Homepagina » Het Complot » Satanischer kan haast niet. Dit is de doodenge genderneutrale kinderkledinglijn van Céline Dion
Satanischer kan haast niet. Dit is de doodenge genderneutrale kinderkledinglijn van Céline Dion

Satanischer kan haast niet. Dit is de doodenge genderneutrale kinderkledinglijn van Céline Dion

Zangeres Céline Dion heeft haar eerste kinderkledinglijn op de markt gebracht, die Célinununu heet. De kledinglijn van de 50-jarige Dion is genderneutraal.

Voor dit project heeft Dion de handen ineengeslagen met het Israëlische Nununu, een populair modemerk in Hollywood.

Op de website van het merk valt te lezen: “Célinununu brengt twee krachten samen door een stem te laten horen. Mode heeft de kracht om de geest van mensen te vormen. Inspireer je kinderen om vrij te zijn en hun eigen individu te vinden door middel van kleding.”

New Order

Op de site zijn onder meer sweatshirts, jassen, leggings en shirts te kopen, variërend van 40 tot 155 euro.

Het meest opvallende aan de kinderkleding die Dion verkoopt: satanischer kan haast niet.

Een promotiefilmpje van Célinununu zit vol vreemde boodschappen. In het filmpje loopt Dion een kraamafdeling binnen, waar ze vol afgrijzen constateert dat de jongetjes blauwe kleding dragen en de meisjes roze kleding.

Ze strooit zwarte poeder in het rond, waarna alles verandert. Baby’s dragen opeens mutsjes met schedels erop en truitjes met de tekst ‘New Order’, als in ‘New World Order’.

Agenda

Op de website van Nununu staat dat het merk ‘gedreven wordt door een agenda’. Welke agenda is wel duidelijk.

Boven de ‘Over ons’-pagina van het modemerk staat een foto van een kind, wiens hoofd wordt vastgehouden door een skelet. Slechts één van de ogen van het kind is zichtbaar.

Op de Instagram-pagina van Nununu kom je een hoop verontrustend en duister materiaal tegen: de seksualisering van kinderen, satanisme en hersenspoeling.

Zo komt een foto van een meisje voorbij dat een shirt draagt met daarop de tekst ‘Ho!’, kort voor hoer.

Duivelhoorns

Een ander meisje draagt een shirt met een alziend oog. Daarnaast heeft ze een tatoeage van een alziend oog op haar hand. Op haar broek staan de getallen 3 en 6.

Weer een ander meisje staat afgebeeld met een gewei. Een baby draagt duivelhoorns op zijn hoofd. Hoe schattig.

Er komt ook een foto voorbij van een jongetje dat één oog verbergt, een shirt met daarop een schedel draagt en een alziend oog op zijn broek heeft.

Geitenkop

In één van de Instagram-berichten staat een meisje afgebeeld met een geitenkop.

Er zijn nog veel meer van dit soort afbeeldingen, maar de boodschap is duidelijk. Ze wijzen allemaal in dezelfde richting: de verdorvenheid van de occulte elite en de seksualisering van kinderen.

Dit alles onder het mom van ‘genderneutraliteit’ en het ‘bevrijden van kinderen’.

Nununu? Wat dacht je van Neeneenee?

Foto: Mavelus Wikimedia Commons

[Vigilant Citizen]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • mike schreef:

  De satanisten aan de “top” trekken al een tijdje alles uit de kast om ons op alle mogelijke manieren te verleiden over te stappen naar hun kant. De kant waar “alles kan en alles mag”.

  Niet omdat zij het goed met ons of de wereld voor hebben, maar om zelf weg te kunnen komen met alle misleidingen en misdaden tegen de mensheid waar zij zich in de afgelopen eeuwen aan hebben schuldig gemaakt. Zij kunnen er alleen nog mee wegkomen als de bevolking afglijd in dezelfde verdorvenheid.

