Homepagina » Straling » 5G-technologie is misdaad volgens internationaal recht. Dit zeggen experts erover
5G-technologie is misdaad volgens internationaal recht. Dit zeggen experts erover

5G-technologie is misdaad volgens internationaal recht. Dit zeggen experts erover

5G-technologie is de toekomst, zo klinkt het overal. Dankzij 5G kun je sneller dan ooit tevoren internetten en downloaden.

Er is echter één groot probleem: wetenschappers en artsen hebben zich uitgesproken tegen de uitrol van 5G. Zij claimen dat de technologie een gevaar vormt voor de gezondheid en het milieu.

Veel activisten zeggen dat de uitrol van 5G een enorm gezondheidsexperiment is en kan leiden tot een wereldwijde catastrofe.

Misdaad

Diverse wetenschappers hebben gezegd dat het netwerk kanker kan veroorzaken bij mens en dier.

Ze hebben er bij de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), Verenigde Naties en Europese Unie op aangedrongen om de ontwikkeling van 5G te stoppen.

Een petitie van wetenschappers, artsen en milieuorganisaties, waarin wordt gesteld dat 5G volgens het internationaal recht een misdaad is, werd al ruim 40.000 keer ondertekend.

Erg ziek

De Amerikaanse auteur Arthur Robert Firstenberg zei tegen de Daily Star: “Op de dag dat de eerste satellieten eind jaren negentig werden gelanceerd voor mobiele telefoons, werden mensen die gevoelig zijn voor dit soort dingen erg ziek.”

“Dit zou een wereldwijde catastrofe kunnen betekenen,” voegde hij toe.

Sterftecijfer

“Het sterftecijfer in de Verenigde Staten steeg met 5-10 procent,” aldus Firstenberg.

Hoewel er wordt gezegd dat 5G veilig is, zijn veel wetenschappers van mening dat deze technologie schadelijk is voor mensen.

Bekijk de video hieronder:

[RT America]


Vond je deze informatie belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

44 reacties

 1. waarom demonstreren de scholieren niet tegen 5G? omdat ze niet worden opgejut door brussel

  43 likes
  • @ wolfje
   Die kinderen demonstreren niet omdat ze er geen verstand van hebben, net zo min als van het klimaat, ze halen natuur ,milieu en klimaat door elkaar net als hun docenten en ouders…
   Maar ik heb een vraag, maar mag ook door anderen beantwoord worden…
   Stel ik hoef die 5 g niet….. maar mensen om me heen wel loop ik dan ook gevaar?
   Kan ik het vergelijken met, ik rook niet maar mensen om me heen wel, dus adem ik wel die rook in..
   Jaja ik weet ook niet alles…..

   25 likes
   • Voor zover ik weet moet er elke 150 tot 200 mtr een zender/ontvanger komen. Deze zenders hebben contakt met jouw apparaat. Jouw mobieltje of pc zend geen G5 uit maar gebruikt de G5 van de zenders. Het zijn dus de zenders die het kwaad doen en daar kan geen mens aan ontkomen als er elke 150 mtr een zender staat of je nu een mobieltje/pc of wat dan ook hebt of niet

    14 likes
   • “Maar ik heb een vraag, maar mag ook door anderen beantwoord worden…
    Stel ik hoef die 5 g niet….. maar mensen om me heen wel loop ik dan ook gevaar?”

    Ja, iedereen profiteerd mee.

    7 likes
    • Elon musk heeft toestemming van de duivels om duizenden satelieten dit jaar en ze zijn al begonnen , die om een baan om de aarde komen af te schieten. We worden waar je ook bent op deze planeet gebraden of ziek gemaakt voor de duivel. Ik ga ondergronds wonen groeten

     6 likes
   • Louise,

    Het antwoord is simpel: overal waar je bereik hebt met jouw mobile telefoon.
    Nu is het 4G en straks 5G en om hun dekkingsgraad te verhogen komen er nog meer masten bij. Je kunt het dus niet ontwijken en om de hele dag in een loden of aluminium mantelpakje met bijpassende muts rond te lopen lijkt me niet ideaal.

