Homepagina » Paranormaal » ‘Geest van verdronken meisje’ verschijnt op foto in Australië
'Geest van verdronken meisje' verschijnt op foto in Australië

‘Geest van verdronken meisje’ verschijnt op foto in Australië

Een foto die in Australië is gemaakt, heeft op internet voor nogal wat opwinding gezorgd. De maker beweert dat op de foto de geest van een 13-jarig meisje te zien is, dat 100 jaar eerder op dezelfde plek was verdronken.

Kim Davison plaatste de foto op de Facebookpagina ‘Toowoomba Ghost Chasers’. Ze maakte vorig jaar bij de rivier de Lockyer een familiefoto van vier kinderen en twee volwassenen. Er waren echter maar drie kinderen mee. Tussen de drie spelende kinderen is toch duidelijk het gezicht van een vierde kind te zien.

“Op het moment dat de foto werd gemaakt, zwom er niemand tussen ons in,” zei Davison. “De vingers van die persoon liggen op mijn schouder en op de arm van mijn dochter. Het zijn lange, skeletachtige vingers.”

'Geest van verdronken meisje' verschijnt op foto in Australië

Grafsteen Doreen O’Sullivan

Jessie Lu, de vrouw links, heeft de hulp van twee IT-specialisten ingeroepen om de foto te bestuderen. Sinds de foto op Facebook is gezet, zijn er veel bizarre feiten aan het licht gekomen. Iemand plaatste een link naar een krantenknipsel van The Brisbane Courier over de dood van Doreen O’Sullivan, een 13-jarige meisje dat in 1915 op dezelfde plaats is verdronken.

De moeder zegt de aanwezigheid van het meisje tijdens het zwemmen te hebben gevoeld. Haar dochter zei meerdere keren dat het voelde alsof iets aan haar benen trok tijdens het zwemmen. Zelf had ze het idee dat er iemand achter haar het water uitliep.

[HLN]


Vond je deze informatie leuk? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

23 reacties

 1. Het was haar tijd nog niet toen ze verdronk. Nu zit ze vast tussen onze wereld en het hiernamaals.

  1 likes
  • Ze liet zich in iedergeval niet naar het licht lokken want dat is een demonische valstrik. Dan sturen ze je stiekem weer de aardse gevangenis in. Maar een 4 dimensionaal wezen wat je bent als je dood gaat heeft ook Vrije wil dus als je wilt blijven hangen is dat prima. Maar onthou dat JIJ ZELF het licht bent. Je hoeft er dus niet naartoe gelukt te worden door nep-voorouders (negatieve entiteiten kunnen elke vorm aannemen die ze willen) dus als je word opgehaald door een overleden familielid, vraag ze dan of ze het echt zijn en niet zo maar klakkeloos je laten verleiden tot een mooi licht. Blijf in je eigen kracht!!!

   12 likes
   • Hey, jou berichtje viel mij erg op en zou graag verder met je praten. Ik heb bijna 3 maanden geleden een bijna dood ervaring gehad en ben aan het researchen daarover. Ik heb het licht gezien / gevoeld en het is het lekkerste gevoel wat ik ooit heb mogen ervaren. De intense liefde, acceptatie en complete rust…. ook een soort gevoel van “thuis komen”. Ik begrijp wel dat demonische energieën een hoop kunnen faken, maar had bij dit licht toch wel het gevoel dat het echt goed zat. Toch wil ik graag jou onderbouwde mening / bevinding horen en nodig ik je uit voor een gesprek (online). Ik ben me er van bewust dat ik ook “maar” een mens ben en niet “alles” kan weten. Ik vind het dan ook belangrijk om ook naar anderen te luisteren, want ik sta open voor de ideeën en gedachtes van anderen, want meer mensen weten meer dan 1. Ik hoop dat je mij een e-mail kunt sturen zodat we het er even over kunnen hebben. Hoe kom jij aan de (mogelijke kennis) dat het licht demonisch van oorsprong zou kunnen zijn, etc? Je zou me echt enorm helpen! Groeten,.. Kevin.

    0 likes
    • Hoi Kevin, We zitten in een door een demiurge (demonen) gecontroleerde (nep) realiteit en ook in de astrale zones hebben ze zo hun heerschappij. Ze kunnen nadat de ziel zijn/haar vrije wil heeft afgegeven geheugen implanteren of verwijderen. Er zijn zodoende veel mensen die bepaalde karma aan het uitspelen zijn terwijl ze die nooit hebben opgebouwd en deze demonen leven van negatieve energie, dus vandaar dat ze de ziel in de val lokken anders vetrekken ze allemaal. Het is één grote deceptie in het hiernamaals. Het is daarom belangrijk om in je eigen krachten te staan en als er een entiteit jouw benaderd dat je deze dwingt zijn/haar ware identiteit te geven. Ook kunnen ze gevoelens implanteren waardoor jij je hemels voelt., dus pas op met wat je voelt. Vraag assistentie van jouw eigen hogere Bron/ hogere ziel.

