Homepagina » Gezondheid » De Gardasil-controverse: aantal gevallen baarmoederhalskanker stijgt in landen waar gevaccineerd wordt. Bekijk hier hoe de situatie in Nederland is
De Gardasil-controverse: aantal gevallen baarmoederhalskanker stijgt in landen waar gevaccineerd wordt. Bekijk hier hoe de situatie in Nederland is

De Gardasil-controverse: aantal gevallen baarmoederhalskanker stijgt in landen waar gevaccineerd wordt. Bekijk hier hoe de situatie in Nederland is

Volgens gezondheidsinstanties is het HPV-vaccin levensreddend, maar er is nog geen enkel bewijs dat de prik het aantal gevallen van baarmoederhalskanker terugdringt.

Wel zijn er intussen wereldwijd 85.000 bijwerkingen gemeld. Bijna 500 sterfgevallen zijn vermoedelijk te wijten aan Gardasil.

Terwijl deze HPV-prik van Merck wordt opgenomen in vaccinatieprogramma’s, stijgt juist het aantal gevallen van baarmoederhalskanker in landen waar wordt gevaccineerd.

Ongelijk

De HPV-vaccinatie veroorzaakt allerlei vervelende bijwerkingen. Ondertussen houden gezondheidsinstanties vol dat een verband niet bewezen is.

Merck heeft zelf nooit geclaimd dat het aantal gevallen van baarmoederhalskanker zal afnemen als gevolg van het vaccin, maar toch claimen artsen en de media van wel.

Uit officiële statistieken blijkt dat ze ongelijk hebben.

In de media verschijnen geregeld artikelen waarin wordt beweerd dat het aantal gevallen van baarmoederhalskanker afneemt.

Gezondheidscatastrofe

Voorspeld wordt dat de ziekte zal worden uitgeroeid dankzij vaccinatie, maar gegevens die in de afgelopen 10 jaar zijn verzameld schetsen een ander beeld.

“HPV-vaccinatie dringt het aantal gevallen niet terug,” zei de Franse oncoloog Gérard Deléphine. “In tegendeel: uit onderzoek blijkt dat het vaccin het alleen maar erger maakt.”

“Er moeten per direct studies worden uitgevoerd om te achterhalen waarom er sprake is van een stijging,” zei Deléphine, die spreekt van een gezondheidscatastrofe.

“In diverse landen is het aantal gevallen van baarmoederhalskanker gestegen na introductie van het HPV-vaccin,” benadrukte hij.

Lobbymachine

Uit een studie die in oktober 2015 is gepubliceerd in het tijdschrift Human Vaccines and Immunotherapeutics blijkt dat gevaccineerde vrouwen meer kans hebben om baarmoederhalskanker te krijgen dan ongevaccineerde vrouwen.

Vanwege een enorme, goed gefinancierde lobbymachine wordt het vaccin nog steeds aangeprezen door gezondheidsinstanties, politici en de media.

Enkel in Japan wordt de HPV-vaccinatie niet aanbevolen door de overheid vanwege negatieve bijwerkingen.

19 procent

Uit cijfers van het Integraal Kankercentrum Nederland blijkt dat het aantal gevallen van invasieve baarmoederhalskanker in de jaren negentig afnam, begin jaren 2000 stagneerde en zo rond 2008 weer toenam.

Tussen 2008 en 2017 is het aantal gevallen toegenomen met ongeveer 19 procent.

HPV-vaccinatie werd in ons land geïntroduceerd in 2008.

Je leest hier ook uitgebreid over in het NineForNews Jaarboek 2018.

Foto: メルビル Wikimedia Commons

[Changing Times]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

20 reacties

 1. Welkom eksegese bij de wereld van statistieken.

  Als het om HPV gaat dan moet je echter alleen kijken naar baarmoederhalskanker bij 13 plussers vanaf 2008 en niet alle vrouwen van alle leeftijden want die kregen de vaccinatie niet.
  De groei komt dan ook niet van 13-20 jarigen, maar van 25-60 jarigen die sinds 1970 met de vrijere seks zijn opgegroeid. Onder onder de generaties daaróór, 60+, is het juist sterk afgenomen.

