Gezondheid

Deze spraakmakende documentaire onthult hoe gevaarlijk het HPV-vaccin is (en is zojuist in de prijzen gevallen)

Help door dit met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De driedelige documentaire Sacrificial Virgins, waarin wordt gekeken naar de gevaren van de HPV-vaccins Gardasil en Cervarix, is in Australië in de prijzen gevallen.

De film won tijdens het Watchdog Film Festival in Brisbane de Best of the Festival-award en een award voor onderzoeksjournalistiek.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Onderzoeksjournaliste Joan Shenton zet in haar documentaire vraagtekens bij de veiligheid van het HPV-vaccin.

Beangstigend

Ze laat zien dat het vaccin tegen baarmoederhalskanker kan leiden tot aandoeningen of zelfs sterfte.

Shenton zet ook vraagtekens bij het medische onderzoek dat is gedaan naar het HPV-vaccin en pleit voor meer wetenschappelijk onderzoek.

Ze zei dat het maken van een onderzoeksfilm soms nogal beangstigend kan zijn, omdat je werkt in de schaduw van machtige commerciële en politieke spelers die niet willen dat je gehoord wordt.

Slachtoffers

Shenton droeg de awards op aan de families van de slachtoffers die ze heeft gefilmd.

In de films zien we onder meer Chloe Leanne Brookes, die ziek werd na haar tweede injectie. Ze raakte verlamd en kan niet meer eten.

We zien ook Ruby Shallem (foto), die verlamd raakte na het controversiële vaccin.

Geen bewijs

“De films tonen aan dat er geen bewijs is dat de HPV-vaccins Gardasil en Cervarix in de toekomst zullen beschermen tegen baarmoederhalskanker, omdat er geen wetenschappelijk bewijs is dat HPV daadwerkelijk zulke kankers veroorzaakt,” zei de filmmaakster.

“De films laten wel genoeg bewijs zien waaruit blijkt dat talloze jonge vrouwen wereldwijd neurologische schade hebben opgelopen na het krijgen van deze vaccins,” voegde ze toe.

Dat blijkt voornamelijk te komen door aluminium dat als hulpstof in de vaccins wordt gebruikt.

Opgedrongen

Toch worden ze opgedrongen aan hele bevolkingsgroepen in vele landen via nationale vaccinatieprogramma’s, aldus Shenton.

Het belangrijkste is volgens haar dat de vaccinatieprogramma’s worden stopgezet totdat onderzoek naar de langetermijneffecten is afgerond.

“We hopen dat Sacrificial Virgins zal helpen om deze middelen van de markt te halen totdat onafhankelijk onderzoek laat zien dat de risico’s niet opwegen tegen de voordelen,” besloot ze.

De trilogie is hier te bekijken op YouTube.

Of kijk hieronder alvast deel 1:

1 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
johan
johan
6 jaren geleden

Beste meiden,

Doe je onderzoek nu voordat het te laat is en je voorgoed verlamd (gehandicapt) wordt.
Wat een duistere gedoe is dit. Laat dit een voorbeeld zijn dat je niemand maar ook niemand moet gaan vertrouwen en helemaal niet dokters. Enige wie betrouwbaar is ben jezelf alleen van jezelf kun je op de hoogte blijven en ook dus gezond blijven want het leven van jezelf is je eigen verantwoordelijkheid en alles maar ook echt alles heb je aan jezelf te danken.

Educate yourself.
Know thyself, and you will know the universe.

jansie
jansie
6 jaren geleden

ik laat mijn kinderen niet deze prik nemen, je krijgt kanker omdat het in ieder lichaam voorkomt bij de ene breekt het uit terwijl ie nog nooit gerookt heb longkanker bij de andere bloedkanker leeft altijd bio, de andere overleeft en wordt met een shaggie op de lip 83 en gaat uiteindelijk dood bij een auto ongeluk!
maar iets in je vaartuig spuiten wat er normaal ook niet in zou zitten nee dat gaat mij ook te ver zelfde als de griep prik lijkt wel zombie eclipse allemaal keurig in de rij staan en dan 4 avonden lang prikken a e75 per stuk tel maar uit en toevallig zit net die ene klote griep in Amerika in de spuit als beschermer en breekt hier de griep des doods uit… ze hebben in emmen 1 hele afdeling met griep mensen is al 1 aan overleden… kinderen die 3 tot 4 weken ziek zijn koorts 40 + en gezond eten zeg t maar ruikt ook niet meer gezond op aarde gister liet ik de honden uit en rook ik een zure lucht in de mist ….. geen gewone regen lucht zeg t maar mensen zegt maar voelt als 1939

Jozef
Jozef
6 jaren geleden

Beste Rene,
Het zijn juist gepromoveerde artsen, zeer hoogstaand in hun veld, o.a. een van een van de hoogst aangeschreven ziekenhuizen wereldwijd dat in Nederland staat, die ernstige bedenkingen hebben bij dit vaccin en mensen waarschuwen ! Of je bent afkomstig uit de farmaceutische industrie en hebt de opdracht een verdacht vaccin te verdedigen, of je bent dom. 12 jaar is de totale studie van een medisch specialist, niet van een arts overigens. Je weet blijkbaar amper waar je over praat.

Joris
Joris
6 jaren geleden

Overigens is onlangs in navolging van Colombia in California er voor gezorgd dat verplicht vaccineren met HPV vaccins geen doorgang kan vinden.

Two identical bills submitted to the Florida Senate and the House of Representatives in January mandating HPV vaccines for school children have been defeated.
bron: http://www.greenmedinfo.com/blog/breaking-major-health-freedom-victory-4-vaccine-bills-defeated-fl

Colombia: HPV vaccin kan niet verplicht worden gesteld

Colombia’s highest court just ruled that the
HPV vaccine CANNOT be made mandatory. This is a HUGE victory!!
The HPV-vaccine victims are finally being heard after filing a class-action lawsuit in Colombia against Merck, the pharmaceutical giant and maker of Gardasil. Gardasil is the leading HPV shot (vaccine) that is being heavily promoted worldwide, yet is linked to thousands of cases of life-devastating reactions, including autoimmune disorders, paralysis and death.
The ruling also said that no state agency can make decisions for a citizen with regards to that citizen’s body.
Nobody should have the right to force a medical procedure on anyone without proper informed consent, including a discussion of the true risks involved. It is a fundamental HUMAN RIGHT.
Countries around the world should also follow suit and give the power back to the people to make their own medical decisions for all medical treatments, including all vaccines.
Bravo to Colombia for putting people ahead of pharmaceutical profits! Source: http://www.LearnTheRisk. org

http://www.elespectador.com/noticias/judicial/vacuna-contra-el-virus-del-papiloma-humano-no-puede-ser-obligatoria-corte-constitucional-articulo-710196

Back to top button
44
0
We lezen graag je reactie!x