Homepagina » Buitenaards » Gepensioneerde prof: “Buitenaardse ontvoeringen zijn onderdeel van geheim programma”
Gepensioneerde prof: "Buitenaardse ontvoeringen zijn onderdeel van geheim programma"

Gepensioneerde prof: “Buitenaardse ontvoeringen zijn onderdeel van geheim programma”

Mensen die zijn ontvoerd door aliens mogen zich niet herinneren wat er met ze is gebeurd. Dat zegt de Amerikaanse historicus en gepensioneerde professor van de Temple-universiteit dr. David Jacobs in gesprek met Earth Mystery News.

Jacobs heeft naast zijn interesse in de Amerikaanse geschiedenis en cultuur een grote fascinatie voor buitenaardse ontvoeringen. Hij schreef al diverse boeken over het fenomeen.

In 1973 studeerde hij af aan de Universiteit van Wisconsin-Madison. Hij schreef zijn proefschrift over ongeïdentificeerde vliegende objecten in Amerika. Het werk, getiteld The UFO Controversy in America, werd twee jaar later gepubliceerd door de Indiana University Press en was al snel uitverkocht, wat erg ongewoon is voor een proefschrift.

Bewijs

Dr. Jacobs, die meer dan 25 jaar een vak doceerde over UFO’s in de Amerikaanse samenleving, stelt dat mensen al eeuwenlang contact hebben met buitenaardse wezens en dat die wezens zich onopgemerkt onder ons begeven.

De historicus heeft 150 mensen geïnterviewd die naar eigen zeggen zijn ontvoerd door buitenaardsen. De herinneringen aan de kosmische ontvoeringen komen bovendrijven tijdens ontspanningssessies.

Volgens Jacobs is er bewijs voor buitenaardse ontvoeringen. Mensen maken onafhankelijk van elkaar melding van contact met mens- of insectachtige wezens. Ontvoerden worden meestal in groepen meegenomen, zegt hij. Vreemden herkennen elkaar van hun ervaringen in de ruimte.

Geheim programma

Mensen komen terug met vreemde tekens, verwondingen of littekens, waaronder littekenweefsel dat van de ene op de andere dag is ontstaan, weet Jacobs. “Ik heb het met eigen ogen gezien.”

Dr. Jacobs suggereert dat een buitenaardse ontvoering geen aangename bovendimensionale, spirituele ervaring is zoals veel mensen beweren. Uit het onderzoek van Jacobs door middel van hypnose en regressie blijkt volgens hem dat buitenaardse hybrides betrokken zijn bij een geheim programma om de menselijke samenleving te infiltreren.

“Die hybrides trainen om hier te leven,” merkt Jacobs op. “En zij worden getraind door de ontvoerden.”

Volgens de gepensioneerde hoogleraar willen ze de planeet overnemen door mensachtige hybrides te creëren. “Hoe vaker je hiernaar kijkt, hoe rationeler het wordt,” concludeert hij.

[EMN]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Jaya schreef:

  Het doel is dat ‘Aliens’ gaan samenwerken met de mensheid.

  6 likes
 • Herman de Graaf schreef:

  De slavernij onder de elite is nog altijd beter dan de onderwerping aan een buitenaards ras.
  Is dat wat we moeten geloven ?

  Is dit wat is aangekondigd?
  Is dit die aanval door de buitenaardsen die ons de NWO moet doen accepteren ?

  4 likes
  • Loki schreef:

   Herman de Graaf

   Je moet goed lezen mijn beste. Allereerst wordt er in het verhaar al een vreselijke fout gemaakt, door te spreken van Hybrides. Wat denk je dat we zelf zijn? Juist, we zijn al een hybride ras. Er staat een nieuw Hydride ras wat staat te trappelen om geïntroduceerd te worden. De vraag is of dit samen kan gaan met ons ras.
   Dit geheime programma is al heel lang bezig en heeft vele mislukte fasen gekend, het is ze uiteindelijk dan toch gelukt. Maar 20 a 25 jaar was het nog een drama, weet ik uit ervaringen.

