Buitenland

Ron Paul over aanval op Syrië: “Ze zijn doodsbenauwd dat er vrede zal komen”

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een overwinning van de neoconservatieven. Zo omschreef oud-presidentskandidaat Ron Paul de Amerikaanse aanval op een Syrische vliegbasis als vergelding voor de chemische aanval in Idlib.

Paul zei dat er geen bewijs is dat Damascus verantwoordelijk is voor de gifgasaanval. “Er is volgens mij geen bewijs; het is althans niet gepresenteerd,” zei hij. “Ze hadden een excuus nodig. Onze overheid en haar coalitie hebben daar heel hard aan gewerkt.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het is volgens Paul niet voor het eerst dat zoiets gebeurt. Hij verwees naar de chemische aanval in Ghouta in 2013, toen Washington ook gelijk Assad aanwees als schuldige.

Geen enkele reden

Er was geen enkele reden om gelijk te reageren, aldus Paul. “De nationale veiligheid was niet in gevaar en ze helpen hier enkel IS en Al Qaida mee.”

De militaire actie tegen Syrië is ‘een overwinning voor de neoconservatieven, die Assad weg willen hebben’, zei Paul.

“Ze willen van hem af en dat maakt IS en Al Qaida alleen maar sterker,” vervolgde hij.

Politieagentje

De oud-presidentskandidaat vindt dat de Amerikaanse overheid niet overal in de wereld politieagentje moet spelen.

Dit beleid leidt duidelijk niet naar vrede, aldus Paul. “De vredesgesprekken zijn beëindigd,” zei hij. “Ze zijn doodsbenauwd dat er vrede zal komen!”

Waarschuwing

“Al Qaida was op de vlucht geslagen, er werden vredesgesprekken gevoerd en daar wilden ze duidelijk verandering in brengen,” klonk het.

Hij denkt dat het een waarschuwing aan de rest van de wereld is: “Dit gebeurt er met je als je niet doet wat wij zeggen.”

[RT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Richard
Richard
7 jaren geleden

Arme mensen daar!

Derek
Derek
7 jaren geleden

Trump heeft een hoop mensen verkracht met zijn waanideetjes. Men dacht dat hij anders zou zijn, er werd gezegd ”hij staat op tegen de elite”……

Men begon als je hier Kritisch was op Trump in de verdediging schieten en als criticaster werd je bijna gezien als verrader. Toch wel frappant te vernemen dat men weer zo snel aan het keren is. Degene die dat waren moeten zich beter gaan verdiepen in de materie. Soms denk je misschien wakker te zijn, achteraf blijkt dat je slaapwandelt.

Unsheep yourself

Go Putin!

Loki
Loki
7 jaren geleden

Vanochtend was nepnieuwsvertolker Robert van der Roer in het programma Goedemorgen Nederland van WNL. Meneertje van der Roer vond het nodig om President Assad te betitelen als “de Vergasser” want anders kon deze het niet noemen. En dat zonder enig bewijs te hebben van zijn gelijk.

Ik heb hierop een boze mail gestuurd naar WNL, omdat ik klaar ben met deze anti Assad propaganda.
In het schrijven heb ik ze goed duidelijk gemaakt dat WNL voorbij gaat aan het hoe en waarom van deze oorlog. En dat ze kritisch horen te zijn met dit soort nepnieuws vertolkingen van dhr van der Roer.

Mag ik bij deze iedereen aanraden die een beetje kennis van zaken hebben dit ook te gaan doen. Alleen zo kunnen wij de media laten zien dat wij niet op ons achterhoofd zijn gevallen en hun nepnieuws gewauwel allang door hebben.

AlbertV
AlbertV
7 jaren geleden

Toen Trump tot ieders verbijstering de verkiezingen won sch**t de hele oorlogszuchtige kliek van Republikeinen én Democraten in hun broek bij het idee dat Oom Donald vriendelijk zou gaan praten met Poetin, de leider van de natuurlijke aartsvijand van Amerika. Reken maar dat ze alles uit de kast hebben gehaald om dat te voorkomen.
Het is ze uiteindelijk gelukt, dankzij gifgas in Syrië. Wie daar verantwoordelijk voor is even terzijde maar het kwam als geroepen: de verhoudingen met Rusland zijn weer als vanouds: op voet van oorlog, zoals het hoort.
De hele oorlogsmachinerie, waarop de VS draait, kan gewoon doorgaan, misschien wel in een hogere versnelling.
Trump leert snel, hij gaat een echte Amerikaanse president worden.

Back to top button
26
0
We lezen graag je reactie!x