Homepagina » Binnenland » Het is gewoon waanzin wat we aan het doen zijn. Baudet reageert op ‘meelijwekkende’ demonstratie van klimaatspijbelaars
Het is gewoon waanzin wat we aan het doen zijn. Baudet reageert op meelijwekkende demonstratie van klimaatspijbelaars
Foto: GPSLeo Wikimedia Commons

Het is gewoon waanzin wat we aan het doen zijn. Baudet reageert op ‘meelijwekkende’ demonstratie van klimaatspijbelaars

Donderdag verzamelden duizenden klimaatspijbelaars zich op het Malieveld in Den Haag om actie te voeren voor een beter klimaat.

Op hetzelfde moment werd in de Tweede Kamer het rapport ‘Global Warming of 1.5 ºC’ van het klimaatpanel IPCC besproken.

Last man standing was FvD-leider Thierry Baudet die – terwijl zijn collega’s al lang waren vertrokken – de wetenschappers het hemd van het lijf vroeg.

Gewoon niet waar

“De visie zoals die wordt voorgeschoteld – dus dat het klimaat tot 1900 volstrekt constant en stabiel was en dat de temperatuur na de vondst van fossiele brandstoffen is gaan stijgen – is gewoon niet waar,” zegt Baudet tegenover parlementair verslaggever Ernst Lissauer.

Het Kamerlid wijst erop dat er tussen 1400 en 1800 een Kleine IJstijd was en dat er daarvoor een warmere periode was, ook wel de middeleeuwse warme periode genoemd.

“Het fluctueert dus en dat komt door een heleboel factoren,” constateert Baudet.

We hebben te maken met een zeer complex systeem – het mondiale klimaat – waarin wolken, vulkanen, El Nino’s, de zon en tal van andere factoren een rol spelen, aldus het Kamerlid.

Meelijwekkend

Volgens hem kan er geen link worden gelegd tussen een hogere concentratie CO2 in de atmosfeer en een temperatuurstijging op aarde.

“Niet alleen is het wetenschappelijk gezien gebaseerd op drijfzand, maar ook politiek gezien belachelijk wat we aan het doen zijn,” klinkt het.

De klimaatmars afgelopen donderdag is volgens Baudet het gevolg van foute voorlichting op school en een eenzijdig verhaal in de media.

“Dat is gewoon deerniswekkend om te zien,” zegt hij. “Meelijwekkend, treurig.”

Angstverhalen

“Ik kan me voorstellen dat je je zorgen maakt als je heel eenzijdige informatie tot je hebt gekregen,” vervolgt hij.

“Als je voortdurend angstverhalen hoort is het misschien niet raar dat je erin gaat geloven,” aldus Baudet.

Hij denkt juist dat het belangrijk is om de hele werkelijkheid te zien.

“Alles moet weg, alles moet kapot om deze absurde doelstelling te halen, namelijk een koolstofvrije economie.”

Waanzin

“Wij zijn nu bezig om iets absurds, onhaalbaars, onbetaalbaars te doen op basis van een volstrekt speculatieve hypothese over hoe het klimaat zou kunnen functioneren.”

“En één ding weten we zeker: de rest van de wereld gaat sowieso niet doen wat wij doen.”

“Alles wat wij bereiken met deze zelfkastijding, een volledige vernietiging van de economie en samenleving, wordt teniet gedaan door vijf dagen uitstoot in China.”

“Het is gewoon waanzin wat we aan het doen zijn,” besluit Baudet.

[Lissauer.com]


Vond je deze info leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

47 reacties

 1. Enigzins off topic, maar gaat mee in het verlengde van de waanzin. Het monetaire systeem gaat hand-in-hand met het waanzinsklimaatbeheersingssysteem.

  https://www.telegraaf.nl/financieel/3130153/column-centrale-banken-maken-er-een-puinhoop-van

  Het heeft er alle schijn van dat Nederland/Europa nog heel zwaar gaan lijden en heel rare tijden gaan beleven bij een volgende crisis die zal omslaan in de grootste depressie aller tijden.

