UFO

Phoenix Lights na 16 jaar nog steeds een mysterie

Help door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zestien jaar na de zogeheten Phoenix Lights is de herkomst van de mysterieuze lichten die in 1997 boven de Amerikaanse stad Phoenix verschenen nog altijd niet opgehelderd.

Veel mensen zagen vreemde lichten die in V-formatie over de daken gleden, aldus Dr. Lynne Kitei, die het fenomeen jarenlang heeft bestudeerd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Kitei voegde toe dat sommige mensen daadwerkelijk een toestel zagen. Weer anderen zagen orbs die van het gevaarte leken los te komen.

Oefening

Het verschijnsel deed zich voor op 13 maart 1997 en Kitei zegt verbaasd te zijn dat er nog steeds geen definitief uitsluitsel is over de herkomst van de objecten.

Volgens Kitei zei een woordvoerder van de nabijgelegen Luke Air Force Base in eerste instantie dat de lichten niets van doen hadden met legertoestellen of vliegtuigen.

Een maand nadat USA Today de waarneming op de voorpagina had gezet identificeerde de Amerikaanse luchtmacht de tweede groep lichten als vuurpijlen van een A-10 Thunderbolt II, die op dat moment een oefening uitvoerde. Op basis van documenten van de vliegbasis heeft Kitei echter kunnen concluderen dat Luke Air Force Base niet betrokken is geweest bij de lichten boven Phoenix.

Niet van deze wereld

“Ik zoek al 16 jaar naar een logische verklaring,” zei Kitei. “Het wordt tijd dat we hier open over gaan praten. Accepteer dat het is gebeurd en doe er onderzoek naar.”

Op 13 maart 1997 waren mensen massaal getuige van UFO’s in het luchtruim boven Arizona, Nevada en Sonora in Mexico. Allereerst werd een driehoekige formatie van lichten gezien en vervolgens een reeks stilstaande lichten boven Phoenix.

Ooggetuigen beweren dat ze driehoekige UFO’s hadden gezien met vijf bolvormige lampen of eventueel lichtgevende motoren. Fife Symington, de toenmalige gouverneur van Arizona, was één van de ooggetuigen. Later beschreef hij het object als ‘niet van deze wereld’.

Bron: Kpho.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Lieden van het “Witte huis” het wordt tijd om de waarheid te spreken,of de bevolking gaat u DWINGEN!!!!!!!The time has come!Bovendien krijgen jullie steeds meer de naam “stiekeme mietjes”!!

Hoaxintelligence
Hoaxintelligence
11 jaren geleden

Kijk het logo van CBS (the all seeing eye) hidden propaganda/opwarmertje mischien? We zullen zien

meuron
meuron
11 jaren geleden

[quote name=”Hunting Wolf”]Lieden van het “Witte huis” het wordt tijd om de waarheid te spreken,of de bevolking gaat u DWINGEN!!!!!!!The time has come!Bovendien krijgen jullie steeds meer de naam “stiekeme mietjes”!![/quote]

Waarschijnlijk doen ze het niet omdat het simpelweg moderne “geheime” wapens zijn die getest worden. Niks buitenaards dus.

Peter II
Peter II
11 jaren geleden

Hier zeuren ze nu al jaren over. Dit is al zo’ n oud nieuws. Spectaculair oke, maar ze doen daar in America net alsof er nergens anders dit soort lichten worden gezien en alsof zij dit ontdekt hebben of zo. Moet je hier in Nederland zijn… wordt het meteen afgewimpeld als een ballon o.i.d. en daar zwammen ze nu al jaren door over lichten in de lucht.
Ikzelf heb hier boven de daken heel laag iets gezien, met foto’ s en al naar de krant en als je dan ben je niet goed snik en wordt het niet eens geplaatst.
Dat Nederland hier, heeft het liever over geld en hoe ze de mensen nog meer het vel over de oren kunnen struipen.

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x