    3 likes
    • Hallo Matt, ja ik heb het inmiddels begrepen dat er geen keuze is en in de standaard .be zag ik eerder vandaag al een mooi plaatje , het was gelijk duidelijk ….precies wat
     @ Eelke Piers al had uitgelegd…. Wel prettig voor de Belgen die hebben uitstel……

     2 likes
   • Niet aleen scholieren kennen het verschil niet tussen klimaat en milleu. Rob Jetten bijvoorbeeld kent het verschil ook niet.
    Kijktip die ook is te vinden op youtube. Jinek met Baudet en Jette in de uitzending van afgelopen Donderdag.
    Het is tenenkrommend om het te zien, Jinek kapte Baudett meerdere malen om het vege lijf van Jette te redden.

    1 likes
  • Barry trouwer,ex marine onderzoeker, leraar en held gaf een interview op
   rich planet wat straling en freguenties van radio golven kunnen ver oorzaken.
   Je schrikt je het laplazeris wat er kan daarmee.
   Mvrg,Marcel

   11 likes
 2. Ik zit al tussen 2 zendmasten in.(afstand van elkaar 500 meter). Mijn huis staat op 30 meter van 1 mast af. Notabene een kerk. Een kerk die een aantal jaren geleden een mega bouwsel voor de deur gezet. Met tekst: Jezus komt u redden. Ik zeg: als ie het licht(elektra)uit zet. Toen ik pas in dit huis woonde kwam er een monteur langs voor het internet.(die haperde) Hij kon met zijn apparaatje meten dat er te hoge dosering bij mij binnenkwam, waardoor er een piek ontstond en daarom even wegviel. Hij zei uit zichzelf dat dit gevaarlijk is voor de gezondheid.
  Ben ik ziek geworden door dit?

  12 likes
  • Beste Elise;

   ” Met tekst: Jezus komt u redden” = het kerkelijk exoterisch verhaal!
   In essentie is het esoterisch natuurlijk en gaat over het de terugkomst van de Christus. Nu weten we dat Jezus (Yeshua) de Christus is. Die “komst” is niet van een persoon exoterisch ( dat is het project blue beam).

   De “komst” is veelal esoterisch bedoeld. In essentie gaat het over het menselijk DNA die niet de juist heilige code heeft ( gebonden aan 10 sefirot).De sleutel tot onze ervaring van de werkelijkheid ligt in ons DNA. DNA belichaamt de kabbalistische Levensboom die bij de Bron van Creatie dertien sefirot kent.De duistere kabbalisten beperkten de Levensboom tot tien sefirot ( want uitmondt in religie). Religie is eigenlijk in essentie bedoeld om spiritualiteit te ondermijnen.

   De enige manier om de planeet te bevrijden is door het bewustzijn van ÉÉN HART dat waarlijk het Goddelijk Huwelijk is zoals afgebeeld als de vereniging van de linker- en rechter pilaar van de kabbalistische Levensboom.Het ziels-dna van Jezus droeg de perfecte onvervormde blauwdruk van de oorspronkelijke schepping. Zijn huwelijk met de Magdaleense was dan ook de vereniging van hemel en aarde.

   De terugkomst gaat dus over het herstel van het menselijk DNA en niet over de zonde van de mens. De zonde is trouwens een direct gevolg van een beschadigd DNA. De Christuscode heeft het Godsdeeltje zonder vervorming!! En dat is de reden waarom het niet gaat over Jezus die weliswaar de grondlegger of de Koning van dit alles is, maar over de verdere uitbreiding ervan inzake het injecteren van de Christuscode in de menselijke genenpoel. Duistere krachten doen er alles aan om dit te voorkomen, vandaar het kerkelijk verhaaltje.

   In lak ‘ ech ala kin

   6 likes
   • Ze vraagt een makkelijke vraag, en jij bent zo vol van jezelf dat je over detail een heel verhaal gaat houden en voor de oprechte vraag geen aandacht hebt. Gaat vast goedkomen met dat ene hart van jouw. Ik zou nog even oefenen. Te beginnen met luisteren….

    9 likes
    • De bedoeling is niet een antwoord te bieden op de gestelde vraag, maar eerder een inzicht op wat de echte strijd is, de momenteel heerst. Namelijk het kerkelijk verhaal tegenover de echte Christus!!
     Trouwens je oordeelt mij op basis van wat?? 1 bovenstaand bericht?

