Mens en Dier

Reiner Füllmich over achterliggende agenda: ‘Deze mensen proberen ons letterlijk te vermoorden’

Help mee door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!

Hier gaat een grotere agenda achter schuil en die agenda gaat om leven en dood. Dat zei advocaat Reiner Füllmich tijdens ‘Neurenberg 75’, de viering van de 75e verjaardag van de Code van Neurenberg.

Deze mensen proberen ons letterlijk te vermoorden, zei Füllmich in gesprek met Shabnam Palesa Mohamed van Children’s Health Defense. “Ze zijn geïnfiltreerd in alle lagen van de samenleving. Daar zijn ze al 30 jaar mee bezig.”

We kunnen onze leiders niet vertrouwen

De advocaat benadrukte dat ze ‘heel goed zijn in wat ze doen’. “Daarom moeten we ons realiseren dat we onze leiders niet kunnen vertrouwen omdat ze niet onze leiders zijn. Zij zijn degenen die geïnfiltreerd zijn in de rechterlijke macht, in de gezondheidszorg, de economie en politiek.”

Dat is wat ons de macht geeft

“We kunnen alleen onszelf vertrouwen,” zei Füllmich. Volgens hem moeten we ons losmaken van dat systeem. “Al die ngo’s en grote corporaties vallen om. We moeten onze eigen gemeenschappen vormen en de verbinding zoeken met elkaar. Dat is wat ons de macht geeft.”

4.9 178 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
154 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Join the discussion
Join the discussion
3 maanden geleden

Volgens mij zijn ?ZE? hier al eeuwen mee bezig.

B.watervogel
B.watervogel
3 maanden geleden

Reiner Fulmich is zeer goed voorbereid en heeft alles in pacht om die gasten van het wef te laten berechten maar kan het niet zonder ons. Wij ,”het volk” moeten die gasten van het wef en aanhang uitleveren aan de dan nodige nieuwe instanties. Dat mag niet te lang meer duren anders is het te laat voor ons allemaal. Alleen de vraag; waar, hoe en wanneer!!

semper amici
semper amici
3 maanden geleden

wanneer je ook de verbindingen niet meer kunt vertrouwen is het over en uit met de samenleving, waar onze voorouders voor zijn gestorven!

Juan
Juan
3 maanden geleden

Dat is wel bekend, ondertussen dendert de WEF trein door en is er nog niets concreets van deze agenda van tafel geveegd, noch zijn er mensen bestraft of vervolgd. Vooralsnog gaan zij door, nu ook weer Maxima die naar India vliegt, terwijl dat onzinnig praatje ook via teams kan. Zo’n schande. Stop die geldverslinders!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

154
0
We lezen graag je reactie!x