Gezondheid

De Gardasil-controverse: aantal gevallen baarmoederhalskanker stijgt in landen waar gevaccineerd wordt. Bekijk hier hoe de situatie in Nederland is

Help mee door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Volgens gezondheidsinstanties is het HPV-vaccin levensreddend, maar er is nog geen enkel bewijs dat de prik het aantal gevallen van baarmoederhalskanker terugdringt.

Wel zijn er intussen wereldwijd 85.000 bijwerkingen gemeld. Bijna 500 sterfgevallen zijn vermoedelijk te wijten aan Gardasil.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Terwijl deze HPV-prik van Merck wordt opgenomen in vaccinatieprogramma’s, stijgt juist het aantal gevallen van baarmoederhalskanker in landen waar wordt gevaccineerd.

Ongelijk

De HPV-vaccinatie veroorzaakt allerlei vervelende bijwerkingen. Ondertussen houden gezondheidsinstanties vol dat een verband niet bewezen is.

Merck heeft zelf nooit geclaimd dat het aantal gevallen van baarmoederhalskanker zal afnemen als gevolg van het vaccin, maar toch claimen artsen en de media van wel.

Uit officiële statistieken blijkt dat ze ongelijk hebben.

In de media verschijnen geregeld artikelen waarin wordt beweerd dat het aantal gevallen van baarmoederhalskanker afneemt.

Gezondheidscatastrofe

Voorspeld wordt dat de ziekte zal worden uitgeroeid dankzij vaccinatie, maar gegevens die in de afgelopen 10 jaar zijn verzameld schetsen een ander beeld.

“HPV-vaccinatie dringt het aantal gevallen niet terug,” zei de Franse oncoloog Gérard Deléphine. “In tegendeel: uit onderzoek blijkt dat het vaccin het alleen maar erger maakt.”

“Er moeten per direct studies worden uitgevoerd om te achterhalen waarom er sprake is van een stijging,” zei Deléphine, die spreekt van een gezondheidscatastrofe.

“In diverse landen is het aantal gevallen van baarmoederhalskanker gestegen na introductie van het HPV-vaccin,” benadrukte hij.

Lobbymachine

Uit een studie die in oktober 2015 is gepubliceerd in het tijdschrift Human Vaccines and Immunotherapeutics blijkt dat gevaccineerde vrouwen meer kans hebben om baarmoederhalskanker te krijgen dan ongevaccineerde vrouwen.

Vanwege een enorme, goed gefinancierde lobbymachine wordt het vaccin nog steeds aangeprezen door gezondheidsinstanties, politici en de media.

Enkel in Japan wordt de HPV-vaccinatie niet aanbevolen door de overheid vanwege negatieve bijwerkingen.

19 procent

Uit cijfers van het Integraal Kankercentrum Nederland blijkt dat het aantal gevallen van invasieve baarmoederhalskanker in de jaren negentig afnam, begin jaren 2000 stagneerde en zo rond 2008 weer toenam.

Tussen 2008 en 2017 is het aantal gevallen toegenomen met ongeveer 19 procent.

HPV-vaccinatie werd in ons land geïntroduceerd in 2008.

Je leest hier ook uitgebreid over in het NineForNews Jaarboek 2018.

Foto: メルビル Wikimedia Commons

[Changing Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
infootje
infootje
5 jaren geleden

Aanval op de vrouwelijke helft van de wereldbevolking!
“Maintain humanity under 500,000,000” – Georgia Guidestones
En in dat proces er nog grof aan verdienen.

ben
ben
5 jaren geleden

De farmaceutische industrie is het enige bedrijf dat alleen in Nederland 400.000 euro per 24 uur winst maakt. ja daar willen ze niet zomaar vanaf ….hoe meer zieken hoe beter .

Rob
Rob
5 jaren geleden

Vaccinaties vermoorden…………ze moeten van ons af.

Weesje
Weesje
5 jaren geleden

Die aanval was overigens al flink ingezet, infootje. Anticonceptiepil en andere anticonceptie, Bij onbeschermde seks de map; als de cyclus niet meer op gang komt, gewoon wat kunstmatige hormonen erin gooien; als zwanger worden dan toch niet lukt, het lichaam platbombarderen met nog meer hormonen. ALs de zwangerschap niet optimaal verloopt een paar echo’s. Heeft echt geen gevolgen voor de daarna geboren kinderen natuurlijk. Dat er kinderen worden geboren met een slechtere gezondheid en enge ziektes krijgen is natuurlijk puur toeval. Die zwakke gezondheid kan je weer beschermen met vaccinaties.

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x