  De zionistisch geleide centrale banken en de zionistisch gecontroleerde politici hebben er geen potje van gemaakt, maar liggen strak en georkestreerd op ramkoers en wil men uit chaos en ellende een nieuwe wereld orde scheppen. De regie en macht ligt nog steeds bij de nazi zionisten. Die lachen het gojim recht in de smoel uit. Hun gedachte is: “opdat de varkens mogen branden in de aardse hel!”. Ook daarom laat men MO moordenaars los in de straten die het gojim van harte heeft verwelkomt. Het gojim doet mee in de eigen ondergang,net zoals in de huidige zieligheidsopwekkende klimaatvarkenskindertjesprotest….

  De kunstmatig aangewakkerde depressie aller tijden is onderweg, tenminste dat zegt het weldenkende verstand… Waarom denkt men dat de koningshuizen reeds zich voorbereiden en huizen kopen in bijv. Argentinië? En waarom zijn de puissant rijken de voorraadkelders aan het vullen met miljarden?

  Er is nog niets veranderd in positieve zin, de kunstmatige crisis van 2008 is nog steeds aan het woekeren. Bewust!

  46 likes
  • ….verwelkomt = verwelkomd

   Veronderstel, Baudet is type Fortyun met eenzelfde inborst. Denkt men dan werkelijk dat deze man levend z’n diel gaat halen? Er liggen te veel belangen op tafel van uiteenlopende aard en partijen, due zullen alkes eraan doen om te voorkomen dat goede en oprechte politici aan de macht komen. De/Een Zio linksfascistische stronttaart in het gezicht vanj Fortuyn was als satanisch symbool bedoeld, om aan te geven dat er een kogel onderweg was (het linkstuig had daarvoor op dat moment een doodtrap moeten krijgen). Zodra iets in die richting bij Baudet gebeurt weet men welk signaal dit is. En ook dat Baudet oprecht is/was.

   35 likes
   • Wat ik het ergste vond aan die stronttaart, was dat men die lui niet tegenhield, maar gniffelend een stap opzij zette, teneinde vrije doorgang te verlenen. In dit land is men alleen maar uit op sensatie. Men houdt nog steeds de ellende niet tegen en zal daarom in overvloed oogsten.

    29 likes
    • die soar losers kunnen op die manier aan de macht komen en misschien zitten ze nu in de kantoren netjes plannen te bakken om de maatschappij in een lage vibratie te houden met frequente signalen over iets wat kinderen niet het verschil kunnen zien mbt klimaatverandering

     10 likes
   • Fortuyn is onze nationale smet, Baudet is de beste van de slechten, ik mag hopen dat hij heel veel mensen mensen van z’n eigen niveau om zich heen heeft…….
    Bij Fortuyn is werkelijk de slechtste eigenschap van de Hollandse goegemeente naar boven gekomen en dat was zo schokerend, dat ik voor altijd een slag om m’n arm hou hier in dit land….zowel politici als pers en heel veel burgers…..m’n vertrouwen is diep geschaadt..
    Niet omdat Pim zo’n heilige was, maar meer de reaktie erop……
    Ik ben het helemaal eens [email protected] ruud Steunassen…….

    13 likes
    • @Louise

     Pim was heilig als oprecht politicus, dat hij misschien privé fouten heeft gemaakt heeft hem, denk ik, gemaakt en gevormd tot goed politicus. Echter, deze man had geen schijn van kans. Ook al hadden de zio nazi’s hem laten leven, dan nog had hij het niet gered. Met een paar mollen/verraders (o.a.Herben) in de partij hadden ze ‘m ook af kunnen maken, echter dat zou voor de zio nazi’s te veel kostbare tijd hebben gekost, tijd die nodig was om een fascistische Europa vorm te geven was te kostbaar. Verder was de vliegende baksteen, de JSF, onder druk komen te staan, omdat Fortuyn dat vliegende stuk steen niet zag zitten. Fortuyn was voor de nazi’s een te zwakke schakel in de NWO onderneming. Vandaar, hij moest weg, dood of levend, maar moest weg.

     De stronttaart was nodig, niet alleen als satanische symbool, maar ook als ‘voorschot’ om de aandacht te vestigen op de linksfascisten. Fortuyn is niet vermoord door een activist, maar door een koelbloedige huurmoordenaar. Heel het verhaal rond Folkert van de Graaf is een helder script van een ingehuurde moordenaar. Ik durf zelfs te beweren dat Folkert nooit een gevangenisstraf heeft gehad, maar ergens z’n tijd in een betere omgeving heeft doorgebracht. Dat deze man nog leeft is ook een duidelijk signaal en heeft m.i. te maken met de slimheid van Folkert. Hij zal ongetwijfeld ergens bewijsmateriaal hebben als borg indien hem iets overkomt zal dit worden vrijgegeven, met natuurlijk grote gevolgen voor de opdrachtgevers van de moord.

