Homepagina » Universum » Ik heb geheime beelden van Nibiru gezien. Komt Planeet X eraan?
Ik heb geheime beelden van Nibiru gezien. Komt Planeet X eraan?

Ik heb geheime beelden van Nibiru gezien. Komt Planeet X eraan?

De controversiële Planeet X is in het geheim vastgelegd door sterrenwachten en is op weg richting de aarde, zo wordt geclaimd.

Complottheoreticus David Meade zegt geheime beelden te hebben gezien waaruit blijkt dat de planeet echt bestaat. Dat schrijft de Daily Express.

In de radioshow Late Night in the Midlands zei hij dat ‘het aantal waarnemingen toeneemt’.

Sterrenwacht

Hij claimde dat hij had gesproken met een professor astronomie uit Parijs, die tegen hem zou hebben gezegd dat Nibiru echt bestaat.

“Hij noemde de naam van de sterrenwacht waar hij de planeet heeft gezien en zei dat hij in het geheim opnames heeft gemaakt met zijn telefoon, die hij me later zal sturen,” zei Meade.

Hij zei verder dat ook een collega van hem onlangs een foto had gemaakt waaruit zou blijken dat Planeet X te zien is boven de Noordpool.

Video

“Het is één van de beste foto’s die ik tot nu toe van Planeet X heb gezien,” zei Meade. “Het is geen lens flare.”

Hij zei dat de professor uit Parijs hem een 1,5 minuut durende video van Planeet X heeft gestuurd, maar dat hij die nog niet met het publiek heeft gedeeld.

Presentator Michael Vara vroeg hem waarom hij dat nog niet heeft gedaan. “Ik zit eraan te denken,” antwoordde Meade. “Ik heb nog geen groen licht.”

Gevaar

“Niemand weet het en ik wil hem niet in gevaar brengen,” voegde hij toe. “Het ziet er authentiek uit.”

Meade claimt dat de zonsverduistering op 21 augustus een teken was dat Nibiru aan de hemel zal verschijnen rond 23 september.

Planeet X of Nibiru is volgens complottheoretici een enorme planeet met een langgerekte omloopbaan die op een dag de aarde passeert en aardbevingen en vulkaanuitbarstingen zal veroorzaakten.

[Express]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Justin
Justin
3 jaren geleden

T zou zomaar kunnen maar ja wat doe je eraan .Een beetje preppen misschien en zelfs dat is lastig want het meeste voedsel is beperkt houdbaar ,was ik jaren terug ook mee begonnen na al die doomsday story’s nou ik kon het meeste weg kieperen ,of je moet van die smakeloze overlevings crackers inslaan. Heb nu niet veel meer in huis .Ik weet echt niet of inslaan nu echt wel moet ,oké rampen kunnen altijd gebeuren.
Soms denk ik weleens dat het een trucje van de middenstand is geweest om de verkoop van voedsel en overlevings attributen op te krikken .
Nou ik heb een opblaasbare kano dat lijkt me wel handig in dit; kan altijd doorbreken dijk-landje.
Ik word eerlijk gezegd.een beetje moe van die rampen verhaallijn .

Olivier P
Olivier P
Reactie op  Justin
3 jaren geleden

beperkt houdbaar ?
maar allé: spagetti, erwten, suiker, melkpoeder, witte rijst.
kost allemaal weinig en bijna onbeperkt houdbaar.
voeg daar thee en vitamines aan toe en je komt al een hele eind 😉

helder
helder
Reactie op  Justin
3 jaren geleden

ik heb ergens dat ontbijtkoek wel 30 jaar goed blijft.

helder
helder
Reactie op  helder
3 jaren geleden

ergens gelezen. vergat het woord -gelezen-

peter
peter
Reactie op  Justin
3 jaren geleden

Zorg minimaal dat je een goed waterfilter hebt, Berkey is top. Als de nood aan de man komt is dat onbetaalbaar. Daar het meest smerige water in gooien en het komt er schoon uit, zo lang het niet radio actief is heb je ee goed water mee. Maar ook nu al drink je er beter en lekkerder water mee dan rechtstreeks uit de kraan.

Verder wc papier, lijkt een luxe artikel, maar je zult er erg blij mee zijn. Verder wat blikken, pijnstillers, plastic zakken, knijpkat, en wat je zo kunt bedenken. Denk je je familie of bezit te moeten beschermen, koop dan ergens zo’n kleine kruisboog. Sowieso een handbijl voor ev hout hakken, lucifers, waterdicht en wintervast schoeisel en kleding.

Verder heb ik ook gelezen dat je blik moet hebben en geen glas. Tja, wie zal het zeggen. Zelf probeer ik voorbereid te zijn, maar wel op een manier die niet uit de hand loopt. Het streven is om het een maand uit te kunnen houden zonder de deur uit te hoeven. Grootste klus is in dat opzicht eigenlijk het opslaan van de benodigde hoeveelheid water. Ik ga waarschijnlijk een ton van 200 liter bestellen. Ik probeer het allemaal zo in te richten dat het geen kapitalen kost, dat ik indien het echt zo ver zou komen ik er daadwerkelijk mee geholpen zal zijn, maar dat ik het allemaal ook zonder al te lange tanden allemaal kan op maken als er geen calamiteiten opdoemen. En dan heb ik het niet specifiek over Niburu, het kan echt van alles zijn in deze vreemde tijden.

Wat is wijsheid? 😉

Nobiru
Nobiru
Reactie op  peter
3 jaren geleden

Dan oefen beter nu al om slechts van 1 maaltijd per etmaal te leven. Als je dat kan, bouwt je lichaam een aangepaste weerstand op en heb je straks minder problemen.

