Buitenland

Geheime opnames: functionaris Amerikaanse FDA wil ‘nazi-Duitsland’-register voor ongeprikten

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een functionaris van de Amerikaanse medicijnautoriteit FDA heeft gepleit voor gedwongen coronavaccinatie en een ‘Jodenster’-achtig register voor alle ongevaccineerde Amerikanen. Taylor Lee, een econoom van de FDA, zei tegen een undercoverjournalist van Project Veritas ‘van deur tot deur’ te willen gaan en in iedereen een coronavaccin te willen steken.

In de Verenigde Staten gaan speciale teams al langs deuren als mensen niet reageren op een uitnodiging om zich te laten inenten. “We beschikken dus al over de infrastructuur om het te doen [gedwongen vaccinatie]. Het gaat een heleboel geld kosten. Ik denk dat we mensen die niet gevaccineerd zijn, moeten opnemen in een register, hoewel dat heel erg doet denken aan nazi-Duitsland. Ik bedoel… zie het als een Jodenster voor ongevaccineerde Amerikanen,” aldus Lee.

Onderstaande beelden zijn al verwijderd door Instagram:

Vaccins schieten

Vooral Afro-Amerikanen zijn huiverig voor het coronavaccin, maar daar heeft de FDA-econoom een oplossing voor bedacht: vaccins schieten, bijvoorbeeld met drones. Er meldden zich relatief weinig Afro-Amerikanen aan voor de vaccinonderzoeken vanwege een ander medicijn dat de overheid had ontwikkeld, dat specifiek was ontworpen om Afro-Amerikanen te doden, merkte Lee op.

De econoom zei dat ze om die reden een diepgeworteld wantrouwen hebben tegen de overheid. “Dat kun je ze niet kwalijk nemen,” zei de journalist van Veritas.

Lee begon vervolgens over het schieten van vaccins. “Daar gaan we naartoe.”

[Zero Hedge]

4.3 46 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Recht door zee
Recht door zee
1 jaar geleden

Wat een schaamteloze vertoning

Alex
Alex
1 jaar geleden

He (soiboy) isn’t saying much now as they confronted him. Same story as always!

https://youtu.be/lI2D8GLPYr4

Jans
Jans
1 jaar geleden

Is die gozer wel helemaal “clean”?
Hij lijkt me een beetje -onder-invloed- …
of zijn ze allemaal zo bij de FDA?

Alex
Alex
1 jaar geleden

Maar de vergelijking met de holocaust mag dus ook hier niet gemaakt worden,van menneke Jetten en dat andere gespuis in de slaapkamer en kabinet…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

51
0
We lezen graag je reactie!x