     Als ziel heb jij altijd het recht terug te keren naar de Bron op elk gewenst moment. Dus volg altijd jouw eigen licht en niet dat van iets anders, dan komt het wel goed. Vraag de Bron anders om assistentie als je het niet zeker weet. In feite bestaat er geen dood. Na de dood ben je nog veel voller in bewustzijn dan nu want jouw onderbewustzijn komt samen met jouw gewone bewustzijn. Mijn advies is (en meer is het niet) dat je je niet zomaar laat verleiden. Vraag specifiek aan elke entiteit (ook al is het je overleden moeder) om zijn/haar ware identiteit te geven, want dat zijn ze verplicht als jij er specifiek om vraagt, volgens kosmische wetten. Hou de kracht bij jezelf, geef het nooit weg, en dat geldt ook hier op aarde natuurlijk.

     Maar het kan best zijn dat jouw bijna dood ervaring WEL volgens de regels ging en dat je echte liefde hebt gevoelt vanuit de bron. Daar kan ik niks over zeggen, het is jouw ervaring. Weet alleen dat er negatieve krachten zijn die kunnen misleiden. En als je daar bewust van bent dan komt het wel goed allemaal :))

     7 likes
     • Tijdens mijn BDE geen enkele demon gezien.

      Wat ik wel heb geleerd tijdens mijn BDE, is dat ALLES wat bestaat
      een expressie is van ons eigen bewustzijn, en dat ALLES 1 en hetzelfde bewustzijn is.
      Net zoals de zee uit ontelbare golfjes bestaat, zo zie ik iedere levensvorm als een golfje in een zee dat men Bewustzijn noemt. Mijn bewustzijn is dus IEDERS’ bewustzijn. Door naar mezelf te kijken als zijnde iemand die “bewuster/wakkerder” is dan een ander, is dus mijns inziens gewoon pure onzin, nogmaals: voor mij is er maar EEN bewustzijn, en daar is iedereen een levende expressie van

      Met andere woorden “God” EN “de Duivel” zijn aspecten van ons zelf.

      Vrije wil bestaat alleen in onze overtuiging, het concept “vrije wil” is een verzinsel van de dogmatische religies die de mensen wilden laten geloven dat de menselijke wil en de goddelijke wil van elkaar verschilden…..De kerk en het geloof vertegenwoordigden de goddelijke wil.

      Jammer dat op deze forums nooit wordt getwijfeld aan het concept “vrije wil” ….

      In veel filosofische kringen gaat men er al lange tijd van uit dat “vrije wil” verzonnen is door kerkleiders.

      Ook nog zo’n illusie: Het bestaan van een individuele ziel….

      Het Universum zelf IS onze ziel

      4 likes
     • De Here Here, de BaghavaGitha, Islam, Imam Mahdi, Jodendom, Christendom, Boeddhisten, Conqachila, Grandfather van de Hopi, zomaar een paar die deze tijd duidden als een belangrijke tijd ten goede en zie wat er allemaal boven water komt. En dat moet ook eerst, voordat het kwaad met wortel en al uit geroeid kan worden moet het eerst zichtbaar zijn. Maar Lyra komt ons vertellen dat het allemaal maar een deceptie is. ‘ ze kunnen gevoelens implanteren waardoor jij je hemels voelt.’ jaja…huhhhahahaha!!! daar is mijn jointje toch echt beter in.

      3 likes
    • @Kevin.

     wat Lyra zegt is wat mij betreft helemaal waar.
     Deze informatie is te vinden bij george kavassilas en cameron day welke beide ervaringsdeskundigen zijn op dit gebied. George heeft in het verleden samengewerkt met de zogenaamde galactische federatie van het licht tot hij er achter kwam dat ze niet waren wat ze suggereerden te zijn. De hiërarchie verraad de duistere aard van deze entiteiten. Cameron day (http://ascensionhelp.com) geeft mensen goede richtlijnen om van contracten af te komen die je verhinderen om je werkelijke potentie te leven en toegang geven aan deze parasieten om je te gebruiken als katalysator voor negatieve energie (emoties). Bekijk de film ”The matrix” nog maar eens met deze inzichten en begrijp wat de regisseur(s) willen vertellen.
     Omdat we een voedingsbron zijn voor deze archons worden we ook telkens weer teruggestuurd onder het mom van “je hebt nog niet voldoende geleerd of er moet nog karma worden uitgespeeld”.
     Of het überhaupt verstandig is om naar het licht te gaan ben ik nog niet helemaal uit.
     https://www.youtube.com/watch?v=Km8eBTB7ugA
     https://www.youtube.com/watch?v=18EFfo6dS9s

