Homepagina » Buitenland » George Soros op één na machtigste man in Oekraïne. Kijk wat hij er allemaal uitspookt
oekraïne

George Soros op één na machtigste man in Oekraïne. Kijk wat hij er allemaal uitspookt

De elites willen Oekraïne bij de EU hebben en dus is het land een politiek strijdtoneel geworden.

En als we dan tegen een handelsverdrag stemmen met Oekraïne, dan hebben we gewoon pech.

Als er dan een vliegtuig neerstort in dat land, dan kunnen de autoriteiten daar niets mee te maken hebben.

En als blijkt dat de Amerikaanse Democraten zich daar bezighouden met allerlei vuile zaakjes, dan start men weer een nieuwe heksenjacht tegen Trump.

Op één na machtigste

De Oekraïense krant Vesti heeft nu een lijst samengesteld van de 100 meest invloedrijke figuren in Oekraïne.

En wiens naam komt weer bovendrijven? Die van George Soros, de man die twee ton stopte in het ‘ja’-kamp van het Oekraïne-referendum.

De man achter de Open Society Foundations blijkt de op één na machtigste persoon in Oekraïne, net achter president Volodymyr Zelensky.

Tientallen politieke organisaties

Soros financiert tientallen politieke organisaties in Oekraïne en ook de huidige Oekraïense ministers genieten zijn steun.

De miljardair beïnvloedt al bijna 20 jaar de Oekraïense politiek.

De krant schrijft verder dat de Open Society Foundations van Soros het voormalige hoofd van de regio Odessa Micheil Saakasjvili, adviseur van de president Svetlana Zalitsjoek en de invloedrijke pro-EU journalist Mustafa Nayyem financierde.

Globalisme

Nayyem werd onlangs benoemd tot plaatsvervangend directeur van het Oekraïense defensieconcern Ukroboronprom.

In een recent interview met de New York Times zei Soros dat populisten als Donald Trump, Matteo Salvini en Viktor Orban het niet gaan redden en dat het globalisme het nationalisme in de nabije toekomst zal verslaan.

[Voice of Europe]

 Vond je deze informatie waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

10 reacties

 1. Oekraïne is een maffia-staat pur sang. Dat misdadiger Soros daar actief is is natuurlijk inherwnt aan dit land. Maar maak je borst maar nat D’66 als VVd zijn voorsta der van lidmaatschap van xit land betreft de vreselijke EU. Geldt ook voor Turkije.

  14 likes
 2. @055,

  Dat niet alleen. De wetgeving in Nederland is veel strenger dan in de Oekraïne.
  We importeren dan:

  – Vlees vol met groeihormonen (BGH)
  – Genetisch gemanipuleerd voedsel
  – MLR waarden torenhoog!

  Past allemaal precies in de agenda van Timmermans en Soros.

  11 likes
 3. En wie gaan die ‘nationalisten’ in toom houden….?
  Wereld’orde’… dat zegt genoeg. Spannende tijden.

  5 likes
 4. En wie gaan die ‘nationalisten’ in toom houden/onderdrukken…?
  En is een globalist gelijk aan een fascist?

  5 likes
 5. wat is er dan zo bijzonder aan dit land om daar macht te vergaren?

  4 likes
  • Van oudsher de graan schuur van Europa
   Hier de boeren wegjagen met regelgeving
   En daar alle landbouw grond opkopen

   9 likes
  • Van oudsher de grootste graanschuur van de wereld. Alles groeit daar, vandaar dat Hitler dit stuk er graag bij wilde hebben. En Soros heeft zijn Joodse neef Monsanto uiteraard aan het werk gezet om met hun eigen gif de boel te verzieken. En al het door NL geinvesteerde geld aldaar is weg, of je moet er troep voor terug willen krijgen. Vandaar dat de boeren in Nederland dienen te vertrekken. It’s all about business. Mannetje met snorretje krijgt steeds meer gelijk. Wellicht over een paar honderd jaar wordt er een standbeeld voor hem opgericht, net als bij Napoleon. Die moest trouwens ook verdwijnen, nadat de klus geklaard was en dat hij Frankrijk had grootgemaakt. Immers de Franse oorlogen werden gefinancierd door Rothschild a Paris c.s. Zijn wij op dit forum nu zo slim, of is de rest zo dom? Ik denk het laatste.

   4 likes
 6. ”wat is er dan zo bijzonder aan dit land om daar macht te vergaren?” dat is heel eenvoudig, macht en geld. Als je de voedselproductie ook nog eens buiten media en financien in handen hebt, kun je globalistische plannen verder uitvoeren.

  4 likes
 7. @Johan,

  Een Globalist is gelijk aan een Zionist en een Communist!

  3 likes
 8. György Schwartz, beter bekend onder zijn latere naam George Soros, is een in Hongarije geboren, Joods-Amerikaanse miljardair, hedgefondsmanager, veroordeeld misdadiger en opengrens globalist. Hij is beschreven als ‘de meest destructieve linkse demagoog ter wereld’. Anderen hebben hem gekarakteriseerd als de meest vooraanstaande ‘kwaadaardige messiaanse narcist’ van de wereld. Rijk geworden door in WOII zijn mede-joden te verraden en hun achtergelaten bezittingen te verkopen toen zij werden gedeporteerd naar en vermoord in de nazi-gaskamers.
  Groot sponsor van de linkse anarchisten genaamd Black bloc (antifa). Google maar op Black bloc.
  Soros is het laagste van het allerlaagste soort “mens”. Ik vergelijk hem niet met een beest want ik wil onze beesten niet beledigen.
  Als je een beetje links-globalistisch bent, dan klop je gewoon aan bij George Soros, die op de achtergrond het publieke debat beïnvloedt. Via zijn publieke organisaties kun je dan op steun rekenen, mits je gecommiteerd bent aan de ideologie van Soros: globaal-liberalisme, dat eigenlijk haaks staat op het nationaal-liberalisme en conservatisme van bijvoorbeeld een partij als Forum voor Democratie.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

politiecommissaris

Ex-politiecommissaris New York: ‘George Soros motor achter protesten VS’

Je moet wel volslagen idioot zijn om ...

betogers

Betogers op de Dam krijgen flinke zak geld van gemeente Amsterdam

Op de Dam in Amsterdam waren gisteren ...