Homepagina » Gezondheid » Deze spraakmakende documentaire onthult hoe gevaarlijk het HPV-vaccin is (en is zojuist in de prijzen gevallen)
Deze spraakmakende documentaire onthult hoe gevaarlijk het HPV-vaccin is (en is zojuist in de prijzen gevallen)

Deze spraakmakende documentaire onthult hoe gevaarlijk het HPV-vaccin is (en is zojuist in de prijzen gevallen)

De driedelige documentaire Sacrificial Virgins, waarin wordt gekeken naar de gevaren van de HPV-vaccins Gardasil en Cervarix, is in Australië in de prijzen gevallen.

De film won tijdens het Watchdog Film Festival in Brisbane de Best of the Festival-award en een award voor onderzoeksjournalistiek.

Onderzoeksjournaliste Joan Shenton zet in haar documentaire vraagtekens bij de veiligheid van het HPV-vaccin.

Beangstigend

Ze laat zien dat het vaccin tegen baarmoederhalskanker kan leiden tot aandoeningen of zelfs sterfte.

Shenton zet ook vraagtekens bij het medische onderzoek dat is gedaan naar het HPV-vaccin en pleit voor meer wetenschappelijk onderzoek.

Ze zei dat het maken van een onderzoeksfilm soms nogal beangstigend kan zijn, omdat je werkt in de schaduw van machtige commerciële en politieke spelers die niet willen dat je gehoord wordt.

Slachtoffers

Shenton droeg de awards op aan de families van de slachtoffers die ze heeft gefilmd.

In de films zien we onder meer Chloe Leanne Brookes, die ziek werd na haar tweede injectie. Ze raakte verlamd en kan niet meer eten.

We zien ook Ruby Shallem (foto), die verlamd raakte na het controversiële vaccin.

Geen bewijs

“De films tonen aan dat er geen bewijs is dat de HPV-vaccins Gardasil en Cervarix in de toekomst zullen beschermen tegen baarmoederhalskanker, omdat er geen wetenschappelijk bewijs is dat HPV daadwerkelijk zulke kankers veroorzaakt,” zei de filmmaakster.

“De films laten wel genoeg bewijs zien waaruit blijkt dat talloze jonge vrouwen wereldwijd neurologische schade hebben opgelopen na het krijgen van deze vaccins,” voegde ze toe.

Dat blijkt voornamelijk te komen door aluminium dat als hulpstof in de vaccins wordt gebruikt.

Opgedrongen

Toch worden ze opgedrongen aan hele bevolkingsgroepen in vele landen via nationale vaccinatieprogramma’s, aldus Shenton.

Het belangrijkste is volgens haar dat de vaccinatieprogramma’s worden stopgezet totdat onderzoek naar de langetermijneffecten is afgerond.

“We hopen dat Sacrificial Virgins zal helpen om deze middelen van de markt te halen totdat onafhankelijk onderzoek laat zien dat de risico’s niet opwegen tegen de voordelen,” besloot ze.

De trilogie is hier te bekijken op YouTube.

Of kijk hieronder alvast deel 1:

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

42 reacties

 1. Beste meiden,

  Doe je onderzoek nu voordat het te laat is en je voorgoed verlamd (gehandicapt) wordt.
  Wat een duistere gedoe is dit. Laat dit een voorbeeld zijn dat je niemand maar ook niemand moet gaan vertrouwen en helemaal niet dokters. Enige wie betrouwbaar is ben jezelf alleen van jezelf kun je op de hoogte blijven en ook dus gezond blijven want het leven van jezelf is je eigen verantwoordelijkheid en alles maar ook echt alles heb je aan jezelf te danken.

  Educate yourself.
  Know thyself, and you will know the universe.

  14 likes
  • nee dokters kan je niet vertrouwen, die hebben er maar minimaal 12 jaar voor geleerd, dus allemaal zelf aan de internet? studie
   dan weten jullie het over een paar weken een stuk beter, dan die mensen die hun levenlang investeren om andere mensen te genezen.

   6 likes
   • Als die dokters 12 jaar geleerd hebben over vaccins (ik betwijfel dat, maar graag zie ik bronnen) dan zal het een fluitje van een cent zijn om in een brochure voor eindbeslissers over vaccins, ouders dus, in begrijpelijk Nederlands met onderliggende bronvermelding, onafhankelijk van de vaccin-industrie en met herhaalde dubbelblind lange termijn bewezen onderzoeken, aan te tonen dat Cervarix en Gardasil:

    1. veilig zijn voor mijn dochter

    2. werkzaam zijn (hoe lang dan?) (https://medicalxpress.com/news/2017-10-vaccine-panel-discuss-waning-effectiveness.html)

    3. noodzakelijk zijn (hoe groot is het gevaar en wat zijn de opties om de kans te verkleinen?)

    4. geproduceerd worden door bedrijven met een onberispelijke reputatie

    5. gecontroleerd worden door instanties die bewezen onafhankelijk zijn van de industrie.

    Totdat ik hier vijfmaal een heel overtuigend ja op voel, doe ik nog even niets.

    16 likes
    • Het is veel belangrijker die 5 vragen aan je dagelijkse leveranciers van voedsel en drinken te stellen dan aan een leverancier van een incidenteel prikje met een paar mili- of microgrammen aan stoffen erin die in het hondercvoudige in je voedsel zitten.

     6 likes
     • De discussie over de verschillen tussen orale opname van aluminium of via een injectie in de spiermassa is nog niet ten einde.