     Fortuyn was een goed mens voor het NL volk geweest, wat hij verder was is daaraan ondergeschikt.

     13 likes
     • Precies.. wat ik al jaaren roep: FvdGraaf is een huurmoordenaar!!
      Pim Fortuyn was een gevaar voor de op dat moment zittende politici.

      6 likes
     • @weg met ons…..
      Het ging in mijn reactie niet direkt om Pim Fortuyn, maar ik was in shock over de haat en afschuw van de goegemeenschap het stiekeme gekonkel…het demoniseren ….Dat gaf me zo’n verslagen gevoel zo onrechtvaardig ….Omdat hij behalve super intelligent ook heel kwetsbaar en onzeker was…..Hij was voor een paar jaar mijn buurman…..
      Ik ben het helemaal met je eens dat dit bewust gepland is, eigenlijk speelt dieVolkert geen enkele rol meer……
      En @ frans, hij zit op de juiste plek hoor en dat standbeeld staat op een plek waar maar weinig mensen lopen als je daar niet moet zijn…Nog een anekdote ….jaren geleden moest ik eens in die buurt zijn op een regenachtige dag, loop langs het standbeeld en dacht wat een dooie bloemen( chrysanten) terwijl ik dat dacht hoor ik die krakende stem van Fortuyn die zegt,, zeg kan jij niet zorgen dat ze die dooie bloemen daar weghalen ? Een paar dagen later liep ik daar weer en weg bloemen, dat standbeeld staat voor een Bank maar aan de zijkant……Een keer ben ik nog eens bij een herdenking geweest, maar zo groot was die belangstelling nou ook weer niet, maar die mensen die daar waren zijn wel klaar met de Hollandse bv……

      3 likes
    • Pim heeft vanuit de Hemel allang geroepen dat hij het op de verkeerde manier aangepakt heeft.
     Hij heeft ook gezegd dat Het water komt!
     Hij heeft ook gezegd dat hij wil dat zijn standbeeld wordt weggehaald; “nu schijten de vogels Erop” zie hij .
     Hij beleeft dus nogal wat geestelijke pijn dar in het Hemelse.

     2 likes
   • Baudet en Hiddema, de Bassie en Adriaan van de Nederlandse politiek

    3 likes
  • @ weg met ons,

   Ik ben het niet eens met de benaming “klimaatvarkenskindertjes” want dit is een belediging voor de varkens, die mijn inziens een hoger iq hebben dan de sheeple.
   Ik noem ze “klimaatkindsoldaten” dat lijkt me beter passend.

   15 likes
   • laten wij maar hopen, dat de kinderen een dagje spijbelen zien als een dag verlost te zijn van het schoolstramien.
    op de borden te zien was het meer kleinschalige kinderpubersex.
    als het om het veelal door de schoolleiding opgevoerde propaganda blijkt te zijn,begint het gevaarlijke trekjes t vertonen
    het soort gehypnotiseerde zombies hebben we in de jaren 30 van de vorige eeuw kunnen waarnemen.

    10 likes
   • @Djayden

    Varkens zijn misschien intellgent en wil ze niet beledigen, maar voor vele gelovigen (moslims/joden/christenen) zijn witbekken/ongelovigen altijd nog zoiets als onrein, als varkens en mogen worden uitgebuit en afgemaakt. Hoeveel hoofddoekjes en multiculturele samenleving liepen eigenlijk mee in de protesten? Nul!

    Het domme van deze protesteerkinderen is dat ze niet begrijpen dat ze in groot klimaatgevaar zijn van een heel andere orde, het leefklimaat namelijk, deze heeft een dringende behoefte aan aanpak en schoonmaken van de straten waar ook zij, hun broertje of zusje, papa en mama niet meer veilig zijn.