  Bij dertienjarigen tot 20 jarigen is die ziekte vrijwel nul per 100.000 door de jaren heen, dus er is geen direct effect van de HPV prik zichtbaar.
  Dus dan moet je pakweg 8-10 jaar later kijken in de 20-25 waarin de 13-jarigen uit 2008 en hoger nu zitten. En dan zie je juist dat het aantal kankergevallen per 100.000 met maar liefst 70% afneemt vanaf 2015. Dat kan een uitschieter van enkele jaren zijn, maar het neemt niet toe in de gevaccineerde groep.

  https://www.cijfersoverkanker.nl/selecties/dataset_2/img5bf571ec944c2?type=bar

  11 likes
  • Er zijn smerige leugens, er zijn nog ergere leugens en er zijn statistieken als overtreffende trap.

   Als uitkomsten niet helemaal passen in het toe te passen bedrog toveren we gewoon weer een nieuw grafiekje tevoorschijn met cijfertjes die wel passen. Zo simpel kan dat gaan in die wereld van list en bedrog. Je gebruikt daar omgekochte wetenschappers voor of zoekt één of meer onderzoekers die voor geld en goede woorden hun naam eronder zetten en klaar is big pharma. Gebeurt klaarblijkelijk bij tal van onderzoeken in dat wereldje. In Amerika is doodsoorzaak nummer 3 is het gevolg van regulier voorgeschreven medicatie. Dat is toch raar voor iets wat zogenaamd zeer nauwkeurig en tot de uiterste bodem wordt uitgezocht voor het toegepast wordt, niet ?

   http://voedselmedicijn.nl/gezondheidszorg-als-doodsoorzaak/

   1 likes
   • Ik haal jouw bewering over HPV vaccinatie als veroorzaker van baarmoederhalskanker onderuit en wat doe jij?
    – geeft toe dat je fout zat: Nee
    – geeft verse tegenargumenten: Nee
    – gaat in wilde weg kankeren over wetenschappers waar je in je initiële reactie nog dankbaar gebruik van maakte: JA

    6 likes
    • Wetenschappers zijn de hoge priesters van jouw religie “de wetenschap”. Zij kunnen doen en laten wat ze willen. Daarom worden wij ondanks een gigantische toename van hygiëne en verbeterde leefomstandigheden, wat in oorsprong de oorzaak was van het terugdringen van allerlei ziekten, ten opzichte van jaren geleden toch steeds zieker en zieker. Die hele geldschrapende bende liegt werkelijk alles aan elkaar. Kijk om je heen, kijk naar het geheel en je wetenschappers blijken het keer op keer mis te hebben en breien dat weer recht met nieuwe getalletjes en nieuwe grafiekjes waar jij op een uiterst autistische naar blijft staren. Ik aanvaard de zogenaamde bewijzen niet en zal dat nooit doen omdat het niet klopt met het grote geheel. Punt uit ! Al kom je nog met een miljoen grafiekjes van die uiterst behendige bedriegers, ik kijk om me heen en zie heel wat anders. Dat is enige wat telt voor mij.

     1 likes
     • [ andere statistieken met andere leeftijden erbij. Wie zegt mij dat dat klopt ? ]
      Dat zijn dezelfde statistieken die jij gebruikte voor je initiële reactie. Daar twijfelde je blijkbaar niet aan maar aan dezelfde cijfers per 5 jaar groep opeens wel?
      Om maar weer de aandacht daarvan af te leiden ga je het opeens over het buitenland hebben? Welke cijfers heb je daar dan en waarom zijn die wél betrouwbaar? Schei toch uit.

