Great ResetMens en Dier

Uitvinder mRNA-vaccins haalt uit naar Klaus Schwab: ‘Hij is een fascist’

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Op internet circuleren beelden van een interview dat World Economic Forum-oprichter Klaus Schwab in 2016 had met RTS, de Franstalige publieke omroep van Zwitserland.

Hij kondigde een nieuwe wereld aan, waarin we ‘totale transparantie moeten accepteren’. “Alles zal transparant worden, en daar moet je aan wennen. Je moet je ernaar gedragen. Het wordt als het ware geïntegreerd in je persoonlijkheid,” zei Schwab.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

(Video verwijderd? Klik hier...)

Gevangenis

“Maar als je niets te verbergen hebt, hoef je nergens bang voor te zijn,” voegde hij er nog aan toe.

Robert Malone, wetenschapper en uitvinder van de mRNA-vaccins, haalt op Twitter hard uit naar Schwab en noemt hem een fascist. Malone krijgt veel bijval. Zo zegt advocaat Bart Maes: “Absoluut. Gevangenis. Onmiddellijk.”

Geïmplanteerd in ons brein

In het interview zei Schwab overigens ook dat we draagbare technologie, zogeheten wearables, binnen nu en 10 jaar in onze kleding bij ons dragen. Hij suggereerde dat de technologie vervolgens ook geïmplanteerd zal worden in ons brein of onder onze huid.

Schwab zei dat we hierdoor met ons brein kunnen communiceren met de digitale wereld. Uiteindelijk vindt er een soort ‘samensmelting van de fysieke, digitale en biologische wereld plaats’.

4.7 189 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

142 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anja Heij
Anja Heij
1 jaar geleden

Ik geloof in God die ons souvereiniteit heeft gegeven. Ik heb geen tijd voor de pathetische duivelszoon Schwab.

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

Geestelijk gestoorde op macht beluste randdebielen, KlauSSchwab, Harari, Rutte, Kaag, Kuipers Von der Lijen, Timmermans, en zo kunnen we nog wel een aantal psychopaten bijnaam. Hoe is het mogelijk om zoveel fascisten en landverraders bij elkaar te sprokkelen. Maat wij zullen ze overleven daar ben ik zeker van.

Jelle
Jelle
1 jaar geleden

De natte droom van een gestoorde narcist…

Mar
Mar
1 jaar geleden

Dat willen wij helemaal niet. Zeker niet. Leef zelf zo in je… kluis. Over paar jaar leef je ook niet meer wat dan? Je volgelingen maken er een puinhoop van dusss ga lekker rentenieten? op je 83ste met krejels ed. Word je vast 100 en nog wat

Back to top button
142
0
We lezen graag je reactie!x