BuitenlandCorona

Coronapolitie stopt verjaardagsfeestje van 10-jarig meisje nadat buren kliklijn bellen

Help door dit met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Schotland heeft de politie een einde gemaakt aan een verjaardagsfeestje van een 10-jarig meisje. De buren hadden de coronapolitie gebeld met de mededeling dat het gezelschap zich niet aan de afstandsregels hield. Ja, echt.

Twee agenten in uniform kwamen het huis binnen en waarschuwden moeder Leanne Macdonald dat ze een boete krijgt als ze opnieuw de regels overtreedt. “Ik kon het niet geloven. Ze kwamen bij mij aan de deur en zeiden tegen me dat er een melding was binnengekomen dat ik mensen over de vloer had,” zei ze tegen de Daily Record.

“Dus de politie mag in mijn huis komen, maar mijn familie niet?” vroeg Macdonald. Ze verontschuldigde zich en zei dat ze haar familieleden niet allemaal tegelijk had uitgenodigd, en dat ze genoeg afstand van elkaar hielden.

Volglijst

De 36-jarige moeder is nu op een speciale ‘volglijst’ geplaatst omdat ze de verjaardag van haar dochter Myla heeft gevierd met haar familie. “Het voelt alsof we al onze vrijheden kwijtraken aan dit virus,” zei Macdonald, toevoegende dat de politie zich zou moeten richten op echte misdrijven.

Britten werden eerder deze maand aangemoedigd om hun buren aan te geven bij de politie nadat de overheid had aangekondigd dat je thuis niet meer dan 6 personen mag ontvangen.

Intussen patrouilleert de Britse coronapolitie door de straten om te kijken of restaurants en cafés zich houden aan de avondklok, die vanaf 22.00 uur geldt.

[Summit News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mollen
mollen
2 jaren geleden

hoppa gestapo praktijken daar

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
2 jaren geleden

Dit is nou de natte droom van Haagse Pinokkio.

Chip
Chip
2 jaren geleden

Wees voorzichtig mensen, en doe er niet aan mee.
Wees voorzichtig voor anderen welke er wel aan meedoen.
Hou in gedachten dat er mensen kunnen zijn welke je een loer willen draaien.

Patrick
Patrick
2 jaren geleden

Gebeurt hier ook binnenkort, bereid je maar voor op een hele donkere tijd. Zulks is mogelijk omdat het gros van de mensen gehoorzaamt aan wat ze word medegedeeld door de overheid.
Kom maar op met de minnetjes……..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

31
0
We lezen graag je reactie!x