Homepagina » Mens en Dier » Gewetensbezwaarde politieagent: ‘Er gaan straks doden vallen, let op mijn woorden’
politie
Foto: Wereldwijde demonstratie tegen de coronamaatregelen op 20 maart 2021 (Karen Eliot CC BY-SA 2.0)

Gewetensbezwaarde politieagent: ‘Er gaan straks doden vallen, let op mijn woorden’

De politie is niet meer te vertrouwen. Dat zijn de woorden van een gewetensbezwaarde agent die zijn verhaal heeft gedaan bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020, in de hoop dat zijn verklaring zal leiden tot een onderzoek en verandering.

De agent, die al 14 jaar bij de politie werkt, zegt zich zorgen te maken over het extreme geweld en de grofheid tegen burgers die de coronamaatregelen overtreden en mensen die demonstreren.

Het broeit binnen de politie, onthult de agent, die anoniem wil blijven omdat zowel collega’s als de commissie worden bedreigd. “Het wantrouwen jegens elkaar is groot. Niemand vertrouwt elkaar.”

Sommige ME’ers zitten na hun dienst te janken in de kleedkamer

Dit schept volgens hem een gevaarlijk precedent. “Wanneer je elkaar niet vertrouwt, kun je niet veilig werken. Wanneer mijn collega met extreem geweld een ‘wappie’ aanhoudt en hij komt in de problemen waardoor hij mijn assistentie nodig heeft, voel ik de weerzin tegen zijn optreden. Ik twijfel dan en dat is gevaarlijk, want hij kan zomaar het onderspit delven. Wapengebruik ligt dan op de loer. Er gaan straks doden vallen, let op mijn woorden.”

De politieagent zegt verder dat het ziekteverzuim toeneemt – geregeld mist hij collega’s die al maanden thuis zitten – en dat sommige ME’ers na een coronademonstratie ‘zitten te janken’ in de kleedkamer. Zij worden niet getroost, want dan sta je al snel te boek als tegenstander of ‘wappielover’.

Ik heb sterk het gevoel dat hier langzaam maar zeker naartoe is gewerkt

“Ik schrik me rot als ik zie hoe collega’s eraan toe zijn nadat ze demonstranten hebben belaagd. En ik zeg belaagd omdat er geen ander woord voor is. Er wordt zonder enige terughoudendheid op demonstranten ingeslagen,” verklaart hij.

Volgens de agent is de politieorganisatie een schizofrene organisatie geworden. “Je moet elke dag tegen je geweten in handelen. Je doet je voor je collega’s anders voor dan je bent.” Hij zegt ook dat dit ‘al jaren aan de gang is’. “Dit is niet begonnen met de coronacrisis. Ik heb sterk het gevoel dat hier door de overheid en daarmee door de leiding van de politie langzaam maar zeker naartoe is gewerkt.”

Zelf zit de agent momenteel ziek thuis. Hij is naar eigen zeggen geestelijk opgebrand en weet niet of hij ooit weer aan het werk gaat.

Lees hier zijn volledige verklaring.

[BPOC]
4.8 74 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
120 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
1 maand geleden

Zo boven zo beneden, ook de samenleving is schizofreen aan het worden. Ook onder burgers is het verdeeldheid troef.

Edward
Edward
Reactie op  Rob Bentvelzen
1 maand geleden

Momenteel 625 mensen op de IC, dat is 0,0034% van de bevolking. En de hele samenleving is compleet ontwricht. OMG !

ophaal brug
ophaal brug
Reactie op  Edward
1 maand geleden

zijn dit corona patiënten of anders ???

Steef
Steef
Reactie op  ophaal brug
1 maand geleden

Precies. Zo werkt het niet, ook niet voor deze politieman. De doden zijn al gevallen en hij is al meedeplichtig geweest. Elk normaal denkend mens heeft allang kunnen weten dat niets van wat er gebeurt ook maar op een vleugje waarheid berust. Niets is besmettelijk en is dat ook nooit geweest. Ook virussen niet. Ja, ze bestaan, maar doen juist het tegengestelde van wat mainstream beweerd. Ze komen voort uit het lichaam zelf en zijn onderdeel van het helingsproces. Dus zoiets als een gevaarlijk virus of iets minder gevaarlijk virus bestaat niet. Alle virussen zijn bij voorbaat al goed en onderdeel van jezelf.

