Buitenland

Gelekte beelden: ‘vlucht MH370 werd omringd door 3 lichtbollen en verdween vervolgens in het niets’

Help mee door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!

Vlucht MH370 verdween op 8 maart 2014. Op 19 mei, ongeveer negen weken later, verscheen er een video op YouTube waarin een vliegtuig is te zien dat wordt omringd door drie lichtbollen. De bollen verdwijnen uiteindelijk samen met het toestel in het niets en laten een rookspoor achter.

Een maand later, op 12 juni, werd op hetzelfde kanaal een tweede video gepubliceerd waarin de lichtbollen vanuit een andere hoek zijn gefilmd. De video’s zijn inmiddels verwijderd door YouTube.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Nog niet gedebunkt

Ashton Forbes en zijn team hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de video’s en zijn tot de conclusie gekomen dat ze echt zijn. Tot nu toe is er nog niemand in geslaagd om zijn onderzoek te debunken.

Forbes stelde vast dat de beelden in de eerste gelekte video afkomstig zijn van een tweetal Amerikaanse satellieten, USA-229. De tweede video is gemaakt door een gevechtsdrone. De video’s zijn gelekt door lieutenant commander Edward Lin.

Belangrijkste onthulling

Klinkt vergezocht? Kim Dotcom, internetondernemer Kim Schmitz, looft een beloning van 100.000 dollar uit aan de eerste persoon die kan bewijzen dat vlucht MH370 níet was omringd door lichtbollen voordat het toestel in het niets verdween. Dit is volgens hem mogelijk de belangrijkste onthulling over militaire technologie uit de geschiedenis.

De Investigate Earth Podcast doet nog eens 20.000 dollar in de pot. Degene die kan aantonen dat de video’s nep zijn, kan dus 120.000 dollar opstrijken.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.7 123 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marijke
Marijke
5 maanden geleden

Intrigerend wat er met de twee vliegtuigen MH370 en MH17 is gebeurd?! Lijken ook iets met elkaar van doen te hebben…

Spooked
Spooked
5 maanden geleden

Ja tuurlijk, de vijand / dader was niet Amerika maar het waren buitenaardse wezens! 😆😆👍🏻

Eng
Eng
5 maanden geleden

Waarom alleen deze nog zijn er meer verdwenen

Sasha
Sasha
5 maanden geleden

Ik heb die video’s uitvoerig bekeken. Probleem is dat ze alles kunnen vervalsen. Het eerste wat ik al vreemd vind is dat er opnames van zijn gemaakt. Men maakt geen opnames, tenzij dit gepland is. Dit word als een soort van angst plaatje aan de bevolking gevoerd, voor de alien invasie in 2027. Dan 3 bollen die een vliegtuig zomaar kunnen laten verdwijnen? Nog ff zeg. Kunnen die bollen niet ff naar Den Haag komen, ik weet nog wel een paar nazi die ze mogen laten verdijnen.

Back to top button
72
0
We lezen graag je reactie!x