      3 likes
     • [ Punt uit ! Al kom je nog met een miljoen grafiekjes..]

      Jij begon met het citeren van statistieken van het Integraal Kankercentrum Nederland.

      Nu ik je op je foute interpretatie wijs zijn die statistieken van wetenschappers opeens bedrog en sluit je jezelf af voor argumenten met “punt uit”?
      Je meet met twee maten. Voortaan kun je beter eerst op onderzoek gaan voordat je wat schrijft.

      1 likes
     • Die zogenaamde foute interpretatie wordt alleen onderbouwd door weer andere statistieken met andere leeftijden erbij. Wie zegt mij dat dat klopt ? De wetenschappers zijn in de eerste leugen niet gestikt. En hoe kan het dat baarmoederhalskanker de kop opsteekt precies in die landen waarna op grote schaal gevaccineerd is ? Puur toeval of ordinaire pech ?

      1 likes
     • Geloven doe ik helemaal niets vanuit de zogenaamde wetenschap. Maar als ze tegenstrijdige gegevens publiceren haak ik daar graag op in om hun bedrog aan te tonen. En de meldingen van narigheid in verband met dit vaccin is werkelijk overweldigend en toch gaat men er stug mee door. Zo lang er geld binnen stroomt is het klaarblijkelijk allemaal wel best.

      1 likes
 2. De farmaceutische industrie is het enige bedrijf dat alleen in Nederland 400.000 euro per 24 uur winst maakt. ja daar willen ze niet zomaar vanaf ….hoe meer zieken hoe beter .

  16 likes
 3. Aanval op de vrouwelijke helft van de wereldbevolking!
  “Maintain humanity under 500,000,000” – Georgia Guidestones
  En in dat proces er nog grof aan verdienen.

  14 likes
 4. Vaccinaties vermoorden…………ze moeten van ons af.

  8 likes
 5. Die aanval was overigens al flink ingezet, infootje. Anticonceptiepil en andere anticonceptie, Bij onbeschermde seks de map; als de cyclus niet meer op gang komt, gewoon wat kunstmatige hormonen erin gooien; als zwanger worden dan toch niet lukt, het lichaam platbombarderen met nog meer hormonen. ALs de zwangerschap niet optimaal verloopt een paar echo’s. Heeft echt geen gevolgen voor de daarna geboren kinderen natuurlijk. Dat er kinderen worden geboren met een slechtere gezondheid en enge ziektes krijgen is natuurlijk puur toeval. Die zwakke gezondheid kan je weer beschermen met vaccinaties.

  3 likes
 6. Quote : uit cijfers van het Integraal Kankercentrum Nederland blijkt dat het aantal gevallen van invasieve baarmoederhalskanker in de jaren negentig afnam, begin jaren 2000 stagneerde en zo rond 2008 weer toenam.

  Tussen 2008 en 2017 is het aantal gevallen toegenomen met ongeveer 19 procent.

  HPV-vaccinatie werd in ons land geïntroduceerd in 2008.

  Als dit al gewoon te zien is in de statistieken dan hebben ze dat zeker vergeten te falsificeren, er zijn ook zoveel leugens te maskeren dat ze zelf soms de bomen door het bos niet meer zien. Het bedrog slaat in dit geval keihard terug in het eigen gezicht. Foutje,…… bedankt !

  3 likes
 7. En jammer dat sommige jongeren pas met seks beginnen als ze een jaar of 17 zijn en dat vrouwen soms een tijd zonder relatie zitten en geen pil gebruiken. Wat fijn als je de pil dan al veel eerder en langer kan inzetten tegen menstruatiepijn, acne, onregelmatige cyclus, zware menstruatie, endometriose enz.

  0 likes
 8. Willen jullie weten de oorzaken van Borstkanker, Baarmoederkanker en Baarmoederhalskanker?
  Dan kunnen jullie het verschil zien of Hyperthermie de oplossing is of de MOEDERNATUUR de oplossing is.

