CoronaBuitenland

Geen complottheorie meer: grafeenoxide in Pfizer-vaccins

Help door dit met jouw kennissen op je socials te delen!

Bij de productie van het coronavaccin van Pfizer wordt grafeenoxide gebruikt, blijkt uit officiële documenten van de vaccinmaker. Het is waarschijnlijk één van de redenen waarom het bedrijf de stukken 75 jaar achter slot en grendel wilde bewaren.

Lange tijd hebben media en ‘factcheckers’ dit afgedaan als een complottheorie. Ook artsen waaronder Ryan Cole en Peter McCullough hielden vol dat er geen grafeenoxide in de vaccins zit.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

grafeenoxide

grafeenoxide

China

Pfizer-klokkenluider Karen Kingston was onlangs te gast bij Stew Peters om de ontdekking te duiden. “Er zit grafeenoxide in en ze worden gemaakt in China,” zegt ze.

Ze legt uit hoe het materiaal in het vaccin terechtkomt en baseert zich daarbij op diverse onderzoeken. Je kunt het document waar ze naar verwijst hier downloaden door te zoeken op 125742_S1_M4_4.2.1 vr vtr 10741.pdf.


4.8 133 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

135 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Plebejer
Plebejer
1 jaar geleden

Wij wisten het al en de massa wil het niet weten, al vallen ze er dood bij neer.

Jojo
Jojo
1 jaar geleden

MOORDPRIK!

Speelman .lj
Speelman .lj
1 jaar geleden

En toen de wappies er wat van zeiden blijven ontkennen de die D66 rechters het ontkennen het is is een heel vies zooitje bij die Bill GATESS dat is een misdadiger van het ergste soort , maar ja GELD WAT STOM IS MAAKT RECHT WAT KROM IS .

Yvonne
Yvonne
1 jaar geleden

Wanneer komt er naar buiten dat er ook nanochips in zitten,ben daar benieuwd naar omdat deze gekoppeld zijn aan een emailadress meerdere video’s hierover gezien op Telegram ,je kunt ze via bleutooth namelijk zien wie er gevaxxed is daarmee.

Back to top button
135
0
We lezen graag je reactie!x