Homepagina » UFO » Waarheid over Roswell eindelijk onthuld? Eerste hoorzitting over UFO’s ooit in Canada
Waarheid over Roswell eindelijk onthuld? Eerste hoorzitting over UFO's ooit in Canada

Waarheid over Roswell eindelijk onthuld? Eerste hoorzitting over UFO’s ooit in Canada

Op zaterdag 25 juni wordt de allereerste nationale hoorzitting over UFO’s in Canada gehouden. Canadese media meldden onlangs dat de inwoners van het land een recordaantal vreemde objecten in de lucht hebben gezien. In 2015 zijn er 1267 UFO-meldingen binnengekomen.

Om dit raadselachtige fenomeen te onderzoeken is er een team van internationale experts samengesteld. In dit panel zitten onder meer oud-vicepremier en –minister van Defensie van Canada Paul Hellyer, Nick Pope, Stanton Friedman en Steven Bassett.

Verborgen houden

Het panel wil onomstotelijk aantonen dat UFO’s echt bestaan en dat overheden er onderzoek naar doen, maar informatie verborgen houden. Experts zullen tijdens de hoorzitting spreken over het bestaan van buitenaardse wezens en wat overheden, het Pentagon, Witte Huis en het Vaticaan erover weten. Gehoopt wordt dat het UFO-mysterie in 1947 bij Roswell voor eens en voor altijd opgelost wordt.

“Achter de schermen is de luchtmacht bezorgd over UFO’s,” schreef admiraal Roscoe Hillenkoetter, directeur van de CIA, in 1960 in een brief aan het Amerikaanse Congres. “Door informatie geheim te houden en het onderwerp belachelijk te maken zijn veel mensen echter gaan geloven dat het nonsens is.”

Presidenten

Tijdens de hoorzitting wordt verder gesproken over UFO-meldingen, officiële overheidsstukken over UFO’s, buitenaardse ontvoeringen, incidenten boven leger- en kerninstallaties en wat Amerikaanse presidenten weten over UFO’s en aliens.

In juli 1947 kondigde het Amerikaanse leger in een persbericht aan dat in de woestijn een vliegende schotel was gecrasht. Een dag later werd gezegd dat het om een luchtballon van de luchtmacht ging. Getuigen zeiden later dat ze lichamen van buitenaardsen hadden gezien in het gecrashte toestel en dat de wrakstukken naar Area 51 waren overgebracht.

[Express]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
henk azie
henk azie
4 jaren geleden

De bijbel wordt niet veel meer gelezen, maar het boek Ezekiel bevat toch een duidelijke UFO waarneming, deze is nooit aangevochten.

onbekend
onbekend
Reactie op  henk azie
4 jaren geleden

Ontdek het mooie Griekenland. Boek snel en eenvoudig online!

tikkertje
tikkertje
Reactie op  onbekend
4 jaren geleden

“In 2015 recordaantal UFO waarnemingen gezien in Canada.” Dit kan niet los worden gezien van de Canadese ex minister Hellyer, die steeds in het openbaar aangeeft dat hij in UFO’s gelooft. Het is daar een issue/onderwerp, dus vandaar ook de medlingen juist daar.
In de jaren 50 en 60 waren er 20x zoveel gevallen van mensen die zich uitverkoren voelden door God, die boodschappen doorkregen van boven etc. Nu we het geloof zijn verloren, is er een verschuiving plaatsgevonden naar hallucinaties van complotten, aliens en ufo’s.
Geloof gerust dat er hier onder ons aliens rondlopen in mensgedaanten of complete nederzettingen bewonen onder de grond. Hou het jezelf voor. Ja, beleg inderdaad een grote conferentie, maar ik zal je vast 1 ding voorspellen: er komt geen enkel stukje hard bewijs bij deze conferentie naar voren. Want: ER ZIJN HIER GEEN ALIENS. Hoe graag je het ook zou willen. Hoe graag je ook een lange neus naar iedereen zou willen trekken. Als je je normale verstand gebruikt, zie je er zelf ook wel de idiotie van in, is het niet?

Gaston
Gaston
Reactie op  tikkertje
4 jaren geleden

Iederen moet het zelf maar weten, maar persoonlijk heb ik mijn buik vol van mensen die hun “normale verstand” gebruiken. Als we een beetje om ons heen kijken naar de puinhoop die de wereld is met al zijn geweld, oorlogen, egoisme, onuitsprekelijke armoede en ellende allerhande – ziedaar het resultaat van een wereld die gemaakt word door mensen die hun “normale verstand” gebruiken. Dus geef mij maar de idioten, de dromers, de mensen die buiten de box durven te denken. Het is onmogelijk dat ze er een grotere puinhoop van zouden maken dan al die afschuwelijke “normale” mensen. Trouwens, complotten of niet – als er al geen complot zou zijn dan wil dat zeggen dat degenen die de macht hebben echt onwaarschijnlijk onbekwaam zijn. Knoeiers van de bovenste plank. En als er WEL een complot is wil dat zeggen dat het allemaal zo opgezet is. In beide gevallen verdienen degenen die verantwoordelijk zijn voor al die ellende een trap tegen hun dikke reet.