      `Slechts 0,3% van via slokdarm opgenomen aluminium komt in het bloed`

      In healthy subjects, only 0.3% of orally administered aluminum is absorbed via the gastrointestinal (GI) tract, and the kidneys effectively eliminate aluminum from the human body. Only when the GI barrier is bypassed, such as by intravenous infusion or in the presence of advanced renal dysfunction, does aluminum have the potential to accumulate. As an example, with intravenously infused aluminum, 40% is retained in adults and up to 75% is retained in neonates. [4]
      http://emedicine.medscape.com/article/165315-overview

      Dan nog zeggen vaccinpromotoren dat er meer binnenkomt via voedsel en zeggen bezorgde eindbeslissers over vaccins dat ineens de hoeveelheid in vaccins wel degelijk gevaarlijk is.

      Hoe dan ook, het gaat de promotoren van vaccins natuurlijk niet aan om mensen af te leiden van de discussie over hun product door naar andere vergiftigers van het lichaam te wijzen. Ze zullen op eigen kracht moeten bewijzen dat aluminium via een injectie in de spieren in die hoeveelheid, ook op de lange termijn geen kwaad kan.

      èn dat het vaccin in deze kwestie effectief is, noodzakelijk, ethisch geproduceerd, onafhankelijk gecontroleerd (zie ook de discussie over de PRAC evaluatie door EMA http://sanevax.org/ema-response-questions-regarding-hpv-vaccine-safety/)

      Ondertussen worden vergelijkbare vragen heus ook steeds vaker gesteld aan voedselleveranciers en mensen die lucht, water en aarde bewaken.

      3 likes
    • Dit alles is met 1 simpele reden om ver te werpen. Je mag zelf voor deze vaccinatie kiezen! M.a.w. doktoren hebben er geen belang bij dat het mis gaat. Overigens is er helemaal geen bewijs dat dit vaccin ernstige bijwerkingen heeft bij GEZONDE mensen.

     1 likes
     • Heel gevaarlijke redenering.
      Inderdaad, je mag nu nog kiezen. In Nederland. Maar het is algemeen bekend aan het worden dat de WHO met de producenten streven naar verplichte vaccinatie. In sommige staten van de VS is Gardasil nu al verplicht, als je tenminste naar school wilt. In Italie is afgelopen zomer voor meer dan 10 vaccins verplichting ingevoerd voor schoolgaande kinderen en in Frankrijk sinds begin dit jaar. Het is niet moeilijk te voorspellen wat de intenties dan zijn voor HPV vaccins op den duur. Ondanks mogelijke schendingen van internationale verdragen zoals de code van Nuerenberg en de Geneefse conventie waarin informed consent voorop staat…

      Het gaat natuurlijk ook niet aan te zeggen dat er geen bewijs is dat het vaccin ernstige bijwerkingen veroorzaakt bij gezonde mensen. Artsen hebben in hun eed beloofd geen schade aan te richten, dus de bewijslast ligt omgekeerd: Bewijs maar dat het veilig is en communiceer dat bewijs zodanig dat de eindbeslissers, ouders en kinderen volstrekt overtuigd raken van de veiligheid van dit product.

      Vooralsnog zien eindbeslissers de duizenden verhalen van bijwerkingen, de 83.000 meldingen bij http://www.vigiaccess.org , documentaires zoals bovengenoemd, al dan niet anecdotisch, statistisch niet correct of anderszins afgekeurd door de medische ivoren toren, als een waarschuwing om dit vaccin te boycotten tot alle twijfels over veiligheid, werking, noodzaak, productie en controle zijn weggewerkt.

      3 likes
     • Nee, de bewijslast ligt nu wel degelijk bij jou, want jij zegt dat het slecht is. Verklaar jij dan maar waarom je dat denkt.
      Ik snap best dat een arts aan moet tonen waarom hij iets goed vind, maar dat gaat in dit geval niet op.

      Maar ik ben ook gewoon benieuwd waar al deze verhalen vandaan komen.

      Je noemt het wel een medische ivoren toren, maar komt dan met bewijzen. Als het statistisch niet correct is lijkt me dat wel degelijk een goede reden om al dit geschreeuw te wantrouwen.

      3 likes
     • niet. Ik ben als vader de eindbeslisser. Ik hoef me niet te verantwoorden voor het niet gebruiken van welke commerciële aankoop ook.

      Ik ben zelfs zo beleefd mijn gebruikscriteria prijs te geven, ook al ben ik daar ook niet toe verplicht (zie de 5 punten).

      Wijs overigens nog even het citaat aan waarin ik letterlijk zeg dat het slecht is.

      onthoud: Primum non nocere

      2 likes
    • Ja dat snap ik wel, ik bedoelde in deze discussie. Maar dat wil je niet, wat ook prima is. Dan houden we op.

     0 likes
   • 12jaar? Dan is het wel een erg domme dokter die 3x zo lang nodig heeft dan zijn collega’s. Basisarts worden duurt 4 jaar. Beste René!!!!

    2 likes
    • Als basisarts mag je bijna niks, die komen meestal in onderzoeks- of managementfuncties terecht. Je moet minstens 3 jaar doorstuderen voor huisarts, totaal 9 jaar. Specialisten als chirurgen moeten nog 6 jaar studeren en komen op 12 jaar.

     8 likes
  • mooi!

   namaste!

