Homepagina » Buitenland » Ron Paul over aanval op Syrië: “Ze zijn doodsbenauwd dat er vrede zal komen”
Ron Paul over aanval op Syrië: "Ze zijn doodsbenauwd dat er vrede zal komen"

Ron Paul over aanval op Syrië: “Ze zijn doodsbenauwd dat er vrede zal komen”

Een overwinning van de neoconservatieven. Zo omschreef oud-presidentskandidaat Ron Paul de Amerikaanse aanval op een Syrische vliegbasis als vergelding voor de chemische aanval in Idlib.

Paul zei dat er geen bewijs is dat Damascus verantwoordelijk is voor de gifgasaanval. “Er is volgens mij geen bewijs; het is althans niet gepresenteerd,” zei hij. “Ze hadden een excuus nodig. Onze overheid en haar coalitie hebben daar heel hard aan gewerkt.”

Het is volgens Paul niet voor het eerst dat zoiets gebeurt. Hij verwees naar de chemische aanval in Ghouta in 2013, toen Washington ook gelijk Assad aanwees als schuldige.

Geen enkele reden

Er was geen enkele reden om gelijk te reageren, aldus Paul. “De nationale veiligheid was niet in gevaar en ze helpen hier enkel IS en Al Qaida mee.”

De militaire actie tegen Syrië is ‘een overwinning voor de neoconservatieven, die Assad weg willen hebben’, zei Paul.

“Ze willen van hem af en dat maakt IS en Al Qaida alleen maar sterker,” vervolgde hij.

Politieagentje

De oud-presidentskandidaat vindt dat de Amerikaanse overheid niet overal in de wereld politieagentje moet spelen.

Dit beleid leidt duidelijk niet naar vrede, aldus Paul. “De vredesgesprekken zijn beëindigd,” zei hij. “Ze zijn doodsbenauwd dat er vrede zal komen!”

Waarschuwing

“Al Qaida was op de vlucht geslagen, er werden vredesgesprekken gevoerd en daar wilden ze duidelijk verandering in brengen,” klonk het.

Hij denkt dat het een waarschuwing aan de rest van de wereld is: “Dit gebeurt er met je als je niet doet wat wij zeggen.”

[RT]

Vond je deze info leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?
Vond je dit artikel interessant?
Meld je nu aan!
op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het échte nieuws.
Wij hanteren een strikt anti-SPAM beleid en versturen pas email nadat je je aanmelding hebt bevestigd. Je gegevens worden door ons nooit met derden gedeeld. Met één klik kun je je ook weer afmelden.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 

26 reacties

 1. Vanochtend was nepnieuwsvertolker Robert van der Roer in het programma Goedemorgen Nederland van WNL. Meneertje van der Roer vond het nodig om President Assad te betitelen als “de Vergasser” want anders kon deze het niet noemen. En dat zonder enig bewijs te hebben van zijn gelijk.

  Ik heb hierop een boze mail gestuurd naar WNL, omdat ik klaar ben met deze anti Assad propaganda.
  In het schrijven heb ik ze goed duidelijk gemaakt dat WNL voorbij gaat aan het hoe en waarom van deze oorlog. En dat ze kritisch horen te zijn met dit soort nepnieuws vertolkingen van dhr van der Roer.

  Mag ik bij deze iedereen aanraden die een beetje kennis van zaken hebben dit ook te gaan doen. Alleen zo kunnen wij de media laten zien dat wij niet op ons achterhoofd zijn gevallen en hun nepnieuws gewauwel allang door hebben.

  62 likes
 2. Toen Trump tot ieders verbijstering de verkiezingen won sch**t de hele oorlogszuchtige kliek van Republikeinen én Democraten in hun broek bij het idee dat Oom Donald vriendelijk zou gaan praten met Poetin, de leider van de natuurlijke aartsvijand van Amerika. Reken maar dat ze alles uit de kast hebben gehaald om dat te voorkomen.
  Het is ze uiteindelijk gelukt, dankzij gifgas in Syrië. Wie daar verantwoordelijk voor is even terzijde maar het kwam als geroepen: de verhoudingen met Rusland zijn weer als vanouds: op voet van oorlog, zoals het hoort.
  De hele oorlogsmachinerie, waarop de VS draait, kan gewoon doorgaan, misschien wel in een hogere versnelling.
  Trump leert snel, hij gaat een echte Amerikaanse president worden.

  13 likes
  • Albert V e anderen;
   Trump wordt onder enorme druk gezet om inderdaad een gewone Amerikaanse president te worden.
   Maar we moeten Trump nog een tijdje aan het roer houden zoals hij dat wil!
   Als minder dan de de helft van de kruisraketten geen doel treft op een oud vliegeveld.
   Dan moet er toch een licht gaan branden.
   Trump probeert met alle macht Assad in het zadel te houden.
   Dat betekent vrede inderdaad,
   En de hele elite en cabal is op dit moment doodsbenauwd dat er vrede komt.
   En die komt eraan!!
   Dus bid nog even voor Trump ook al lijkt niets op wat het werkelijk is.
   Trump zit daar omdat Clinton het perse niet moest worden.
   Trump is een vrije man, niet manipuleerbaar maar ze willen hem weg hebben daar, en ik denk dat hij het moeilijk heeft.
   De vrede staat op het punt uit te breken!!

