Great ResetMens en Dier

Slowaakse premier Fico neergeschoten ‘na bezoek van WHO-baas Tedros’, toeval?

Help door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!

De Slowaakse premier Robert Fico is neergeschoten nadat WHO-baas Tedros een bezoek bracht aan Slowakije. Dat zei de Amerikaanse arts Meryl Nass afgelopen week in een gesprek met onder meer senator Ron Johnson.

“Eerst was Tedros daar en vervolgens probeerde iemand hem te vermoorden. Ik kan niet met zekerheid zeggen dat deze twee dingen gerelateerd zijn aan elkaar, maar het is bijzonder dat alle grote kranten meteen beweerden dat de dader een lone wolf was,” aldus Nass.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Het doel van het bezoek van de WHO-baas aan Slowakije zou zijn geweest om te proberen premier Fico ervan te weerhouden de ‘consensus te doorbreken’ over het WHO-pandemieverdrag en de wijziging van de Internationale Gezondheidsregeling. Vervolgens werd de premier het slachtoffer van een moordaanslag.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Opdracht gekregen

“Volgens berichten is Tedros, de directeur-generaal van de WHO, naar Slowakije gegaan en heeft hij geprobeerd hem ervan te weerhouden de ‘consensus te doorbreken’ over de documenten,” zei Nass tijdens het gesprek.

“Dus eerst was Tedros daar en vervolgens probeerde iemand [Fico] te vermoorden. Ik kan niet met zekerheid zeggen dat die twee dingen met elkaar verband houden, maar het is bijzonder dat iedere grote krant meteen beweerde dat een ‘lone wolf’ achter de moordpoging zat,” vervolgde ze. Volgens de arts hebben de kranten de opdracht gekregen om dat te zeggen.

Ernstige toestand

Fico verkeert een week nadat hij is neergeschoten nog altijd in een ernstige toestand. Vanwege zijn verwondingen kan hij op dit moment niet worden vervoerd.

Enkele dagen voor de aanslag werd bekend dat Slowakije het nieuwe pandemieverdrag niet zal steunen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5 133 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Man on the moon
Man on the moon
29 dagen geleden

Niets is toeval….

jessie nameles
jessie nameles
29 dagen geleden

alles is een complot geworden . vigo , epstein, president in iran , je kan nooit weten hoe t echt zit maar dat zaken stinken hoef je geen groot iq voor te hebben..!

PearlDragon
PearlDragon
29 dagen geleden

Het kan natuurlijk toeval zijn. Maar aan de andere kant is het ook bekend dat Tedros niet naar een moord meer of minder kijkt.

Rose
Rose
29 dagen geleden

Hoe slinks ze zijn, who-pandemieverdrag niet willen tekenen, dan maar van kant maken. Een goed betaalde lone wolf van de satanelite???

Back to top button
72
0
We lezen graag je reactie!x