   2 likes
 2. ik laat mijn kinderen niet deze prik nemen, je krijgt kanker omdat het in ieder lichaam voorkomt bij de ene breekt het uit terwijl ie nog nooit gerookt heb longkanker bij de andere bloedkanker leeft altijd bio, de andere overleeft en wordt met een shaggie op de lip 83 en gaat uiteindelijk dood bij een auto ongeluk!
  maar iets in je vaartuig spuiten wat er normaal ook niet in zou zitten nee dat gaat mij ook te ver zelfde als de griep prik lijkt wel zombie eclipse allemaal keurig in de rij staan en dan 4 avonden lang prikken a e75 per stuk tel maar uit en toevallig zit net die ene klote griep in Amerika in de spuit als beschermer en breekt hier de griep des doods uit… ze hebben in emmen 1 hele afdeling met griep mensen is al 1 aan overleden… kinderen die 3 tot 4 weken ziek zijn koorts 40 + en gezond eten zeg t maar ruikt ook niet meer gezond op aarde gister liet ik de honden uit en rook ik een zure lucht in de mist ….. geen gewone regen lucht zeg t maar mensen zegt maar voelt als 1939

  5 likes
  • HPV is dan ook een virus, en geen kanker die al standaard in het lichaam zit. Je vaccineert om te voorkomen dat het virus zich na besmetting kan ontwikkelen in het lichaam, aangezien dit virus kanker veroorzaakt door bepaalde delen van het menselijk DNA te veranderen.
   Sommige mensen worden inderdaad ziek van bepaalde vaccinaties en in bepaalde gevallen gaat het inderdaad fout. Maar de andere miljoenen en miljarden mensen die er wel mee geholpen zijn, die tellen niet meer mee dan?

   Het hele argument van “vaccinaties die slecht zijn omdat ze in aluminium bewaard worden” zijn ook zo uit de context gehaald. Dit is geen puur aluminium, maar aluminiumzouten. En er zit veel meer aluminium in voeding, zelfs babyvoeding, dan in vaccins.

   De reden dat polio zo goed als uitgestorven is, is door vaccinatie. Hetzelfde met pokken, difterie… Jullie willen jullie vaccinaties bannen, maar zijn wel verantwoordelijk voor nieuwe uitbraken van deze gemakkelijk voorkombare ziektes.

   5 likes
   • Mijn vraag is steeds weer of het daadwerkelijk is vastgesteld, de stellingen die je poneert.

    werkt het?
    – Veroorzaakt dit virus inderdaad kanker?
    – zijn er miljoenen mensen geholpen met Gardasil, Gardasil 9 en Cervarix?

    Artsen beloven hun patienten geen schade toe te brengen. Kun je dan zeggen dat de mensen die last hebben van HPV vaccins maar moeten lijden voor de mensen die er baat bij hebben?

    Zijn aluminiumzouten zoals ze in HPV vaccins voorkomen werkelijk veilig voor de doelgroep? Uit welke bewezen onafhankelijke dubbelblind (met inerte placebo´s)herhaalde onderzoeken die in normaal Nederlands zijn samengevat, blijkt dat?

    Wie is jullie? Wie willen vaccinaties bannen?

    2 likes
    • Ja, dit is wel degelijk allemaal getest. Maar als je deze vragen blijft stellen omdat je deze artikels niet in het Nederlands terugvindt, zegt dat wel genoeg over hoe goed je je onderzoek doet. Deze wetenschappelijke artikels en testresultaten worden uiteraard in het Engels geschreven. Je kan een geneesmiddel zoals dit overigens niet zomaar op de markt brengen voor het uitvoerig getest wordt.

     En dat HPV kanker veroorzaakt is daardoor logischerwijze ook bewezen. Het virus laat bepaalde “tumorgenen” in ons DNA, die normaal onderdrukt worden, tot expressie komen. Het is daarbij ook al langer geweten dat ze wratten en SOA’s veroorzaken.

     Artsen leggen inderdaad een eed af dat ze patiënten niet BEWUST ziek willen maken. Maar elk vaccin heeft risico’s, net zoals elk ander geneesmiddel risico’s heeft. Zou je kankermedicatie dan ook ineens afschaffen? Daar is namelijk wel van aangetoond dat het ook de gezonde delen van ons lichaam aanvalt maar ik gok dat mensen met kanker en mensen die iemand met kanker in de familie hebben daar wel voorstander van zijn.

     Dus wat is dan de reden dat we het risico niet zouden nemen om de kanker te voorkomen in plaats van ons lichaam vol toxines te spuiten omdat we niet gevaccineerd waren?

     0 likes
     • Ik weet niet of ze zogenaamd zo op aluminiumpompen uit zijn, heb dat ook niet geponeerd, ik vermoed wel dat er ooit nog HPV boosters worden aangeboden. Omzet is gewoon een commercieel doel bij elk bedrijf.

      Wat ik als eindbeslisser probeer duidelijk te maken is dat ik HPV vaccin pas zal overwegen als er vijf overtuigende ja’s volgen op mijn vragen. In helder Nederlands met onderliggende toegankelijke onafhankelijke onderzoeken.

      In een brochure voor eindbeslissers over vaccins, ouders dus, in begrijpelijk Nederlands met onderliggende bronvermelding, onafhankelijk van de vaccin-industrie en met herhaalde dubbelblind lange termijn bewezen onderzoeken, die aantonen dat Cervarix en Gardasil:
      1. veilig zijn voor mijn dochter
      2. werkzaam zijn (hoe lang dan?)
      3. noodzakelijk zijn (hoe groot is het gevaar en wat zijn de opties om de kans te verkleinen?)
      4. geproduceerd worden door bedrijven met een onberispelijke reputatie
      5. gecontroleerd worden door instanties die bewezen onafhankelijk zijn van de industrie.

