Paranormaal

Foto van ‘geest die het lichaam van verongelukte motorrijder verlaat’ gaat viraal

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een vrachtwagenchauffeur heeft in Kentucky na een dodelijk verkeersongeluk een wel heel vreemde foto gemaakt. Het lijkt alsof de geest van een verongelukte motorrijder boven zijn lichaam in de lucht zweeft.

Veel Facebookgebruikers zijn ervan overtuigd dat de foto bewijs is voor het bestaan van geesten. De chauffeur, Saul Vazquez, schreef onder de foto: “Zoom in en let op de schaduw boven de politieagent. Ik hoop dat alle betrokkenen ongedeerd zijn.”

De foto werd in korte tijd duizenden keren gedeeld. Het is niet precies duidelijk waarom de motorrijder crashte. Hij was nog in leven op het moment dat de foto is gemaakt, maar bezweek later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Lex 18 News meldde dat het ongeval dinsdagmiddag is gebeurd in Powell County in de staat Kentucky. Vazquez vertelde aan de zender dat de foto niet is bewerkt.

[Nieuwsblad, WPMT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
6 jaren geleden

Na de dood leef men verder in een niet-aardse dimensie.

exegese
exegese
6 jaren geleden

De dood bestaat inderdaad niet maar als ons lichaam de laatste adem uitblaast zijn er twee opties : of je blijft in de oneindige spiraal van karma en reïncarnatie met de ons welbekende eindeloze ellende of je keert terug naar de Goddelijke bron. Dat laatste is waar ik de voorkeur aan geef.

WouterV
WouterV
6 jaren geleden

Had hij soms een afspraak in het hiernamaals die hij niet wou missen aangezien hij zijn lichaam al verliet voordat hij gestorven was?

Dit is weer zo’n foto dat door een toevalligheid er iets op verschijnt waar mensen weer het een en ander in zien. Dikke onzin natuurlijk.

ik
ik
6 jaren geleden

Ik heb al genoeg gezien meegemaakt om te weten dat geestelijke/niet 3d lichamelijke personen bestaan.
Deze foto is wat ver weg ,wat ik niet weet is of de foto door een raam van de auto is genomen zodat er een licht weerkaatsing vanuit de cabine op de foto gekomen kan zijn,als hij door de voorruit heeft gefotografeerd kan het dus een lichtval zijn.Desalniettemin geloof ik zeker dat we uit ons lichaam treden als het lichaam niet meer kan functioneren.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

39
0
We lezen graag je reactie!x