Homepagina » Mens en Dier » Zoon Joe Biden gelinkt aan ‘prostitutie- of mensensmokkelnetwerk’
biden
Foto: Gage Skidmore CC BY-SA 2.0

Zoon Joe Biden gelinkt aan ‘prostitutie- of mensensmokkelnetwerk’

Hunter Biden, de zoon van de Democratische presidentskandidaat Joe Biden, heeft ‘duizenden dollars’ overgemaakt naar mensen die werkzaam zijn in de seksindustrie, blijkt uit een Senaatsrapport. De vrouwen maakten de geldbedragen vervolgens over naar Rusland en Oekraïne, schrijft de New York Post.

In het rapport valt te lezen dat ‘sommige transacties zijn gelinkt aan een Oost-Europees prostitutie- of mensensmokkelnetwerk’. De aantijgingen staan in een deel van het rapport dat gaat over mogelijke criminele activiteiten waar Hunter en andere leden van de Biden-familie zich schuldig aan hebben gemaakt.

Het rapport maakt ook melding van de talloze mediaberichten over Hunters vermeende betrokkenheid bij prostitutiediensten.

“Documenten bevestigen dat Hunter Biden duizenden dollars heeft overgemaakt naar individuen die 1) mogelijk betrokken zijn geweest bij mensensmokkel; 2) banden hebben met de seksindustrie; of 3) mogelijk banden hebben met de prostitutie,” aldus het rapport.

3,5 miljoen dollar

Hunter Biden blijkt daarnaast 3,5 miljoen dollar te hebben ontvangen van Elena Batoerina, de rijkste vrouw van Rusland, en Joeri Loezjkov, de voormalige burgemeester van Moskou. Het is niet duidelijk waarom Biden het geld heeft gekregen.

Batoerina stuurde het geld tussen mei en december 2015 naar Rosemont Seneca Partners, een investeringsfirma die is opgericht door Biden en Chris Heinz, de stiefzoon van oud-minister John Kerry. Vervolgens ging het naar een bankrekening van BAK USA, een start-up die in maart 2019 faillissement heeft aangevraagd. De transacties kwamen aan het licht vanwege Batoerina’s criminele activiteiten.

Dan is er nog het ‘mogelijk criminele gedrag’ van Hunter in Oekraïne, waar hij miljoenen verdiende terwijl zijn vader als vicepresident het beleid ten aanzien van Oekraïne overzag.

En hoe reageren de Nederlandse media hierop? Die beweren dat het een smeercampagne is die hoogstpersoonlijk is opgezet door Poetin om Biden zwart te maken. En wie zou dat hebben gezegd? De immer betrouwbare en transparante CIA. Je verwacht het niet.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jenne
jenne
7 maanden geleden

Niet zo erg moeilijk, zo vader zo zoon, waar deze Joe Biden zich aan schuldig heeft gemaakt als vice President, is bijna niet te geloven !

Monique
Monique
7 maanden geleden

Ben blij dat zulke mensen gestopt gaan worden, mensenhandel, kinderhandel, ritueel kindermisbruik, martelingen en vampier-activiteiten moeten meteen aangepakt worden. Dat ze ons geld hebben gestolen en nog steeds doen daar kan ik nog wel mee leven, maar dit…hier heb ik echt slapeloze nachten van. Als ik aan al die kinderen denk dan doet mijn hart gewoon zeer…vreselijk!

Bas
Bas
Reactie op  Monique
7 maanden geleden

Beste Monique,

Naast ons geld en geluk willen ze ook onze ziel door ons te laten vaccineren door middel van een chip.

Monique
Monique
Reactie op  Bas
7 maanden geleden

Hoi Bas, ik weet het, alles doen ze om de mens klein en kapot te krijgen. Dus voor in ieder geval geen vaccin verplicht of niet verplicht, no way!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

ALLE democraten zijn gelinkt aan ‘prostitutie- of mensensmokkelnetwerk’ . GITMO is vol. ALLE Namen worden straks gepubliceerd. .. HET IS MEGA GROOT!!
Ook de banken zijn goed bezig geweest, een rede waarom alle banken gaan verdwijnen !!

