Mens en Dier

VVD-fractievoorzitter krijgt volle laag: ‘Jullie zijn echt volledig losgeslagen van de werkelijkheid’

Help door deze info met je vrienden op je socials te delen!

In een interview in het AD roept premier Rutte op tot verbroedering nu de coronamaatregelen worden afgebouwd. “Ik hoop dat we de komende tijd weer wat vaker naast elkaar gaan staan, letterlijk én figuurlijk,” schrijft de premier op Twitter.

VVD-fractievoorzitter Sophie Hermans reageert: “Wat Mark Rutte zegt: laten we elkaar weer opzoeken, luisteren naar elkaar, naast elkaar gaan staan.” Hermans kreeg in 11 uur tijd bijna 2000 reacties op haar tweet. Die zijn vrijwel allemaal negatief.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Hoe rijmt u dat met elkaar?

Dennis de Witte, beleidsmedewerker in de Tweede Kamer voor de BoerBurgerBeweging, zegt tegen haar: “En ondertussen FVD en PVV uitsluiten. Hoe rijmt u dat met elkaar? Je hoeft niet met ze samen te werken, maar uitsluiten is ook gewoon burgers bij voorbaat zeggen dat hun mening toch niet meedoet.”

“U bent toch zijn assistent? Dan praat u hem na, zonder eigen visie of inbreng. Dat is niet verbazend,” bijt freelance journalist Arno Wellens haar toe.

Gewoon een gaaf land!

Statenlid Johan Almekinders stelt voor: “Als u nu wilt luisteren, trek dan uw steun in voor het coronatoegangsbewijs op EU-niveau.”

“Goed idee, Sophie. Laten we een grote group hug organiseren en daarna is alles weer gezellig en kan iedereen een betaalbare woning vinden, zijn energierekening betalen en groeien kinderen niet meer op in armoede. Gewoon een gaaf land!” schrijft het Haarlemse raadslid Maarten Wiedemeijer sarcastisch.

Trudeau

Pjotr zegt: “Jullie zijn echt volledig losgeslagen van de werkelijkheid. Dit herstel je niet meer. Er is te veel schade aangebracht. Eerst zal er gerechtigheid moeten volgen. Verantwoording moeten worden afgelegd. Daarna kan pas nagedacht worden over jullie verkiezingspraatjes.”

“Serieus Sophie? Jullie kabinet is verantwoordelijk voor de tweedeling. Wat vind je overigens van het optreden van Trudeau? Gaan jullie daar nog iets over zeggen?” vraagt Mira.

5 15 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

138 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joepiedepoepie
Joepiedepoepie
2 jaren geleden

Ze overtreffen het fascisten gedrag, net doen ondanks alles of zij zonder dialoog alles door kunnen voeren?
Sofie heeft dit niet van vreemden!

Hesa
Hesa
2 jaren geleden

Inderdaad, moet er eerst gerechtigheid geschieden. Dan zien we wel verder.
Rutte, ga weg, we willen je niet meer.

Jojo
Jojo
2 jaren geleden

Zo is het… Het is te ver gegaan en ze hebben er maar wat graag aan mee gewerkt aan die tweedeling. En nog achter de rug om plannen voor QR en verplicht vaccinatie regelen. Om van te kotsen..?

kuus
kuus
2 jaren geleden

Nu ze inzien dat ze fout zijn geweest gaan ze weer proberen te lijmen , opsluiten die zooi.

Back to top button
138
0
We lezen graag je reactie!x