Buitenland

Hoorzitting: overheid zet gerichte ENERGIEWAPENS in tegen eigen bevolking en houdt dat onder de pet

Help ons door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!

Woensdag werd in het Amerikaanse Congres een hoorzitting gehouden over sonische aanvallen op Amerikaanse overheidsfunctionarissen in Havana. In dit geval wordt ook wel gesproken van het Havanasyndroom.

Tijdens de hoorzitting kwam er opmerkelijke informatie aan het licht. Er worden gerichte energiewapens ingezet tegen burgers die iemand volledig uitschakelen, zei voormalig Navy SEAL en congreslid Eli Crane, die bij de hoorzitting aanwezig was.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Samen met de andere aanwezigen werd hij achter gesloten deuren gebrieft en dat was ‘één van de meest angstaanjagende briefings waar ik ooit bij aanwezig ben geweest’. “En ik heb als Navy SEAL lange tijd de hele wereld over gereisd om op boeven te jagen.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Geheime wapens

Crane vroeg tijdens de hoorzitting aan de uitgenodigde experts of dit geheime wapens zijn. Luitenant-kolonel Greg Edgreen antwoordde bevestigend. “Er is geen ingangs- of uitgangswond. Ze zijn ontworpen om het doelwit te laten denken dat hij of zij gek is.”

Christo Grozev gaf aan dat hij van een Russische agent had gehoord dat de Amerikanen deze wapens inzetten tegen de eigen bevolking. Crane vroeg hem of de CIA het bestaan van deze technologie en deze wapens om die reden verborgen houdt. Dat is heel goed mogelijk, antwoordde Grozev.

Begrijpelijke redenen

Congreslid Dan Goldman zei dat hij probeerde te begrijpen waarom de Amerikaanse overheid informatie over deze wapens zou willen verbergen.

Advocaat Mark Zaid, die een aantal slachtoffers vertegenwoordigt, zei dat er ‘begrijpelijke redenen’ zijn waarom de overheid dergelijke informatie niet vrijgeeft. Hij stelde voor om daar achter gesloten deuren verder op in te gaan.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 167 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
poekie
poekie
16 dagen geleden

Het zijn hele dikke deuren die men gesloten houdt.

elise
elise
16 dagen geleden

Kent iemand de serie under the dome nog? Daar kwamen de paars/violet kleuren(frequenties) naar beneden en mensen kregen daar last van. oa rot gevoel aan oren en sommige werden knettergek. Werden bestuurd om andere mensen aan te vallen. Prins(zanger) zingt over purple rain.
Oh ja en er werden mensen gekweekt. Enne er was een uitgang om te ontsnappen uit die bubbel/om buiten dat schild te kunnen komen. Kunnen wij dus ook.

ludo
ludo
16 dagen geleden

nice, ze hebben geen spuit meer nodig, als ze je willen uitschakelen ga je het zelfs niet weten!!!!

ape.c-age
ape.c-age
16 dagen geleden

Nieuwetijds-tech wordt wel door echte natuurlijk voelende mensen opgemerkt.
Zo ook met bijvoorbeeld straling.
De natuurlijke mens was er eerder dan deze tech.

Back to top button
56
0
We lezen graag je reactie!x