   11 likes
   • ER AL OVER NAGEDACHT DAT OOM DONALD OOK BEHOORLIJK BEVRIEND IS [WAS] MET JEFFREY EPSTEIN ? EEN MEER DAN WAARSCHIJNLIJKE MOSSAD ASSET OP HET DEPARTEMENT HONEY TRAP ANNEX BIODWANG?

    1 likes
 3. Trump heeft een hoop mensen verkracht met zijn waanideetjes. Men dacht dat hij anders zou zijn, er werd gezegd ”hij staat op tegen de elite”……

  Men begon als je hier Kritisch was op Trump in de verdediging schieten en als criticaster werd je bijna gezien als verrader. Toch wel frappant te vernemen dat men weer zo snel aan het keren is. Degene die dat waren moeten zich beter gaan verdiepen in de materie. Soms denk je misschien wakker te zijn, achteraf blijkt dat je slaapwandelt.

  Unsheep yourself

  Go Putin!

  17 likes
  • Ivanka is net een barbie…
   getrouwd met………….Jared Kushner…..rara…
   Oh pap wat ze daar doen in Syrië…
   Ja schat zal ze wel even een lesje leren…

   even nadenken…

   pffffffff

   6 likes
 4. Je gelooft er niet in maar Trump is niet van de duivel bezeten zoals zijn voorgangers, hij eet geen baby’s, drinkt hun bloed niet en moet ook niets van een 7 jarig kinderhartje als toetje hebben.
  Hij heeft met een roedel zwaar psychopatische gevaarlijke gekken te dealen. Maar het duister verliest zijn kracht, al slurpen ze al het bloed van alle kinderen van heel Washington in een teug leeg.
  Wat zal de mensheid walgen als pizzagate op tv vertoont wordt.
  Ze zijn nu al zwaar zwalkende na hun verkiezingsnederlaag die ze maar niet kunnen accepteren, maar dan is het echt in een klap met de hele kliek afgelopen.
  De U.N. kraan is al dicht, het kan nooit lang meer duren.

  7 likes
 5. Arme mensen daar!

  8 likes
 6. @Derek.

  Veel mensen geloofden dat hij degene zou zijn die zal opstaan tegen de elite en zijne globalisten. De kliek die overal en alles in besloten gezelschappen vergaderd. Geen pottenkijkers wenst en daar hebben ze alle reden voor. Zij worden door veel amerikanen verantwoordelijk gehouden voor de uitverkoop, en vernietiging van de republiek van de Verenigde Staten van Amerika.

  Ik ben van mening dat ze achter de gesloten deuren ook hard op weg zijn om de EU in een zelfde staat te brengen, voor zo ver het al niet zichtbaar aan het worden is.

  Desalniettemin vind ik het niet opmerkelijk dat velen in Donald Trump geloofde immers kondigde hij zelf in hoogst eigen persoon aan dat onder zijn leiding de macht weer bij het volk zal terecht komen. Een visie die hij jaren en jaren voordat hij zich als presidentskandidaat voorstelde al bij hem leefde.

  TrumpTheEstablishment [We the People…]

  https://www.youtube.com/watch?v=tHsZxJlxHYw

  *Ik vind het overigens te vroeg om Donald Trump in zijn geheel af te serveren na een paar tegenslagen aangaande verkiezingsbeloften, of neem de onbesuisde actie in Syrië. Zijn uitspraken in TrumpTheEstablishment liepen de afgelopen jaren als een rode draad door zijn campagnes. Als je daar tegenop wilt vechten kost dat jaren, veel tijd en energie. De komende jaren zal moeten uitwijzen in hoeverre hij in staat is deze plutocratische coup, want dat is het in feite, enigszins te ontkrachten door haar financiële macht en politieke invloed drastisch in te perken.

  Mocht Trump uiteindelijk de andere kant uitslaan dan zal Donald waarschijnlijk de boeken in gaan als de grootste toneelspeler van de eenentwintigste eeuw.

  6 likes
  • Ik geloof er niet in, ik ben er heilig van overtuigd naar eigen onderzoeken dat hij een onderdeel is van.

   En in deze tijd geloof ik iemand niet zo snel meer, woordengebruik kan een rattenval zijn voor vele onwetenden!

   2 likes
 7. Amerike de politie agent van de wereld ?? Een politie agent constateert een mogelijke strafbare handeling, dan meldt deze dat aan de officier van justitie, die dan de verdachte voor een rechtbank brengt, alwaar een rechter dan een afweging maakt tussen de aangevoerde bewijslast en wat de verdachte aandraagt.