Rob
Rob
Reactie op  Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

Dat moeten we nog zien gebeuren of dat allemaal werkelijk zo gaat. Als er een NWO in het leven geroepen wordt dan verdwijnen alle banken ook om vervangen te worden door een cryptomunt. Voor een cryptomunt heb je geen bank nodig. Decentralisatie is ook het doel van de NWO. Dan zou alles wat van belang is digitaal in de chip in je lichaam staan. Wacht gewoon rustig af wat er werkelijk gaat gebeuren. In plaats van je blij te maken over de toekomst doe je er beter aan nu je leven te leven anders gaat dat aan je voorbij. De rest toont zich vanzelf. Er is ook misleiding gaande dus klamp je niet teveel vast aan wat je leest. Pas wanneer het openbaar wordt gemaakt zou het een reden tot opluchting en vreugde zijn, als het inderdaad zo gaat. Voorlopig hebben we nog te maken met maatregelen die ze nog extremer zullen opleggen dan bij de eerste quarantaine. Dan is het nu veel belangrijker je rust te vinden en te houden.

Dim
Dim
Reactie op  Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

en er zitten best veel Nederlanders bij 🙂

Petrus
Petrus
7 maanden geleden

Het net begint zich te sluiten om vele criminelen in de politiek in Amerika en daarna in Europa, let maar op de komende weken.

Jan
Jan
7 maanden geleden

Tump gaat dit toch niet gebruiken tegen zijn tegenstander

Gezinusk
Gezinusk
7 maanden geleden

Ik mag alleen maar hopen dat het verkiezing kapot maak, manipuleer, en bombardeer station van de USA niet verder de wereld besmet, want daar schiet niemand wat mee op. En dan vind ik Trump ook niet kunnen met zijn uitspraken hier en daar, maar de bevolking van Iran en Rusland kan inmiddels rustig slapen. En Syrië word niet meer gebombardeerd net zoals de andere landen die volgens opperbevelhebber van de Amerikaanse strijdkrachten, Generaal Wesley Clark, door het Pentagon waren aangewezen om binnen 5 jaar 7 landen aan te vallen. Nee, dat idioot plan is dankzij Trump verleden tijd. Dankzij hem horen we ook weinig meer over de Oekraïne. De ellende onder de bevolking aldaar ende Brussel deed mee verdomme. De ”Project for the New American Century” zal er wel de pest in hebben. Dat ze niet door kunnen gaan met het bombarderen en demoniseren van ander landen die in principe zwakke tegenstanders zijn. Hoe laf kun je zijn als je je zelf oppermachtig voelt. Game over dus voor deze agenda zo lang Trump aan het roer zit;-) En laat Bidden oprotten. Dat soort tuig langs de zijlijn mag wat mij betreft ook weggevaagd worden. Onlangs is er nog een geweldige documentaire geweest over George Washington in drie delen. Hoogste tijd dat deze meneer weer aan de macht komt in Amerika om het kwaad van tirannie in zijn geheel kompleet weg te vagen.

Mikkel
Mikkel
7 maanden geleden

Joe Biden heeft jaren terug openlijk op tv gezegd dat hij in functie van vice-president een openbaar aanklager in Oekraïne heeft gechanteerd/gedreigd met het niet betalen van miljoenenleningen, als Oekraïne niet zou stoppen met het onderzoeken van de criminele activiteiten van zoonlief (en van Biden zelf ook ongetwijfeld). Hebben ook alle msm van weggekeken. Een hele misdadige familie.

Alex
Alex
7 maanden geleden

John McCain’s ***** Wife “Rough Doggie” Endorses Joe Biden as Hunter Biden Accused of Sex Trafficking.

https://dailystormer.su/john-mccains-whore-wife-rough-doggie-endorses-joe-biden-as-hunter-biden-accused-of-sex-trafficking/

Stay Positive
Stay Positive
7 maanden geleden

Die democraten wanen zich als maffia leden uit de jaren 30.

Ze lopen toch wel een keer tegen de lamp. Ze komen aan de beurt. Gewoon doorgaan, Stay positive!

johan den haag
johan den haag
7 maanden geleden

Dit lijkt zo een gelopen race voor Trump, de komende verkiezingen

x

Check Also

cyberaanval

Cyberaanval grootste pijplijn VS: ‘Is Klaus Schwabs cyberpandemie aanstaande?’

Enkele dagen geleden sloot het grootste oliepijpleidingbedrijf ...

biden

‘Biden is een onwettige president en iedereen weet het’

Als we de media moeten geloven, kreeg ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

14
0
We lezen graag je reactie!x