  Er is helemaal niks mee als wij onszelf bepaalde grenzen opleggen. Normale menselijke foutjes horen erbij, maar zodra onze handelingen structureel andere mensen, dieren of de aarde beschadigen gaan we over de lijn. Wij hebben de mogelijkheid gekregen om hier op aarde een leven te leiden en dan zou het niet zo moeten zijn dat we het compleet vergiftigd en gesloopt achterlaten. Denk dat we het daar allemaal wel over eens zijn.

  Zie niet in waarom satanisten het zich kunnen veroorloven om daar anders mee om te gaan. Kan niet anders concluderen dan dat die mensen extreem zwaar beschadigd zijn en/of geleefd worden door demonen.

  Helaas hebben die laatsten er geen belang bij om op een mooie, gezonde, plezierige aarde te leven, waarbij iedereen in overvloed leeft. Die entiteiten hebben geen materiele wereld nodig voor hun overleving, maar daarentegen wel heel veel misère en andere vormen van negatieve energie.

  En of je nu wel of niet in het bestaan van negatieve draco- reptilians aan de top geloofd, het is iedereen wel duidelijk dat er in die kringen iets heel erg mis is. Dat soort figuren zouden nooit zo veel negatieve invloed op zo ongelooflijk veel goedwillende mensen en de aarde mogen hebben.

  Mensen op dit soort websites hebben dit al lang door, maar het blijft ongelooflijk lastig om mensen te bereiken die nog elke dag worden geleefd door de “MSM waan van de dag” of hun perceptie dat zij op school ooit iets hebben geleerd.

  Men probeert de grenzen van het redelijk toelaatbare al eeuwen te verleggen onder het motto van “evolutie”, maar zij zijn compleet doorgeslagen naar de andere kant. We zijn in de afgelopen eeuwen (misschien zelfs duizenden jaren) extreem achteruit gegaan. Wat weten wij nu eigenlijk?

  Wij zijn door alle glimmende speeltjes verblind en geven alleen nog iets om onze dagelijkse adrenalinekick van lege “likes”, “vrienden” die we nog nooit ontmoet hebben, hoge scores in allerlei games en nutteloos vermaak op tv. Dit is geen toeval, maar allemaal gecreëerd om de bevolking in de overtuiging te houden dat we “lekker bezig zijn” en dat er verder niks aan de hand is.

  En al deze middelen worden gebruikt om ons werkelijk in alle facetten van ons bestaan te kunnen karakteriseren en controleren, zodat we straks niet meer zonder kunnen dan ons volledig te onderwerpen aan dat satanische systeem. De zo normale ‘menselijkheid’ zal daarmee verdwijnen in het belang van een kleine maar extreem zieke elite.

  46 likes
  • Justin schreef:

   Ik heb ooit jarenlang bijbel studie gehad daar haalde ik onder andere dit uit; , God heeft satan een tijdslimiet gesteld het is niet zo dat hij met zijn demonen en volgers eindeloos kunnen doorgaan. We leven overduidelijke in de “laatste dagen”dwz de laatste dagen van satan en consorten, ook staat er dat” ze als brullende leeuwen tekeer zullen gaan op zoek om iemand te verslinden”-, omdat ze weten dat hun einde nadert”. Ook staat er ;” als gij al deze dingen ziet gebeuren heft dan uw hoofd op want uw bevrijding is nabij…”
   Nu vraagt ,men zich waarschijnlijk af waarom God dit een bepaalde tijd toeliet, e.e.a begon al in het hof van Eden waar satan Eva manipuleerde ongehoorzaam aan Gods wetten te zijn.
   Hij wilde bewijzen dat NIEMAND meer Gods wetten zou willen opvolgen, betichtte God van onderdrukking etc het enige dat God kon doen was Satan de tijd geven zijn gelijk te bewijzen hierin .(satan wilde zelf de totale heerschappij over de mens)Satan heeft al verloren maar wil zoveel mogelijk mensen mee de afgrond in sleuren.