  Je hebt 10 verschillende oorzaken van hormonenkanker.
  De meeste oorzaak van Baarmoederhalskanker zie je de onderstaande verhaal van SIS.

  pap 4…..angst, champagne en realiteit
  http://fora.diagnosekanker.nl/lotgenoten/viewtopic.php?f=67&t=4739
  heb volwassen kids, een druk leven, eigen bedrijf en dus gewend om direct ergens mee aan de slag te gaan. No nonsens type.

  0 likes
 9. Bij baarmoederhalskanker worden vier stadia onderscheiden die hier in grote lijnen zijn weergegeven.

  * Stadium i: De tumor blijft beperkt tot de baarmoederhals.
  * Stadium ii: De tumor is doorgegroeid vanuit de baarmoederhals tot in het
  steunweefsel of he bovenste deel van de vagina.
  * Stadium iii: De tumor is verder doorgegroeid tot aan de bekkenwand of in het
  onderste deel van de vagina.
  * Stadium iv: De tumor is buiten het bekken gegroeid of doorgegroeid in de blaas
  of de endeldarm (het laatste deel van de dikke darm).

  Ook bij uitzaaiingen van baarmoederhalskanker in andere organen, bijvoorbeeld in de longen of de botten, spreekt men van stadium iv.

  Pap en cin zijn twee verschillende begrippen.
  De gynaecoloog die jij vandaag hebt gehad komt me nogal bot over.
  Een uitstrijkje wordt beoordeeld volgens Pap en/of Kopac (ik laat kopac even buiten beschouwing)
  Pap 2: In het uitstrijkje zijn enkele cellen aanwezig die er iets anders uitzien dan
  normaal. Duidelijk afwijkend zijn ze niet. Daarom adviseert men het uitstrijkje
  na een halfjaar te herhalen. Vaak is er dan weer een normaal beeld.
  Pap 3a: Er worden licht afwijkende cellen gevonden; men spreekt soms ook van
  lichte of matige dysplasie.
  Pap 3b: De cellen zijn iets meer afwijkend dan bij een Pap 3a; men spreekt soms
  ook van ernstige dysplasie. De kans dat een eenvoudige behandeling van de
  baarmoederhals wordt geadviseerd, is groter dan bij een Pap 3a.
  Na een colposcopie wordt er beoordeeld volgens cin:
  • Cervicale (van de baarmoederhals)
  • Intra-epitheliale (in de bekledende laag)
  • Neoplasie (nieuw weefsel)

  CIN1 is geen kanker, er is sprake van een lichte afwijking, geen behandeling, na 6 maanden uitstrijkje.
  CIN2 is geen kanker, er is sprake van een duidelijke afwijking in cellen, arts kan kiezen voor behandeling of regelmatige controle.
  CIN3 is geen kanker, er is sprake van ernstig afwijkende cellen. Dit kan een voorstadium zijn van kanker. Behandeling is zeker nodig.
  Sommige vrouwen hebben moeite met regelmatige controle, omdat het ze geen veilig gevoel geeft.
  In zo’n geval zal de arts er voor kiezen om een behandeling te doen.
  Heb je een kinderwens, vertel dat dan aan de arts voor de behandeling, dat willen ze graag van te voren weten.
  Bij de lisexctie zal men de aangedane plek verwijderen en hetgeen verwijderd is (dat is dan de lisbiopt) onderzoeken.
  De uitslag van een biopt komt na een week.
  Prent je goed in je hoofd dat je géén kanker hebt. Al wat er nu gedaan wordt, zijn voorzorgsmaatregelen.
  Namelijk een heel klein percentage van vrouwen die cin3 hebben, kunnen in de toekomst baarmoederhalskanker krijgen.
  Bij cin2 is het mogelijk dat het lichaam zichzelf geneest.

