Paranormaal

Foto van ‘geest die het lichaam van verongelukte motorrijder verlaat’ gaat viraal

Help mee door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een vrachtwagenchauffeur heeft in Kentucky na een dodelijk verkeersongeluk een wel heel vreemde foto gemaakt. Het lijkt alsof de geest van een verongelukte motorrijder boven zijn lichaam in de lucht zweeft.

Veel Facebookgebruikers zijn ervan overtuigd dat de foto bewijs is voor het bestaan van geesten. De chauffeur, Saul Vazquez, schreef onder de foto: “Zoom in en let op de schaduw boven de politieagent. Ik hoop dat alle betrokkenen ongedeerd zijn.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De foto werd in korte tijd duizenden keren gedeeld. Het is niet precies duidelijk waarom de motorrijder crashte. Hij was nog in leven op het moment dat de foto is gemaakt, maar bezweek later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Lex 18 News meldde dat het ongeval dinsdagmiddag is gebeurd in Powell County in de staat Kentucky. Vazquez vertelde aan de zender dat de foto niet is bewerkt.

[Nieuwsblad, WPMT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Na de dood leef men verder in een niet-aardse dimensie.

exegese
exegese
7 jaren geleden

De dood bestaat inderdaad niet maar als ons lichaam de laatste adem uitblaast zijn er twee opties : of je blijft in de oneindige spiraal van karma en reïncarnatie met de ons welbekende eindeloze ellende of je keert terug naar de Goddelijke bron. Dat laatste is waar ik de voorkeur aan geef.

WouterV
WouterV
7 jaren geleden

Had hij soms een afspraak in het hiernamaals die hij niet wou missen aangezien hij zijn lichaam al verliet voordat hij gestorven was?

Dit is weer zo’n foto dat door een toevalligheid er iets op verschijnt waar mensen weer het een en ander in zien. Dikke onzin natuurlijk.

ik
ik
7 jaren geleden

Ik heb al genoeg gezien meegemaakt om te weten dat geestelijke/niet 3d lichamelijke personen bestaan.
Deze foto is wat ver weg ,wat ik niet weet is of de foto door een raam van de auto is genomen zodat er een licht weerkaatsing vanuit de cabine op de foto gekomen kan zijn,als hij door de voorruit heeft gefotografeerd kan het dus een lichtval zijn.Desalniettemin geloof ik zeker dat we uit ons lichaam treden als het lichaam niet meer kan functioneren.

Back to top button
39
0
We lezen graag je reactie!x