   11 likes
   • Amish3 schreef:

    Stop toch eens met t promoten van het monoteisme , wordt wakker, er is geen grote creator, alles t universum alle dimensies, ook de goden hebben of heeft geen begin of eind staat in jullie eigen bijbel, geen begin en geen eind en dus ook geen maker, denk daar maar es goed over na..

    0 likes
 • Wil schreef:

  Al deze celebraties hebben hun ziel aan de duivel verkocht voor wereldfaam en geld ze moeten de agenda wel uitvoeren.

  19 likes
 • guido schreef:

  Handel is vraag en aanbod. Aanbod is krankzinnig en de vraag is, graag boycotten. Gaat het vanzelf failliet.
  Rest van dit verhaal negeren.

  13 likes
  • Koning schreef:

   Negeren ? Dat is nou net de reden waarom het zo’n teringzooi is op de planeet omdat alle schaapjes het juist al eeuwen ‘ negeren ‘.

   9 likes
   • guido schreef:

    Koning. Je leest niet goed en legt de nadruk op negeren. Schaapjes man vertel dat aan een ander maar kom daar niet bij mij mee aan, je kent mij helemaal niet.

    2 likes
  • flardinga schreef:

   @Guido,
   Vind het zo ver gezocht,moet ik dit bericht en die kledinglijn serieus nemen?
   Ik dacht het niet,vreemd verhaal,geef wel toe dat ik het promofilmpje niet heb gezien maar blijf toch bij mijn mening die ik eerder opschreef.

   0 likes
 • krikke schreef:

  die israeliers .gevaarlijk destuctief en meesters in manipulatie en leugens

  18 likes
 • Schaap schreef:

  Wat een spuuglelijke kledinglijn ! Dat doe je je kind toch niet aan (trekken) ?

  18 likes
 • Eksegese schreef:

  Helemaal mee eens @Mike. Je hoeft er niet in te geloven om te zien dat het overal moedwillig de verkeerde kant op gestuurd wordt. Ongeacht welke ontwikkeling je ook onder de loep neemt.

  14 likes
 • PREDATOR schreef:

  Wat is de wereld ziek zeg……….

  8 likes
  • densie schreef:

   er zijn meer wereldbeelden dan zandkorrels…weet niet meer wie die uitspraak deed…
   beeldbewustzijn, waar door gevoed…?

   Er zijn MENSEN ziek…afgedwaald van het Ware…het Schone…Christusbewustzijn…of…Buddhabewustzijn…
   Gevangen in Luciferiaanse wanen….bezeten…door? hebzucht, gevangen in de stof…in de ban van…
   hun hart is niet zuiver meer…

   Ik heb dit aan zien komen….sinds haar man is overleden…bergafwaarts, ze maakte tijdens een optreden ook dat Satanische handgebaar….

   diep triest…werkelijk dieptriest

   namaste

   5 likes
 • Arwijn schreef:

  Creepy…..

  11 likes
 • RayOfLight schreef:

  Ik hoor liever mijn dochter zingen dan deze ‘madam’….
  Celine is gewoon net als de rest van de celebs een door eigenbelang gedreven narcistische spirituele prostituee

  10 likes
 • infootje schreef:

  “Elk nadeel hep zijn voordeel”
  Het wordt voor de normale mens op die manier steeds duidelijker wie in een psychiatrische inrichting geknikkerd moet worden.

  8 likes
 • Frits schreef:

  Er is ook ergens ( you-tube) een filmpje stiekem opgenomen waarin Celine dion net klaar was met en helemaal in de war van het eigenhandig onthoofden van een levende slang ( ze moest dit doen) van de satanisten die de muziekindustrie runnen …ze was aardig van streek zo brengen ze je steeds verder t/m kinderen an toe ,zo ben je chantabel en doe je exact wat die gasten van je willen ,Als je toch ziet wat die Michael Jackson allemaal zegt vlak voor zijn dood, ( hij zegt gewoon dat ze hem gaan vermoorden in dat filmpje op you-tube ) hij zei dat ze ook in z,n huis waren ,en at al dagen niks meer uit z,n keuken bang vergiftigd te worden. z,n laatste single gaat er ook over ;they don,t care about us ( etc ) z,n zus Janet zegt o.a. bij JENSEN rtl 4 dat hij is vermoord als Jensen vraagt door wie;kijkt ze strak voor zich uit en zegt niks .heel apart ,verder bewijs kan je zien in 🙁 Baphomet regeert ook in Den-Haag )waarin Rutte een duivels teken laat zien in het torentje en zegt geen idee te hebben wie het heeft geplaatst.