      2 likes
     • @Frans2

      Ik ben me ervan bewust dat over dit onderwerp brieven binnenkomen die aan mijn dochter zijn gericht in een poging mij over te slaan. Eigenlijk houd mijn welwillendheid daar al zo´n beetje op. Voorstanders wijzen vaak op het feit dat eindbeslisers zo slecht op de hoogte zijn van de wetenschap. Hierboven wordt ik gevraagd om onderzoeken door te spitten. Ik zie dat de gemiddelde dochter van 12 niet doen. Ik kan dit volstrekt niet rijmen met elkaar en nodigt niet uit tot heroverweging.

      Verder zie ik in je antwoord niet eens een poging tot rationale onderbouwing van de veiligheid, werkzaamheid, noodzaak of het aantonen van de onberispelijkheid van de producenten en onafhankelijkheid van de controlerende instanties.

      En als de vergelijking van de veiligheid van de CV ketel met die van mijn dochter een poging moet voorstellen om mij te bewegen een HPV vaccin alsnog te overwegen, dan zie ik definitief af van de huidige vaccins.

      Mensen financieel verantwoordelijk stellen die eenvoudig weg hun recht op vrije keus uitoefenen zoals beschreven in de grondwet artikel 11 over de integriteit van het lichaam, de Geneefse conventie 1), de code van Neurenberg en de artseneed o.a., lijkt me een heilloze en heel enge weg.

      1) Article 7 of the 1966 International Covenant on Civil and Political Rights as put forth by The Geneva Convention states:

      No one shall be subjected without his free consent to medical or scientific experimentation.

      bron: https://www.change.org/p/u-s-house-of-representatives-declaration-of-medical-freedom-regarding-vaccine-choice

      Gelukkig heeft Zweden besloten geen vaccins verplicht te stellen op basis van de grondwet. Een geruststellend voorbeeld.

      http://www.thenhf.se/riksdagen-rostade-nej-till-alla-vaccinmotioner/

      2 likes
     • [without his free consent to medical or scientific experimentation.]
      Ik denk dat je het woord “experimentation” over het hoofd ziet.

      Ik denk het niet.
      Professionals geven aan dat het hier een experiment betreft.

      Luister naar Dick Bijl.

      dr. Dick Bijl in Zorg.nu op 15 nov. 2016
      op 23:22 min.: “Er zijn beperkte gegevens over de werkzaamheid maar op harde eindpunten, het voorkomen van Baarmoederhalskanker staat nog niets vast”
      bron: https://zorgnu.avrotros.nl/uitzendingen/15-11-2016/hpv-vaccin/
      UK subtitled: https://www.facebook.com/groups/338433462966525/

      Of als je het nog letterlijker wilt horen, luister naar mevrouw Boon.

      2011: ‘Het HPV-vaccin is een waanzinnig goed experiment’, aldus Mathilde Boon (patholoog en oprichter van het Leids Cytologisch en Pathologisch Laboratorium) in de documentaire ‘De Prik en het Meisje’. (19:40) http://www.npo.nl/human-doc/19-05-2011/POW_00243805

      Als voor markt-introductie geen inerte placebo´s zijn gebruikt om veiligheid te onderzoeken, dan is die veiligheid in mijn ogen niet echt aannemelijk gemaakt en is monitoring na marktintroductie dus het experiment. Luister naar Tenpenny

      The Truth about Vaccines, episode 5
      7:55 dr. Sherri Tenpenny: “In the safety study what they used as the placebo was a shot of aluminium.
      So when they looked at the information at the end and they looked at the side effects,
      they said the side effects ware the same as the placebo. So therefore the vaccine was as safe as the placebo.”

      De Zweedse WHO database http://www.vigiaccess.org zit nu op 84.000 geregistreerde adverse reactions, naar eigen zeggen nog geen tien procent van de werkelijke aantallen. Sommigen beweren 1%.

      Dan komen we in orde grootte (een aantal honderd miljoen gevaccineerden) in de 1 op 100 tot 1.000 terecht.

      Het is zelfs een heel groot experiment in schril contrast met het primum non nocere.

      Ik ben benieuwd hoe de Ierse moeders van R.E.G.R.E.T. zouden reageren als men daar zou beslissen het experiment met Gardasil verplicht te stellen omdat de uptake van 90 naar 50 procent is teruggelopen. Of in Japan waar gedurende de rechtzaken over dit vaccin de uptake terugliep naar 1%.

      Beter dan vanuit de ivoren toren verplichtingen uit te delen zouden mensen zoals die van PRAC / EMA daadwerkelijk naar de Deense ouders en dochters kunnen toegaan om ze in de ogen te kijken en te vragen wat er aan scheelt sinds de vaccinaties met Gardasil.

      Ik heb niet kunnen ontdekken of ze in hun herevaluatie daadwerkelijk contact hebben gehad met slachtoffers.
      Ik vermoed in tegendeel, zie hier hoe het gevoel van de ivoren toren voor je ogen tot stand komt:

      Thomas Jefferson over PRAC uit zorg.nu

      17:15 min
      De Deense overheid besluit een onafhankelijk onderzoek aan te vragen bij de EMA in Londen.
      De Europese toezichthouder op het gebied van medicijnen.

