeggen ze dan, in een land waar je op sommige plaatsen het vliegtuig moet nemen naar je buurman.

Joop Visser
Joop Visser
4 maanden geleden

Dat gaat hier ook gebeuren. Oplossing: zwarte kindertjes adopteren om het demografische probleem op te lossen. Zou toch in de lijn van deze regering liggen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

45
0
We lezen graag je reactie!x