  Amerika gedraagd zich geen zins als een politie agent, maar als een terroristische organisatie, Willem Oltmans heeft dit goed geformuleerd:
  https://youtu.be/CfTwx_SaUx4

  7 likes
 8. Een citaat van Thomas Williams:

  De gifaanval in Syrië

  33:30 Thomas: “Voor degene die geen lange termijngeheugen hebben; meneer Assad heeft al in 2014 afstand van alle chemische wapens gedaan en dit was bevestigd door John Kerry. Ze hebben helemaal geen chemische wapens. De opmerkingen van Trump zijn ronduit belachelijk. Hij is ofwel slecht geïnformeerd, ronduit stom, of hij verbergt iets dat gaande is (cover up). De tijd zal het leren.” Volgens hem heeft de situatie in Syrië te maken met het feit dat ISIS er van langs krijgt.

  Thomas heeft een tijd geleden al aangeven dat ISIS geen lang leven meer beschoren is, maar ondanks dat de organisatie uitsterft, wordt de groepering aangevuld met vers bloed. Dit wordt aangestuurd vanuit de CIA om de illusie te wekken dat de organisatie nog bestaat. Ze zullen echter ontmaskerd en betrapt worden. De groep uit Langley (het hoofdkantoor van de CIA – red.) zat samen met de NAVO ook achter de aanslag in St. Petersburg.

  Bron: http://www.ellaster.nl/2017/04/11/cabal-is-list-schaakmat-gezet-nu-gaat-heftig-worden/

  4 likes
 9. Israël bepaalt wie of wat usa bombardeert.ze hebben het hele congres en de eu in hun broekzak.het zijn de meesters v misleiding!gezien het niveau van onze westerse politici met hun marxistische waanbeelden en het giftige (a)socialisme wordt een flink gedeelte gechanteerd met zaken die het daglicht niet kunnen verdragen!…trump is gekozen omdat mensen een terechte afkeer hadden van anti chtist Clinton.

  1 likes
 10. Wat ik al zei: vals tot op het bot. Als ze iemand niet moeten verzinnen ze wel wat, en let op de beschuldigingen zijn al erger geworden. Het zijn net kleuters.

  1 likes
  • Natuurlijk kleuters. Dat is in de regel het geval bij dementerenden. Je eigen opa en oma neem je dan niet serieus meer maar dat doet men hier dus wel bij die uiterst negatief geladen uitgerangeerde oude mannen, die bovendien hun speeltje afgepakt is.

   0 likes
 11. Ik geloof dat metalen stemmetje dat Benjamin Fulford moet voorstellen al even niet meer.
  Sinds hij (zij) praktisch elke dag met een update komt, zelfs op de 11e de berichten voor de 12e, 13e en 14e al klaar heeft weet je dat je bedonderd wordt.

  1 likes
 12. laat het usa bashem beginnen… geen stap in het land gezet maar oj wat zijn ze evil die arme Amerikanen…

  1 likes
 13. rON PAUL EN HET HEEMAAL MET JE EENS ! Maar ook met Poetin die is zo kwaad nog niet !!1

  0 likes
 14. VREDE IS DE PEST VOOR WAPEN EN FARMA INDUSTRIE EN DIE ZIJN ZOOOOOOOO STERK !!! dUS DIE MOETEN WIJ VERNIETIGEN !!! hET GROOTSTE KWAAD OP DEZE WERELD!!! dUS BUNDELEN WIJ ONZE HANDEN OM DEZE INDUSTRIEEN TE VERNIETIGEN !!!

  0 likes
 15. De nieuwste van B Fulford over chantage Trump en de satanisten.

  https://www.youtube.com/watch?v=wulVIGR-8O0

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

De waarheid wordt steeds verder onderdrukt. Uitgever zegt in dit interview rake dingen

De waarheid wordt steeds verder onderdrukt. Uitgever zegt in dit interview rake dingen

Er is een Anglo-Amerikaanse jihad aan de ...

VS voorziet terroristen in Syrië van chemische wapens. Dit zul je in het Westen nooit op tv zien

VS voorziet terroristen in Syrië van chemische wapens. Dit zul je in het Westen nooit op tv zien

Syrië heeft gezegd dat de VS, Groot-Brittannië ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZ2VsZG1pbmRzZXRjb2FjaC5ubC9hYW5tZWxkZm9ybXVsaWVyLTIiIG5hbWU9Im15aUZyYW1lIiBzY3JvbGxpbmc9Im5vIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMSIgbWFyZ2luaGVpZ2h0PSIwcHgiIG1hcmdpbndpZHRoPSIwcHgiIGhlaWdodD0iNjIycHgiIHdpZHRoPSI3ODFweCIgYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPjwvaWZyYW1lPg==