Homepagina » Paranormaal » ‘Geest van verdronken meisje’ verschijnt op foto in Australië
'Geest van verdronken meisje' verschijnt op foto in Australië

‘Geest van verdronken meisje’ verschijnt op foto in Australië

Een foto die in Australië is gemaakt, heeft op internet voor nogal wat opwinding gezorgd. De maker beweert dat op de foto de geest van een 13-jarig meisje te zien is, dat 100 jaar eerder op dezelfde plek was verdronken.

Kim Davison plaatste de foto op de Facebookpagina ‘Toowoomba Ghost Chasers’. Ze maakte vorig jaar bij de rivier de Lockyer een familiefoto van vier kinderen en twee volwassenen. Er waren echter maar drie kinderen mee. Tussen de drie spelende kinderen is toch duidelijk het gezicht van een vierde kind te zien.

“Op het moment dat de foto werd gemaakt, zwom er niemand tussen ons in,” zei Davison. “De vingers van die persoon liggen op mijn schouder en op de arm van mijn dochter. Het zijn lange, skeletachtige vingers.”

'Geest van verdronken meisje' verschijnt op foto in Australië

Grafsteen Doreen O’Sullivan

Jessie Lu, de vrouw links, heeft de hulp van twee IT-specialisten ingeroepen om de foto te bestuderen. Sinds de foto op Facebook is gezet, zijn er veel bizarre feiten aan het licht gekomen. Iemand plaatste een link naar een krantenknipsel van The Brisbane Courier over de dood van Doreen O’Sullivan, een 13-jarige meisje dat in 1915 op dezelfde plaats is verdronken.

De moeder zegt de aanwezigheid van het meisje tijdens het zwemmen te hebben gevoeld. Haar dochter zei meerdere keren dat het voelde alsof iets aan haar benen trok tijdens het zwemmen. Zelf had ze het idee dat er iemand achter haar het water uitliep.

[HLN]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Boris P.
Boris P.
6 jaren geleden

Het was haar tijd nog niet toen ze verdronk. Nu zit ze vast tussen onze wereld en het hiernamaals.

xadner
xadner
6 jaren geleden

De redenatie van velen zou zijn, In zoveel populaire zwemplassen is wel iemand verdronken, en met een beetje google speurwerk kom je vast iemand tegen, en is het maar een stomme licht reflectie. Zou mogelijk kunnen zijn maar wel met heel veel toevalligheden bij elkaar.

Dingen zijn vaak niet zo toevallig als het soms lijkt. Als twee paragnosten dit hebben ontdekt, en er foto’s van het meisje zijn, die iets gemeen hebben van de vertoning van de lichtreflectie. En probeer maar iemands identiteit te vinden die in een plas is verdronken. Hoe kom je er alleen al op, en met welk doel???

Ik wil niet over deze foto oordelen, omdat ik niet te veel feiten weet, maar de eerste redenatie spreekt me minder aan dan de tweede.

@Boris P. Dat hoeft helemaal niet zo te zijn. En is de geest (even) terug gekomen op deze plek, na lange afwezigheid. Wie zal het zeggen? Maar te vroeg is ze zeker gegaan, de ziel is niet voor niks terug gekeerd naar honderd jaar!

Arjen
Arjen
6 jaren geleden

Het is gewoon iets wat drijft op het water en daarvan zie je een reflectie in het water, al dit soort verhalen zijn onzin.
Je brein kan van het plaatje niet veel maken, daardoor schetst het een illusie wat wat het zou kunnen zijn.

Willie
Willie
6 jaren geleden

Ik zie niet direct een kinderhoofd op de achtergrond, lijkt wel een wit rubberachtig geval met 3 of vier donkere vlekken of gaatjes in het “achterhoofd”. Vreemde foto. Zie trouwens nog een hand links aan de zijkant van die vrouw met kindje. Alhoewel ik maar twee “vingers” zie. En wat is dat onder aan “het hoofd” van “de geest” van het kind? Al met al een zeer onduidelijke foto en vreemde vormen.

x

Check Also

baudet

Baudet geeft toespraak op Malieveld: ‘Zet je schrap, het wordt nog zoveel erger’

In Den Haag hebben vandaag duizenden tegenstanders ...

australi

Hallucinante beelden uit Australië: ‘In rap tempo is hier een burgeroorlog aan het ontstaan’

Het blijft onrustig in Australië, met name ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

23
0
We lezen graag je reactie!x