    Het klimaat of milieu is daarbij voor deze arme bleekneusjes daarbovenop ook nog een groot financieel gevaar. In de toekomt als de afrekening komt zullen ze daarvoor honger en kou moeten lijden. Domme, domme, kinderen….en ouders. Maar zal geen medelijden hebben met dergelijke “weg met ons” volk als ze de zure vruchten plukken van hun eigen dwaasheid. Stappen ze nog in een auto, vliegtuig als ze zich voortbewegen? Alle milieuverslindende zaken laten ze toch hooelijk achterwege? Stop eventueel met ademhalen, ook dat schijnt heel goed voor het milieu te zijn. De schijnheiligen.

    5 likes
  • Weg met ons.Jij bedoelt toch de (khazariaanse maffia) nepjoden zoals de rothschilds en rockerfellers.

   3 likes
   • @ronjadpers

    Ook deze, en dan vooral de sektarische criminelen. Het zijn degene die zichzelf beschermen door zich voor te doen als joden. Joden bestaan daarbij uit aanhangers van deze religie. Een volk als “Joden” is totale onzin en een verzinsel gelijk aan de verzinsels in een sprookjesboek, waar soms een morele boodschap van uitgaat die enige kern van waarheid bevat of zelfs optekeningen bevatten van profeten/helderzienden en daarom goddelijk lijken.

    3 likes
  • De machthebbers willen infovervuiling om ons af te leiden wat er zich echt gaat afspelen. Van het nieuws kunnen wij niet uitmaken wat de werelddreiging is. We zitten er midden in in de wedloop naar destructie en ondergang daar denk ik aan voor het slapen gaan.
   https://youtu.be/z5O-7JyPXuk

   0 likes
 2. Je kunt van Baudet vinden wat je wilt, de man heeft echter volledig gelijk op nagenoeg alle vlakken. Steeds meer mensen zijn daar nu achter en dat gaat hem heel veel stemmen opleveren. Ben benieuwd hoe die gewetenloze bedriegers en ophitsers aan de linker flank dat op gaan lossen. Pimfortuynen zou wel heel doorzichtig worden. Dat zou veel te link worden.

  78 likes
  • Alleen zo jammer dat zo’n man als hij uiteindelijk zn woorden gaat nakomen zomaar uit de weg geruimd kan worden door de elitaire gemeenschap die er alles aan doen om hun dikke vette portefeuille te beschermen..

   En dan hoop ik maar dat we allemaal eens een geel hesje met camouflage kleuren en tot de tanden gewapend gaan optreden
   om die geldwolven eens te bonjouren…

   27 likes
  • Hij was alleen heel even in het begin gespeeld geloofwaardig en toen het gelukt was om in de kamer te komen nam hij meteen afscheid van de mensen die overal in Nederland zich daarvoor keihard hadden ingezet.Die werden verwijderd en eruit gegooit.Hij verving ze voor veel mensen uit bestaande politieke partijen die verantwoordelijk voor de janboel in Nederland zijn op elk vlak. En blijkt hij de koch industries ideeën te verkondigen net als de andere economische partijen,Is voor meer leger e.d.
   De grootste politieke truck die er is ,is hard roepen dat je voor verandering bent terwijl je onder tussen dat stiekem saboteert met verwijzing naar overmacht en uiteindelijk doet iedereen een plas en alles blijft zoals het was alleen met een nieuw hoofd erop.In de zeik genomen op elk front door de vernieuwer die samen met zijn kennissen kring er onder tussen goed van leeft en later voor gedane diensten een schitterende carrière bij een van de grote economie bepalende bedrijven , of een op niets toevoegende gebaseerde functie als burgermeester, eerste kamerlid afijn vul zelf maar in .
   De volkskrant had de afgelopen dagen gekeken wat er klopt van de Koch achtige beweringen over klimaat en daar bleef niets van over, alle tegen argumenten konden worden gelogenstraft met correcte info.en onderzoeken.En hele verkeerde marcerende vrienden met verkeerde bedoelingen.
   En dat maakt van deze meneer een onverantwoordelijke manipulerende demagoog die schijnbaar ge-koch-t is .Die wetenschap vertrapt en daarmee de mensen ook.
   En volstrekt onbenaderbaar voor alles wat geen economische klasse met geld is.
   Mvrg,Marcel

   3 likes
 3. Ja het is ook waanzin wat er gebeurd in het kader van onwetenheid , valse argumenten, misbruik maken van,angst zaaien” maar kennelijk levert het wat op…..
  Intussen gaat planeet aarde haar eigen gang, die stoort zich niet aan de mens, alleen mensen hebben oogkleppen op…
  Bovendien zijn we egoïstisch , als het hier -40 grd zou worden ligt het land ogenblikkelijk plat dan functioneert er niks meer…. Maar gelukkig zijn die Amerikanen en Canadezen uit ander hout gesneden ……

  18 likes
  • @Louise,

   Ja, maar wel brandhout want ze zijn geen haar beter.