     3 likes
     • In plaats van te (ver)oordelen, zou je misschien de oplossing bieden Jerom meke ! Eens wat anders dan in het probleem te blijven hangen.

      3 likes
    • Misschien eens zelf in de spiegel, Jerom en kijken wie daar staat, in plaats van anderen te oordelen.

     1 likes
    • Luisteren ?? Ik zou eerder geneigd zijn te zeggen begrijpend te lezen. Maar ik ga niet op alle vragen antwoorden, Jerommeke, zo dom ben ik nog niet.

     1 likes
    • Trouwens als je begrijpend zou gelezen hebben, Jerommeke, dan zou je begrepen hebben dat dit een retorische vraag is; en dus de vraag het antwoord is!

     1 likes
  • @ Elise

   Als je denkt dat wij dat van achter onze computers kunnen beoordelen, ben ik geneigd te zeggen, Ja.

   7 likes
 3. Toch wel bijzonder dat dergelijke gigantische projecten, waarbij niemand 100% zekerheid kan geven of het wel veilig is voor de mens, er gewoon door worden geramd. Cern is hier ook een mooi voorbeeld van.
  Persoonlijk hoeft dat hele 5G gebeuren voor mij niet zo, ik vertrouw er niets van. Internet of things komt bij mij over als een big brother is watching you, zo’n all-seeing-eye-gevalletje. Nog even weten ze precies hoe erg je keutel stinkt want ook zo’n geur verfrisser zal je op het netwerk kunnen aansluiten en laten activeren bij een bepaalde waarde poep moleculen in de lucht.
  Technologische vooruitgang staat voor mij gelijk aan sociale achter uitgang. Laatst had ik sinds tijden een afspraak in het ziekenhuis, de eerste persoon die ik daar sprak was de arts zelf, overal inchecken bij zo’n MacDonalds geval, zeer onpersoonlijk allemaal. Het zelfde bij Appie Heyn en kijk voor de grap eens hoeveel camera”s er bij deze filialen aan het plafond hangen, lijkt fort Knoxx wel.

  25 likes
 4. Ik denk niet dat we er iets tegen kunnen doen. Het komt er toch wel.

  4 likes
 5. Europa heeft tt alleen over spionage vd Chinezen, maarover deschadelijkheid praten ze niet?

  3 likes
  • Omdat er sinds GSM,, 2G, 3G, 4G en nu 5G nooit bewijs is geweest dat het schadelijk is.
   Je zou inmiddels moeten merken als mensen sinds de jaren 90 bij bosjes doodvallen in de buurt van een zendmast.

   Voor een goed onderzoek is een tijdsbestek van minimaal 20 jaar nodig. Gezien GSM netwerk meer dan 30 jaar actief is, vraag ik me af waarom die resultaten worden genegeerd?

   2 likes
   • 5G is dezelfde straling als een magnetron . Je lichaam wordt langzaam gekookt ! Ben je nog interessanter voor big-farma. En als je er aan sterft , weer een mens opgeruimd. Agenda 2030 !

    13 likes
    • de wetenschap die de bepalers hebben van frequentie,vibratie en energie is beangstigend.

     wat nog erger is,is dat deze kennis al eeuwenoud is,in mind control is dit ook zeer aanwezig.

     lees wat Nicola Tesla schrijft.

     Gover-Ment = controleer het mentale

     research!!

     fff

     0 likes
  • @wolfje
   Omdat de jeugd niet beter weet . Zij vinden hoe ze de wereld aantreffen magisch , en zij vinden dat ouderen vol met onzin zitten, die ze mechanisch spuien. Daar zetten zij zich tegen af.
   En geef ze eens ongelijk.
   En zij zien wel degelijk hoe wij met de natuur omgaan en dat raakt hun diep, omdat ze zelf nog natuurlijk zijn.

   Ik vind ook dat ze gebruikt worden, om het co2 verhaal er door gedrukt te krijgen.
   Maar aan de andere kant, het co2 verhaal is direct gekoppeld aan milieu verontreiniging. En dat schijnt maar niet door te dringen bij alle opwarmings-tegenstanders.

