Natuur en Milieu

Orkaan Harvey zorgt voor enorme ravage in VS. Is deze storm doelbewust door de mens veroorzaakt?

Help mee door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Eerder deze week verscheen een artikel over de mogelijkheid dat orkaan Harvey is veroorzaakt door weersbeïnvloeding en is ingezet als wapen.

Er lijkt bewijs te zijn dat er iets vreemds aan de hand is met dit soort stormen, schrijft Mike Adams van Natural News.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De website WeatherWar101 heeft een nieuwe video gemaakt waarin wordt gewezen op kunstmatige wolkvorming rond het moment dat de orkaan aan land komt.

Wapen

Uit de video zou blijken dat hierdoor een extra veel volume is toegevoegd aan de orkaan.

Was dit niet gebeurd, dan zou orkaan Harvey uit zichzelf uit elkaar zijn gevallen, aldus de video. De toegevoegde kracht veranderde de orkaan in een wapen, klinkt het.

“Na de complete vernietiging van Rockport en overstroming van Houston waren de daders nog niet tevreden met de verwoesting die ze hadden veroorzaakt,” aldus WeatherWar101.

Krachtiger

“Ze konden de storm laten oplossen, maar kozen ervoor om hem krachtiger te maken,” voegde de site toe.

Volgens WeatherWar101 is de enorme hoeveelheid regen die in het gebied is gevallen een doelbewuste poging geweest om de storm heftiger te maken of als ‘wapen’ in te zetten.

Adams merkt op dat orkaan Harvey eerst met hoge snelheid landinwaarts ging, bleef hangen, terugkeerde en vervolgens dagen boven Houston bleef hangen.

Interessant materiaal

Dat betekent niet automatisch dat de catastrofe het gevolg is van weersbeïnvloeding, zegt hij.

Hij wijst er wel op dat WeatherWar101 en Dane Wigington van Geoengineering Watch interessant materiaal aanleveren dat hun beweringen lijkt te ondersteunen.

De storm Harvey heeft in het zuiden van de Verenigde Staten ruim honderdduizend huizen beschadigd. Sinds vorige week zijn er zeker 44 mensen om het leven gekomen.

[Natural News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
oskaar
oskaar
6 jaren geleden

Tijd voor een basiscursus meteo ..

Louise
Louise
6 jaren geleden

Toen de Donald president werdt, riep hij eerst Amerika!,en dat deed hij niet voor niks…..natuurlijk het is een continent , maar jongens wat een ouwe zooi, die wegen en die slecht onderhouden bruggen en dan die eeuwige houten huizen, die bij een storm al plat gaan….Prachtig Land, maar niet onderhouden…….. En er zijn al wat Orkanen geweest, ze hadden er wat aan kunnen veranderen, wil niet zeggen dat het voor die mensen vreselijk is…..en het is niet zoals hier dat je even Apeldoorn kunt bellen…… Toen Trump een aanvaring had met de Chinezen , zei Ali baba, jullie moeten niet zoveel Oorlog voeren, en tja dat is het grote probleem ….. Al het geld gaat naar Defensie , economisch is het failliet ……… En ach mensen handen met een Orkaan? De mens blaastz’n eigen ego teveel op……….Beetje nederigheid is wel op z’n plaats……..

Audrey
Audrey
6 jaren geleden

Het zou me niets verbazen als dat zo was. Er zijn tenslotte te veel mensen op deze aarde

Mike
Mike
6 jaren geleden

Is ook een ‘goede manier’ om hele gebieden onbewoonbaar te maken, zodat de oliereuzen voor een prikkie nieuwe grond kunnen kopen en op termijn alle ruimte zullen krijgen…

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x