Jeun
Jeun
Reactie op  Steef
1 maand geleden

Als je dit alleen al durft te denken! Dan heb je echt kortsluiting bovenin gehad.

Onwell
Onwell
Reactie op  Jeun
1 maand geleden

Bij kortsluiting in het hoofd moet ik aan de partij Volt denken. Dat is ook zo’n hersenletsel.

Borg
Borg
Reactie op  ophaal brug
1 maand geleden

Nee, er zitten ook patiënten bij met een loopneus. En ook dat heet tegenwoordig “corona”. Oh ja, en dan heb je nog die man met tranende ogen. Hij had een schaal met uien gepeld. Ook corona. Kent u nog meer van dit soort spannende verhalen? Geef ze niet door aan de MSM want dan hoor je de meest vreselijke, onware dingen.

Trek eens aan mijn vinger?
Trek eens aan mijn vinger?
Reactie op  Borg
1 maand geleden

Of iemand met COPD staat te hijgen bij de kassa. die wordt dan met geweld de suppermarkt uitgezet…met de zin..llaat je eerst maar eens testen…want…corona en bladiebladiebla

Sjefke
Sjefke
Reactie op  ophaal brug
1 maand geleden

Waarschijnlijk 50% Corona! Intensive care ligt altijd vol!
Er zijn gewoon weinig IC bedden!

Vinny Venturi
Vinny Venturi
Reactie op  Sjefke
1 maand geleden

Ik kom voor werk in diverse ziekenhuizen. Veelal zijn de mensen die op de IC zijn technici voor onderhoud en keuring van apparatuur. Veel personeel is aan het verroosteren en met verlof. Drama’s zoals u schetst is niet echt de realiteit. Banuit de media hoort men de situatie zoals hij moet zijn in de ideale omstansigheden. Stel je voor dat we goed nieuws horen vanuit Den Haag!!

MJR
MJR
Reactie op  ophaal brug
1 maand geleden

We zitten nu in het einde van de griep periode, ga er maar van uit dat er nog steeds keihard gelogen wordt over wie een luchtweg infectie, longontsteking, of wat voor aandoening dan ook de griep-covid op het voorhoofd geplakt krijgt! Vier ziekenhuis medewerkers houden mij daarvoor op de hoogte!
Alles wat wij meemaken is en blijft een walgelijke leugen, BBB er door te drukken!

Pieter
Pieter
Reactie op  Edward
1 maand geleden

Het zal toch ondertussen duidelijk zijn dat dit niet om een gevaarlijk virus gaat!
We krijgen dagelijks aantallen door van ic artsen en verplegers.

WE WORDEN VOOR DE GEK GEHOUDEN!

heeft iemand in het afgelopen jaar een onafhankelijke journalist verslag zien doen in woord en beeld op de ic’s in nederland?
Nee toch!
Alleen die gemanipuleerde en fakenews fotos van alle delen uit de wereld die de angst moeten blijven aanwakkeren hoe erg het cojona virus wel niet is!

Jeun
Jeun
Reactie op  Pieter
1 maand geleden

Mooi idee dan toch om zelf eens te gaan kijken en daar verslag van te doen. En niet zeggen, “dat mag niet”.

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  Pieter
1 maand geleden

WE WORDEN VOOR DE GEK GEHOUDEN!

Dàt roep ik al vanaf het allereerste begin helaas tevegeefs! Ziende blinde en angstige mensen willen dit gewoon niet horen, zien of weten….. De meeste angstige mensen willen dan ook gewoon voor de gek gehouden worden, maar tsja dat moet iedereen voor zichzelf uitmaken…… En waarom is het dan aan ons om ze daarvan te overtuigen dat ze dat gaan zien? Niet doen dus! Je energie er niet in steken. Dàt is vergeefse moeite…..

Marianna
Marianna
Reactie op  Edward
1 maand geleden

als er wordt getest met PCR testen, die geen diagnoses kunnen stellen, zou het mogelijk kunnen zijn, dat er sprake is van andere aandoeningen dan corona.Deze worden dus niet behandeld met de daarvoor benodigde medicijnen.We kunnen raden naar de gevolgen daarvan

Truthandcourage
Truthandcourage
Reactie op  Edward
1 maand geleden

Ongeloofelijk! No words!!
Alles plat leggen voor dit……

Tom
Tom
Reactie op  Edward
1 maand geleden

Als je googled ”aantal ziekenhuizen nederland” kom je op 298 ziekenhuizen uit in Nederland. Dus net iets meer dan 2 corona IC patienten per ziekenhuis!