      Maar hoe is dat onderzoek uitgevoerd. Hiervoor moeten we naar Rome.
      Daar ontmoeten we Tom Jefferson, onderzoeker van de universiteit van Oxford en nu tijdelijk in Rome gevestigd. Hij wil het interview liever niet op de universiteit doen, dat ligt namelijk gevoelig.
      Dus gaan we naar de koffiebar bij hem in de buurt.

      Jefferson: “De eerste verklaring van het EMA was opmerkelijk.
      Ongeacht de uitkomst bleef de beoordeling van risico’s van het vaccin hetzelfde.
      Wat is dan de zin van dat onderzoek dat is toch verspilling van belastinggeld!”

      Volgens Jefferson is het dan ook niet gek dat de eindconclusie van de EMA is ,dat er geen verband bestaat tussen de klachten en de vaccinatie. Jefferson wil graag weten op welke manier
      dat onderzoek is uitgevoerd en welke methodes zijn gebruikt. Maar geen van de betrokken deskundigen mag met hem praten.

      Jefferson: “De commissieleden mogen niet zeggen over de bevindingen van de commissie
      of hun werkwijze. En dat hun leven lang!

      Tom Jefferson wil puur kijken of het onderzoek eerlijk en wetenschappelijk is verlopen. Het eerste wat hem
      opvalt is dat de EMA het onderzoek en de cijfers gebruikt dat door producenten zelf is aangeleverd.

      Jefferson: “Inderdaad.”

      Interviewer: Net alsof de slager zijn eigen vlees keurt.”

      Jefferson: “Ja. Wij vinden het raar dat de gegevens niet onafhankelijk zijn geverifieerd.
      Toezichthouders moeten het onderzoek overdoen met de ruwe data.
      En de classificatie van die nadelige effecten onder de loep nemen”

      Bron: https://zorgnu.avrotros.nl/uitzendingen/15-11-2016/hpv-vaccin/

      Vervolg: http://sanevax.org/ema-response-questions-regarding-hpv-vaccine-safety/

      Een volstrekte ontkenning van de experimentele situatie dus. Dat zet veel kwaad bloed. Ik roep juist op tot dialoog. Luister naar die moeders en hun dochters.

      2 likes
     • Het HPV vaccin is hier niet verplicht dus waar maak je je zo druk over?
      En volgens de huidige wetenschap is het nooit een groot gevaar voor de volksgezondheid dus zal het nooit verplicht gesteld worden, experiment of niet.

      In echt gevaarlijke situaties zoals destijds bij de superbesmettelijke en dodelijke Spaanse Griep blijft het zo dat de overheid in het belang van de volksgezondheid verregaande maatregelen mag en zal nemen.

      Overigens kun je alles als bijwerking melden zolang het jezelf betreft en niet je schoonmoeder. Ingegroeide teennagel 3 jaar na HPV vaccin? Mag je melden en wordt genoteerd. Heeft er natuurlijk niets mee te maken, maar loopt zo makkelijk op tot tienduizenden.

      2 likes
     • Ik begrijp niet waarom er voor eindbeslissers over HPV-vaccins zoals ik ben als vader geen geld is om een voor eindbeslissers begrijpbare samenvatting te maken van alle antwoorden op mijn vijf vragen. Ik hoef geen onderzoek te doen, geen Engels te lezen, ik ben alleen verplicht om een beslissing te nemen.

      Maar ik wil best een poging doen.

      In delen dan.

      Het eerste wat ik tegenkom is de autuer Diana Harper. Is dat dezelfde mevrouw die zich later uitsprak tegen HPV vaccins?

      https://www.youtube.com/watch?v=sSdCxgF0blc

      Is zij de DMH die onderaan het onderzoek dit verklaart?

      “The institutions at which I have conducted HPV vaccine trials received funding to support clinical trials on the vaccines discussed herein from Merck and GlaxoSmithKline.

      I have also received honoraria for speaking and for participation on advisory boards from Merck and GlaxoSmithKline.”

      Kun je garanderen dat dit onderzoek niet is beinvloed door Merck en Glaxo? Dat ze geen andere onderzoeken hebben weggelaten die ze onwelgevallig zijn? (Mijn punt 4)

      Ik lees de conclusie en tref geen bewijs dat het werkt tegen BMHK en hoe lang het werkt (mijn punt 2) Zoals ook Dick Bijl aangaf in zorg.nu dd 15 nov 2016.

      “The primary question to ask about the decision to vaccinate with Gardasil is, “Is there good evidence that this new vaccine is likely to make my patient live longer or better compared with the available alternatives?” [74]. We do not know how long the vaccine will last, the HPV types covered by the vaccine are limited, and the very safe alternative of Pap screening with early detection and treatment is a proven successful program. Gardasil is not likely to extend a woman’s life in countries with cytology screening, but it may allow her to experience fewer abnormal Pap tests and their subsequent workup.”

      IK geef toe, ik heb het nog niet allemaal gelezen, maar ik tref nog niet echt een volmondig ja op de vijf punten die ik naar voren bracht…

      Tot die tijd hou ik het Primum non nocere nog even als uitgangspunt…

      1 likes
     • excuses dat ik de tekst zelf nog niet doornam. Komt later.

      Ik zal zoeken of er naar veiligheid gekeken is, toch mijn eerste punt. En of de placebo’s die bij die vraag zijn gebruikt echte inerte vloeistoffen waren, dus dat er geen adiuvans zoals bijv. aluminium inzaten….

