Homepagina » Buitenaards » We staan op het punt om buitenaards leven te ontdekken op Mars. Hoofdwetenschapper NASA zinspeelt op historische aankondiging
We staan op het punt om buitenaards leven te ontdekken op Mars. Hoofdwetenschapper NASA zinspeelt op historische aankondiging

We staan op het punt om buitenaards leven te ontdekken op Mars. Hoofdwetenschapper NASA zinspeelt op historische aankondiging

De hoofdwetenschapper van de NASA denkt dat het ruimteagentschap op het punt staat om buitenaards leven te vinden op de maan en Mars.

De wetenschapper waarschuwde echter dat de wereld mogelijk niet klaar is voor zo’n historische ontdekking.

In 2021 moet een nieuwe rover van de NASA aankomen op Mars. Het wagentje, ExoMars geheten, gaat in de bodem van de rode planeet boren en monsters verzamelen.

Sporen

Volgens dr. Jim Green, hoofdwetenschapper van de NASA, is de kans groot dat er sporen van buitenaards leven in de monsters zullen zitten.

Hij is echter bezorgd dat de wereld hier nog niet klaar voor is.

“Ik denk niet dat we voorbereid zijn op de resultaten,” zei hij tegen de Britse Daily Telegraph.

Veel vragen

Hij zei te denken dat de NASA op het punt staat buitenaards leven te ontdekken en daar aankondigingen over te doen.

De ontdekking van buitenaards leven zal veel vragen doen rijzen, aldus Green.

“Is dat leven zoals wij? Hoe verhoudt het zich tot leven op aarde? Kan leven zich verspreiden van de ene naar de andere planeet?” klonk het.

Beschavingen

Dr. Green zei te geloven dat er hele beschavingen bestaan op andere planeten.

“Er is geen reden om aan te nemen dat er elders geen beschavingen zijn, aangezien we overal en nergens exoplaneten ontdekken,” zei hij.

[Telegraph]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

14 reacties

 1. Denken die mensen dat wij knettergek zijn !! is al heel lang bekend dat er leven is op mars en onder mars en ook op andere planeten wij zijn gek tjonge een beetje gezond verstand is een pree toch???

  11 likes
  • @ joep

   Wat dacht je van de Aarde? Zijn wij de enigen die hier leven? Volgens veel berichten zijn er hier aan de oppervlakte en in de planeet ook meerdere soorten aanwezig. Sommige zien er menselijk uit en andere niet. We leven in een tijd dat alles moet veranderen. In een podcast werd gezegd dat de andere soorten hier ook in strijd met elkaar waren maar nu is dat uitgewerkt. De enige soort die nog niet zo ver is is de mens. In tegenstelling tot die andere soorten, waar de strijd tussen de soorten ging, is de mens in strijd met zijn eigen medemens. De mens is de enige soort die zijn eigen soort aanvalt en voor rotte vis uit maakt als je wel mee verandert.

   5 likes
 2. “De wetenschapper waarschuwde echter dat de wereld mogelijk niet klaar is voor zo’n historische ontdekking.”
  “Ik denk niet dat we voorbereid zijn op de resultaten,” zei hij tegen de Britse Daily Telegraph.

  Slaat echt helemaal nergens op. Je krijgt toch geen bekeuring ofzo.

  2 likes
  • weet je wie er niet klaar voor is? de regulerende wetenschap en de kerk …. machtmannetjes, die zijn er niet klaar voor. En als ze er wel klaar voor zijn, berg je dan maar. Wat er straks ook naar buiten komt, het is maar een gedeeltelijke waarheid, vol gestouwd met leugens. Want die heren weten niet beter, dat is hun 2e natuur.

   7 likes
 3. hoofdwetenschapper ‘denkt’……

  say no more.

  fff

  8 likes
 4. boren in de bodem, hadden ze toch al gedaan?
  neem maar van mij aan dat heelveel leven is geweest wij komen daar vandaan.
  ik kan het niet staven maar is gewoon gevoelsmatig.
  na de atoomoorlog daar begint nu het leven zachtjes terug te komen.
  dan praten we over miljoenen jaren terug waarschijnlijk sinds de vernietiging van mars.

  7 likes
  • Dus na Mars zijn wij hier gekomen. Daar is alles vernietigd met geavanceerde bommen. Toen zijn we hierheen gevlogen en weer in een grot begonnen, met vuursteentjes. Ik snap het verschil in technologie niet. Daar fantastisch en hier een halve aap die schrikt van vuur. Je beredenering klopt niet.

   Ik geloof best dat er ooit leven was op Mars. Wat mij betreft mogen ze dat karretje laten landen naast de monoliet. Dan zien we meteen wat dat is, in plaats van vage afstandsbeelden.

   1 likes
   • Hier waren we ook geen aap, we waren er gewoon “ineens” en hebben zelf die aap uitgemoord. Ineens waren er menselijke nederzettingen (Soemerie). En niet veel later was er op de aarde ook een atoomoorlog (Sodom en Gomorra). buiten dat zijn we niet zelfstandig gevlucht, maar gered. Gered door onze Goden, die hun technologie niet aan ons hebben gegeven.

    0 likes
 5. De Elite machten beginnen langzaam radeloos te worden en spelen nu alle Illuminatie kaarten open!
  Ze weten zich geen raad meer, omdat ze steeds meer in het licht komen te staan!
  Al hun smerige trucs worden doorzien en onderschept!
  Hun laatste beetje hoop en kracht zijn ze aan het uitblazen…

  8 likes
 6. Waar zijn we niet aan toe? ik bedoel … alle bullsh*t van hier …daar zijn we wel aan toe. Hoe onze kinderen verkracht worden, of hoe we uitgeknepen worden door allerlei belastingen, dat er geen sociale omgang meer is? Daar zijn we wel allemaal aan toe!!!! Kom op nou man. De vragen die na zo’n aankondiging gesteld worden, daar liggen de antwoorden al voor klaar. De waarheid komt dan ook niet op tafel. NASA … een raket erop!

  7 likes
 7. Het zijn niet de Mensen onder mekaar maar de overheid die willen niet dat wij achter de waarheid komen dan zakt alles in elkaar . en wij leven met veel soorten hier op deze mooie wereld onder elkaar . en die buitenaardsen als ze wat willen sorry dan hadden zij al langer iets gedaan . Geld etc staat voorop en daarna komen wij ff kijken . alles lijkt zo mooi maar toch .en wij zijn al heel lang klaar voor alles dus zal ook wel goed komen . groeten !.

  5 likes
 8. Er is toch al leven ontdekt op Mars?
  Microben, toch?

  0 likes
 9. Bas van Stapelberg

  Hoofd beveiliging of hoofdoppas dar heb ik weleens van gehoord maar hoofdwetenschapper? Maar goed als er überhaupt zo bericht afkomstig is van deze ja knikkers dan heeft de NASA weer geld nodig.

  0 likes
 10. De mens is geschapen naar het beeld van God. En de aap? Naar wiens beeld is die geschapen?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

nasa

NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...

ufo

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...