CoronaBuitenland

Viervoudig gevaccineerde Biden heeft corona: ‘Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel’

Help door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!

De Amerikaanse president Joe Biden is positief getest op het coronavirus. Volgens de woordvoering heeft de president ‘lichte klachten’. De 79-jarige Biden is volledig gevaccineerd en twee keer geboosterd.

Eerder testte dr. Anthony Fauci positief op corona. Ook hij heeft zich vier keer laten vaccineren. Vorig jaar zei Biden tegen het Amerikaanse volk: “Je zult geen corona krijgen als je deze vaccinaties neemt.”

(Video verwijderd? Klik hier...)


Voormalig beurscommentator Willem Middelkoop zegt daarover: “We zijn allemaal in het ootje genomen door Big Pharma.” Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) voegt toe: “Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel.”

Begin dit jaar beweerde Biden nog dat dit ‘een pandemie van de ongevaccineerden is’.

(Video verwijderd? Klik hier...)


“Maar goed dat hij vier prikken heeft gehad. Anders was hij misschien wel dement geworden,” reageert data-analist Cees van den Bos sarcastisch.

4.9 111 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
131 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan 18wheeler
Jan 18wheeler
26 dagen geleden

ik dacht dat hij al dement was die ouwe gek

Geen schaap
Geen schaap
26 dagen geleden

Allemaal in de maling genomen door dat onbewezen nep-corona virus wat niets anders is dan een variant van de jaarlijkse griep. De spuitjes waren bedoeld om de bevolking te depopuleren, waar we nu het begin van gaan zien. Degenen die zich niet hebben laten inspuiten, hebben de toekomst. De rest, zal het loodje gaan leggen op korte termijn.

Andy
Andy
26 dagen geleden

Ben ik blij dat ik mijn eogen zin doe en dus ni gevaxt ben…. iedereen rond mij is gevaxt en heeft al 1 of meer keren covid gehad. Ik nog niet.

Herman R
Herman R
26 dagen geleden

& zo wordt Joe weg gewerkt👉exit!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

131
0
We lezen graag je reactie!x