      Wel heel goed dat ze pap screening noemen als een van de andere manieren om te strijden tegen ziekte.

      Hoe vaak gaat het alleen over vaccins. Ouders willen natuurlijk ten eerste weten wat het gevaar is, hope groot de kans daarop en wat je er allemaal tegen kunt doen. Hoe meer wapens, hoe beter je kunt selecteren tot een optimale set om mee te strijden.

      Uiteindelijk hebben we dezelfde doelen: gezonde kinderen…

      1 likes
     • Ik begrijp dat er wel degelijk werking werd aangetoond, maar niet langer dan voor vijf jaar.

      “One of the most important outcomes is that the maximum reported duration of efficacy is 5 years. Cervical cancer prevention is not possible without demonstration of efficacy of at least 15 years.”

      Dit riekt toch wel een beetje naar noodzakelijke boosters en dus meer omzet en meer aluminium in het lichaam…

      Ik lees over Safety studies, maar kom er niet zo snel achter of er inerte placebo’s zijn gebruikt. Ik zie een verwijzing (42) naar deze studie, https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19493565

      Dubbelblind placebo controlled, dat klinkt wel goed, maar ook daar kom ik er niet achter of de placebo aluminiumvrij is. Gesponsord door Merck overigens.

      1 likes
     • [ Ik begrijp dat er wel degelijk werking werd aangetoond, maar niet langer dan voor vijf jaar. ]

      Als ze zogenaamd zo op omzet en aluminiumpompen uit zijn, waarom dan maar 3 prikken en niet je leven lang elke 5 jaar? Of beter nog, ELK jaar?

      1 likes
     • [ eindbeslissers over vaccins, ouders dus ]
      In principe kan een kind vanaf 12 jaar al zelf beslissen of het een behandeling wil of niet, ook tegen de wens van de ouders in.

      [ termijn bewezen onderzoeken ]
      Wat is lange termijn? 30 jaar?

      [ herhaalde ]
      Oeps, dan zitten we al op minstens 60 jaar?
      Hopelijk zien we over 20 jaar al de keiharde klinische resultaten van een grote groep gevaccineerde vrouwen vs een kleine groep ongevaccineerden.

      [ dubbelblind ]
      Wow, uw eigen dochters wilt u niet vaccineren, maar duizenden anderen moeten een grotere kans op kanker accepteren en 30 jaar onzekerheid, ook als ze eigenlijk gevaccineerd willen worden. U begrijpt, dat is onethisch, wreed en gaat niet gebeuren.

      Voor uw dochters en kleindochters komt dus elk onderzoek te laat of niet voldoende want niet dubbelblind.
      Uw rijtje eisen is trouwens zo onrealistisch, dat ik me afvraag hoe u het heeft aangedurfd een kind te verwekken, kent u de bewezen talloze (lange termijn) gevaren wel van seks en zwangerschap?

      Ik ben voor het overgrote deel van de ziekten niet voor gedwongen vaccinatie, maar wel voor het (o.a. financiëel) verantwoordelijk stellen van ouders die zich laten leiden door onwetenschappelijke websites en van elke komma een Nederlandse vertaling willen hebben, maar zich tegelijkertijd een auto of een cv-ketel laten aansmeren zonder één enkel dubbelblind langdurig herhaald onderzoek omtrent de veiligheid aan te vragen.

      https://www.kindenziekenhuis.nl/professionals/vragenlijst-informed-consent/

      1 likes
     • Wat is trouwens veilig? Welk risico op overlijden van uw dochter door de vaccinatie accepteert u voor uw dochter? Want u weet natuurlijk ook, 100% zekerheid bestaat niet.

      1 likes
     • [ Ik zie dat de gemiddelde dochter van 12 niet doen. ]
      Maakt niet uit. Zij kan betogen haar vader en of moeder niet te vertrouwen in het beoordelen van medische informatie.

      [without his free consent to medical or scientific experimentation.]
      Ik denk dat je het woord “experimentation” over het hoofd ziet.

      Als de nood erg hoog is kan en zal elk land over kunnen gaan vaccinaties of internering verplicht te stellen in het belang van het hele volk. Als jij met Ebola op Schiphol komt ga je echt in quarantaine net zolang tot je behandeling accepteert, doodgaat of vanzelf beter wordt en aantoonbaar niet meer besmettelijk bent.

      Verder is het zinloos te pogen bv veiligheid te onderbouwen omdat toch nooit aan jouw set van onrealistische eisen kan worden voldaan. Zo kun je lekker naar de ander wijzen voor wat jouw ongefundeerde beslissing is.

      1 likes
     • ‘Het HPV vaccin is hier niet verplicht dus waar maak je je zo druk over?’

      Logica verhindert kennelijk niet toch pogingen te doen dit vaccin verplicht te stellen. Dat stelt me niet gerust dat dat hier niet ook kan gebeuren.

      In Florida was het bijna gelukt.
      http://www.greenmedinfo.com/blog/breaking-major-health-freedom-victory-4-vaccine-bills-defeated-fl

      Nogmaals, in Colombia waren er 700 ouders nodig om de rechter te laten verzekeren dat dit nooit verplicht gesteld mag worden.

