Homepagina » Mens en Dier » Maurice de Hond pakt OMT-lid aan in Op1: ‘1,5 meter afstand houden is complete onzin’
maurice de hond
Foto: Stifterverband CC BY 3.0

Maurice de Hond pakt OMT-lid aan in Op1: ‘1,5 meter afstand houden is complete onzin’

Buiten 1,5 meter afstand houden is complete onzin. Buiten raak je niet besmet. En dat we nu nog gedwongen worden om buiten 1,5 meter afstand te houden terwijl er op dit moment bijna niemand besmet is, dat is onzin, zei Maurice de Hond in Op1 tijdens een debat met OMT-lid Andreas Voss.

“Je kan buiten knuffelen en contact hebben,” voegde hij toe. Ook als iemand besmet is. “Als de besmetting primair verloopt via de lucht dan vervliegt het [virus] buiten.” Hij wees erop dat er op Hemelvaartsdag bijna niemand ziek is geworden, net als na de Black Lives Matter-demonstraties op de Dam en elders ter wereld. “Geen extra besmettingen.”

Waarom? “Omdat je het virus buiten niet in de lucht hebt hangen.”

Echt niet het geval

Hij verwees naar een artikel in de New York Times, waarin doktoren en virologen zeggen dat het niet de personen, maar de omstandigheden zijn die zorgen voor besmettingen.

Zo blijft het coronavirus hangen in ruimtes die slecht geventileerd zijn. Als mensen het virus dan gedurende langere tijd blijven inademen, worden ze uiteindelijk ziek, aldus De Hond.

Voss zei tijdens het debat dat 1,5 meter afstand houden wel heel belangrijk is. Maurice de Hond reageerde op Twitter: “Bij het debat met professor Voss deed hij alsof er maar één standpunt gangbaar is bij wetenschappers ten aanzien van het belang van aerosolen bij de verspreiding van Covid-19. Dat is toch echt niet het geval.”

Bekijk het fragment hieronder:

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gladiator
Gladiator
3 maanden geleden

Zolang deze beste Maurice de Hond niet eens eindelijk recht voor de raap van zijn zogenaamde specialist en gesprekspartner duidelijk maakt dat dit hele “virus” een totale HOAX is, blijft de Maurice de Hond voor mij een CHILL!!

Deze fout maakte hij ook al bij het radioprogramma eergisteren toen hij met Abeltje Oosterhaas in gesprek was.

Dit “virus” is bullshit en dus de genomen maatregelen ook en wel in hun geheel.

Voor minder moet je niet gaan!!!

Denk niet dat iemand het echt begrijpt. Dit is ook hetgeen me stoort aan de “jongens van viruswaan” want die praten ook maar steeds over het “virus” dat er niet is!!!

Nooit in de geschiedenis van de mensheid is aangetoond dat een mens is ziek geworden van een “virus”!!

Iedereen die hier anders over denk…tja…..

Op deze manier blijft het “virus” wat er niet is dus bestaan en dat is niet zo!!!

Gladiator

Elise
Elise
Reactie op  Gladiator
3 maanden geleden

idd. om gek van te worden. Geloof zelf meer dat de maatregelingen met frequentie verstrooiing/kunstmatige kalium(laser/geleiding) te maken heeft. Maar dat maakt ook niet uit. Feit is dat covid19 een project is en dat het virus gebruikt wordt om allerlei zaken door te voeren voor een complete wereldwijde systeem chance. Waarbij heel veel mensen het slachtoffer van gaan worden.

ProAsfalt
ProAsfalt
Reactie op  Gladiator
3 maanden geleden

Ik weet niet precies wat u bedoelt maar virussen bestaan wel degelijk. Ze zijn gewoon aan te tonen onder een elektronenmicroscoop evenals de werking ervan.

Virussen kunnen aantoonbaar cellen binnendringen om zich te vermenigvuldigen waarbij de cel uiteenspat of wat dan ook.
Maar gelukkig kan de mens (en dieren) respectievelijk de meeste mensen verreweg de vele soorten virussen gewoon aan en zonder blijvende schade uit te weg ruimen.
Zo ook met corona.
Dus de coronahysterie slaat nergens op.
Al helemaal niet wanneer men de sterftecijfers erbij pakt (in vergelijking met het influenzavirus) waar het RIVM ten ten van het kort geding vorige donderdag geen uitspraak wilde doen want dan zou alles als een kaartenhuis ineen storten.
Maar goed, het instant houden van deze hysterie, speelt de reguliere media een schandelijke of zelfs een criminele rol in.

Elise
Elise
Reactie op  ProAsfalt
3 maanden geleden

Yep en als onze lieveheer mij komt halen, dat is dat zo. Beter kort leven, dan helemaal niet meer kunnen leven. Veel jongeren en bejaarden die opgesloten zaten in een tehuis hebben volgens mij de grootste klappen te verduren gehad en nu nog, want het is nog steeds niet normaal.