Sjoeke
Sjoeke
Reactie op  Rob Bentvelzen
1 maand geleden

Dat wordt opzettelijk gekweekt, gecreëerd

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Rob Bentvelzen
1 maand geleden

Dan hebben ze het dus voor elkaar,VERDEEL EN HEERS!

Willem
Willem
Reactie op  Rob Bentvelzen
1 maand geleden

Dat de politie gaat schieten is een feit, ze kunnen niet wachten heerlijk vinden ze het

wolfje168
wolfje168
1 maand geleden

De nazi’s zijn nooit weg geweest.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  wolfje168
1 maand geleden

Als een lichaamsdeel verrot is kan je het nog amputeren en redden. Maar wanneer de kop verrot is kan het lichaam niet meer redden. Wees verstandig en red jezelf op tijd voordat de infectie, wat fascisme of communisme is genoemd, u ook bereikt. Houdt uw hoofd infectie vrij, houd u lichaam schoon en red daarmee uw ziel en geweten.

@paul
@paul
Reactie op  wolfje168
1 maand geleden

Walgelijk optreden van Gestapo bemand met borderline cowboys

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Politie van nu zijn special getraind, allemaal voor HET GROTE DOEL/AGENDA van de psychopaten.. We zijn in een heel gevaarlijke situatie beland !! We kunnen nog winnen…Als we NU niet ingrijpen dan is het te laat.

Een masker dragen, testen, in quarantaine gaan, sociale afstand nemen en het mRNA-vaccin nemen…IS COVID-19 EEN VIRUS ? WAAR IS HET BEWIJS ?

Exegese
Exegese
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Precies, waar is het bewijs ?
De politie handelt doelgericht en volgens plan om de bevolking angst aan te jagen met hun schrikbewind. Precies zoals ze de corona hoax een jaar geleden zijn begonnen. Het volk angst aanjagen met berichten en beelden over dood en verderf, dan worden ze kneedbaar als warme was in je hand zo blijkt. Als we de compleet overbodige angst laten varen kunnen we hen massaal negeren. Dan is het spel gespeeld, over en sluiten !

Danny
Danny
1 maand geleden

Aan de overgang van blauw naar zwart voor wat betreft het uniform een aantal jaren geleden is duidelijk te zien dat dit reeds lange tijd geleden gepland is.
Blauw straalt “dienstbaarheid” uit. Zwart is intimiderend.

Dubito
Dubito
Reactie op  Danny
1 maand geleden

Maar met dat geel erin is het toch ook een beetje Maya de Bij. En die was liefff.

Marianna
Marianna
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

lachen is gezond

Just me.
Just me.
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

Maar in combinatie met dat zwart straalt het agressie /intimidatie uit.

Ben de Belazerde
Ben de Belazerde
Reactie op  Danny
1 maand geleden

De zwarte maffia!! De witte maffia zijn de mRNA spuiters van de farmacie!

ophaal brug
ophaal brug
Reactie op  Danny
1 maand geleden

heeft zwart soms een diepere betekenis dan blauw ik hou van jou.
zwart is duister !!

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Danny
1 maand geleden

zwart-geel combinatie is ook een kenmerk die je bij veel van de giftige slangen ziet.

Inge
Inge
Reactie op  MdeFilosoof
1 maand geleden

Dan weet ik nog wel een interessante video op youtube: The portal of the parasite

AnnoNimbus
AnnoNimbus
Reactie op  Inge
1 maand geleden

Wow, dat is een prachtige uitleg. Bedankt voor de link.

Totalottie
Totalottie
Reactie op  MdeFilosoof
1 maand geleden

Ja het zijn waarschuwingskleuren.

Christien
Christien
1 maand geleden

Deze agent wens ik beterschap en zijn collega’s sterkte.

Ik wijs al een tijd naar de dubbele agenda. Er zijn teveel toevalligheden die ons in deze situatie brengen.

Kijk naar het handelen van alle regeringsleiders, koningshuizen, de paus op verzoek of bevel van wie?

Kijk naar de pers.
Ik ben bewust naar de samenkomst gegaan, er is een wereld van verschil tussen mijn beleving en wat er uitgezonden wordt.

Waar komt dit vandaan. Wie legt dat op?

Ik ben onderbouwd op vele vlakken in de gezondheidszorg om met zekerheid te kunnen zeggen, dit gaat niet over een virus.