   12 likes
   • Hi Djayden, spreek je uit ervaring? Ken je de mentaliteit van Noord Amerika en Canada….. Ik ken ze namelijk wel en kan je meedelen dat t Hollandse geklaag mentaliteit daar niet voorkomt. Daar zorgen mensen beter voor zichzelf en verwachten ze niet dat een overheid alles voor ze oplost……

    8 likes
    • Hallo Louise,

     Ik ben nog nooit in Amerika of Canada geweest, dus uit ervaring kan ik helaas niet spreken.
     Op jeugdige leeftijd (16) was ik na het overlijden van mijn vader bijna naar Amerika geëmigreerd want een halfbroer van mij is nl. Amerikaan en ging toen terug naar Amerika.
     Ik dank God tot op de dag van vandaag dat ik dat niet heb gedaan.
     Wat betreft is de mentaliteit misschien wat beter dan die van de Nederlanders maar hey, daar hoef je niet ver voor te gaan want in elk ander land in de wereld is de mentaliteit beter dan die van de gemiddelde Nederlander.
     Nee, geef mij maar de Aziaten, schorst wellicht ook iets aan maar die zij toch meer begaan met de medemens dan iedere andere cultuur.
     Ik ben 2 jaar in Azië geweest en verschillende landen bezocht, en zoveel mogelijk contact gehad met de plaatselijke bevolking, dan gaat er echt een wereld voor je open.
     Inderdaad zorgen de Amerikanen en de Canadezen beter voor zichzelf.
     Maar mijn gids zegt altijd tegen mij: je dient goed voor jezelf te zorgen anders kun je niet voor een ander zorgen, maar je hoeft niet beter voor jezelf te zorgen als voor een ander.
     Dus zo denk ik erover.

     11 likes
     • Hi Djayden geweldig Azië , de wijzen kwamen uit t Oosten, ik heb Chinese vrienden en hoop er ook naar toe te gaan….. En toch als het je lukt ga eens naar Amerika het noorden en oosten er zit daar power in de grond zo positief dat je er zelf kracht van krijgt, mensen hebben daar veel meer discipline …… De gewone mensen daar zijn heel hartelijk, die hebben net zo’n afkeer van politiek en het medische circuit ( farma) als wij….. Net als jij heb ik m’n levenstaken hier af te maken…Elke keer als ik het Land wil verlaten gebeurt er iets naars waardoor ik hier nog steeds ben, groet Louise……

      2 likes
  • @weg met ons. Aansluitend op jouw reactie over depressie. Ik heb een hele andere uitleg over de BRexit gehoord. Ons wordt voorgelegd dat het een Britse exit betreft. Ik heb iemand horen uitleggen dat het zou gaan om Baron Rothschild exit, B.R.exit. De Rothschild familie heeft zich overal verspreid en die naam duikt elke keer op, overal.. De B.R.exit zou tot doel hebben om de volledige macht en welvaart van het westen over te hevelen naar het oosten en het westen zo in een bankroet te storten. Maar dat lijkt dan niet zo goed te lukken en nu schijnt hij te proberen het V.K. weer onder zijn controle te krijgen. Waar hij dan op uit is is dat B.R.exit weer een B.R.entrance wordt.

   3 likes
 4. Ik heb altijd SP gestemd maar zag dat die partij nooit de nodige stappen gaat maken. Na het lezen van het partijprogramma ben ik meteen FvD lid geworden. Als centrum linkse stemmer zou ik niet FvD mogen stemmen want rechts. Nou, ik had na lezing geen enkel probleem met het zogenaamde rechtse gedeelte van het FvD programma.