tikkertje
tikkertje
Reactie op  Gaston
4 jaren geleden

Slaat nergens op. Armoede, oorlog, onverdraagzaamheid, haat en egoisme is er altijd geweest en was vroeger nog veel erger. Het weerzinwekkende barbarisme van de vroegere mens was ongelooflijk. Met de democratie en wetenschap hebben welzijn, gezondheid, levensduur en welvaart voor HEEL VEEL MEER MENSEN een enorme stap gemaakt. Nee, nog niet voor iedereen, maar je hoort nu ook elk nieuwtje uit elke uithoek van de wereld. En ja hatelijkheid en onverdraagzaamheid is blijkbaar inherent aan de menselijkheid. Zal nooit helemaal uitgebannen worden, tenzij je gelooft in hemel op aarde. Maar dat is hier ook het punt niet. Het gaat hier om het verschil tussen werkelijkheid en fantasie. Geloven in volslagen belachelijke verzinsels of niet. Dat is blijkbaar een wenselijke uitvlucht voor mensen die moeite hebben met het gewone leven. Geen werk, weinig sociale contacten, psychische problemen, verslaving… Mag hoor geen probleem. Maar ga niet verkondigen dat het ook echt waar is en dat de rest van de wereld gek is!

Gaston
Gaston
4 jaren geleden

Ach, het stadium van “bestaan ze nu wel of niet” zijn we toch al lang voorbij. Als morgen Obama of Poetin een persconferentie zouden geven in het gezelschap van een Alien zou dat de meeste mensen shockeren, maar voor mij zou het alleen maar een bevestiging zijn van wat ik al lang weet. Niet dat ik denk dat zoiets ooit zal gebeuren en het kan mij ook niet zoveel schelen wat anderen geloven want daar heb ik toch geen kontrole over. Trouwens, zelfs als men “de waarheid’ over Roswell onhuld zullen de meesten dit toch niet geloven en zullen er wel een hoop zogenaamde “experts” voor de kamera gesleept worden om te zeggen dat het allemaal onzin is. Dus dit is wel leuk want elk beetje informatie, elk stukje van de puzzel is interresant om weten. Maar het zal weinig of niets veranderen aan hoe mensen tegen het fenomeen aankijken.

Peter
Peter
Reactie op  Gaston
4 jaren geleden

Geloof het of niet,ga hetzelf onderzoeken en Dan kon je nog wel eens tot bijzondere conclusies kunnen komen

tikkertje
tikkertje
Reactie op  Gaston
4 jaren geleden

En de kabouters dan…. waarom heeft niemand het over de kabouters….

Eelke Piers
Eelke Piers
4 jaren geleden

Aartsengelen, Engelen, Machten, Krachten, Cherubijnen, Serafijnen, Nefilim, Demonen, Duivels, Satan.
Vandaag vieren we ‘s-Heren Hemelvaart. Christus die van de aarde opsteeg, de lucht in en zo hoog dat de apostelen Hem niet meer zagen. Elia die op een vuurzee opsteeg en waarvan Jezus 500 jaar later zei dat Johannes Elia was en dat deze ook in de eindtijd weer terug zal komen. enz……..
De bijbel staat krom van de buiten-aardsen. We geven ze alleen maar andere namen en noemen de hemel ruimte

Dnnnoz
Dnnnoz
4 jaren geleden

We moeten waken voor een geavanceerde beschaving dat enig overeenkomst heeft met ons.

Als er een vergelijkend ras is als de mens, maar intelligenter. Met dezelfde geestesziektes als onze culturen, dan hebben zij hier op aarde niks meer dan een planeet met gratis personeel gevonden.

Stel je voor dat geavanceerde aliens ons gaan behandelen zoals wij elkaar… Dat word een globale holocaust, die we als geheel ook wel verdient hebben. Gezien hoe we elkaar opofferen voor onze rijkdom zoals de iphonetjes die we ondanks de informatie over de fabrieken massaal blijven kopen.

mario
mario
Reactie op  Dnnnoz
4 jaren geleden

het kan nog gekker alleen weten wij het nog niet.

Kalki
Kalki
4 jaren geleden

Nu de rest van de wereld nog en die dit voorbeeld in Canada moeten volgen.

x

Check Also

paus

Great Reset in hogere versnelling: paus en Rothschild presenteren ‘Raad voor Inclusief Kapitalisme’

Deze week is de Raad voor Inclusief ...

aliens

Israëlische oud-ruimtebaas: ‘Wij hebben al jaren contact met aliens’

Israël heeft al contact gemaakt met aliens, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

12
0
We lezen graag je reactie!x