Mens en Dier

Flashback – Maleisische oud-premier Mahathir: ‘Elites willen wereldbevolking terugbrengen tot 1 miljard’

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 9 maart 2015 claimde de Maleisische oud-premier Mahathir Mohammed dat het Trans-Pacifisch Partnerschap door de Nieuwe Wereldorde zal worden gebruikt om een wereldregering te installeren, door middel van globalisering.

“Het is geen partnerschap,” zei dr. Mahathir tijdens een internationale conferentie over de Nieuwe Wereldorde. “Alle landen die deelnemen, krijgen te maken met strengere regels.”

Gestraft

Het doel van de Nieuwe Wereldorde is het wegvagen van grenzen en natiestaten, zei hij. De wereldregering zal worden geleid door de elites: mensen die heel rijk, heel intelligent en heel machtig zijn, aldus dr. Mahathir, die tussen 1981 en 2003 en van 2018 tot 2020 premier van Maleisië was.

Deze elites zullen regels opleggen aan de rest van de wereld. Zij die weigeren om zich te onderwerpen aan deze regels, zullen worden gestraft, zei hij.

Ze willen miljarden mensen doden

De elites zijn ook van plan om het aantal mensen op aarde terug te dringen, aldus dr. Mahathir. Er zijn op dit moment zeven miljard mensen op aarde. Ze willen miljarden mensen doden door ze te verhongeren of te voorkomen dat ze zich kunnen voortplanten, zei de oud-premier, die met zijn 93 jaar de oudste regeringsleider ter wereld werd.

Volgens Mahathir was het oorspronkelijke plan om de wereldbevolking terug te brengen tot één miljard mensen.

4.8 81 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Stephan
Stephan
1 jaar geleden

Je kan ook overdrijven…

Linda
Linda
1 jaar geleden

Zehadden beter anti conceptie kunnen uitdelen, i.p.v ontwikkelingsgeld over de balk gooien. Dan was dit allemaal niet nodig geweest.

MisterT
MisterT
1 jaar geleden

SICK

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
1 jaar geleden

Helaas is dit (oud) nieuws achterhaald en werkelijkheid geworden. Toch zijn er nog veel mensen die nooit van deze theorie hebben gehoord, laat staan dat deze gedachte bij deze mensen opkomt, en zich vrijwillig naar de slachtbank laten leiden.

De waarheid is dan ook bewust achtergehouden, zodat de Deep State met wereldwijd geïndoctrineerde regeringen haar programma ter eliminatie van de wereldbevolking, als gepland, kan doorzetten.

Er is nog steeds sprake van het Rockefeller Lockstep scenario dat al vroeg in de vorige eeuw is uitgedacht en de naam van Rockefeller Lockstep 2010 heeft gekregen. Het is niets anders dan een samenzwering van de rijksten (elite) der aarde met de gewone mensen, die naar de mening van de elite overbodig zijn geworden, als slachtoffer.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

47
0
We lezen graag je reactie!x