Buitenaards

Gepensioneerde prof: “Buitenaardse ontvoeringen zijn onderdeel van geheim programma”

Help door deze info met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mensen die zijn ontvoerd door aliens mogen zich niet herinneren wat er met ze is gebeurd. Dat zegt de Amerikaanse historicus en gepensioneerde professor van de Temple-universiteit dr. David Jacobs in gesprek met Earth Mystery News.

Jacobs heeft naast zijn interesse in de Amerikaanse geschiedenis en cultuur een grote fascinatie voor buitenaardse ontvoeringen. Hij schreef al diverse boeken over het fenomeen.

In 1973 studeerde hij af aan de Universiteit van Wisconsin-Madison. Hij schreef zijn proefschrift over ongeïdentificeerde vliegende objecten in Amerika. Het werk, getiteld The UFO Controversy in America, werd twee jaar later gepubliceerd door de Indiana University Press en was al snel uitverkocht, wat erg ongewoon is voor een proefschrift.

Bewijs

Dr. Jacobs, die meer dan 25 jaar een vak doceerde over UFO’s in de Amerikaanse samenleving, stelt dat mensen al eeuwenlang contact hebben met buitenaardse wezens en dat die wezens zich onopgemerkt onder ons begeven.

De historicus heeft 150 mensen geïnterviewd die naar eigen zeggen zijn ontvoerd door buitenaardsen. De herinneringen aan de kosmische ontvoeringen komen bovendrijven tijdens ontspanningssessies.

Volgens Jacobs is er bewijs voor buitenaardse ontvoeringen. Mensen maken onafhankelijk van elkaar melding van contact met mens- of insectachtige wezens. Ontvoerden worden meestal in groepen meegenomen, zegt hij. Vreemden herkennen elkaar van hun ervaringen in de ruimte.

Geheim programma

Mensen komen terug met vreemde tekens, verwondingen of littekens, waaronder littekenweefsel dat van de ene op de andere dag is ontstaan, weet Jacobs. “Ik heb het met eigen ogen gezien.”

Dr. Jacobs suggereert dat een buitenaardse ontvoering geen aangename bovendimensionale, spirituele ervaring is zoals veel mensen beweren. Uit het onderzoek van Jacobs door middel van hypnose en regressie blijkt volgens hem dat buitenaardse hybrides betrokken zijn bij een geheim programma om de menselijke samenleving te infiltreren.

“Die hybrides trainen om hier te leven,” merkt Jacobs op. “En zij worden getraind door de ontvoerden.”

Volgens de gepensioneerde hoogleraar willen ze de planeet overnemen door mensachtige hybrides te creëren. “Hoe vaker je hiernaar kijkt, hoe rationeler het wordt,” concludeert hij.

[EMN]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
6 jaren geleden

Het doel is dat ‘Aliens’ gaan samenwerken met de mensheid.

Franss
Franss
6 jaren geleden

Waarom zo’n nadruk op “gepensioneerde”?
Het komt in het originele artikel maar één keer voor en dan als “recently retired”.
Of is het om aan te geven dat als je geen hoogleraar meer bent je geacht wordt de titel ‘professor’ te laten vallen? Althans in Nederland.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
6 jaren geleden

De slavernij onder de elite is nog altijd beter dan de onderwerping aan een buitenaards ras.
Is dat wat we moeten geloven ?

Is dit wat is aangekondigd?
Is dit die aanval door de buitenaardsen die ons de NWO moet doen accepteren ?

GertJ
GertJ
6 jaren geleden

“Dr. Jacobs heeft meer dan 25 jaar een vak gedoceerd over UFO’s in de Amerikaanse samenleving”. Prachtig zulke mensen als dr. Jacobs, die zouden we in Nederland ook moeten hebben.

Hier kan de Nederlandse overheid, de MSM, het Nederlands onderwijsbestel en de Stichting Skepsis een voorbeeld aan nemen i.p.v. altijd zo spastisch te reageren als het over UFO-gerelateerde onderwerpen gaat.

De enige uitzondering hierop is dhr. Coen Vermeeren. Hij is wat mij betreft dan ook een held.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

20
0
We lezen graag je reactie!x