Het Complot

Satanischer kan haast niet. Dit is de doodenge genderneutrale kinderkledinglijn van Céline Dion

Help door dit met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zangeres Céline Dion heeft haar eerste kinderkledinglijn op de markt gebracht, die Célinununu heet. De kledinglijn van de 50-jarige Dion is genderneutraal.

Voor dit project heeft Dion de handen ineengeslagen met het Israëlische Nununu, een populair modemerk in Hollywood.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Op de website van het merk valt te lezen: “Célinununu brengt twee krachten samen door een stem te laten horen. Mode heeft de kracht om de geest van mensen te vormen. Inspireer je kinderen om vrij te zijn en hun eigen individu te vinden door middel van kleding.”

New Order

Op de site zijn onder meer sweatshirts, jassen, leggings en shirts te kopen, variërend van 40 tot 155 euro.

Het meest opvallende aan de kinderkleding die Dion verkoopt: satanischer kan haast niet.

Een promotiefilmpje van Célinununu zit vol vreemde boodschappen. In het filmpje loopt Dion een kraamafdeling binnen, waar ze vol afgrijzen constateert dat de jongetjes blauwe kleding dragen en de meisjes roze kleding.

Ze strooit zwarte poeder in het rond, waarna alles verandert. Baby’s dragen opeens mutsjes met schedels erop en truitjes met de tekst ‘New Order’, als in ‘New World Order’.

Agenda

Op de website van Nununu staat dat het merk ‘gedreven wordt door een agenda’. Welke agenda is wel duidelijk.

Boven de ‘Over ons’-pagina van het modemerk staat een foto van een kind, wiens hoofd wordt vastgehouden door een skelet. Slechts één van de ogen van het kind is zichtbaar.

Op de Instagram-pagina van Nununu kom je een hoop verontrustend en duister materiaal tegen: de seksualisering van kinderen, satanisme en hersenspoeling.

Zo komt een foto van een meisje voorbij dat een shirt draagt met daarop de tekst ‘Ho!’, kort voor hoer.

Duivelhoorns

Een ander meisje draagt een shirt met een alziend oog. Daarnaast heeft ze een tatoeage van een alziend oog op haar hand. Op haar broek staan de getallen 3 en 6.

Weer een ander meisje staat afgebeeld met een gewei. Een baby draagt duivelhoorns op zijn hoofd. Hoe schattig.

Er komt ook een foto voorbij van een jongetje dat één oog verbergt, een shirt met daarop een schedel draagt en een alziend oog op zijn broek heeft.

Geitenkop

In één van de Instagram-berichten staat een meisje afgebeeld met een geitenkop.

Er zijn nog veel meer van dit soort afbeeldingen, maar de boodschap is duidelijk. Ze wijzen allemaal in dezelfde richting: de verdorvenheid van de occulte elite en de seksualisering van kinderen.

Dit alles onder het mom van ‘genderneutraliteit’ en het ‘bevrijden van kinderen’.

Nununu? Wat dacht je van Neeneenee?

Foto: Mavelus Wikimedia Commons

[Vigilant Citizen]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
krikke
krikke
5 jaren geleden

die israeliers .gevaarlijk destuctief en meesters in manipulatie en leugens

Wil
Wil
5 jaren geleden

Al deze celebraties hebben hun ziel aan de duivel verkocht voor wereldfaam en geld ze moeten de agenda wel uitvoeren.

mike
mike
5 jaren geleden

De satanisten aan de “top” trekken al een tijdje alles uit de kast om ons op alle mogelijke manieren te verleiden over te stappen naar hun kant. De kant waar “alles kan en alles mag”.

Niet omdat zij het goed met ons of de wereld voor hebben, maar om zelf weg te kunnen komen met alle misleidingen en misdaden tegen de mensheid waar zij zich in de afgelopen eeuwen aan hebben schuldig gemaakt. Zij kunnen er alleen nog mee wegkomen als de bevolking afglijd in dezelfde verdorvenheid.

Er is helemaal niks mee als wij onszelf bepaalde grenzen opleggen. Normale menselijke foutjes horen erbij, maar zodra onze handelingen structureel andere mensen, dieren of de aarde beschadigen gaan we over de lijn. Wij hebben de mogelijkheid gekregen om hier op aarde een leven te leiden en dan zou het niet zo moeten zijn dat we het compleet vergiftigd en gesloopt achterlaten. Denk dat we het daar allemaal wel over eens zijn.

Zie niet in waarom satanisten het zich kunnen veroorloven om daar anders mee om te gaan. Kan niet anders concluderen dan dat die mensen extreem zwaar beschadigd zijn en/of geleefd worden door demonen.

Helaas hebben die laatsten er geen belang bij om op een mooie, gezonde, plezierige aarde te leven, waarbij iedereen in overvloed leeft. Die entiteiten hebben geen materiele wereld nodig voor hun overleving, maar daarentegen wel heel veel misère en andere vormen van negatieve energie.

En of je nu wel of niet in het bestaan van negatieve draco- reptilians aan de top geloofd, het is iedereen wel duidelijk dat er in die kringen iets heel erg mis is. Dat soort figuren zouden nooit zo veel negatieve invloed op zo ongelooflijk veel goedwillende mensen en de aarde mogen hebben.

Mensen op dit soort websites hebben dit al lang door, maar het blijft ongelooflijk lastig om mensen te bereiken die nog elke dag worden geleefd door de “MSM waan van de dag” of hun perceptie dat zij op school ooit iets hebben geleerd.

Men probeert de grenzen van het redelijk toelaatbare al eeuwen te verleggen onder het motto van “evolutie”, maar zij zijn compleet doorgeslagen naar de andere kant. We zijn in de afgelopen eeuwen (misschien zelfs duizenden jaren) extreem achteruit gegaan. Wat weten wij nu eigenlijk?

Wij zijn door alle glimmende speeltjes verblind en geven alleen nog iets om onze dagelijkse adrenalinekick van lege “likes”, “vrienden” die we nog nooit ontmoet hebben, hoge scores in allerlei games en nutteloos vermaak op tv. Dit is geen toeval, maar allemaal gecreëerd om de bevolking in de overtuiging te houden dat we “lekker bezig zijn” en dat er verder niks aan de hand is.

En al deze middelen worden gebruikt om ons werkelijk in alle facetten van ons bestaan te kunnen karakteriseren en controleren, zodat we straks niet meer zonder kunnen dan ons volledig te onderwerpen aan dat satanische systeem. De zo normale ‘menselijkheid’ zal daarmee verdwijnen in het belang van een kleine maar extreem zieke elite.

guido
guido
5 jaren geleden

Handel is vraag en aanbod. Aanbod is krankzinnig en de vraag is, graag boycotten. Gaat het vanzelf failliet.
Rest van dit verhaal negeren.

Back to top button
26
0
We lezen graag je reactie!x