     2 likes
     • @primax
      Inderdaad, die galactische federatie van het licht is ook deceptie van de demiurge, het is allemaal bedoelt om de lichtwerkers / starseeds op non-actief te zetten door ze oneindig te laten wachten op de komst van hun ruimte broertjes en zusjes en door die lichtwerkers zich alleen maar bezig te laten houden met zichzelf en ze de hele dag op hun luie kont te laten mediteren en zo zetten ze die starseeds buitenspel. En die starseeds maar wachten en wachten en wachten.

      Het gaat hier om HET VALSE LICHT inderdaad. Heel sluw bedacht van team negatief. En wij mensen zijn gewoon een voedingsbron inderdaad primax, ze zijn helemaal NIKS zonder ons, daarom misleiden ze de ziel keer op keer weer de aardse gevangenis in.

      @Faith
      deze tijden zijn zeker bijzonder want deze demonische krachten hebben een heel netwerk opgezet incl. de negatieve buitenaardsen en die misleiden de mensheid en voeden zich met ons (dat bedoel ik met deceptie). En dat gaat zeker allemaal boven water komen en wegvallen. Deze demonische krachten en negatieve buitenaardsen vechten dus letterlijk voor hun voortbestaan hier op aarde. Dus het wordt nog heel spannend hoe zich dit allemaal gaat ontvouwen.

      3 likes
     • In de naq hammadi geschriften werden de archons archonten genoemd, de “nep-goden” zeg maar…

      De matrix is overigens voornamelijk gebaseerd op het Gnostische/Platonische/Hermetische gedachtegoed.

      0 likes
     • * Lyra: De huidige stand van zaken en hoe het kaartenhuis in elkaar stort is juist een zichtbaar voorbeeld van wat een deceptie nu werkelijk is. Niets was wat het leek en leugen voor leugen komt boven tafel. Van de Galactische Federatie kan het ook onduidelijk zijn of ze ons met het Licht voeden, maar duidelijk is wel dat de 3D wereld het steeds zwaarder krijgt. Je kunt er lang of kort over praten, ruzie over maken of gewoon accepteren dat het een verschil in frequentie is of je hier voor open wil staan of niet. De huidige machthebbers, zelfbenoemde masters of the universe, hadden ons in elk geval flink bij de neus. Dat zie ik de GF niet zo snel doen.

      0 likes
     • @faith
      Ja precies en met deceptie bedoel ik meer dat wij mensen worden misleidt van de waarheid. Ik denk dat de aarde in 3D geheel gaat verdwijnen en volgens bronnen zit de aarde al niet meer in 3D en beginnen we onze reis nu in 4D richting 5D. Daarom worden al die geheime en stiekeme zaken allemaal zichtbaar. David Icke noemt het de Truth Vibrations. En alles wat negatief is kan NIET mee naar 5D, dus hoe dichter we bij 5D komen hoe meer dat negatieve clubje zal wegvallen of ze nou willen of niet. Dus of het nou mensen, buitenaardsen of demonen zijn, iedereen die in negativiteit blijft hangen of gewoon niet mee kan (ivm je staat van evolutie) zal de aarde incl. dit zonnestelsel moeten verlaten. Dus het is nu kiezen: of angst of liefde. Of vernietigen of creëren. Het universum is gebaseerd op Vrije Wil, dus iedereen heeft de keuze, maar die keuze was nog nooit zo belangrijk als nu. Wij zitten in de meest belangrijke generatie van de gehele mensheid. THIS IS THE MOMENT. Heel het Universum kijkt naar ons, want wat hier gebeurt heeft effect op alles in dit universum en daarbuiten. Godspeed everybody !

      0 likes
    • Kevin, ik heb boeken gelezen vsn Michael Newton, o.a, Reis der zielen. Dat zijn verhalen van mensen die onder hypnose naar een andere bewustzijnsstaat worden gebracht, waardoor ze ervaren wat er met je gebeurt als je overleden bent. Daar is een sfeer die lijkt op wat jij tijdens je BDe ervaren hebt. En geen mens rept een woord over demonen. Wat sterk benadrukt wordt is dat men zélf kiest om naar de aarde te komen. De aarde is nl. een leerschool. De keuze is gewoon aan jou om te incarneren. Ik heb heel veel aan die boeken gehad.