      ‘Colombia’s highest court just ruled that the
      HPV vaccine CANNOT be made mandatory. This is a HUGE victory!!
      The HPV-vaccine victims are finally being heard after filing a class-action lawsuit in Colombia against Merck, the pharmaceutical giant and maker of Gardasil. Gardasil is the leading HPV shot (vaccine) that is being heavily promoted worldwide, yet is linked to thousands of cases of life-devastating reactions, including autoimmune disorders, paralysis and death.
      The ruling also said that no state agency can make decisions for a citizen with regards to that citizen’s body.
      Nobody should have the right to force a medical procedure on anyone without proper informed consent, including a discussion of the true risks involved. It is a fundamental HUMAN RIGHT.
      Countries around the world should also follow suit and give the power back to the people to make their own medical decisions for all medical treatments, including all vaccines.
      Bravo to Colombia for putting people ahead of pharmaceutical profits! Source: http://www.LearnTheRisk. org

      http://www.elespectador.com/noticias/judicial/vacuna-contra-el-virus-del-papiloma-humano-no-puede-ser-obligatoria-corte-constitucional-articulo-710196

      Spaanse griep
      Over de Spaanse Griep zijn de meningen ook verdeeld.
      http://yournewswire.com/1918-spanish-flu-was-caused-by-vaccinations-shocking-report/

      De suggestie dat je ingegroeide teennagels nog na 3 jaar ook kunt melden als bijwerking van HPV vaccins, berust vast op waarheid, maar voedt het gevoel van de medische arogantie.

      Heb je de diverse documentaires -waaronder die van dit artikel-niet bewust gezien. In theorie is het waar, maar de grote hoeveelheid meldingen, ook van ernstige bijwerkingen -www.vigiaccess.org-, ook snel na de toediening van het vaccin, zou juist geen medische arogantie moeten oproepen maar bezorgdheid en een herinnering aan het voorzorgsbeginsel, het primum non nocere. De al dan niet bedoelde arrogantie van dergelijke voorbeelden doen de hakken dieper en dieper het zand in gaan tegen medische push en dwingelandij.

      In die zin kan het ook doorwerken in de acceptatie van andere vaccins en zouden voorstanders van vaccins hier heel voorzichtig mee moeten omspringen.

      Nogmaals, het medische establishment doet ook recht aan haar eigen doelen als ze afdalen uit de ivoren toren -dus geen zwijgbeloftes zoals Jefferson tegenkwam, geen geintjes over teennagels, geen ontkenning van wat er wereldwijd aan de hand is rondom HPV vaccins, maar luister toch naar de (ouders van de) meiden met ernstige bijwerkingen na HPV vaccins.

      Elke goede arts zal hetgeen de patient te zeggen heeft heel serieus nemen. Onderzoekers en beleidsmakers zouden er goed aan doen dit gebruik serieus te volgen.

      Denemarken 2015: https://vimeo.com/170557906 De originele

      Ierland 2015: https://www.youtube.com/watch?v=eh2Q5bzPw-4

      Nederland:
      2015: http://www.npo.nl/…/zembla-over-de-farma-methode-op-npo-2

      2016: http://zorgnu.avrotros.nl/uitzendi…/15-11-2016/hpv-vaccin/

      1 likes
     • Wat is trouwens veilig? Welk risico op overlijden van uw dochter door de vaccinatie accepteert u voor uw dochter? Want u weet natuurlijk ook, 100% zekerheid bestaat niet.

      Goede vraag.
      Graag eens een afgewogen risico analyse in plaats van de welles of nietes discussie over vaccins. Dus even een stapje hoger zetten, uit de welles nietes framing

      1. Wat is het gevaar waar voor gewaarschuwd wordt in dit geval?
      2. wat is de kans op dat gevaar?
      3. wat zijn de opties om er iets aan te doen?
      4. wat zijn de voor en nadelen per optie?

      1. Ik neem aan overlijden door BMHK.
      2. …graag bronnen
      3. graag bronnen, ik neem aan
      3.0 niets doen
      3.1 uitstrijkjes
      3.2 niet roken
      3.3 veilige seks
      3.4 Cervarix
      3.5 Gardasil
      3.6 Gardasil 9
      3.7 …
      3.8 …graag bronnen

      4. evaluatie, benchmark etc.
      graag bronnen

      Hoe meer tools eindbeslissers krijgen om het waargenomen gevaar en of kans daarop te verminderen, hoe onafhankelijker het advies voelt, hoe betrouwbaarder.

      En dan kan een afgewogen set van tools worden overwogen en toegepast.

      Medisch contact deed een soort poging in 2008, maar het ontbreekt aan een bespreking van een brede waaier van tools behalve het uitstrijkje en Cervarix.

      https://www.medischcontact.nl/nieuws/laatste-nieuws/artikel/hpvvaccinatie-weinig-zinvol.htm

      0 likes
     • Frans2,

      OP zich prima hoor dat je mij als potentiele product gebruiker, of voogd van een productgebruiker, mijn criteria bekritiseerd, maar doe dan een beetje je best om er alternatieven tegenover te zetten.

      Een goede verkoper, marketeer of promotor gaat niet zijn potentiele klant afkammen maar probeert hem, of haar in een andere framing te krijgen.

      Welke set van overwegingen zou jij graag zien bij de beslissing over het HPV vaccin?

      De zeven criteria van de GR?
      https://www.nrc.nl/nieuws/2007/03/08/een-goed-vaccin-is-niet-meer-goed-genoeg-11287664-a387503

      http://doczz.nl/doc/394180/uitvoeringsregels-rivm-rvp—nederlandse-vereniging-kritisch

      Anderszins?