   Er is een klimaat gekte gaande, die zijn weerga niet kent.
   Mede daardoor, gaan we compleet aan onszelf voorbij.
   Daardoor trekken we onze kinderen weg van hun onbedorven natuur.
   En dat, is de grootste vervuiling die er is.

   6 likes
 6. Nog meer afgestompte zombies op straat, wezenloos turend op hun schermpje, volledig verslaafd gemaakt.

  14 likes
 7. Hallo allemaal kijk even snel op http://www.destandaard.be voor het weer weg is..
  Er staat een interessant stuk over 5 g en een kleuren foto, pffffff nou ik snap het geweldig op iedere hoek zo’n ding.. Lekker hier in die randstad ….
  Stel ik krijg gezondheids klachten, wie bepaalt dan of dat door de masten komt, dat is natuurlijk niet bewijsbaar……
  Wat een geklooi en wat hebben we eraan…….vluchten kan niet meer……🙈

  11 likes
  • Beste Louise, als spirituele mens lees ik niet te denken in termen van wegvluchten, angst dus paniekreactie voortvloeiende uit het reptielenbrein!
   Ik leer dat het gaat over bescherming tegen overmacht!

   In lak’ ech ala kin

   0 likes
 8. Kijk, dat is taal waar ik het mee eens ben. Weg met die tyfus zooi!

  9 likes
 9. Ze hebben er bij de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), Verenigde Naties en Europese Unie op aangedrongen om de ontwikkeling van 5G te stoppen.
  De drie bovengenoemde organisaties staan onder toezicht en hebben hun bestaansmogelijkheid enkel te danken aan de elite, cabal. soros, rotchild. Wie wilde de wereldbevolking ook al weer uitroeien?

  8 likes
 10. In België blijven we lekker achter. De regering schuift 5G-netwerk op de langere baan ondanks de wensen van veel bedrijven en gamers. De Belgische regering vind het geen prioriteit wegens te duur en zeker niet omwille het vermoeden dat het schadelijk is.

  Over tien jaar is 5G waarschijnlijk te traag en zitten we misschien al te verlangen naar 6G of mogelijk zelfs naar 10G. Het internet gaat nooit snel genoeg zo blijkt.

  6 likes
 11. Misschien moet je straks als bewoner verplicht toelaten dat ze een zender op je huismuur plaatsen. Hoe het op het platteland zit, waar boeren het land bezitten, is ook een vraag. Wat als een boer zo’n zender weigert? Dan mag hij de bak in?
  Alles moet tegenwoordig sneller. Terwijl het lichaam en de geest van mensen vaak die snellere tempo niet meer kan bijbenen. Alleen daardoor al – laat staan de straling – raken mensen psychisch in de war.
  De overheid gaat mensen mogelijk dwingen om Apps te gebruiken. Sommige overheidsdiensten ga je misschien alleen via een App kunnen gebruiken. Dus wordt je gedwongen zo’n smartphone te nemen, of je het wil of niet.
  De telecombedrijven gaan over op 5G, dus moet de klant dat ook.
  Technologie is soms mooi, maar berooft mensen ook van hun keuzevrijheid. Dat noemen ze (technologische) vooruitgang.
  Het zou in ieder geval verstandig zijn als ze eerst ergens op beperkte schaal proef draaien om te kijken naar het effect op de gezondheid van mens en dier. Hopelijk zullen de ‘volks’vertegenwoordigers daarop aandringen.

  0 likes
 12. 5G-netwerken liggen in het verlengde van het momenteel opnieuw opbloeien van de koude oorlog(herstart wapenwedloop kernprogramma tussen Rusland en VS -ook China etc.) om een totale vernietiging van mensheid/Aarde te bewerkstelligen en zodat deze elite via ruimteschepen zelf kan wegvluchten naar andere planeten.

  0 likes
 13. Uw bericht is onjuist. De wetenschap is juist behoorlijk helder en eenduidig over de straling van 5G: het kan niet schade voor de gezondheid veroorzaken.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

zweden

Zweden (geen lockdown) verrast iedereen met groei economie

Terwijl de economie in de meeste Europese ...

oncoloog

Oncoloog waarschuwt voor risico’s van straling: ‘Jongens, wees voorzichtig met 5G’

We moeten ons bewust zijn van de ...