     4 likes
   • Precies. De eerste de beste die in een Jezuspak aan me verschijnt om me te vertellen dat ik nog karma uit heb staan krijgt een strafschop.. 😉

    4 likes
  • Wat een flauwekul !
   Geen mens gaat vóór zijn tijd.
   Als het nog niet je tijd is, wordt je weer ‘teruggestuurd’ en eventueel miraculeus gered.
   Ik zie steeds meer van dit soort foto’s verschijnen. Misschien willen deze entiteiten bewijzen, dat ze niet echt ‘weg’ zijn, en dat er leven na de dood is.

   9 likes
   • Ben het helemaal eens met je Ellen, heb zelf een hart ziekte en CVA en heb al 2 BDE ervaringen gehad, waarvan 1 in 2006 en de laatste in 2012, ze hebben mij gerenanimeerd en achteraf was ik er niet blij mee en draag nu dan ook een neiet reanimeren penning.

    Ben niet bang om dood te gaan, mijn leven is mooi geweest.

    2 likes
  • jahoor en dan gaat ze ff zwemmen zo nu en dan he
   handdoekje mee

   3 likes
 2. Het is gewoon iets wat drijft op het water en daarvan zie je een reflectie in het water, al dit soort verhalen zijn onzin.
  Je brein kan van het plaatje niet veel maken, daardoor schetst het een illusie wat wat het zou kunnen zijn.

  11 likes
  • Wat een onzin zeg, waarom beweren mensen dat je brein je voor de gek houdt? Steeds als er onverklaarbare zaken zijn komen mensen met de brein illusie.
   Ik zie gewoon een kindje met krulletjes in het haar, en waarschijnlijk is dit gefotoshopt door mensen die aandacht te kort komen.

   Waarom wordt het smoesje “je brein houdt jezelf voor de gek” eigenlijk steeds gebruikt bij paranormale zaken en nooit bij dagelijkse zaken? Of gaan mensen die twijfelen aan hun hersenen ook steeds stoppen bij stoplichten omdat het misschien niet op groen staat al lijkt het wel zo?

   1 likes
 3. Ik zie niet direct een kinderhoofd op de achtergrond, lijkt wel een wit rubberachtig geval met 3 of vier donkere vlekken of gaatjes in het “achterhoofd”. Vreemde foto. Zie trouwens nog een hand links aan de zijkant van die vrouw met kindje. Alhoewel ik maar twee “vingers” zie. En wat is dat onder aan “het hoofd” van “de geest” van het kind? Al met al een zeer onduidelijke foto en vreemde vormen.

  5 likes
 4. Dit zou vorig jaar geschoten zijn? Bestaan er nog wel camera’s die zulke slechte kwaliteit foto’s schieten. Het lijkt er op dat de resolutie van de foto bewust is verlaagd, wss om het ware beeld te verdoezelen.. Het zal dan ook wel iets zijn wat achter ze in het water drijft.. Het antwoord van Arjen “12 maart 2015 23:35 at 23:35” lijkt me dan ook het meest waarschijnlijke.

  5 likes
 5. De redenatie van velen zou zijn, In zoveel populaire zwemplassen is wel iemand verdronken, en met een beetje google speurwerk kom je vast iemand tegen, en is het maar een stomme licht reflectie. Zou mogelijk kunnen zijn maar wel met heel veel toevalligheden bij elkaar.

  Dingen zijn vaak niet zo toevallig als het soms lijkt. Als twee paragnosten dit hebben ontdekt, en er foto’s van het meisje zijn, die iets gemeen hebben van de vertoning van de lichtreflectie. En probeer maar iemands identiteit te vinden die in een plas is verdronken. Hoe kom je er alleen al op, en met welk doel???

  Ik wil niet over deze foto oordelen, omdat ik niet te veel feiten weet, maar de eerste redenatie spreekt me minder aan dan de tweede.

  @Boris P. Dat hoeft helemaal niet zo te zijn. En is de geest (even) terug gekomen op deze plek, na lange afwezigheid. Wie zal het zeggen? Maar te vroeg is ze zeker gegaan, de ziel is niet voor niks terug gekeerd naar honderd jaar!

  2 likes
 6. Soms is het gemakkelijk te verklaren en is het niets bijzonder, maar we maken er weer een hoop verhalen en ingewikkelde materie van.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

brazilië

Recordbrekende en ‘extreem zeldzame’ zomerkou in Brazilië. Bibberen geblazen op zuidelijk halfrond

In de stad Sao Joaquim in het ...

senator

Er is ‘geen global warming’. Deze senator legt uit waarom CO2 de aarde niet opwarmt

De Australische senator Malcolm Roberts heeft op ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.