Universum

Ik heb geheime beelden van Nibiru gezien. Komt Planeet X eraan?

Help mee door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De controversiële Planeet X is in het geheim vastgelegd door sterrenwachten en is op weg richting de aarde, zo wordt geclaimd.

Complottheoreticus David Meade zegt geheime beelden te hebben gezien waaruit blijkt dat de planeet echt bestaat. Dat schrijft de Daily Express.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In de radioshow Late Night in the Midlands zei hij dat ‘het aantal waarnemingen toeneemt’.

Sterrenwacht

Hij claimde dat hij had gesproken met een professor astronomie uit Parijs, die tegen hem zou hebben gezegd dat Nibiru echt bestaat.

“Hij noemde de naam van de sterrenwacht waar hij de planeet heeft gezien en zei dat hij in het geheim opnames heeft gemaakt met zijn telefoon, die hij me later zal sturen,” zei Meade.

Hij zei verder dat ook een collega van hem onlangs een foto had gemaakt waaruit zou blijken dat Planeet X te zien is boven de Noordpool.

Video

“Het is één van de beste foto’s die ik tot nu toe van Planeet X heb gezien,” zei Meade. “Het is geen lens flare.”

Hij zei dat de professor uit Parijs hem een 1,5 minuut durende video van Planeet X heeft gestuurd, maar dat hij die nog niet met het publiek heeft gedeeld.

Presentator Michael Vara vroeg hem waarom hij dat nog niet heeft gedaan. “Ik zit eraan te denken,” antwoordde Meade. “Ik heb nog geen groen licht.”

Gevaar

“Niemand weet het en ik wil hem niet in gevaar brengen,” voegde hij toe. “Het ziet er authentiek uit.”

Meade claimt dat de zonsverduistering op 21 augustus een teken was dat Nibiru aan de hemel zal verschijnen rond 23 september.

Planeet X of Nibiru is volgens complottheoretici een enorme planeet met een langgerekte omloopbaan die op een dag de aarde passeert en aardbevingen en vulkaanuitbarstingen zal veroorzaakten.

[Express]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Justin
Justin
6 jaren geleden

T zou zomaar kunnen maar ja wat doe je eraan .Een beetje preppen misschien en zelfs dat is lastig want het meeste voedsel is beperkt houdbaar ,was ik jaren terug ook mee begonnen na al die doomsday story’s nou ik kon het meeste weg kieperen ,of je moet van die smakeloze overlevings crackers inslaan. Heb nu niet veel meer in huis .Ik weet echt niet of inslaan nu echt wel moet ,oké rampen kunnen altijd gebeuren.
Soms denk ik weleens dat het een trucje van de middenstand is geweest om de verkoop van voedsel en overlevings attributen op te krikken .
Nou ik heb een opblaasbare kano dat lijkt me wel handig in dit; kan altijd doorbreken dijk-landje.
Ik word eerlijk gezegd.een beetje moe van die rampen verhaallijn .

oskaar
oskaar
6 jaren geleden

Op de noordpool gezien ? dan moet ie ook met een simpele hobbytelescoop te zien zijn op de rest van dit halfrond…….. maar helaas…… niemand….
Vorige maand was het trouwens nog de zuidpool, (dwangbuizen bestellen gaat)

Boebie
Boebie
6 jaren geleden

Dit is het zoveelste apocalyptische verhaal. Ondertussen zou de wereld al tig x vergaan moeten zijn! En als dat dan niet gebeurt, hebben ‘ onze galactische vrienden’ ingegrepen of was het weer eens een hoax. Ik word hier ook van! Tegenwoordig is al het nieuws gewoon nep! Ik geloof niks meer!

helder
helder
6 jaren geleden

23 september is op een zaterdag. Ik zal mijn stoel voor het raam zetten en oh wee als die planeet er niet staat.

Back to top button
33
0
We lezen graag je reactie!x