Mens en Dier

Zoon Joe Biden gelinkt aan ‘prostitutie- of mensensmokkelnetwerk’

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hunter Biden, de zoon van de Democratische presidentskandidaat Joe Biden, heeft ‘duizenden dollars’ overgemaakt naar mensen die werkzaam zijn in de seksindustrie, blijkt uit een Senaatsrapport. De vrouwen maakten de geldbedragen vervolgens over naar Rusland en Oekraïne, schrijft de New York Post.

In het rapport valt te lezen dat ‘sommige transacties zijn gelinkt aan een Oost-Europees prostitutie- of mensensmokkelnetwerk’. De aantijgingen staan in een deel van het rapport dat gaat over mogelijke criminele activiteiten waar Hunter en andere leden van de Biden-familie zich schuldig aan hebben gemaakt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Het rapport maakt ook melding van de talloze mediaberichten over Hunters vermeende betrokkenheid bij prostitutiediensten.

“Documenten bevestigen dat Hunter Biden duizenden dollars heeft overgemaakt naar individuen die 1) mogelijk betrokken zijn geweest bij mensensmokkel; 2) banden hebben met de seksindustrie; of 3) mogelijk banden hebben met de prostitutie,” aldus het rapport.

3,5 miljoen dollar

Hunter Biden blijkt daarnaast 3,5 miljoen dollar te hebben ontvangen van Elena Batoerina, de rijkste vrouw van Rusland, en Joeri Loezjkov, de voormalige burgemeester van Moskou. Het is niet duidelijk waarom Biden het geld heeft gekregen.

Batoerina stuurde het geld tussen mei en december 2015 naar Rosemont Seneca Partners, een investeringsfirma die is opgericht door Biden en Chris Heinz, de stiefzoon van oud-minister John Kerry. Vervolgens ging het naar een bankrekening van BAK USA, een start-up die in maart 2019 faillissement heeft aangevraagd. De transacties kwamen aan het licht vanwege Batoerina’s criminele activiteiten.

Dan is er nog het ‘mogelijk criminele gedrag’ van Hunter in Oekraïne, waar hij miljoenen verdiende terwijl zijn vader als vicepresident het beleid ten aanzien van Oekraïne overzag.

En hoe reageren de Nederlandse media hierop? Die beweren dat het een smeercampagne is die hoogstpersoonlijk is opgezet door Poetin om Biden zwart te maken. En wie zou dat hebben gezegd? De immer betrouwbare en transparante CIA. Je verwacht het niet.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jenne
jenne
3 jaren geleden

Niet zo erg moeilijk, zo vader zo zoon, waar deze Joe Biden zich aan schuldig heeft gemaakt als vice President, is bijna niet te geloven !

Monique
Monique
3 jaren geleden

Ben blij dat zulke mensen gestopt gaan worden, mensenhandel, kinderhandel, ritueel kindermisbruik, martelingen en vampier-activiteiten moeten meteen aangepakt worden. Dat ze ons geld hebben gestolen en nog steeds doen daar kan ik nog wel mee leven, maar dit…hier heb ik echt slapeloze nachten van. Als ik aan al die kinderen denk dan doet mijn hart gewoon zeer…vreselijk!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

ALLE democraten zijn gelinkt aan ‘prostitutie- of mensensmokkelnetwerk’ . GITMO is vol. ALLE Namen worden straks gepubliceerd. .. HET IS MEGA GROOT!!
Ook de banken zijn goed bezig geweest, een rede waarom alle banken gaan verdwijnen !!

Petrus
Petrus
3 jaren geleden

Het net begint zich te sluiten om vele criminelen in de politiek in Amerika en daarna in Europa, let maar op de komende weken.

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x