Mens en Dier

Flashback – Maleisische oud-premier Mahathir: ‘Elites willen wereldbevolking terugbrengen tot 1 miljard’

Help mee door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 9 maart 2015 claimde de Maleisische oud-premier Mahathir Mohammed dat het Trans-Pacifisch Partnerschap door de Nieuwe Wereldorde zal worden gebruikt om een wereldregering te installeren, door middel van globalisering.

“Het is geen partnerschap,” zei dr. Mahathir tijdens een internationale conferentie over de Nieuwe Wereldorde. “Alle landen die deelnemen, krijgen te maken met strengere regels.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Gestraft

Het doel van de Nieuwe Wereldorde is het wegvagen van grenzen en natiestaten, zei hij. De wereldregering zal worden geleid door de elites: mensen die heel rijk, heel intelligent en heel machtig zijn, aldus dr. Mahathir, die tussen 1981 en 2003 en van 2018 tot 2020 premier van Maleisië was.

Deze elites zullen regels opleggen aan de rest van de wereld. Zij die weigeren om zich te onderwerpen aan deze regels, zullen worden gestraft, zei hij.

Ze willen miljarden mensen doden

De elites zijn ook van plan om het aantal mensen op aarde terug te dringen, aldus dr. Mahathir. Er zijn op dit moment zeven miljard mensen op aarde. Ze willen miljarden mensen doden door ze te verhongeren of te voorkomen dat ze zich kunnen voortplanten, zei de oud-premier, die met zijn 93 jaar de oudste regeringsleider ter wereld werd.

Volgens Mahathir was het oorspronkelijke plan om de wereldbevolking terug te brengen tot één miljard mensen.

4.8 81 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Stephan
Stephan
2 jaren geleden

Je kan ook overdrijven…

Linda
Linda
2 jaren geleden

Zehadden beter anti conceptie kunnen uitdelen, i.p.v ontwikkelingsgeld over de balk gooien. Dan was dit allemaal niet nodig geweest.

MisterT
MisterT
2 jaren geleden

SICK

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
2 jaren geleden

Helaas is dit (oud) nieuws achterhaald en werkelijkheid geworden. Toch zijn er nog veel mensen die nooit van deze theorie hebben gehoord, laat staan dat deze gedachte bij deze mensen opkomt, en zich vrijwillig naar de slachtbank laten leiden.

De waarheid is dan ook bewust achtergehouden, zodat de Deep State met wereldwijd geïndoctrineerde regeringen haar programma ter eliminatie van de wereldbevolking, als gepland, kan doorzetten.

Er is nog steeds sprake van het Rockefeller Lockstep scenario dat al vroeg in de vorige eeuw is uitgedacht en de naam van Rockefeller Lockstep 2010 heeft gekregen. Het is niets anders dan een samenzwering van de rijksten (elite) der aarde met de gewone mensen, die naar de mening van de elite overbodig zijn geworden, als slachtoffer.

Back to top button
47
0
We lezen graag je reactie!x