Homepagina » Het Complot » Dit zijn 5 geheime genootschappen die dienen als dekmantel voor de Illuminati
Dit zijn 5 geheime genootschappen die dienen als dekmantel voor de Illuminati

Dit zijn 5 geheime genootschappen die dienen als dekmantel voor de Illuminati

Volgens complotonderzoekers zijn er veel internationale organisaties die dienen als dekmantel voor de Illuminati, Nieuwe Wereldorde en de satanische, zionistische cabal, schrijft webportaal Big Think.

Deze organisaties zijn gehuld in mysterie en intrige. Veel beroemde leiders zijn er lid van geweest.

In de meeste gevallen zijn ze niet open voor publiek en hebben ze door de jaren heen een belangrijke rol gespeeld bij wereldbeslissingen.

Vrijmetselaars

De vrijmetselaars hebben zich in de laatste paar eeuwen verspreid dankzij de uitbreiding van het Britse Rijk.

De vrijmetselarij blijft populair in landen die ooit deel uitmaakten van dit rijk. Er zouden in totaal zo’n twee tot zes miljoen vrijmetselaars zijn.

Oorspronkelijk was dit genootschap alleen bedoeld voor steenhouwers en kerkbouwers. De eerste grote loge werd in 1717 in Engeland opgericht.

Onder meer George Washington, de eerste president van de Verenigde Staten, was een vrijmetselaar.

De Bohemian Club

Vrijwel elke Republikeinse president sinds Herbert Hoover is lid geweest van de Bohemian Club of bracht een bezoek aan het zomerkamp van het genootschap, de Bohemian Grove.

In 1942 hield J. Robert Oppenheimer, hoofd van het Manhattan Project, er een bijeenkomst. Enkele jaren later werden er atoombommen op Hiroshima en Nagasaki gegooid.

De Bohemian Club is opgericht in 1872. Onder meer Mark Twain en Jack London waren lid.

Bilderberggroep

De Bilderberggroep wordt gezien als onderdeel van de schimmige wereldregering. Prins Bernhard was in 1954 één van de initiatiefnemers van de eerste Bilderbergconferentie.

Buitenstaanders mogen niet weten wat er precies besproken wordt op de conferentie en journalisten zijn er niet welkom.

Ieder jaar worden directeuren, staatshoofden en andere machtige mensen uitgenodigd voor de jaarlijkse bijeenkomst.

Skull and Bones

Skull and Bones werd opgericht in 1832 en leden worden ‘Bonesmen’ genoemd. Wijlen president George H.W. Bush en zijn zoon George W. Bush waren lid, evenals oud-minister John Kerry en een aantal andere machtige alumni van de Yale-universiteit.

Sommigen beweren dat Skull and Bones de CIA aanstuurt en dat het genootschap gelinkt kan worden aan de moord op de Kennedy’s.

Leden ontmoeten elkaar in een soort graftombe.

Trilaterale Commissie

De Trilaterale Commissie is in 1973 opgericht door niemand minder dan David Rocekfeller. Complotonderzoekers zien verbanden tussen deze groep en de Bilderbergconferentie en Illuminati.

De groep komt geregeld bijeen en de hoofdkwartieren bevinden zich in Parijs, Washington D.C. en Tokio.

Veel invloedrijke politici, staatslieden, zakenmagnaten en intellectuelen zijn lid.

[Big Think]


Vind je dit belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

16 reacties

 1. Al deze organisaties staan onder de controle van de Jesuïten, zij zijn de ware machthebbers achter de schermen en niet geheel toevallig hebben we nu onze eerste Jesuïtische paus, de antichrist beschreven in de bijbel. Hij zal degene zijn die zou regeren over alle landen in de wereld (holy seat in de UN) en hij zal uiteindelijk de satanische derde tempel in Jerusalem betreden, waarvan de bouw gerealiseerd zal worden door zijn Jesuïtische vriend Donald Trump.

  16 likes
 2. Als mens word ik geacht overal rekening mee te houden en voor álles te betalen tót aan mijn dood en zelfs erná!