      Dreigen met verplicht vaccineren om objective two (we vragen er om) van het WHO European actionplan maar over te slaan komt over als een wanhoopspoging. http://www.euro.who.int/en/health-topics/disease-prevention/vaccines-and-immunization/publications/2014/european-vaccine-action-plan-20152020-2014/video-european-vaccine-action-plan-20152020

      Natuurlijk, het is al gelukt in California, Italië en Frankrijk, maar niet voor HPV vaccins en de kosten zijn hoog: Het vertrouwen neemt met grote stappen af.

      Een overheid die aan de ene kant een onbewezen werkzaam vaccin in het programma opneemt, zoals Dick Bijl duidelijk maakt op 15 nov 2016 bij Zorg.nu, maar aan de andere kant geld beurt van de sigarettenindustrie met hun bewezen giftige producten die de volksgezondheid op grote schaal bedreigt, komt steeds zwakker te staan.

      Frans2, vraag: Vanuit welke positie redeneer jij? Gaat de Volksgezondheid je aan het hart?

      0 likes
    • Hier heb je een mooie samenvatting van de clinical trials en resultaten. Dit komt van een gevalideerd wetenschappelijk platform en niet van een pseudowetenschappelijke anti-vaccinatiesite.

     https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3690661/

     Lees ineens even het hele artikel met alle statistische data om een goed beeld te krijgen, en hou ook in gedachten dat mensen die aan de studies meedoen op de hoogte worden gebracht van alle risico’s.

     1 likes
 3. Quote van Frans2:
  [ Ik begrijp dat er wel degelijk werking werd aangetoond, maar niet langer dan voor vijf jaar. ]

  Als ze zogenaamd zo op omzet en aluminiumpompen uit zijn, waarom dan maar 3 prikken en niet je leven lang elke 5 jaar? Of beter nog, ELK jaar?

  Goede idee. Elke jaar 3 prikken.
  Beter direct vanaf de 1e levensjaar beginnen.
  Voor vrouwen heb je ook kans op Borstkanker, baarmoederkanker, eierstokkanker, weke-delen, vagina- en vulvakanker, anuskanker en talloze kanker
  Beter elke kanker ook elke jaar 1 aparte vaccins. Hoe meer hoe beter het gevoel voor de ouders.

  0 likes
 4. Beste Rene,
  Het zijn juist gepromoveerde artsen, zeer hoogstaand in hun veld, o.a. een van een van de hoogst aangeschreven ziekenhuizen wereldwijd dat in Nederland staat, die ernstige bedenkingen hebben bij dit vaccin en mensen waarschuwen ! Of je bent afkomstig uit de farmaceutische industrie en hebt de opdracht een verdacht vaccin te verdedigen, of je bent dom. 12 jaar is de totale studie van een medisch specialist, niet van een arts overigens. Je weet blijkbaar amper waar je over praat.

  1 likes
 5. Is vaccin ook bedoeld voor de bacterie?

  0 likes
 6. Overigens is onlangs in navolging van Colombia in California er voor gezorgd dat verplicht vaccineren met HPV vaccins geen doorgang kan vinden.

  Two identical bills submitted to the Florida Senate and the House of Representatives in January mandating HPV vaccines for school children have been defeated.
  bron: http://www.greenmedinfo.com/blog/breaking-major-health-freedom-victory-4-vaccine-bills-defeated-fl

  Colombia: HPV vaccin kan niet verplicht worden gesteld

  Colombia’s highest court just ruled that the
  HPV vaccine CANNOT be made mandatory. This is a HUGE victory!!
  The HPV-vaccine victims are finally being heard after filing a class-action lawsuit in Colombia against Merck, the pharmaceutical giant and maker of Gardasil. Gardasil is the leading HPV shot (vaccine) that is being heavily promoted worldwide, yet is linked to thousands of cases of life-devastating reactions, including autoimmune disorders, paralysis and death.
  The ruling also said that no state agency can make decisions for a citizen with regards to that citizen’s body.
  Nobody should have the right to force a medical procedure on anyone without proper informed consent, including a discussion of the true risks involved. It is a fundamental HUMAN RIGHT.
  Countries around the world should also follow suit and give the power back to the people to make their own medical decisions for all medical treatments, including all vaccines.
  Bravo to Colombia for putting people ahead of pharmaceutical profits! Source: http://www.LearnTheRisk. org

  http://www.elespectador.com/noticias/judicial/vacuna-contra-el-virus-del-papiloma-humano-no-puede-ser-obligatoria-corte-constitucional-articulo-710196

  0 likes
 7. Voor de geïnteresseerden:

  de 3 delen van Sacrificial Virgin – Nederlands ondertiteld:
  Part I: https://www.youtube.com/watch?time_continue=102
  Part II: https://www.youtube.com/watch?v=GQruoHLG4NE
  Part III: https://www.youtube.com/watch?v=-FvYtPVgwMA&t=8s

  0 likes
 8. Ik was een drager van het hpv virus en mijn lichaam heeft het zelf opgeruimd, zoals in deze documentaire wordt verteld. Ik sluit mij aan bij de uitspraak van een van de sprekers ; zolang er niet bewezen is dat het hpv virus daadwerkelijk baarmoederhalskanker veroorzaakt laat ik mijn dochter niet vaccineren met deze injectie.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

minister-president

Beelden: Minister-president van Nederland liegt over coronatoespraak

We moeten ons realiseren dat het maanden ...

epidemioloog

Epidemioloog onthult: ‘Aanzienlijke kans dat het coronavaccin niet werkt’

Oud-huisarts en epidemioloog Dick Bijl is één ...