Casper
Casper
Reactie op  ProAsfalt
3 maanden geleden

Ik denk dat hij/zij bedoelt, dat het bestaan van het virus Covid-19 niet op de juiste wetenschappelijke manier is vastgesteld. Ik geloof dat het door Dr Andrew Kaufman uiteengezet is.
Hier kun je het verhaal vinden:
https://www.youtube.com/watch?v=z7ibaXq3iUA
https://www.youtube.com/watch?v=f9mzdvOEjBc

Of zoek zelf op deze meneer. En ja er staan ook 2 minuten youtubejes met mensen die het er niet mee eens zijn. Zonder echt veel argumenten, maar eerder persoonlijke aanvallen.

Willem
Willem
Reactie op  Gladiator
3 maanden geleden

Hij hoeft het ze niet uit leggen want ze weten zelf ook dat het onzin is, maar het is de andere agenda en dat weten we zo ondertussen wel. Volgend jaar Nazistaat compleet, geen verkiezingen meer en verdrag van Lissabon in werking met schieten met scherp op demonstranten enz, nog steeds ziet men de waarheid niet.

Madeloes
Madeloes
3 maanden geleden

hoeveel bewijs er ook aangeleverd wordt het zal ze worst zijn. Het past niet in het georkestreerde plaatje.

zeker nu ik via deze link ook zo mijn vermoedens heb dat het nu wel erg snel gaat met het beetje vrijheid wat er nog was en nu een andere draai krijgt.

https://www.vrijheidsrechten.nl/wat-is-er-in-godsnaam-gaande-staatsgreep/

Elise
Elise
Reactie op  Madeloes
3 maanden geleden

Wat er aan de hand is: Dit is een overheveling naar de EU/NWO. De wetten die nog gelden hebben meer met stedenwetten te maken. Burgemeesters moeten nog iets hebben om orde te houden.

Willem
Willem
Reactie op  Madeloes
3 maanden geleden

Wetten van die orde hebben altijd al houdbaarheidsdatum gehad, is niks bijzonders.

thea
thea
3 maanden geleden

CO-V-ID 19 is een COLLECTIEF-VACCINATIE-IDENTIFICATIE

C-O-V-ID 19 is a CERTIFICATE-OF-VACCINATION-IDENTIFICATION

Ja hoe wil je het lezen?

En volgend jaar Covid 20 en dan Covid 21 tot 2030?. Lopen we een jaar achter in Nederland of.!?!?
Wees wijs , wees lief en voel je vrij. Gebruik hoofd, hart en handen.

ProAsfalt
ProAsfalt
3 maanden geleden

Ik heb dat ‘debat’ ook gezien maar het punt is: tegen zou bijna zeggen zoveel onzin van de Here viroloog valt niet te verdedigen of te ontkrachten.

Het is op een gegeven ogenblik aan het volk om haar gezonde verstand te gebruiken en te bepalen wat waar is of wat het meest logische is.
Of wat je het beste kunt doen met zo min mogelijke maatregelen wat het meest effectief is. Zoals de ramen openzetten. Kost niets (zolang men niet extra gaat stoken).

De juiste informatie geeft de reguliere media niet. Zoals dat HCQ plus zink aantoonbaar helpt in stadium 1. Die informatie moet je van deze site halen of bijvoorbeeld café weltschmertz of Blue Tiger Studio of bijvoorbeeld Jensen die, vind ik, een andere insteek heeft maar het vaak wel bij het rechte eind heeft. Hij zei al vanaf het begin: “van die lockdown komen wij nooit meer vanaf”. Tot nu toe heeft hij gelijk want er wordt wel gepropageerd dat er versoepeld is maar dat stelt geen reet voor. Sterker nog, de 1,5 meter flauwekul bestaat nog en dat wat versoepeld is, is in ruil voor totalitarisme (het verplicht reserveren of achterlaten van je gegevens en natuurlijk verplicht pinnen of online betalen).

Op een gegeven ogenblik zou je zelfs kunnen stellen dat als de reguliere media je niet goed informeert dan je zelf de plicht heb om je goed te laten informeren door alternatieve kanalen.
En het meest boeiende is: als men dat doet via youtube dan zorgt youtube door hun algoritme ervoor dat er verscheidene alternatieve kanalen te voorschijn komen terwijl dezelfde youtube ‘omstreden’ filmpjes verwijderd op die kanalen.

Alex
Alex
3 maanden geleden

The plain truth about the pandemic, excuse me, I mean Plandemic! Must read!

Dutch: https://www.stopworldcontrol.com/nl/

English: https://www.stopworldcontrol.com/en/

Share as much as you can.

x

Check Also

griep

Is griep corona geworden? Wereldwijd 98% minder griepgevallen

Jaarlijks sterven er een paar duizend Nederlanders ...

kees verhoeven

Kees Verhoeven (D66) wil ‘complottijdschrift’ uit winkels weren: ‘Dit is toch knap ernstig’

Vanaf woensdag is het blad Gezond Verstand ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

12
0
We lezen graag je reactie!x