Buitenland

Pentagon geeft ‘onder druk’ toe dat het tientallen biolabs in Oekraïne heeft ondersteund: ‘Alwéér krijgen we gelijk’

Help ons door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!

De Verenigde Staten ondersteunden de afgelopen 20 jaar 46 biolabs in Oekraïne. Dat heeft het Pentagon donderdag bekendgemaakt. Volgens de Amerikaanse autoriteiten waren de biolabs onderdeel van ‘vreedzame programma’s’.

De VS hebben de afgelopen twee decennia 46 ‘vreedzame’ Oekraïense laboratoria, gezondheidsfaciliteiten en locaties voor ziektediagnostiek ondersteund, aldus het Pentagon. Daarbij werd vaak samengewerkt met andere organisaties, waaronder de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

Volgens het Pentagon beschikt Oekraïne niet over biologische, nucleaire of chemische wapens.

Biowapenprogramma

Eerder zei woordvoerder van het Russische ministerie van Defensie generaal-majoor Igor Konasjenkov dat Russische troepen tijdens de speciale militaire operatie in Oekraïne waren gestuit op bewijs waaruit is gebleken dat Kiev heeft geprobeerd om sporen van een biowapenprogramma, uitgevoerd in Oekraïne en gefinancierd door het Amerikaanse ministerie van Defensie, uit te wissen.

Volgens Konasjenkov onthulden medewerkers van deze door het Pentagon gerunde labs in Oekraïne dat ze op 24 februari gevaarlijke ziekteverwekkers moesten vernietigen, waaronder miltvuur, hazenpest, cholera en andere dodelijke ziektes.

Wat weet Poetin waardoor hij al deze acties onderneemt?

Op 9 maart zei de Amerikaanse onderminister van Buitenlandse Zaken Victoria Nuland tijdens een hoorzitting in de Senaat dat er ‘faciliteiten’ waren in Oekraïne waar ‘biologisch onderzoek’ werd gedaan en dat Washington probeerde te voorkomen dat ze in handen van Russische troepen zouden vallen.

“Het Pentagon geeft onder druk toe dat het 46 biolabs in Oekraïne heeft medebeheerd en -gefinancierd,” reageert Anthony Stabourlos, voorzitter van de nieuwe Belgische partij Relego.

“Ze verklaarden eerst dat het om Russische propaganda ging. We zeggen dit al extreem lang, alwéér krijgen we gelijk. Wat weet Poetin waardoor hij al deze acties onderneemt?” vraagt Stabourlos, die samenwerkt met de Roemeense Europarlementariër Cristian Terhes.


4.9 89 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
9 maanden geleden

WAT EEN VERRASSING WEER! Voor ons wakkere nfn-lezers natuurlijk helemaal NIET!

Het is natuurlijk al héél lang een publiek geheim, dat de Verenigde Staten een smerige rol spelen wat betreft nucleaire, biologische en chemische wapens.

Dat hebben ze tot voor kort natuurlijk mooi in de doofpot kunnen houden, maar dankzij Vladimir Poetin en zijn dappere Russische soldaten komt de ECHTE waarheid nu aan het licht.

Victoria Nuland KON er inmiddels niet meer onderuit dan toegeven, wat natuurlijk al heel veel mensen wisten.

En dan de ongelooflijke onbeschaamdheid om dit allemaal “voor vredelievende doeleinden” te benoemen.

Dat wijf heeft OOK tonnen boter op haar kop.

Van Anthony Stabourlos had ik tot nu toe nog niet gehoord. Dat kan natuurlijk heel goed, omdat hij om te beginnen nog maar kort geleden een partij heeft opgericht in België en nu aan de weg begint te timmeren.

Maar wat mij betreft helemaal prima, dat er wéér een politicus en daarnaast advocaat en vredesactivist, bij komt om flink tegengas te geven.

Donald Trump zei jaren geleden al, dat hij het moeras wilde droogleggen (drain the swamp). Dat ging toen natuurlijk voornamelijk om de Verenigde Staten. En met de “swamp” bedoelde hij de Deep State.

Maar het is natuurlijk niet beperkt tot alleen de VS, maar zonder meer Canada, Australië, Nieuw Zeeland en, niet te vergeten, gans Europa.

Het is overduidelijk, dat Europa wordt gezien als het gemakkelijkst om te beginnen met de Great Reset. Daar moeten wel heel veel politieke leiders zijn, die gechanteerd worden. DAT is de reden, dat ze zo gedwee alles doen wat hun baasje zegt.

Even off topic:

Vanochtend las ik twee berichtjes, waar ik zo ongeveer spontaan van over mijn nek ging.

Allereerst, ik dacht dat hij uit Finland komt, een professor, die vindt dat pedofilie uit het verdomhoekje moet. Daarvoor wil hij, dat jonge kinderen op SCHOOL onderwezen moeten worden, dat pedofilie geen enkel probleem is.

Dan een bericht uit de VS, van de fabrikant Mattel (jullie weten wel, de makers van Ken en Barbie).

Zij hebben weer wat “leuks” bedacht: Ken en Barbie worden ouders. En jullie raden het vast al…. degene die dat kleine wicht op de wereld zet is natuurlijk KEN.

Dit zijn even twee kleine voorbeelden, waarin je kunt zien in wat voor een ZIEKE wereld wij leven.

ARME KINDEREN.

Meine
Meine
9 maanden geleden

Vladimir Putin heeft het spelletje van de WEF een tijdje meegespeeld.

H.J
H.J
9 maanden geleden

Dit is maar één item wat stinkt.
Maar wat denkt u van al die zogenaamde schuilkelders onder fabrieken.
Wie schiet er eigenlijk op wie.
De oorlog woedt op het grondgebied van Oekraïne maar is gewoon een oorlog tussen
de NAVO en Rusland met een lachende Chinees op de achtergrond.
De EU en het WEF drukken hun programma’s keihard door.

Moniek
Moniek
9 maanden geleden

Laat het vreedzame maar weg

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

62
0
We lezen graag je reactie!x