CoronaBuitenland

Mijlpaal: hof geeft opdracht tot onderzoek naar mogelijke aanwezigheid grafeenoxide in covidprik

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!

Interessante ontwikkelingen in Spanje. Het Provinciaal Hof in Almeria heeft opdracht gegeven tot een onderzoek naar de Covid-19-vaccins die in de provincie worden toegediend. Het onderzoek, dat wordt uitgevoerd door de gerechtelijke politie, moet duidelijk maken of er een misdrijf tegen de volksgezondheid is gepleegd.

Het heeft allemaal te maken met een giftig ingrediënt dat in de Pfizer-vaccins zou zitten. Volgens een deskundigenrapport dat is opgesteld door dr. Pablo Campra Madrid, professor aan de Universiteit van Almeria, is er gereduceerd grafeenoxide aangetroffen in de vaccins die in de provincie zijn toegediend aan mensen, meldt de Spaanse krant Economist & Jurist.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Schept een precedent

Grafeenoxide staat niet op de ingrediëntenlijst en veroorzaakt ernstige gezondheidsproblemen bij mensen. Het is voor het eerst dat de mogelijke aanwezigheid van grafeen in Covid-19-vaccins in Spanje formeel wordt onderzocht.

De uitspraak schept een precedent en is een mijlpaal voor advocaat Sergio Cebolla, wiens kantoor de zaak aanspande.

‘Factcheckers’

De Spaanse onderzoekers toonden de aanwezigheid van grafeenoxide aan met behulp van een transmissie-elektronenmicroscoop. Het materiaal is verpakt in hele kleine vetbolletjes, zogeheten lipide nanodeeltjes, die cellen kunnen binnendringen.

Toen de vaccins werden uitgerold, beweerden de ‘factcheckers’ in koor dat ze geen grafeenoxide bevatten. Wie iets anders beweerde, werd verbannen van sociale media.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 169 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

102 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jessie nameles
jessie nameles
2 maanden geleden

het is en blijft GIF. grafeen, dna vervuiling, 100% VEILIG EN EFECTIEF zeiden de regeringen in koor ??? STROOP UW MOUW MAAR OP ..de tijd zal het leren ..!!!!!!!!!!

Don Roemer (Voor de NCTV mijn volledige naam)
Don Roemer (Voor de NCTV mijn volledige naam)
2 maanden geleden

De beerput gaat verder en verder open, de criminele plannen van de Cabal vallen steeds meer in duigen en de katten in het nauw maken steeds gekkere sprongen. Het tij is zich in rap tempo aan het keren en steeds meer mensen zien de waanzin die zij de afgelopen jaren in de vorm van corona leugens, woke krankzinnigheid, klimaathysterie en oorlogszucht over ons hebben uitgestort. De boeren hebben het offensief tegen hen geopend en in Vlaanderen heeft de politie inmiddels hun steun betuigd aan hen. Doe mee, laat je niet uit elkaar spelen, blijf geweldloos (al geef ik toe dat dat steeds lastiger wordt), blijf strijden en verenig je. Eéndracht maakt Macht! Sterkte in de strijd allemaal! x

eindhoven
eindhoven
2 maanden geleden

In mijn racefietsbanden zit ook grafeen verwerkt in het rubber,voor tegen lekrijden een bescherming,grafeen is 200 maal sterker dan staal.

Julia Doetjes
Julia Doetjes
2 maanden geleden

Nu ook de grafeenoxide op de smerige PCR sticks onderzoeken. Ik heb deze permanent geweigerd, daar deze rotzooi er naar mijn idee opzit. Ken zelfs iemand die bij een controle in een ziekenhuis een stick in haar neus heeft gehad, vanaf dat moment allemaal groen push uit haar neus heeft, dit na 4 jaar nog steeds.En ze is ongeprikt. Het erge is, dat momenteel nog ve mensen zich testen. Vorige week nog 2 personen gesproken die met kerst ‘corona’ hebben gehad, zij hadden zich in opdracht van de huisarts getest. Deze huisarts moet ook opgepakt worden.

Back to top button
102
0
We lezen graag je reactie!x