  Doe ik dat niet dan krijg ik straf … een aanmaning/ bekeuring/heffing/korting/waarschuwing/ etc óf krijgen mijn nabestaanden alsnog en wéderom de rekening gepresenteerd.
  Wat een ín en ín ziek systeem. Zoveel makkelijker om gewoon een eend/ vogel of wat dan ook voor dier te zijn … die maken zich hier niet druk over, en zijn ook niet aan regels gebonden.

  Hun enige zorg is eten en een veilig nest … zij hoeven niet te betalen voor hun verblijf op aarde!! En houden zich zéker niet bezig met regels.

  21 likes
  • hier in nederland betalen de honden ook belasting!!!!!!!

   2 likes
   • Nou, het is eigenlijk niet de hond die een pinpas heeft waarmee deze belasting betaald wordt…

    Betaal je trouwens al adem belasting? Als CO2 uitstotend wezen moet je wel weten dat je niet CO2 neutraal bent, en daar mag best een monetaire compensatie tegenover staan. Vooral joggers! 😉

    0 likes
 3. Wij, als mens, zijn de énige op deze wereld die moeten betalen om hier te mogen zijn.

  We hebben niets te vertellen … en worden aan alle kanten bestraft/ gekort/ of met de nek aan gekeken als we níet in het gareel lopen.

  5 likes
  • Wij zijn de enige (dier) soort die zich, nog steeds, vrijwillig onderwerpt aan deze masters.

   Dieren doen dat niet! Die volgen hun instinct. Net als babies.

   En daar zit de crux.

   Zólang ouders niet wakker zijn, zullen ze hun kroost na hun evenbeeld kleien.

   12 likes
 4. Dit is toch geen nieuws meer te noemen? Dit is inmiddels al véle jaren gemeen bekend.
  De wereld wordt nu al honderden, zo niet duizenden jaren geregeerd en natuurlijk doet niemand hier wat aan omdat deze lui dusdanig machtsbelust, gevaarlijk en nietsontziend zijn dat je kop eraf gaat als je je bek opendoet en ze openlijk aan de schandpaal nagelt en een boekje opendoet over hun daden.
  Ik kijk dus wel uit en begin daar niet aan.
  In de praktijk zie je dan ook dat de mensen die met bewijzen komen of deze elite in de weg zitten vermoord worden of ‘zelfmoord’ of een ‘ongeluk’ krijgen.
  Daar zijn onderhand zo vreselijk veel voorbeelden van dat een intelligente Internetlezer hier allang niet meer omheen kan.
  Zo zijn er onderhand miljoenen aardbewoners die heel goed weten dat we constant worden voorgelogen, bedrogen, financieel uitgezogen worden en onderhevig zijn aan massahypnose via de massamedia.
  Maar bijna iedereen die onderdeel uitmaakt van deze vele miljoenen houdt wijselijk zijn mond want de consequenties zijn ruimschoots bekend: het kost je je leven.
  Daarom weet ik serieus niet of ik nou bewondering moet hebben voor mensen als Julian Assange, of bv. de échte president van Venezuela.
  Natuurlijk hebben ze gelijk en leggen ze de vinger op de zere, rottende plek maar…. hun leven is verwoest en er verandert niks omdat de wereldbevolking laf is en dom.
  Deze mensen steken dus hun nek uit voor een overgrote gehypnotiseerd bevolking die tot in het puntje van hun tenen en elke haar op hun hoofd zéér vakkundig is gehersenspoeld en zelfs in hun intense stupiditeit eisen dat de mensen die de waarheid spreken worden gekielhaald.