Elke hulpverlener mag mij contacten voor een gesprek.

ophaal brug
ophaal brug
Reactie op  Christien
1 maand geleden

Hoofd omvorming Klaus Schab, te zien
op https://you tube.be 03XVLp1K2rE te zien hoe begrote bedrijven een verband vormen.
eigenaar “grote kapitaal”
met onder knuppels Bill Gates, Clinton club etc

jan doornbos
jan doornbos
1 maand geleden

Over de volle breedte geldt dan ook het feit dat we opnieuw in een proces zitten als ten tijde van de dertiger jaren der vorige eeuw. Ook toen ging alles stapje voor stapje. Krankzinnigheid is de norm geworden. Of, zoals ook onze overheid het verpakt, ‘het nieuwe normaal’. Het is fascisme wat de klok slaat en zware criminelen maken de dienst uit. Respect en waardering voor diegenen die hun mond open doen. Hoe duidelijk willen we de signalen hebben?

ster
ster
1 maand geleden

Je suis Wappie en sla me aub niet, ik ben lief.

OptimaForma
OptimaForma
1 maand geleden

Tot de dag dat het volk door de linie breekt. Denk je nou echt dat jullie de enige zijn met wapenstokken? En dan? Dan wint het volk. Doden. Gewonden. Niemand wint iets. Stuur dit soort mailtjes eens naar Brussel. In Den Haag zitten alleen marionetten. Stuur het naar het RiVM. Stuur het naar Albert Heijn. Stuur het naar de coronafascisten die bepalen dat we het niet werkende kapje op moeten, het mutatie veroorzakende vaccin verplichten of de faillissement veroorzakende lockdowns. Want hier zitten vooral de mensen met gevoel. En die begrijpen je verhaal wel. Maar als de woorden doden en gewonden er in voor komen dan zie ik dat als dreigement ipv waarschuwing, en dan moet je weten dat dat vanuit mijn perspectief alleen maar een uitnodiging is om te escaleren. En denk maar niet dat het een schoon gevecht wordt, we weten precies wie waar woont en wie kwetsbare familie heeft, net zoals jullie. Dus. Ophouden met janken. En je actie even richting de juiste personen uitzetten voor je per ongeluk uitlokt datgeen waarvoor je terecht waarschuwt

Antistaat
Antistaat
Reactie op  OptimaForma
1 maand geleden

Eigenlijk heel simpel, demonstranten nemen ook allemaal stokken mee, spijkerplankjes voor de busjes, waterballonnen gevuld met oud (frituur)vet, vuurwerk, zelfgemaakte rookbommen
enz enz. Genoeg om politieauto’s en hun busjes op te houden. Pleeg sabotage op alles wat van hun is. De mensen zijn altijd met meer, maar helaas we zijn te netjes en daarom delven we het onderspit, keer op keer!

klaas
klaas
Reactie op  OptimaForma
1 maand geleden

Reken maar dat er op dit moment al mensen op het puntje van de stoel zitten, en wachten tot de pleuris uitbreekt.
En heel graag actie willen ondernemen tegen deze dictators en landverraders.

Wij vergeten en vergeven niet!!

Schrander
Schrander
1 maand geleden

En zo zie je maar. Ook hier is het voorkennis.

Alles is al 50j ingang gezet. Coronahiax is de climax, een katalysator.

Is er nu werkelijk geen beveiliger die in onbewaakt moment Rutte aanpakt.

Waar zijn terroristen.? Als de tijd daar is zijn ze er niet. Ohnee wacht de terroristische organisaties is ook de overheid

Tom
Tom
Reactie op  Schrander
1 maand geleden

De ”terroristen” zoals wij die kennen zijn in veel gevallen gecreëerd en geinancieerd door de geheime diensten, maar dat weet bijna niemand.

Trees
Trees
1 maand geleden

Petje af voor deze agent. Dit is wat de mensen willen zien. Dat ook de agenten wakker worden en zeggen….Het is genoeg.

x

Check Also

mars

8000 mensen lopen mee in verbindingsmars van Police for Freedom in Barneveld: ‘Prachtig!’

Vandaag werd in Barneveld de tweede verbindingsmars ...

agent

Politieagent getuigt: ‘Laatst werd een vrouw van 81 over het veld gesleurd, schreeuwend van de pijn’

Een politieagent heeft bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

120
0
We lezen graag je reactie!x