  Handhaving, onderwijs, zorg, steun aan MKB en jan modaal kun je onmogelijk rechts noemen, net zoals je het onmogelijk xenofoob kunt noemen als je vindt dat ongeschoolde afrikanen zonder enig toekomstperspectief en met een volledig afwijkende cultuur hier niet midden in onze maatschappij in hordes moeten worden losgelaten. In deze tijden behoren deze punten eerste prioriteit te zijn op iedere maatschappelijke agenda itt de kimaat hoax.

  Baudet is niet de hele partij en ik vind hem 1 op 1 nog steeds niet heel sterk, hij zou bijv zo’n Jetten eergisteren makkelijk moeten kunnen terechtwijzen, maar de partij staat dus voor democratie en realisme. Tegenstanders roepen dan dat wat FvD allemaal wil helemaal niet realistisch is, maar dat zijn dus doorgaans mensen die bang zijn hun mooie plekje vooraan bij de open haard kwijt te raken, maar roepen daarop dan doodleuk dat we de temperatuur over 50 jaar met 0,00001 graad gaan verlagen á 1000 miljard.

  De stelling dat China onze 1000 miljard kostende C02 reductie in 5 dagen ongedaan zal maken berust natuurlijk niet op cijfers, maar is nog steeds minder bezijden de waarheid dan alle angstscenario’s van de klimaatgekken.

  De hoeveelheid CO2 in de atmosfeer bedraagt 0,038%. De menselijke bijdrage daaraan is 0,0083%. Daarmee beslaat het percentage door mensen veroorzaakte CO2 een luttele 0,000003% van de totale atmosfeer.

  De veruit grootste hoeveelheid CO2 op aarde wordt geproduceerd door de oceanen en in véél mindere mate door alle biomassa. Deze twee factoren maken de balans, de menselijk bijdrage is met de zoals al genoemde 0,000003% verwaarloosbaar klein. Zou er zich maar een heel kleine verandering voordoen tussen de oceanen en lucht, dan zou er bij stijging accuut een verschil van het CO2 niveau ontstaan, groter dan wat wij mensen ooit zouden kunnen produceren.

  Heel kort door de bocht: zou je de menselijke uitstoot CO2 in een grafiek in lengte uitdrukken, dusdanig op schaal dat je uitkomt op 3 cm, dan zou de lengte voor de totale hoeveelheid CO2 in de atmosfeer uitkomen op 30 kilometer. Zou je de hele atmosfeer op die zelfde schaal in lengte uitdrukken dan ga je uitkomen op zo’n 80.000 kilometer.

  Het grafiekje dat je dus nooit op het journaal of in de kranten ziet:
  -menselijke CO2 in de atmosfeer: 3 cm
  -totale CO2 in de atmosfeer: 30 km
  -totale atmosfeer: 80.000 km

  FvD lid worden kost 25,- per jaar, maar mss geef je dat geld liever uit aan een warmtepomp en een extra trui. 😉

  22 likes
  • sorry rekenfout gemaakt:

   menselijke bijdrage aan co2 is 0,83%, scheelt 2 nullen.

   Grafiekje wordt: menselijke co2 = 3cm, totale co2 = 300m, totale atmosfeer = 800 km

   7 likes
   • Beste iedereen die mij een duimpje heeft gegeven, jullie maken je schuldig aan klakkeloos volgen. Zoals de mainstream mensen ongefundeerd bang kan maken, checkten jullie niet de onzin cijfers die ik hierboven neer plempte. Ik deed er ook een klein trucje bij door te doen alsof ik mezelf verbeterde, voor menig een reden te denken dat het ‘nu dan echt zal kloppen’. Zo werkt het dus met propaganda.

    De echte cijfers: de totale atmosfeer bestaat uit oa zuurstof, stikstof en CO2. Het percentage CO2 in de atmosfeer bedraagt 0,038% (=720 biljoen ton), van die 720 GT wordt 0,083% door mensen geproduceerd (=6 GT).

    Zet je dat uit in een rechte lijn met voor iedere gigaton 1 centimeter:
    -CO2 mens: 6 cm
    -CO2 natuur: 720 cm
    -totale atmosfeer: 18.946 km

    Hoewel deze cijfers veel minder tot de verbeelding spreken dan wat ik had verzonnen blijft het een belachelijke gedachte dat de menselijke uitstoot van invloed zou kunnen zijn op het klimaat. De balans CO2 wordt verzorgd door oceanen en lucht. En vooral nie de temperatuur op aarde bepalend maar de temperatuur volgend.