  Ik laat het dus maar. Ik doorzie het spel van politici, bankiers, pharmaceuten, wapenhandelaars en de hele rest van deze legale criminelen al vele jaren maar besef dat ik er toch niks aan kan doen.
  Met ze meedoen doe ik natuurlijk niet maar meedoen met deze psychopatenkliek doe ik ook niet.
  Ik ga gewoon lekker mijn eigen gang en geniet zoveel mogelijk van het leven en geloof me: er is genoeg te genieten!
  Natuurlijk gaat het (menselijk) leven op aarde ten onder maar dat zal mijn tijd wel duren.
  De menselijke beschaving is al zo vaak ten onder gegaan en telkens begint het hele circus gewoon opnieuw.
  Daarom adviseer ik iedereen om gewoon lekker van het leven te genieten.
  Zorg dat je lekker kunt lachen, óók als het een keertje tegenzit. Ga af en toe lekker uit eten, hou van je familie en laat ze ook weten dat je van ze houdt!
  Zorg dat je lekkere geile SEX hebt, dat is gewoon heerlijk genieten.
  Eet af en toe een stukje kip, neem (met mate) een borrel.
  Mediteer! Dat is een van de beste dingen die je kan doen.
  Ach weet je, die strijd om de macht en verregaande corruptie is van alle tijden, het begon allemaal al op dag één!
  Laat je leven daar niet door vergallen en geniet waar je kan.
  Zo bekeken valt het allemaal best mee. Best mee?
  Feitelijk is het geweldig, het is en blijft een wonder dat we hier zijn en dat de kleur rood bestaat!
  Niet langer meer zeiken en zaniken dus.
  Zet op dat hoedje van papier,

  en maak zoveel als mogelijk plezier!

  9 likes
  • Hoort zich goed aan, maar je kunt op lange termijn niet gelukkig zijn als je je principes overboord moet gooien en maar met lede ogen aanziet hoe alles kapot gaat. Laat je stem horen aan alle 3D-sheeple en wordt er niet zelf één door deze ellende te accepteren en de wereld zo steeds minder leefbaar wordt. En je weet echt wel dat het stiekem allemaal echt niet meevalt en al zeker niet geweldig is, dus probeer dan wel te genieten van de mooie dingen, maar blijf vooral wél zeiken en zaniken over de zaken die echt niet door de beugel kunnen, dat is evident voor de toekomst van de aarde en ons nageslacht, die willen nl. óók nog plezier hebben en genieten…

   0 likes
 5. Een dier hoeft zich níet aan voorwaarden, regels of belastingen, sancties te houden.

  WIJ WÉL!

  4 likes
  • Een dier moet zich helaas schikken naar de mens. Mensen zijn pas beesten, ook wel sheeple of lemmingen, waarbij ik de lemmingen nog tekort doe… Geen ras zo zelfdestructief als de ‘mens’, waarbij de termen menselijkheid en humaniteit geredifinieerd moeten worden, want mensen worden steeds minder humaan en voegen zich naar de verrotte maatschappij waarin ze vertoeven… Aldus de intrieste wereld en omstandigheden waarin het dierenrijk zich bevindt…

   3 likes
 6. Gauw ontbinden en gelijkwaardigheid voor iedereen?

  5 likes
 7. naar aan leiding van uw bericht: Mag ik u erop wijzen dat er niets geheims is, alle ritualen staan op het internet, het is gewoon een besloten club, niet meer of minder
  Vrijmetselaars

  De vrijmetselaars hebben zich in de laatste paar eeuwen verspreid dankzij de uitbreiding van het Britse Rijk.
  De vrijmetselarij blijft populair in landen die ooit deel uitmaakten van dit rijk. Er zouden in totaal zo’n twee tot zes miljoen vrijmetselaars zijn.
  Oorspronkelijk was dit genootschap alleen bedoeld voor steenhouwers en kerkbouwers. De eerste grote loge werd in 1717 in Engeland opgericht.
  Onder meer George Washington, de eerste president van de Verenigde Staten, was een vrijmetselaar.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Ik heb één keer contact gehad met een buitenaards wezen. Oud-minister van Defensie vertelt alles wat hij weet

Ik heb één keer contact gehad met een buitenaards wezen. Oud-minister van Defensie vertelt alles wat hij weet

Pas geleden hield de Canadese oud-minister van ...

Saddam Hoessein had banden met de vrijmetselaars. Iraakse oud-gouverneur spreekt zich uit

Saddam Hoessein had banden met de vrijmetselaars. Iraakse oud-gouverneur spreekt zich uit

“Waarom blijven de media nog altijd op een ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.