UFO

De werkelijke reden waarom het geheime UFO-programma van het Pentagon werd stopgezet. Senator doet boekje open

Help door dit met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen zaterdag werd bekend dat de Amerikaanse overheid jarenlang in het geheim onderzoek deed naar UFO’s. Bij dat onderzoek was onder meer senator Harry Reid betrokken.

Hij werd na publicatie van het artikel overladen met mediaverzoeken, maar sprak exclusief met onderzoeksjournalist George Knapp van KLAS-TV.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De onthullingen in de New York Times zijn ongewoon omdat de Amerikaanse overheid in 1969 officieel is gestopt met het verzamelen van informatie over UFO’s.

Groen licht

Senator Reid is al sinds de jaren tachtig geïnteresseerd in UFO’s. In de jaren negentig sprak hij erover met senator en voormalig astronaut John Glenn.

Uiteindelijk vroeg hij senatoren Daniel Inouye en Ted Stevens in het Amerikaanse Capitool of zij een serieus onderzoek naar UFO’s wilden financieren. Zij gaven allebei groen licht.

Stevens had zelf ook het nodige meegemaakt met betrekking tot UFO’s. In de Tweede Wereldoorlog maakte hij als piloot van een bommenwerper iets vreemds mee.

“Ik vloog daar en zag opeens een object naast me,” zei hij. “Ik kon er niet vanaf komen. Ik probeerde contact te leggen, maar kreeg geen gehoor. Op de radar was niets te zien.”

Wetenschappelijk bewijs

“Ik ben blij dat dit naar buiten is gekomen,” zei Reid over de nieuwsberichten over het programma. “Nu hebben we namelijk wetenschappelijk bewijs.”

“Vanwege mijn betrokkenheid bij het programma ben ik erachter gekomen dat dit fenomeen inderdaad bestaat,” zei Luis Elizondo, de man die het programma jarenlang aanstuurde vanuit het Pentagon.

Op het hoogtepunt werkten er 46 wetenschappers mee aan het project. Zij werkten vanuit gebouwen in Nevada die speciaal waren aangepast voor het onderzoek naar UFO’s.

De wetenschappers analyseerden gegevens die werden aangeleverd door het Amerikaanse leger. Snelle responsteams werden naar gebieden gestuurd waar UFO’s waren waargenomen.

Satanisch

In sommige nieuwsberichten werden anonieme medewerkers geciteerd die gezegd zouden hebben dat de geldkraan werd dichtgedraaid omdat het project niets opleverde.

Dat is volgens senator Reid niet het geval geweest. Hij zei dat inlichtingenfunctionarissen als de dood waren dat iemand erachter zou komen en dat het op de voorpagina van een krant zou komen.

Er waren volgens hem ook ambtenaren die religieuze bezwaren hadden. Zij waren bang dat de UFO’s mogelijk satanisch waren. Ja, dat lees je goed.

Nooit eerder

De wetenschappers hebben onder meer beelden geanalyseerd van een UFO zo groot als een lijnvliegtuig die een kat-en-muis-spel speelt met een oorlogsvloot.

Een andere video toont een gesprek tussen legerpiloten die een vloot onbekende objecten zien.

“Ze worden overtroffen door een technologie die ze nog nooit eerder hebben gezien,” zei oud-inlichtingenfunctionaris Chris Mellon.

“Het was duidelijk geen experimenteel vliegtuig, maar wat was het dan wel?” vroeg hij zich af.

Foto: Jasonanaggie Wikimedia Commons

[KLAS-TV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
6 jaren geleden

Voor een geheim UFO programma , zijn er zo langzamerhand verdomd veel mensen op de hoogte……… vraag me af of er nog wel een geheim is al iedereen uit de school klapt….

Saggi
Saggi
6 jaren geleden

Volgens mij eentje uit het rijtje psy-ops. Opeens komt er van alles naar buiten, hebben zelfs gerenommeerde namen een mening en wordt het zelfs belicht door de MSM (in wiens handen zijn die media)?

PIETJE
PIETJE
6 jaren geleden

kan niet geopend worden maar ja dat was te verwachten ! De waarheid is moeilijk !

luna
luna
6 jaren geleden

” wat was het dan ” … ? niets is ongeloofwaardiger als deze shit verhalen, denk dat het van eigen makelij is en dat dezelfde ” soort ” ( in dit geval m e n s ) elkaar op jut met verbazingwekkende rituelen
als er ECHT contact moet komen dan kondigen deze hogere intelligenties zich wel op een andere manier aan!
Hebben hun eigen LOGO en die kennen we nog niet! ( gelukkig maar) maar n.a.w. is het enige logo ET ( de wijsvinger van het groene kleine smiegultje) en de gevorkte tong van de nasa.. ( serpent)

fijne kerstdagen met veel nepnieuws

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x