   Wat verder vreemd is in dit verhaal dat men spreekt van “buitenaardse” en dit klopt ook niet helemaal. Er zijn een paar wat wij noemen buitenaardsen al honderden tot duizenden jaren aanwezig hier op Aarde. Zowel goed als kwaadaardig en juist die laatste zijn het probleem omdat deze een pact hebben gesloten om zogenaamde buitenaardse ontvoeringen te kunnen bewerkstellen. Als ik mij niet vergis zijn dit er maximaal 3000 per jaar. Op dieren onbeperkt.

   Daarnaast zijn er ook een ander soort buitenaardse ontvoeringen die niets te maken hebben met experimenten, maar contacten met zielsverwanten van andere werelden. Vaak worden hier uitgebreide inlichtingen uitgewisseld. Dat mis ik hier in het verhaal.
   Je kunt je dus afvragen of Dr D. Jacobs wel goed zijn werk heeft gedaan of zich heeft beperkt tot het geheime programma. Want dan is zijn onderzoek niet compleet.

   3 likes
   • GertJ schreef:

    “omdat deze een pact hebben gesloten om zogenaamde buitenaardse ontvoeringen te kunnen bewerkstellen”.

    Klopt inderdaad Loki. In totaal werden er 2 pacts gesloten. Een in 1947 met President Truman en het andere in 1953 met President Eisenhower.

    Een van de voorwaarden van de kwaadaardige buitenaardsen was dat ze, uitsluitend uit de VS, een aantal mensen mochten kidnappen (en doden). Ik heb ergens gelezen dat het er zo’n 236.000 waren. In ruil voor al deze kidnappingen kreeg het militair-industriëel complex de beschikking over buitenaardse technologie + een paar interstellaire ruimteschepen.

    4 likes
 • GertJ schreef:

  “Dr. Jacobs heeft meer dan 25 jaar een vak gedoceerd over UFO’s in de Amerikaanse samenleving”. Prachtig zulke mensen als dr. Jacobs, die zouden we in Nederland ook moeten hebben.

  Hier kan de Nederlandse overheid, de MSM, het Nederlands onderwijsbestel en de Stichting Skepsis een voorbeeld aan nemen i.p.v. altijd zo spastisch te reageren als het over UFO-gerelateerde onderwerpen gaat.

  De enige uitzondering hierop is dhr. Coen Vermeeren. Hij is wat mij betreft dan ook een held.

  8 likes
  • Franss schreef:

   Helden zijn voor mij mensen die met gevaar voor eigen leven zich inzetten voor anderen, maar soit.

   Coen Vermeeren heeft popi-wetenschappelijke boekjes over aliens/ufo’s geschreven zodat hij niet aan bronvermelding hoeft te doen.
   Hij verzamelt gewoon wat op internet te vinden is maar heeft zelf geen baanbrekend onderzoek gedaan of iets totaal nieuws ontdekt.

   1 likes
 • Franss schreef:

  Waarom zo’n nadruk op “gepensioneerde”?
  Het komt in het originele artikel maar één keer voor en dan als “recently retired”.
  Of is het om aan te geven dat als je geen hoogleraar meer bent je geacht wordt de titel ‘professor’ te laten vallen? Althans in Nederland.

  3 likes
 • Eva schreef:

  Ik spring er toch ff in.

  Wil je meer weten, luister dan naar de ervaringen van Martijn van Staveren..je mond valt open!

  Buitenaards Contact Deel 2| Earth Matters TV | M005

  5 likes
 • Rita schreef:

  buitenaardsen eten net zo goed sh*t als opaardsen. Ik moet nog een wezen meemaken dat nergens last van heeft. Zgn zijn die Aliens beter dan mensen, maar ze zwerven het heelal rond op zoek naar wat geluk. Wat een misbaksels. Zijn mensen toch veel beter af.

  2 likes
 • danny schreef:

  Eng verhaal…maar is het geloofwaardig?..

  1 likes
 • pieter schreef:

  De vraag of je ooit een ufo gezien hebt of een buitenaardling ontmoet, behoort tot de standaardprocedure van de Antwerpse psychiatrie. Indien het antwoord bevestigend is verdwijn je gegarandeerd voor enkele weken in observatie. Zo werkt dat.

  0 likes
 • x

  Check Also

  gevechtspiloot

  Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

  Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, ...

  new york times

  New York Times pakt uit: ‘UFO’s geborgen die niet op aarde zijn gemaakt’

  Een geheime eenheid binnen het Pentagon die ...

  >