    Wakker blijven!

    1 likes
 5. Wikipedia:
  Het doel van de Hitlerjugend was de totale omvorming, indoctrinatie en gelijkschakeling van de jeugd om hen geschikt te maken voor de doeleinden die de nazi’s nastreefden.

  15 likes
 6. Het bewijs dat een gehele generatie gehersenspoeld is door links liberale fascisten.
  Tijd om de strijd aan te gaan tegen dat zelfde indoctrinerende valse socialisme met hun eeuwige deugen.

  3 likes
 7. OK, de jeugd wil dus een beter klimaat. Prima, dan gelden ook voor hen de volgende maatregelen:

  – Geen mobiele telefoons meer (zeer milieubelastend om te produceren).
  – Geen Primark en Action produkten meer, goedkope rotzooi die heel snel in het milieu beland.
  – Geen McDonalds, Burger King of KFC e.d. meer, vleesproductie zeer milieubelastend.
  – 5 minuten douchen i.p.v. een half uur, spreekt voor zich.
  – Fietsen i.p.v. op je brommer of scooter, spreekt ook voor zich.
  – Geen backpackreizen naar Azië of waar dan ook, vliegen is bijzonder mileubelastend.

  en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik denk niet dat de jongens en meisjes op het Malieveld zich dit helemaal gerealiseerd hebben..

  9 likes
 8. “Wolken”, maar niet kunstmatige door de mens veroorzaakt mbv vliegtuigen?

  6 likes
 9. wat mij nog het meeste stoort aan alles is dat het continu in het nieuws is (maar natuurlijk want het past precies in de agenda van de elite) en waar waren nu die knuppel grage agenten \ me èrs ??
  omdat er nu kinderen bij zijn betrokken ??

  misschien moeten die gele hesjes eens voorlichtingen gaan geven op scholen over wat er werkelijk in de wereld speelt , zodat die kinderen voor nog veel meer dingen mee kunnen demonstreren.

  misschien dat er dan ook meer volwassenen mee gaan doen

  6 likes
 10. Ik wil nogmaals deze verhelderende documentaire onder de aandacht brengen :

  https://www.youtube.com/watch?v=oYhCQv5tNsQ

  en het boek the chilling stars van Henrik Svensmark.
  Gemaakt en geschreven door echte specialisten, niet door 2500 nep IPCC specialisten.

  Kinderen ga veel boeken over dit onderwerp lezen en geloof niet alles wat school, milieudefensie / Greenpeace of je linkse ouders zeggen. Feiten, pure feiten daar gaat het om.
  Dat het warmer wordt is een feit (laatste 3 jaar schijnt het weer iets kouder te zijn). Alleen is CO2 hiervan niet de oorzaak. Succes met jullie onderzoek! Slaap lekker en niet weer spijbelen!

  4 likes
  • @ Elske, Van mij mag U direct voor de klas!

   2 likes
  • Zeker weten @Elske, ik vraag mij ook af hoe deze spijbelende pubers zich hebben geïnformeerd over de bijzonder moeilijk begrijpbare factor als klimaat. Het lijkt wel alsof er allemaal geleerden en wetenschappers deelnemen aan klimaatmarsen. De helft weet geeneens waarover het gaat, de andere helft ziet een dagje spijbelen als leuk tussendoortje. Wellicht hebben ze het te koud in de klaslokalen want verwarming draagt natuurlijk bij aan de opwarming van de aarde.
   De theorie van Svensmark ben ik ook heel erg fan van en niet van de theorieën die men dagelijks via extreem links door onze strot ramt.
   Onze jeugd weet echt niet wat hen te wachten staat, ik raad hen aan om te investeren in kernenergie zodat zijzelf en hun kinderen niet doodvriezen.