  6 likes
 • Ron schreef:

  Een echte feeks of is het eerder een heks?

  5 likes
 • vladi schreef:

  Zo heeft Steve O zich een tattoo laten zetten van een man die zijn pik in een babykont duwt.

  Google/Bing: Steve O baby tattoo

  fff

  4 likes
 • Justin schreef:

  Ik dacht eerst dat ze redelijk normaal was… zo zie je maar ze zitten er allemaal tot hun nek in ,het is daar in die kringen vergeven van het satanisme ,. bbrrr

  4 likes
 • Fred schreef:

  Mike heeft helemaal gelijk. Laat je niet meetrekken in deze dagelijkse gekte. Sta hierboven en prik door alle leugens heen. Het is zo simpel te zien allemaal, omdat God ons het inzicht en de kracht heeft gegeven om wakker te worden. Niemand is perfect maar blijf liefdevol en dicht bij God dan komt het allemaal goed mensen.

  4 likes
 • eksegese schreef:

  Alle wereldsterren hebben hun ziel al lang verkocht. Zonder hulp en/of goedkeuring van de duistere machten wordt je nagenoeg onmogelijk een wereldster. Sommigen handelden uit onwetendheid of naïviteit, sommigen uit hebzucht en anderen uit volle overtuiging. Er is geen wereldster die de vrije hand heeft in creativiteit zij dienen allen constant, of minstens met regelmaat satan, hoe dan ook.

  3 likes
  • Foppe schreef:

   Waarom denk je dit Eksegese?
   Kunnen mensen niet gewoon beroemd zijn omdat ze mooi kunnen zingen of omdat ze charisma hebben? Waarom moeten die mensen ALLEMAAL hun ziel verkocht hebben?
   Volgens mij zijn de mensen die in dit soort onzin trappen een beetje naief en vooral heel erg jaloers. “zij zijn beroemd en rijk, dus ze moeten wel iets gedaan hebben wat slecht is. Ik zit in de stront en kan geen borstel kopen om mijn kont te krabben, maar ik heb mijn ziel tenminste niet verkocht”…

   Houdt toch op zeg…

   Al moet ik zeggen dat dat hele genderneutrale gedoe mij de keel uithangt. Een mens is mannelijk of vrouwelijk en niet niks. En als je je anders denkt te voelen moet je gewoon naar een psycholoog. Net zoals een depressie een hersenafwijking is dat je kan verhelpen door erover te praten kan je “ik voel mij anders dan mijn lichaam is” ook verhelpen. Net zoals mensen die dingen zien die er niet zijn. Die ga je ook niet voeden in hun denken, dus daarom genderneutraliteit wel?

   Daar is de wereld in aan het doorschieten. Misschien goed bedoeld.

   Satan bestaat niet, dus je kan je ziel (bestaat er wel een ziel?) er ook niet aan verkopen.

   0 likes
 • G.T schreef:

  Satanische overeenkomsten. El fin!

  1 likes
 • x

  Check Also

  filmproducent

  Filmproducent spreekt zich uit over kindermisbruik in Hollywood: ‘Ik zwijg niet meer’

  Onlangs werd A Child’s Voice van filmproducent ...

  kissinger

  Kissinger pleit voor Nieuwe Wereldorde: ‘Geen enkel land kan Covid-19 alleen aan’

  Henry Kissinger, éminence grise van het Amerikaanse ...

  >