Straling

5G-technologie is misdaad volgens internationaal recht. Dit zeggen experts erover

Help ons door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

5G-technologie is de toekomst, zo klinkt het overal. Dankzij 5G kun je sneller dan ooit tevoren internetten en downloaden.

Er is echter één groot probleem: wetenschappers en artsen hebben zich uitgesproken tegen de uitrol van 5G. Zij claimen dat de technologie een gevaar vormt voor de gezondheid en het milieu.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Veel activisten zeggen dat de uitrol van 5G een enorm gezondheidsexperiment is en kan leiden tot een wereldwijde catastrofe.

Misdaad

Diverse wetenschappers hebben gezegd dat het netwerk kanker kan veroorzaken bij mens en dier.

Ze hebben er bij de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), Verenigde Naties en Europese Unie op aangedrongen om de ontwikkeling van 5G te stoppen.

Een petitie van wetenschappers, artsen en milieuorganisaties, waarin wordt gesteld dat 5G volgens het internationaal recht een misdaad is, werd al ruim 40.000 keer ondertekend.

Erg ziek

De Amerikaanse auteur Arthur Robert Firstenberg zei tegen de Daily Star: “Op de dag dat de eerste satellieten eind jaren negentig werden gelanceerd voor mobiele telefoons, werden mensen die gevoelig zijn voor dit soort dingen erg ziek.”

“Dit zou een wereldwijde catastrofe kunnen betekenen,” voegde hij toe.

Sterftecijfer

“Het sterftecijfer in de Verenigde Staten steeg met 5-10 procent,” aldus Firstenberg.

Hoewel er wordt gezegd dat 5G veilig is, zijn veel wetenschappers van mening dat deze technologie schadelijk is voor mensen.

Bekijk de video hieronder:

[RT America]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Daan
Daan
5 jaren geleden
wolfje
wolfje
5 jaren geleden

waarom demonstreren de scholieren niet tegen 5G? omdat ze niet worden opgejut door brussel

bert s
bert s
5 jaren geleden

Toch wel bijzonder dat dergelijke gigantische projecten, waarbij niemand 100% zekerheid kan geven of het wel veilig is voor de mens, er gewoon door worden geramd. Cern is hier ook een mooi voorbeeld van.
Persoonlijk hoeft dat hele 5G gebeuren voor mij niet zo, ik vertrouw er niets van. Internet of things komt bij mij over als een big brother is watching you, zo’n all-seeing-eye-gevalletje. Nog even weten ze precies hoe erg je keutel stinkt want ook zo’n geur verfrisser zal je op het netwerk kunnen aansluiten en laten activeren bij een bepaalde waarde poep moleculen in de lucht.
Technologische vooruitgang staat voor mij gelijk aan sociale achter uitgang. Laatst had ik sinds tijden een afspraak in het ziekenhuis, de eerste persoon die ik daar sprak was de arts zelf, overal inchecken bij zo’n MacDonalds geval, zeer onpersoonlijk allemaal. Het zelfde bij Appie Heyn en kijk voor de grap eens hoeveel camera”s er bij deze filialen aan het plafond hangen, lijkt fort Knoxx wel.

Anoniem
Anoniem
5 jaren geleden

Ik denk niet dat we er iets tegen kunnen doen. Het komt er toch wel.

Back to top button
44
0
We lezen graag je reactie!x