   0 likes
 11. Die kinderen eisen dat de regering er wat aan doet. Dat de regering dus andere mensen dwingt? Waarom? Zijn dat niet nazi-praktijken? Hebben hun linkse ouders niet altijd geroepen ‘verbeter de wereld, begin bij jezelf’. Hun ouders konden toch ook zo goed J.F. Kennedy citeren. Laten die kinderen dus niet vragen wat het land voor hen kan doen, maar laat ze zelf iets gaan doen voor het land. Laat de kinderen zelf stoppen met vliegreizen, rotzooi op straat smijten, alles op het scootertje doen, hamburgers eten, het laatste model smartphone eisen, verlangen naar nog sneller internet d.m.v. van het levensgevaarlijke 5G-netwerk en daarmee nog meer ontregeling van de natuur, bijen, insecten, het aardse magnetisme, met als gevolg nog grotere klimaatrampen en nog meer gevallen van kanker. Laat hun leraren en hun ouders daar eens op wijzen. Laten Rob Trip en de NOS daar ook eens uitgebreid aandacht aan besteden. Ik denk dat straling meer negatieve gevolgen heeft voor het klimaat dan CO2. Straling van 3G, 4G, 5G, van 7 globale militaire H.A.A.R.P-installaties, waarmee op Nicola Tesla’s theorieen geinspireerde experimenten worden gedaan en niet te vergeten dat eindeloze gesproei van gifstoffen in de lucht (chemtrails), wat eerst wordt verzwegen en als het niet anders kan, de leugen wordt verkondigd dat het is om ons tegen de zon te beschermen. Laat de weerman dat liever onderzoeken. Maar nee, die lacht liever dom, wijst op een foto en zegt ‘kijk hier eens wat een prachtige sluierbewolking’. Dan vraag ik mij af, sinds wanneer noem je de uitwaaierende uitstoot van vliegtuigen sluierbewolking. Nog zoiets: sinds W.O.II heeft iedere generatie op school tijdens de lessen Staatsinrichting, Geschiedenis en Maatschappijleer de opschepperij moeten aanhoren over ons fantastische staatsbestel met dat raadgevend referendum. Niemand ontkwam aan die preek. Dat referendum is achterbaks via de achterdeur afgevoerd. De gekozen en ongekozen leugenaars maken zich zeer onbemind en gehaat bij velen in dit land.

  5 likes
  • Ja, we voelen ons ingenomen met de beste democratie ter wereld. Kinderen mogen dit nu al proeven met hangborden terwijl oneliners zijn nog steeds geen regels waarover we kunnen struikelen.

   0 likes
 12. Het wordt met de dag krankzinniger.
  Als er sprake van opwarming is, dan is het wel het gigantische wifi netwerk boven ons.(dit kost bergen energie) Het werkt als een warme deken. De aarde kan zo niet ademen. Het verstoort de natuurlijke energieën. Ik zeg dat hierdoor die heftige spiraal winden ontstaan. Mede door het opschuiven van het klimaat door geo-engineering.
  Daarnaast heeft de aarde haar eigen klimaatcycli.
  Deze kindertjes worden gebruikt. Ze hebben mobieltjes en gingen na afloop naar de Mac Donalds. Weten ze eigenlijk dan wel waarvoor ze protesteren? Ze hadden beter naar school kunnen gaan en als actie een week hun mobiel moeten uitzetten.

  4 likes
 13. Kinderen moeten dit in hun vrije tijd doen?

  3 likes
 14. Zijn argumenten om niets te doen omdat anderen het ook niet doen, vindt ik ook niet sterk. Er moet best een win-win situatie mogelijk zijn – nieuwe technologie waar net zo goed geld mee te verdienen is als met het verbranden van de olievoorraden. Stoppen olie en gas heeft meer voordelen. Schonere lucht bijvoorbeeld. En onafhankelijker zijn van enge gas en olieproducerende, ruziezoekende landen.

  0 likes
 15. Alle termieten op aarde produceren samen meer CO2 dan de hele mensheid. Dus laten we gewoon die termieten uitroeien, dan komt alles goed. Trouwens: waterdamp is een veel sterker broeikasgas dan CO2. Waar op aarde is het het warmst? Waar op aarde groeit het tropisch regenwoud? Waarom worden er op dit moment koude -/ sneeuw records gebroken in de VS en Europa? Waarom gaat het beter met onze ijsbeerpopulatie dan ooit? Best gek als je je de film en uitspraken van Al Gore herinnert. Grand Solar Minimum here we come.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

mondkapjes

Waarom mondkapjes lang niet zo onschuldig zijn als gedacht

Het gebruik van mondkapjes is lang niet ...

elektrische auto

Studie: Elektrische auto verre van klimaatvriendelijk. ‘Grote misrekening’

In Duitsland is de elektrische auto ‘verre ...