Gezondheid

Oostenrijkse arts spreekt zich openlijk uit tegen HPV-vaccin

Help ons door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Gouverneur Rick Perry vaardigde in februari 2007 een wet uit waardoor alle Texaanse meisjes die via de zorgverzekering daar geen aanspraak op konden maken het HPV-vaccin Gardasil kregen.

Een Europese arts heeft zich nu openlijk uitgesproken tegen Gardasil door te zeggen dat het vaccin zowel gevaarlijk is als geheel ondoeltreffend om baarmoederhalskanker te voorkomen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Dr. Christian Fiala uit het Oostenrijkse Wenen liet tegenover WorldNetDaily weten dat Gardasil baarmoederhalskanker niet helpt voorkomen en dat het vaccin bovendien onveilig is. Volgens de praktiserend arts ‘is er geen bewijs voor het causale verband tussen HPV (humaan papillomavirus) en baarmoederhalskanker en dat het HPV-vaccin het aantal gevallen van baarmoederhalskanker terugdringt’.

Dr. Fiala heeft vastgesteld dat HPV niet verantwoordelijk is voor het veroorzaken van baarmoederhalskanker en dat maakt dat het vaccin in feite niet gebruikt kan worden waarvoor het in eerste instantie op de markt gebracht is. Inwoners van de staat van gouverneur Perry betalen gemiddeld $360 voor een vaccin.

De Amerikaanse Voedsel en Waren Autoriteit FDA weet sinds 2003 dat HPV niet wordt geassocieerd met het veroorzaken van baarmoederhalskanker. Dit weerhoudt de farmaceutische reus Merck en haar bedienden in de regering en de media er niet van om de geldmachine te laten draaien.

Dr. Fiala strijdt in Oostenrijk al jaren tegen Gardasil, vooral nadat verschillende gezonde en levendige tienermeisjes in zijn land enkele dagen na het ontvangen van een HPV-vaccin kwamen te overlijden. Alhoewel het in Oostenrijk nog altijd legaal is wordt het vaccin volgens de arts weinig gebruikt omdat mensen zich over het algemeen bewust zijn van de gevaren.

Voorzitter van zorgwaakhond in Washington Judicial Watch Tom Fitton kreeg in 2008 inzage in documenten waaruit bleek dat de FDA reeds enige tijd op de hoogte is van het feit dat Gardasil verantwoordelijk is voor het veroorzaken van anafylactische shock, schuim op de mond, coma, verlamming, enzovoorts. Uit de rapporten blijkt dat zowel de FDA als andere agentschappen niet opletten of wegkijken.

Bron: Naturalnews.com

Gerelateerd:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x