CoronaBuitenland

Arts: als ik een jaar geleden zoiets had gezegd, zou ik compleet afgemaakt zijn

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Wij weten dat er gevallen zijn waarbij mensen ernstig ziek worden na coronavaccinatie. We erkennen dat deze gezondheidsproblemen een grote impact hebben op de kwaliteit van leven. We hopen op herstel en blijven de veiligheid van deze vaccins monitoren om dergelijke bijwerkingen beter te begrijpen. Dat zei onderdirecteur van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC, Tom Shimabukuro, onlangs tijdens een vergadering.

Lange tijd beweerde de CDC dat de vaccins veilig en effectief zijn, maar nu zijn ze aan het terugkrabbelen, zegt arts Scott Jensen in een videoboodschap. Maar daar hebben mensen niets aan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Mensen met vaccinatieschade kampen mogelijk de rest van hun leven met Guillain-Barré of de gevolgen van een beroerte. Jensen heeft talloze patiënten gehad die kort na de prik ernstig hebben geleden.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Compleet afgemaakt

En nu zegt een zeer gerenommeerde MIT-professor dat het vaccinatieprogramma moet worden stilgelegd en dat andere landen dat al hebben gedaan.

Als ik een jaar geleden zoiets gezegd had, zou ik compleet afgemaakt zijn, benadrukt Jensen.

Vrijgesproken

De arts verklaarde eerder op tv dat hij van hogerhand instructies had gekregen over het invullen van overlijdensaktes. Zo hoefde hij niet te testen op corona om Covid-19 als doodsoorzaak op te kunnen geven. Daarnaast vergeleek hij corona met de griep. Jensen moest zich verantwoorden voor het medisch tuchtcollege en werd vrijgesproken.

Ook plaatste de arts een filmpje op Facebook waarin hij zegt dat we voor de gek worden gehouden. De video werd miljoenen keren bekeken, waarna Facebook er een stempel op plakte: ‘misleidend’.

4.9 132 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Yvonne
Yvonne
11 maanden geleden

Gaat nu wel rap met alles wat er naar buiten komt over de covid 19 hoax,kaartenhuis valt uit elkaar,hoop dat de WEFPUPPETS allemaal gauw gearresteerd worden wereldwijd,voordat ze er weer een PLANDEMIE uit gooien.

Bert
Bert
11 maanden geleden

Uiteindelijk zijn we schuldig we hebben het laten gebeuren. De pandemie was een aanslag, een wereldwijde aanslag, velen hebben de prik in hun pens.
Maar heel veel niet. Meer dan ik dacht. meen ik,, Ook mensen waarvan ik het niet had verwacht. De druk was enorm. En door die enorme druk zeiden mensen, ben je gek geworden

Is dit een comlotsside? Absoluut niet, is de mainstream media de vijand? Ook niet. Ze tekende de waanzin op. En waanzin was het. Je kon geen krant meer openslaan zonder de spuit te zien. Maar dat was de realiteit. Toen! Niet de kranten de schuld geven.ze brachten het nieuws. Dat ze verboden moeten worden. Ja, of nee. We zijn zelf schuldig.

Maar we zijn blijven staan. We zagen het. Complimenten, aan ons allemaal. wij zijn blijven staan. En meer dan ik dacht. Ik begin weer vertrouwen te krijgen in mijn medemens. De pure bloods, de rest is afgeserveerd.

Jeff
Jeff
11 maanden geleden

Aan Amerikaans nieuws, hebben we hier niets. De msm, laat af en toe een seniele vent zien, die iets ingefluisterd heeft gekregen, of we meten breed uit, dat Will Smith iemand tijdens de prijsuitreiking voor z’n bek slaat. Verder nog een paar aan elkaar gemonteerde filmpies van Trump, om hem te framen. Echt belangrijk nieuws, kon wel is als onwelgevallig worden bestempeld. Geen zender, journalist, die er z’n klauwen aan durft te branden. Want stel je voor, dat je onze democratie in diskrediet brengt. Ze hebben geleerd van die bruinhemden. Als je een nazi officier in een roze uniform laat lopen, is hij ineens best wel aardig. Doodskopjes vervangen we in hartjes, dat dan weer wel.

Nog niet!
Nog niet!
11 maanden geleden

Onsmakelijk.

Back to top button
66
0
We lezen graag je reactie!x