  Onderzoek van een uitstrijkje heb je voordeel en nadeel.
  https://www.youtube.com/watch?v=YRH0fDj5d-c
  De voordeel is dat er iets aan de hand in de baarmoederhals, je moet rust nemen en een goede medicatie.
  De nadeel is dat door angst veel onnodige medicatie verandert dit in echte baarmoederhalskanker.

  De onderstaande verhaal verteld sommige patiënten zonder kennis van zaken kans op een spontaan genezing van de MOEDERNATUUR.
  pap 4…..angst, champagne en realiteit
  http://fora.diagnosekanker.nl/lotgenoten/viewtopic.php?f=67&t=4739
  heb volwassen kids, een druk leven, eigen bedrijf en dus gewend om direct ergens mee aan de slag te gaan. No nonsens type. Al een hele tijd spookt het regelmatig door mn hoofd dat het tijd wordt voor een uitstrijkje.

  — dit voorstadium treft meestal de “drukke” vrouw die het lichaam overbelast dat niet balanceren voor de menstruatie proces. De menstruatie bloed kan niet 100% via de baarmoeder/baarmoederhals lozen.
  — na de diagnose ging zij beetje rust nemen
  — (Als ik eindelijk naar de gynaecoloog mag ben ik diezelfde nacht ongesteld geworden) Sommige hebben geluk dat de volgende menstruatie neemt de overtollige cellen mee tot een genezing. In dit geval gebeurt bij SIS. pap 4…..angst, champagne en realiteit

  Wanneer iemand op dit moment een diagnose CIN of PAP heeft, er zijn diverse methode/recepten om dit op te lossen mits de persoon voldoende rust en slaap nemen.

  Kan baarmoederhalsprikken in dit geval helpen???
  U mag zeggen met bewijs.

  0 likes
 10. Wat is lupus erythematodes?
  https://reumanederland.nl/reuma/vormen-van-reuma/lupus-erythematodes/

  Lupus is geen huidziektes, ook geen reuma ziektes.
  Het treft ook meestal de “drukke” vrouwen die geen tijd om te rusten tijdens de menstruatie daarna verkoudheid/griep krijgen. Zij nemen paracetamol of AB om het onderdrukken.
  De symptomen rode vlekken op de huid zijn de menstruatie bloed die niet naar beneden maar naar het hoofd.

  Wanneer dit naar de midden langs de hormonen router langs de melkklier, dan heb je kans op een BORSTKANKER.

  Wanneer dit wel naar beneden maar verstopt in de baarmoeder dan heb je kans op een BAARMOEDERKANKER.

  Wanneer dit wel naar beneden maar verstopt in de baarmoederhals dan heb je kans op een BAARMOEDERHALSKANKER. Vooral op het moment bij schaamhaar scheren dat per ongeluk een sneetje die mengen menstruatiebloed en witte bloedcellen.

  Kan baarmoederhalsprikken in dit geval helpen???
  U mag zeggen met bewijs.

  Bloed verlies moet je heel goed behandelen, anders belandt in baarmoederkanker of baarmoederhalskanker.
  Wat is de oorzaken van bloedverlies?

  0 likes
 11. Je hebt diverse oorzaken van bloedverlies.
  1) stress, depressie of trauma die beïnvloedt de functie van de LEVER dat de bloed onnodig “te heet” dat de bloed niet kan vasthouden.
  2) overbelast dat de MILT het bloed niet kan vasthouden.
  3) ‘teveel seks leven” dat de NIER het bloed niet kan vasthouden.
  4) aanmaak van bloed wordt verstoort in de darm.
  https://www.scientias.nl/verrassing-ook-onze-darmen-produceren-bloedcellen/
  De onderzoekers denken dat zo’n 10% van de bloedcellen afkomstig zijn uit onze darmen.
  Ze zouden zo’n 10% van de bloedcellen in je bloedsomloop leveren.

