Buitenaards

“Nieuwe reeks Britse ‘X-Files’ bewijst mogelijk dat Groot-Brittannië is bezocht door aliens”

Help mee door deze informatie met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Britse X-Files die binnen enkele weken worden vrijgegeven zullen naar verwachting nieuw licht gaan schijnen op de mysterieuze UFO-waarneming in het Britse Rendlesham Forest.

Afgelopen jaar erkende het Britse ministerie van Defensie het bestaan van de documenten. In 2013 claimde het ministerie al zijn voormalig topgeheime stukken over aliens te hebben vrijgegeven, maar na een aantal Wob-verzoeken bleek dat de overheid stukken heeft achtergehouden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De papieren zijn inmiddels overgedragen aan het Britse Nationaal Archief, dat moet bepalen wanneer ze worden geopenbaard. De Duitse website Grenzwissenschaft-aktuell.de (GreWi) heeft ontdekt dat ze in augustus zullen worden vrijgegeven.

Laagvliegende UFO’s

De stukken bevatten naar verluidt informatie over de UFO-waarneming in 1980 in Rendlesham Forest, die ook wel het Britse Roswell wordt genoemd. Drie Amerikaanse officieren die waren gestationeerd op vliegbasis Bentwaters zagen in de vroege uren van 26 december 1980 een driehoekig vaartuig in het bos landen.

Het drietal sprak van knipperende lichten en hiërogliefachtige symbolen op de zijkant van het object. Een dag later kwam het object terug. Plaatsvervangend commandant kolonel Charles Halt (76) ging met een team het bos in en trof gaten aan in de grond waar het vaartuig zou zijn geland. Ook werden er ongewoon hoge stralingsniveaus gemeten.

De reeks documenten die wordt vrijgegeven bevat ook informatie uit de periode 1971-76, 1996-2000 en 2004. Ze gaan volgens het ministerie over laagvliegende UFO’s en onbekende objecten die op de radar zijn vastgelegd.

‘Smoking gun’

Nick Pope, die jarenlang voor het ministerie onderzoek deed naar UFO’s, zei dat de inhoud van de stukken interessant is, hoewel hij niet kan beloven dat ze een ‘smoking gun’ bevatten.

Pope verwees ook naar de uitspraken die presidentskandidaat Hillary Clinton onlangs heeft gedaan over het onderwerp. In interviews heeft ze aangegeven veel meer gegevens over UFO’s boven Amerikaans grondgebied openbaar te willen maken. “Ik geloof niet dat mensen aan hun keukentafel zitten en deze verhalen verzinnen,” zei ze.

Uit uitspraken die ze door de jaren heen heeft gedaan blijkt dat ze waarschijnlijk ook in buitenaardse bezoekers gelooft. Haar campagneleider John Podesta zei: “De Amerikaanse regering zou beter moeten omgaan met de legitieme vragen die mensen hebben over wat er aan de hand is met ongeïdentificeerde vliegende objecten.”

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pat
pat
7 jaren geleden

In die maand heeft ik ook ervaring op gedaan vlak voor Rendlesham Forest gebeuren
in 6 Dec. 1980, ik was 10 jaar oud een Ufo waarneming type 3.

faith
faith
7 jaren geleden

Op Erich von Daniken’s vraag ”Waren de Goden kosmonauten?” kunnen we dus nu officieel volmondig ja op zeggen.

pietsnot
pietsnot
7 jaren geleden

gaan we weer bla bla blaa story,s and no proof pfffff.

Dante
Dante
7 jaren geleden

eventjes serieus: buitenaards leven bestaat zonder twijfel, daar is een wiskundig model voor die de statistische mogelijkheid berekent aan de hand van variabelen zoals de onmetelijke grootte van het heelal en de onmetelijke massa aan hemellichamen, we spreken hier over miljarden tot de 27’ste en meer… getallen met oneindig veel nulletjes achter. biljoenen biljarden sterren, elk met tientallen tot honderden planeten in omloop waarvan misschien slechts 1% of minder in een “leefbare” zone vertoeven, per planeet vaak nog een aantal manen, waarvan ook een aantal mogelijks leefbare. 1% klinkt weinig maar je moet rekening houden met een vermenigvuldigingsfactor van biljarden (en meer). En dus is de uitkomst zo dat er een ongelooflijk grote kans bestaat, meer zelfs; dat het quasi 100% zéker is dat er buitenaards leven bestaat (ook al zitten ze biljoenen en biljoenen lichtjaren ver). Of ze al-dan-niet in staat zijn geweest om ons te komen bezoeken is dan weer iets anders en staat open voor discussie tussen de believers en de non-believers. persoonlijk ben ik automatisch achterdochtig bij het horen van UFO-verhalen maar “I’ll give you this”: ik geloof in ieder geval veel meer in buitenaards leven dan in om het even welke god.

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x