Mens en Dier

Maurice de Hond pakt OMT-lid aan in Op1: ‘1,5 meter afstand houden is complete onzin’

Help door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Buiten 1,5 meter afstand houden is complete onzin. Buiten raak je niet besmet. En dat we nu nog gedwongen worden om buiten 1,5 meter afstand te houden terwijl er op dit moment bijna niemand besmet is, dat is onzin, zei Maurice de Hond in Op1 tijdens een debat met OMT-lid Andreas Voss.

“Je kan buiten knuffelen en contact hebben,” voegde hij toe. Ook als iemand besmet is. “Als de besmetting primair verloopt via de lucht dan vervliegt het [virus] buiten.” Hij wees erop dat er op Hemelvaartsdag bijna niemand ziek is geworden, net als na de Black Lives Matter-demonstraties op de Dam en elders ter wereld. “Geen extra besmettingen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Waarom? “Omdat je het virus buiten niet in de lucht hebt hangen.”

Echt niet het geval

Hij verwees naar een artikel in de New York Times, waarin doktoren en virologen zeggen dat het niet de personen, maar de omstandigheden zijn die zorgen voor besmettingen.

Zo blijft het coronavirus hangen in ruimtes die slecht geventileerd zijn. Als mensen het virus dan gedurende langere tijd blijven inademen, worden ze uiteindelijk ziek, aldus De Hond.

Voss zei tijdens het debat dat 1,5 meter afstand houden wel heel belangrijk is. Maurice de Hond reageerde op Twitter: “Bij het debat met professor Voss deed hij alsof er maar één standpunt gangbaar is bij wetenschappers ten aanzien van het belang van aerosolen bij de verspreiding van Covid-19. Dat is toch echt niet het geval.”

Bekijk het fragment hieronder:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gladiator
Gladiator
3 jaren geleden

Zolang deze beste Maurice de Hond niet eens eindelijk recht voor de raap van zijn zogenaamde specialist en gesprekspartner duidelijk maakt dat dit hele “virus” een totale HOAX is, blijft de Maurice de Hond voor mij een CHILL!!

Deze fout maakte hij ook al bij het radioprogramma eergisteren toen hij met Abeltje Oosterhaas in gesprek was.

Dit “virus” is bullshit en dus de genomen maatregelen ook en wel in hun geheel.

Voor minder moet je niet gaan!!!

Denk niet dat iemand het echt begrijpt. Dit is ook hetgeen me stoort aan de “jongens van viruswaan” want die praten ook maar steeds over het “virus” dat er niet is!!!

Nooit in de geschiedenis van de mensheid is aangetoond dat een mens is ziek geworden van een “virus”!!

Iedereen die hier anders over denk…tja…..

Op deze manier blijft het “virus” wat er niet is dus bestaan en dat is niet zo!!!

Gladiator

Madeloes
Madeloes
3 jaren geleden

hoeveel bewijs er ook aangeleverd wordt het zal ze worst zijn. Het past niet in het georkestreerde plaatje.

zeker nu ik via deze link ook zo mijn vermoedens heb dat het nu wel erg snel gaat met het beetje vrijheid wat er nog was en nu een andere draai krijgt.

https://www.vrijheidsrechten.nl/wat-is-er-in-godsnaam-gaande-staatsgreep/

thea
thea
3 jaren geleden

CO-V-ID 19 is een COLLECTIEF-VACCINATIE-IDENTIFICATIE

C-O-V-ID 19 is a CERTIFICATE-OF-VACCINATION-IDENTIFICATION

Ja hoe wil je het lezen?

En volgend jaar Covid 20 en dan Covid 21 tot 2030?. Lopen we een jaar achter in Nederland of.!?!?
Wees wijs , wees lief en voel je vrij. Gebruik hoofd, hart en handen.

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Ik heb dat ‘debat’ ook gezien maar het punt is: tegen zou bijna zeggen zoveel onzin van de Here viroloog valt niet te verdedigen of te ontkrachten.

Het is op een gegeven ogenblik aan het volk om haar gezonde verstand te gebruiken en te bepalen wat waar is of wat het meest logische is.
Of wat je het beste kunt doen met zo min mogelijke maatregelen wat het meest effectief is. Zoals de ramen openzetten. Kost niets (zolang men niet extra gaat stoken).

De juiste informatie geeft de reguliere media niet. Zoals dat HCQ plus zink aantoonbaar helpt in stadium 1. Die informatie moet je van deze site halen of bijvoorbeeld café weltschmertz of Blue Tiger Studio of bijvoorbeeld Jensen die, vind ik, een andere insteek heeft maar het vaak wel bij het rechte eind heeft. Hij zei al vanaf het begin: “van die lockdown komen wij nooit meer vanaf”. Tot nu toe heeft hij gelijk want er wordt wel gepropageerd dat er versoepeld is maar dat stelt geen reet voor. Sterker nog, de 1,5 meter flauwekul bestaat nog en dat wat versoepeld is, is in ruil voor totalitarisme (het verplicht reserveren of achterlaten van je gegevens en natuurlijk verplicht pinnen of online betalen).

Op een gegeven ogenblik zou je zelfs kunnen stellen dat als de reguliere media je niet goed informeert dan je zelf de plicht heb om je goed te laten informeren door alternatieve kanalen.
En het meest boeiende is: als men dat doet via youtube dan zorgt youtube door hun algoritme ervoor dat er verscheidene alternatieve kanalen te voorschijn komen terwijl dezelfde youtube ‘omstreden’ filmpjes verwijderd op die kanalen.

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x