  11 jaar geleden heb ik dit al verteld op een kanker forum:
  Zilvervliesrijst geneeskunde
  Bericht door Thomas » Zo 11 Nov 2007 01:45

  Het boek was door een beroemde Japanse arts geschreven en vertaal in chinees. Hij had paar jaar onderzoek gedaan met theorie en praktijk om dit te bevestigen. Met een test op een kikker en een kikkervisje. Onderzoek waarom een kikkervisje geen botten en ledematen toch bloed kan maken. Ook theorie als een product maken moet de ruimte en gelegenheid aanwezig zoals bloed aanmaak moet wel een grote productie kamer en gereedschappen aanwezig. Hier past de dikke darm, dunne darm, blinde darm en 12 vingers darm goed aan. Iemand gaat honger staking doen zal lijden aan bloedarm en doodgaan.

  Met deze theorie dat bloed is in de darm aangemaakt kunnen veel oorzaak van kanker verklaren en makkelijk de oorzaak te voorkomen. Omdat voeding maakt bloed. Bloed gaat celdeling. Meest kanker door foute celdeling. Dus gezonde voeding zorgt gezonde celdeling.

  Om kanker te genezen met voeding dan moet je een voeding rijk aan vitamine C gebruiken. Het beste is Zilvervliesrijst.
  Het probleem is alleen met zilvervliesrijst kan de tumor alleen maar afremmen maar niet doden.

  Het geheim is hoe kun je tumors doden met zilvervliesrijst? Dat had hij eindelijk succes uitgevonden en heel veel kankerpatiënten die door de Artsen afgeschreven succes genezen.

  0 likes
 12. “Baarmoederhalskanker, de HPV-vaccins als een ‘deus ex vagina'” door medisch research journalist Désirée L. Röver.
  Lees mijn boek over de HPV-vaccins — geschiedenis, tijdlijn, inhoudsstoffen, effecten, de georganiseerde angst porno — en je overziet het hele spel: de dubbelpraat en de georganiseerde verwarring…

  Alle prognoses die ik in dit boek voorzichtig voorstelde over de potentieel desastreuze effecten van deze vaccins, zijn helaas uitgekomen…

  Pikant detail is dat ik na de publicatie van mijn boek er achter kwam dat aanwezigheid van HPV in de baarmoederhals, een gevolg is van VOEDINGSTEKORTEN, en dan ook NIET de OORZAAK van kanker is!

  Door een slecht dieet — en heel specifiek door gebruik van de anticonceptiepil (waardoor, net als bij alle andere lichaamsvreemde farmaceutische medicaties, wordt een hele serie voedingsstoffen uit het lichaam geroofd).
  Met als gevolg dat de baarmoederhals belangrijke voedingstoffen mist, waaronder foliumzuur.
  Door die nutriëntentekorten ontstaan er beschadigingen in de baarmoederhals.

  De arts Rudolph Virchow stelde al in de vorige eeuw vast dat ziekteverwekkers voorkeur hebben voor ziek weefsel.
  En daarom is het logisch dat de alom aanwezige HPVs in de beschadigingen in de baarmoederhals te vinden zijn.

  Het goede nieuws is dat door dieet en suppletie, die beschadigingen in de baarmoederhals kunnen genezen!

  En dat geeft tevens aan dat het blijven controleren met uitstrijkjes het enig werkelijke antwoord is om baarmoederhalskanker te constateren en aan te pakken.
  Een HPV-thuistest is niet meer dan een signaal om de nutriëntenstatus bij te stellen wanneer je een gezonde baarmoederhals, en/of een gezonde foetus wilt!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

minister-president

Beelden: Minister-president van Nederland liegt over coronatoespraak

We moeten ons realiseren dat het maanden ...

epidemioloog

Epidemioloog onthult: ‘Aanzienlijke kans dat het coronavaccin niet werkt’

Oud-huisarts en epidemioloog Dick Bijl is één ...