Bewustzijn

Geestelijk vader computer: “Telekinese en buitenzintuiglijke waarneming moeten serieus worden genomen”

Help door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wetenschappers theoretiseren dat de mens in de toekomst door middel van een universele taal bestaande uit binaire code zal moeten communiceren met buitenaardse wezens. Maar is het mogelijk dat buitenaardsen al hebben gecommuniceerd met de grootste wiskundige genieën?

Hebben zij ons geholpen in de ruimtevaart en bij de ontwikkeling van computers? Sommigen zeggen van wel, meldt tv-zender History. Zij wijzen op de geestelijk vader van het ruimtevaartprogramma, Nikolaj Fjodorov, die geloofde dat de menselijke beschaving een buitenaardse oorsprong had en dat het ons doel was om weer terug te keren naar de kosmos.

Raketgeleerde Wernher von Braun, één van de leidende figuren bij de ontwikkeling van de rakettechnologie in Duitsland en de Verenigde Staten, liet zich inspireren door Fjodorov en hield er soortgelijke ideeën op na toen hij de draagraketten ontwikkelde waarmee in 1969 de eerste mensen op de maan werden gezet.

Enigma

Is het mogelijk dat de knapste koppen op aarde werden beïnvloed door buitenaardse wezens? De Britse wiskundige en computerpionier Alan Turing werkte in de Tweede Wereldoorlog in het geheim op het landgoed Bletchley Park om onderschepte gecodeerde berichten van de Duitsers te ontcijferen, zodat de geallieerden de vijand een stap voor konden zijn.

Turing wist de codemachine van het Derde Rijk te kraken, de Enigma. In samenwerking met Poolse codebrekers werd uiteindelijk een machine ontwikkeld waarmee geheime Duitse berichten gelezen konden worden.

Strikt geheim

De ontcijfering van de Enigma wordt vaak aangehaald als één van de grootste prestaties in de Tweede Wereldoorlog. Turing speelde als wiskundige en codebreker een sleutelrol in de ontwikkeling van de computer. Zo bedacht hij de Turingmachine, een berekeningsmodel dat de grenzen van mechanische berekening overdacht.

Het systeem dat Turing in 1936 al beschreef, is een vroeg model voor wat later de computer werd. Hij wordt daarom ook wel de geestelijk vader van de moderne computer genoemd.

Interessant genoeg schreef Turing in één van zijn papers dat ‘telekinese en buitenzintuiglijke waarneming serieus moeten worden genomen’. Veel van wat hij met collega’s besprak bleef strikt geheim. Is het mogelijk dat hij dat heeft geschreven omdat hij op de één of andere manier in contact stond met een buitenaardse intelligentie?

Foto: Flickr/matilda89

[History]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Elise49
Elise49
6 jaren geleden

De oermens bezat die kwaliteiten en die zijn bewust door het systeem verwatert en nu moeten we het weer aanleren? Met gebarentaal kom je ook al heel ver(heb zelf een dove broer van jongs af aan, die kon ook niks) en een Alien die rond dwaalt in de ruimte moet sowieso al intelligent zijn.(als ze bestaan) Dus moet er een andere reden zijn. Totale controle over de mens bv. Mij kun je dus niet overtuigen en zie dit als kletskoek propaganda. Eerst een voordeeltje bekend maken en daarna overnemen. Net zoiets als chip in hond/kat en andere onnatuurlijke rommel, waar je nu aan vast zit.

Rene
Rene
6 jaren geleden

De geestelijke vader van de computer, dat is Babbage. Maar die is al een tijdje dood.
Hebben ze die dan via een seance geinterviewd?

?

Hawks
Hawks
6 jaren geleden

‘Interessant genoeg schreef Turing in één van zijn papers dat ‘telekinese en buitenzintuiglijke waarneming serieus moeten worden genomen’. Veel van wat hij met collega’s besprak bleef strikt geheim. Is het mogelijk dat hij dat heeft geschreven omdat hij op de één of andere manier in contact stond met een buitenaardse intelligentie?

Ik snap werkelijk niet wat telekinese en buitenzintuigelijke waarnemingen met buitenaardse intelligentia te maken hebben. Help?

Openjeogenietjemond
Openjeogenietjemond
6 jaren geleden

Je kan veel met je geest, maar Vader? Ehmm wie waren het die de nul toevoegde van 1 tot 9? Waren ariers indiers. Nu is een blanke ineens vader van de computer? Sanata. Dharm was altijd al compleet geweest.digit and zero! Was de enige manier om software te maken. Ook hoe je vimanas moest bouwen. Is echt niks aliens aan. Ja jou hersenen misschien dan wel, maar het staat in de geschriften in het Sanskrit maar men leest liever donald duck

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

8
0
We lezen graag je reactie!x