AlbertV
AlbertV
Reactie op  Justin
3 jaren geleden

Net het artikel gelezen over de bijna dood ervaring. Gewoon doodgaan lijkt me een goede optie. Ik hoop echter niet terecht te komen in de duistere hoek tussen al die VVD’rs.
Maar ik denk dat 23 september gewoon de eerste herfstdag wordt, vallen er allemaal blaadjes van de bomen, niks vreemds aan.

oskaar
oskaar
3 jaren geleden

Op de noordpool gezien ? dan moet ie ook met een simpele hobbytelescoop te zien zijn op de rest van dit halfrond…….. maar helaas…… niemand….
Vorige maand was het trouwens nog de zuidpool, (dwangbuizen bestellen gaat)

sasha
sasha
Reactie op  oskaar
3 jaren geleden

Het is een grote fout gebleken internettoegang te geven aan mensen op een gesloten afdeling. Voor internet bleven de waanvoorstellingen op de afdeling, nu kan de hele wereld er deel van nemen. Blijken er daarbuiten nog meer potentiële patiënten te zijn. Gaat druk worden op de GGZ instellingen…

Boebie
Boebie
3 jaren geleden

Dit is het zoveelste apocalyptische verhaal. Ondertussen zou de wereld al tig x vergaan moeten zijn! En als dat dan niet gebeurt, hebben ‘ onze galactische vrienden’ ingegrepen of was het weer eens een hoax. Ik word hier ook van! Tegenwoordig is al het nieuws gewoon nep! Ik geloof niks meer!

Nobiru
Nobiru
Reactie op  Boebie
3 jaren geleden

Gelijk heb je. Het komt allemaal uit de christelijke hoek waar ze al eeuwen denken dat de wereld vergaat zowat elke dag omdat het in de bijbel eindtijdprofetiën staat. Die bijbel doet al het goede wat erin staat in een klap teniet met haar eindtijdverhaaltjes. Van Jim Jones en David Koresh en al die andere figuren die menen dat ze de wedergekomen Jezus waren enz. Je wordt er niet goed van. En helemaal van die eindtijdgeleuter. Je kan zien dt die bijbelschrijvers weinig kennis van het heelal, astronomie enz. hadden. Vandaar ook dat ze astrologie als ongoddelijk verklaarden. Om hun eigen gebrek aan kennis te verdoezelen.

Freedom
Freedom
Reactie op  Nobiru
3 jaren geleden

En jij weet alles beter?
Sweet dreams!

helder
helder
3 jaren geleden

23 september is op een zaterdag. Ik zal mijn stoel voor het raam zetten en oh wee als die planeet er niet staat.

Nietzoslimdieamis
Nietzoslimdieamis
3 jaren geleden

Ja hoor daar gaan we weer…..
Langzaam word ik moe van dit soort verhalen….
Er gaat niks maar dan ook helemaal niks gebeurn op 23 sept.

marcelleke
marcelleke
3 jaren geleden

…. tot zover Madame Blanche …

Jeff
Jeff
3 jaren geleden

Ze kunnen me elke foto laten zien, van een planeet die onze aarde benaderd…. ik geloof ze allemaal en dus net zo niet. Want ik weet er geen reet van. Maar het blijkt, dat zij die het wel weten het ook al niet weten. Dus wegstrepen tegen elkaar en dan zitten we weer op nul. Want als we al wat denken te weten, dan snappen we het toch niet.

Arwijn
Arwijn
3 jaren geleden

Hahahahahaha! Ze zien ze draaien.

luna
luna
3 jaren geleden

denk dat we iets ” zien ” straks waar we al heeeeeeeeeeeeeeeeel lang tegen aan kijken en dat is de maan
we worden helemaal gek gemaakt met ” ontdekkingen” van allerlei planeten en stelsels, maar in feite kijken we tegen dingen aan die al miljarden plaats hebben gevonden.. kom, ik neem er nog 1
wat wel heel bizar is dat er iets IS wat we niet mogen zien, heeft allemaal met het vaticaan te doen

Loki
Loki
3 jaren geleden

Valt hier niemand wat op in de verhalen van David Meade.
Eerst verteld meneer dat de wereld vergaat op 23 september en dat hij dat ontdekt zou hebben aan de hand van de Piramides van Gizeh. NU komt meneer met dit verhaal, waarin ik mis dat het nu in oktober is.
Weet ie zelf nog wel wat ie zegt. Hij gist maar wat.

Ik heb hier lang geleden al gezegd dat er iets bijzonders zou gebeuren op 23 september, toen er nog niemand over sprak en wat daarna gebeuren zal zien we wel. Zover ik weet is de afstand tot het Nemesis stelsel tot de Aarde op dit moment meer als 1 AU en daarom mede door onze atmosfeer slecht te zien.

sasha
sasha
Reactie op  Loki
3 jaren geleden

De afstand tot Nemesis is volgens jou meer dan 1 AU. Voor diegene die niet zo onder de indruk van pogingen om indruk te maken met wetenschappelijke termen zijn, dat is 150 miljoen kilometer (de afstand aarde-zon). En mede door die afstand en onze atmosfeer is Nemesis slecht te zien? Dat gaat uiteraard niet op voor jupiter, saturnus, uranus, neptunus, pluto en nog kleinere objecten in ons zonnestelsel. Die zijn gewoon via onze atmosfeer te zien, naast sterren op lichtjaren afstand, toch?

Loki
Loki
Reactie op  sasha
3 jaren geleden

Wacht rustig af. Voor meer info ga naar slaveplanet.daar staat een tabel waneer je hem kan zien op het noordelijk halfrond.

x

Check Also

gevechtspiloot

Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, ...

londen

Kippenvel-beelden uit Londen: ‘VRIJHEID! VRIJHEID!’

Vandaag zijn twee dingen duidelijk geworden: Europa ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

33
0
We lezen graag je reactie!x